Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Nechteji dozrat? - Klikni zde pro originální téma
xjackx
Zdravim.
Mam problem a ten ze mi moje kytky nechteji asi dozrat.
Mam 4kilo a modeli new power purple a master kush v bubleru.
Za prvi nevim kdy sem to prepinal na kvet ale je to uz tak tri mesice a ted kdyz sem si uz myslel ze bych je do tydne mohl skosit, tak sem je zacal zalejvat FS ale porad to nic nedelalo tak to zas zalevam hnojivem ale navic se z nejakejch palicek vytahli dalsi palicky ale ty jsou ted zas ridke.
Tak vubec netusim kde nastala chyba:-( ty chloupky na bliznach jsou tak na 20-30% hnede ale jen na nekterych palickach a ty novy vytahly jsou proste bili.
Nevite cim to je a co mam ted delat?
grosancho
Možná jsem se přehlédl ale přepl jsi na periodu 12/12? Květenství trvá v rozmení 2měsíců... Pokud už máš palice, aspoň 50procent blizen by mělo být hnědých, poté skliď
weider
skus napisat Ph, EC, cim svietis atd. V seedbankach pisu aj dobu dozrievania odrod. Skus pozriet a mozno zistis ze este neni ten spravny cas pre ne :-)
dejaVuCV
Mozna ted bude problem i s tim hnojivem, jak si psal, zes ho tam zacal znova lit. Dusik obcas kytky pekne nakopne smerem k rustu (proto asi ty novy vytahly palicky)
Neson
xjackx - zkus poslat foto, aby jsme to mohli tak nějak zhodnotit i vizuálně :), ale podle mě by mohl být problém v netěsnosti skříně - mají rostliny 12-ti hodinovou tmu????? musí být absolutní!!!!!!!!!!
khook
Zdarec :

myslim že vim o čem mluvíš , jedná se o nově vyrašený pestíky v řidký konzistenci .

Na zralost kytky to nemá vliv , každopádně 3 měsíce na květu je dost :eek::D

check this dred :

http://grower.cz/forum/showthread.p...ht=narust+hmoty

tam se to dořešilo tak ňák na hrubo ale víme vo co de :D

BTW : už bych to kácel :bandit:
xjackx
ja nevim nevim :-(
fotak bohuzel nemam a mobil to nezvlada jinak PH a EC metr nemam tak to nemuzu zmerit, svitim 400W SHPS Nurturelite ale pro priklad sem mel jednu purple venku uz kvetla pekny palicky a rozhodl sem se ji dat do ty skrine aby dojela a zacala delat to samy "vytahovat se"
premyslel sem s tou 100% tmou nemam na hornim vetraku nic tak jestli tam dopada fakt minimum svetla tak by to mohlo byt ono
jo a pro upresneni ty palicky se zacali vytahovat nez sem jeste zacal aplikovat FS
dejaVuCV
2 xjackx :
To by mohl byt kamen urazu. Nebo netesnosti dveri. Svetlo krasne po tech dverich "sjede" do skrine. Taky jsem pretesnoval.
xjackx
takhle to vypada
xjackx
ale nejsou takovy vsechny
Woo
cau,

hele to je ufo... , jses si stopro jistej tema modelama? Jinak svetlo z diry jednoho vetracku nic nezpusobi ( rozhodne ne toto).. nedocetl jsem se co do toho lejes za hnojky (AH? a v jakym pomeru?), to by mohla bejt ta zasadni vec....
xjackx
reknu ti to asi takhle je to z nirvany tak nevim ale doufam, mel sem je i venku a meli 4m
jasne leju tam AH a jen to micham podle navodu ale nemuzu zmerit PH a EC.
snark
já to šacuju v pořadí pravděpodobnosti na:
a) kiks na hodinách potažmo světelnej šok z prosvítání
b) moc velká vlhkost a nedostatečná ventilace
c) šajsová genetika
lowerider
xjackx: jak dlouho si to jel na rustu? myslim ze je chyba jenom v tobe...asi se o to moc dobre nestaras.... kdyz uz pestujes indoor tak aspon musis vedet jak dlouho to svitis na rust a na kvet..kdyz si nepamatujes presne kdys to prepnul, pak se nedivim ze ty kytky jsou v takovem stavu. a 3 mesice na kvet...to je docela dost. a ty modely rozhodne nevypadaj jako power purple a master kush.
grosancho
Docela si myslím že jsi posr** periodu :-) tyhle kytky vyhoď, nic z toho nebude, Až zasadíš nové tak si pamatuj 1-2 měsíce na růst(18/6), a 2 měsíce květ (12/12) ale liší se to modely a výškou květiny, ten růst může být určitě i delší ale 1-2 měsíce jsou tak nejlepší.
xjackx
Ja nejsem blbej ani se nestaram malo jen jsem tu mel hroznej zmatek.
Jo a ty modeli by to meli bejt(na fotkach je jen purple) alespon podle nirvany jo a je to z rizku ktery sem udelal z venku kdyz meli tak pul metru takze uz je mam hodne dlouho.
A nevim proc bych je mel vyhazovat vypadaji k svetu a ty vytahly palky se uz podle me zlepsujou a zarustaji. Drobet sem je zastrihnul a pohoda:-)
Priste uz bude vetrak zadelanej (TURBO) a pojedu v hline na tu uz to mam pripraveny, hydro byl jen takovej pokus a bez meraku to nejde:-(
A to uz si vsechno zapisu kdy a co sem delal.
Zatim diky vsem growerum:-)
Neson
xjackx - a není to krok zpět vracet se od hydra k hlíně??? (Je mi jasný, že hodně lidí bude nesouhlasit :)), ale hydro se dá ject i bez EC metru (teď bude hodně lidí taky nesouhlasit :)) - hlavní je držet pH (na to ti stačí kapky) a hold budeš hnojit podle tabulky výrobce hnojiva (pokud to dodržíš, tak se to přehnojit podle mě nedá) - a pokud bys případně zvyšoval dávkování, tak bys hold musel pracovat víc instinktivně ...... pořád si myslim, že hydro bez EC metru je lepší než hlína bez EC metru :)
Ganja Tuner
mas valit hlinu kdyz nemas potrebnej vercajk,ja semtaky jel dva buble s OBčkama a nic moc,bez budiku a dobrejch hnojek je to na hovno,zlata hlina,alespon co se jednoduchosti tyce
xjackx
Tohle jsou ty kytky z venka jak sou z nich ty rizky meli by to byt purple.
xjackx
Jo kapky mam ale jako merit to kazdej den to fakt je neco, protoze za dva dny to vysaje celej kybl tak musim kazdej den dolejvat.A podle me to bez EC jde ale je to na hov... protoze podle me si ta kytka bere to hnojivo jen kdyz chce a tak se to postupne urcite zvysuje.A tak mam uz zem a na rust to budu hnojit AH a pak na kvet mam doma 5L Canna Terra Flores si myslim ze bude good. Nevim jestli je to krok zpet ale me se zem osobne liby.Casem bych chtel jet komplet v Biobizzu a ph a ac metr si stejne koupim pak to bude OK.

Co si myslite ze je to za model lepsi fotky nemam.
zdar xjackx hele kup si dobrej ph metr jestli ti tak pijou tak bude neco v neporadku ja valil bublaky bez meraku jen s kapkama s ahckama a v poho sice pili ale ne tolik budez mit asi spatne ph jinac si myslim ze hlina je v poho ale nema takove vynosi oproti bublaku a prijde mi ten bublak i jednodusi a na chuti to nepoznas,,, :jumper:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma