Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
salvia - škůdci - Klikni zde pro originální téma
lg salvia
zdravim všechny co taky pěstujete salvijku d.
pred nejakym casem mi zacali osychat listecky,myslela sem ze nema dost vzdusny vlhkosti ale rosim dost a pravidelne..jednoho hroznyho dne sem zjistila ze po ni lezou nejaky breberky..molice to urcite nejsou tydle hyjzlici sou cerny malinkaty a delaj paseku..vsude vidim jejich maly housenky taky zelenozlutobezovy barvy..taky sem na jednom listecku videla skeletovani(nevim jestli je to spravnej vyraz) proste jak tam sou videt cesticky kery sou prozran ale ne celej list nybrz jenom jeho lic asi to pozira ten parenchym nebo tak..s nejvetsi pravdepodobnosti to budou trasnenky nic jnyho me nenepada avsak pristi vikend budu znat i nazor odbornika tak se uvidi..
zatim pravidelne odstranuju skudce a omyvam radne listy taky sem udelala karantenu nakazili se mi ¨tim i jiny pokojovky tak museli pryc pr.pachypodium-madagaskarská palma,potom palma co mam vypestovanou s nejaky pecky nebo orechu a jeste potos takova zelena co v kuchyni udajne umi pohlcovat pachy..
jestli ste se stim nekdo setkal dejte vedet,pripadne jak s tim bojovat..
ahoj, je na to bezpecne, a ekologicke reseni.
Kup ten nejlevnejsí, a co nejsilnejsi tabak.
Udělej odvar voda s tabakem 1ku5. Vař 20minut, na mirnem ohni. Preced, a nech vystydnout. Aplikuj rosprašovačem na listy, a i do zalivky.
Bacha na zasažení kuže! Dojde k zarudnutí!
Nikotin je silny jed, org. veci zabiji, rostlinam neskodi.
soulQuake
teď však vyvstává otázka, jestli ty lístky osichaj kvuli těm hmyzákům... ale samozřejmě je pozabíjet, to sem jedna ruka s praxerem. pěstu zdar
FlickerBird
třásněnky jsou nehorázné m*dky :( moji šalvěj zlikvidovaly uplně, biool na ně nezabíral a při sání pouští do kytek nějaký hnus který zastavuje růst... dost jim pomáhá v množení teplo a suchý vzduch, které šalvěji taky nesvědčí, takže pokud se přemnoží je to rychlovka


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma