Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Konopné Umění

 
india - Klikni zde pro originální téma
cosecha
cus, cas od casu tady pribydou naky fotky z indie, prvni varka je new delhi:

byl to ten slavny den co k nam byl zaveden elektricky proud...
Dude
ok - nejaky cosechovsky fotky :)
virgill
http://youtube.com/watch?v=RjrEQaG5jPM taky indie ale v pohybu
nide
na skutru se to da a autem si casem taky zvyknes :D
cosecha
virgill - tak ten provoz je tady jeste o dost hustci nez na tom videu. zkusim najit nejaky dobry misto a neco natocit..
dvojka-trojka
2cosecha: čau,
chápu to dobře, že v Indii žiješ? Nebo jsi tam jen na výletě? Každopádně to tam musí bejt vzhledem k našemu "koníčku" celkem v pohodě né? Kámoš odjel do Indie před týdnem, ale má v plánu navštívit spíš Nepál, ale psal mi mail z Indie a moc se mu tam líbí.
Zatím se měj.....
23
cosecha
23 - to nechapes, fakt tady dikybohu neziju, natolik si vazim nasich krasnejch cech ze me nic tak svihlyho ani ve snu nenapadlo. Jen tak se tady budu par mesicu poflakovat.Nepal mam v planu taky.
Fantasie
Indie musi byt super, hlavne lidi a tak celkove.
Ale rekl bych ze je to jenom pro zasvecene lidi, rozhodne ne pro ty co miluji hygienu a podobe nesmysly :D
cosecha
Fantazie - to je o zvyk. Ale ma to i sve pro. Treba indicky zpusob utirani zadku vodou a rukou je podle myho nazoru hygienictejsi nez ten nas, papirem. A jejich drepaci zachody jsou mnohem prirozenejsi nez evropsky sedaci atd atd...
Svahadji
ale dřepací s kalhotama je trochu problém :D
clandestino
Planujes navstivit budhisticky klaste jako JXD? :D
clandestino
Vzdyt existujou i zensky klastery ne? Aspon co sem slysel a cetl...
dřepací je fajn, ale radši sedim, soustředim se na tlačření a nemusim držet rovnováhu :D
cosecha
ramon - pri drepeni se prece nemusis kdovi jak soustredit na rovnovahu....staci spravna pozice a ses fakt stabilni. krome toho se pri tom nemusis soustredit na tlaceni protoze to howno tak jako automaticky samo vyjede, jestli mi rozumis. je to pohodlnejsi, podle myho nazoru. S tema kalhotama je pravda trochu problem...ale ja chodim v sukni :D

clandestino - no jestli na nejaky klaster narazim tak se zajdu podivat...ale klastery jsou hlavne v horach a tam se nechystam, nejni na to sezona..planujem ject spis na jih, kerala atd. Zajima me spis ayurveda, tak doufam ze se neco priucim. Pratelim se tady s ayurvedskym doktorem a jeho zenou, moc fajn lidi. Zrovna dneska me pozvali na obed.
cosecha - copak jste měli dobrého k obědu :) ? Jináč jen houšť fotek a postřehů z Indie..myslím, že to může zajímat dost lidí, tož dík ;)
chOdec
cosecha: hmm.. zavidim.. :) pozdravuj tam..
citace:
Původní příspěvek od cosecha
Fantazie - to je o zvyk. Ale ma to i sve pro. Treba indicky zpusob utirani zadku vodou a rukou je podle myho nazoru hygienictejsi nez ten nas, papirem. A jejich drepaci zachody jsou mnohem prirozenejsi nez evropsky sedaci atd atd...


Teda teda :) já nevím, asi jsem moc zvyklej na to vytírat se papírem a na hajzlu pohodlně sedět. Když jsem byl loni na hranicích francie a španělska, tak tam měli na nádru taky dřepací hajzl a já jsem se tam prostě nemohl vysrat. v dřepu se musím natolik soustředit na to, abych udržel rovnováhu, že nemám čas dělat nic jinýho. málem jsem to hovno nevypustil. Když dřepím, tak bohužel neumím stát na celých šlapkách, ale musím být na špičkách. Kdybych to uměl na celých šlapkách, tak si myslím, že by to bylo bez problému.
A ještě k tomu vytírání vodou a rukou. Co když ti zůstanou zbytky za nechtama, to se blbě dostává. fuj :)
Omlouvám se, že to tak rozpitvávám, ale zrovna nemám co dělat a tenhle thread mě zaujal.

Můžu se zeptat cosecho, jak dlouho tam plánuješ zůstat, jakým způsobem ses tam dostala (kamarádi, cestovka, na vlastní pěst, atp.)?
cosecha
futeW - v pohode rozpitvame tuhle zalezitost, me to nevadi, je to lidsky a nakonec je to na indii jedna z nejzakladnejsich veci :D
kdyz balacujes na spickach tak to je fakt vo drzku to chapu. Ja normalne drepnu na cely slapky, takze bez problemu. Me v evrope hlavne vadi hlavne verejny hajzly. Ja si na ne nekde treba na hlavaku v Praze (nebo kdekoliv na verejnym WC) nesednu ani za boha, takze ta vysledna poloha je jeste horsi, visim tam tak v polosedu, s nosem nalepenym na dvere..nebo si teda oblozim misu toaletakem, ale to zabere moc casu a trpelivosti a toaletaku...ale jako v klidu doma na trune s nejakou knizkou to ma - uznavam - taky neco do sebe, ale jen doma.
jinak pri utirani si zadku rukou a vodou fakt nic za nehtama nezustane, tu vodu jako by lejes pravou rukou zhora z petky a levou ocistujes. Ani potom ta leva nesmrdi. No fakt. A zadek je rozhodne cistci nez jen s papirem...mozna to bude ale taky tim ze tady se ji hlavne vegetariansky jidla, takze ten vyslednej shit ma trochu jinou konzistenci nez klasicka knedloveprozelovka. Ale myslim ze by to slo bezproblemu i u nas.

No a dostala jsem se sem letadlem, jsem tu s kamosema, na par mesicu. priste - jestli nejake priste bude ale doufam ze jo - bych to chtela zkusit po pevnine, stopem, autem, autobusem atd.
cus mejte se.
cosecha
benzina
nojono
Panečku, tolik drátů ! .. u nás by je naši romští spoluobčané už dávno ukradli :D jsou asi měděné, co? 130/kg - cena lákavá :D
cosecha: nic proti ;)
Jinak do indie bych se taky chtěl podívat, mohlo by to být docela zajímavé.. tam asi o hovězí nouzi nemají, co?
Hovězí na smetaně,Telecí pečeně, k tomu budvárek.... mňam http://pegg.blog.cz/0701/recepty-z-teleciho-masa :) - pro inspiraci
cosecha
nojono - když máš v indii chuť na hovězí, zajeď si na Goa.. hovězí biftek není problém. :D jo a ty fotky postnu, jsem straaašně líná ale už se na tom pracuje, strpení pls.
nojono
Hmm.. Goa, to zní zajímavě, našel jsem na netu nějaké fotky - muj sen :love:
skoro jako v pohádce.. mít prachy jedu tam, splaším nějakou čokoládovou krásku a žiju si jako král :D už bych tam asi zůstal
cosecha
jetlůi chceš čokoládovou krásku tak jed radči do Brazílie nebo do afriky..heh..indky se moc s evropanama neberou, páč jim to domlouvá rodina a oni prostě evropskýho partnera nechtěj.
cosecha
ujjain
cosecha
sd
cosecha
.
cosecha
.
cosecha
gokarna a okolí

na předposlední fotce je návod jak opravovat vedení.
cosecha
policistky v sárí a jejich kolegové a kolegyně.

na posledním obrázku slavnost v gokarně. velký alegorický vůz v pozadí je plný brahmanů a plebs na něj háže banány, které tam za rupii prodávají pouliční prodavači všude kolem (v horní sérii je zachycen jeden obzvláště pěkný prodavač). kdo se trefí do vozu bude prý mít neobyčejné štěstí.
cosecha
a přiostříme..je libo bezbolestnou vasektomii nebo kundu?

a abyste věděli že i v indii umí pořádně ztrestat lahev.
cosecha
Goa....
cosecha
omkarešvar
hampi.
cosecha
hampi...
paradise beach gokarna
cosecha
pokr. příště...
mettatron
teda jeste k tem posedum .. ja mam dlouhodobou zkusenost ze podrep vyhovuje lip nez posed .. celkem dlouho trva nez si tak nohy zvyknou sedet a naboso na mise jeste dyl ale je to lahoda :D .. hm a cosecha .. kdyz si naslinis papir celkem to jde srovnat s vodou
cosecha
hmm..nasliníš papír..nejsem buldok a myslim že i kdybych slinila celej den tak plnou petku nedám a mně přijde přiměřený množství vody právě tak ta jedna petka.
mettatron
ehe .. utirani zadku teorie moc neslusi .. no myslel sem to tak ze na normalnim hajzlu v cechach asi hadam kdyz des kadit tak sebou lahev, plechovku s vodou nebo takovyho neco nenosis .. a papirem na sucho utiras/rozmazavas a kdyz ten papir primerene zvlhcis tak utiras/mejes .. a nemusis byt buldog pokud nemas zadek jak slon ;) .. no to je jedno .. :D
dvojka-trojka
cosecha: problém s utíráním/neutíráním vyřešíš v Indii fakt hned, kór, když zjistíš, že mytí si prdele jen tou vodou je mnohem lepší a jednodušší ":D:D:D. Akorát tam je výhoda, že ty nádoby a kohoutek na naplnění jsou vlastně všude :).
Jinak MOC rád vzpomínám na Paradise Beach v Gokarně a doufám, že se tam ještě podívám i s rodinou. Fotky máš moc pěkný, ale K už jsem Ti poslal :).
cosecha
23 ještě pošlu další fotky, ale ted se mi nějak nechce..časem časem..a přesně jak říkáš - nejjednoduší a nejlepší.
met - no petku sebou nenosim ale od tý doby co sem přijela tak jdu po hajzlu normálně do sprchy. Nějak se mi ten pocit zadku vytřenýho jen toaleťákem, byť nasliněným příčí.
PsYcHo84
.. se tady rozjela pjekna analova anal-lyza :D abych nebyl OT, jsem zastancem tradicniho papercleaningu.. PETku s vodou jsem nezkousel, tak ji do budoucna nezavrhuju :D
cosecho - chci se zeptat jaxe jmenujou oblasti vyfocene v prispevku 32. - posledni 3 fotky a v 33.prispevku 4.fotka (ta zeme kamennych bloku vypada fuckt magicky:)) a ze stejneho prispevku 5.fotka - to jsi ty?
cosecha
to je oblast kolem Hampi. No jezdí tam dost turistů z Goa a ty skály jsou nebezpečný v tom smyslu že tam prý chodí bandy ozbrojených lupičů. Samo město hampi je taky krásný - až na ty turisty teda...a maj tam takovej hinudistickej chrám kterej chtěli vyhodit teroristi do vzduchu. A od tý doby se tam musí v 10 večír zavřít všechny resturace a hotely no prostě všechno a policajti to kontrolujou a obcházejí a pokutují. První den nás v restauraci páč sme přišli hladoví po desátý nejdřív nechtěli obsloužit a pak nás zavřeli do pokoje pro hosty a donesli nám jídlo tajně. Stejně tajně a neslyšně sme museli vypadnout. Divný místo. Ale krásný.

A správně - to jsem já :)
PsYcHo84
aha :) dix za info
dvojka-trojka
to Hampi mě mrzí, že jsem tam nebyl, ale bylo mi fakt mizerně (snad 40 horečku), tak jsem musel 4 dny ležet zavřenej v chýši na pláži 40m od moře a byl jsem pěkně nasranej. Ale je pravda, že hodně lidí mi říkalo, že už je tam těch turistů nějak moc. Myslím, že u Hampi je to daný samo i tím, že je dost blízko od Goy, takže tam jezdí mraky lidí i odtud.

cosecha: ale vem si, jak vypadá už teď Ohm Beach (ty nový GH co tam rostou nad pláží :eek: ) ???? Myslím, že příští sezonu už to tam bude stejný jako v Goa :(. Je to teda hodně tím, že tam vede silnice, takže třeba taková Paradise Beach bude ještě dlouho mít to svoje kouzlo, protože těm pohodlnejm turistům se těch cca 10km po fakt blbý cestě nebude chtít chodit :D. S báglama (i když můžeš si tam samo najmout nosiče :D). Ale i tak musš po svejch, takže to pro ty rodinky s dětma co se jedou na 14 dní vyvalit na pláž moc naštěstí není.
A cosecha Ty jsi tam byla v období dešťů????? Že ta poslední fotka rejže (př. č. 32) tak vypadá. Nebo tam měli nějaký zavlažování??? Já tam snad žádný pole neviděl, teda samo viděl a úplně vyprahlý, čekající na monzun jak na slitování :).

Zatím 23

PS: fotka je jen pro představu, jak vypadá dneska Goa :eek:. Jak někde v Egyptě, Malorce apod., jen ty ceny jsou pořád o dost nižší, ale to je taky jen otázka času. A fotka č.2 je taky Goa :)......
Ghettochild1
http://grower.cz/forum/showthread.p...&threadid=26791
dvojka-trojka
citace:
Původní příspěvek od Ghettochild1
http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=26791

bohužel mi ten odkaz nejde :(.....

23
Ghettochild1
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=26791

And now?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma