Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
V-scrog 150W 3 Santa Maria - Klikni zde pro originální téma
tobex
Zdravicko, tak jsem si poridil po delsi odmlce zase lampu... Oproti predchozi lampejsem snizil wattaz ze 400 na 150. A rozhodl jsem se pro pesteni v scrogu a kvuli nizke wattazi vyhral V-scrog. Vedle skrine musim spat takze jsem se rozhodl pro hlinu. bojim se ze bublak by delal moc hluku. Rizky jsou ve skrini od utery 7.11. Dostal jsem je uz krasne zakorenene, v pondeli vecer, ale do hliny sli az o den pozdeji. Tak jsem zvedavy jak to dopadne...
tobex
Uprostred kytek je videt me stare firemni tricko, ktere mi bylo zakazano nosit kvuli dire do prace, ze pry musim reprezentovat, takze naslo sve uplatneni pri drzeni vlhkosti, snad uz brzy bude zvlhcovac. Kolem kytek zatim nemam vyresen vnejsi kruh docela by se hodila rada, jestli ho ma cenu vubec budovat. Lampa je zatim vyskoko, protoze rizky jsou pod lampou v hline teprve 2 den (foto ze vcera) Kdyz zrovna holky nefotim, tak maji na sobe kabatek v podobe igelitovyho pytliku, jako parnicek. Lampa je zatim taky vysoko, cekam na vykonny odtah od lampy a hlavne kytky nechci usmazit. Pletivo je take v procesu :) Po vikendu bych uz mohl mit kompletni podobu pestirny hotovou.


Jinak fotky jsou dnesni uplne aktualni. Na prvni je videt umisteni pestirny. Jedna se o roh v mistnosti v podkrovi, kde castecnym prepazenim podelne pod strechou vznikla minimistnustka. prostor ma do hloubky asi 3 metry a je prepazen prozatimne polystyrenovymi deskami. Odtah zatim nepouzivam, pouze ofukuji lampu vetrakem s topenim. Topeni se mozna bude hodit v zime, jelikoz uz ted tam bylo bez lampy okolo 12 stupnu.
kozel
Prvé čo zmeň je určite KERAZMIT!!! daj ho stadial preč ak nechceš mať problémi z PH !!! Ja musím znižovať PH každý deň v bublery ,kerazmit zvyšuje PH aspoň o 1 stupeň. Ináč aj tak nechápem načo ho tam máš keď ideš v hline?? nech sa darí...
tobex
kozel: no bylo mi doporucovano ho dat na hlinu kvuli sviluskam a jine podobne haveti. Znam par lidi co ho tam davali, ale zkusim se tu pozriet, jak to resi ostatni. Ale diky za radu :)
tobex
Zmaštěnka: diky za radu, asi to dam teda pryč, kdyz už jste na mne dva... Hlina je sterilizovana v troube, takze snad by melo byt vse ok. Perlitu je v ni zhruba 30-35%. takze si myslim ze s vlahou v pohode. Za chvili odjizdim do nedele pryc, takze jsem kyticky priklopil a poradne zalil myslim si ze to v pohode preziji. dneska maji pred sebou uz jen par hodin slunicka. tak snad se jim nic nestane :)
kozel
Zmaštěnka : si si istý ,že keď ich prevaríš tak nezvyšuje?? hm..?? skúšal si ,či len dalšie predpoklady??
kozel
ano ty si to skúšal opláchnuť?? no predstav si že aj ja a (niekolko x) a aj tak zvyšuje , ale možno tvoj kerazmit bol výnimočný :D
kozel
zasieraš tu thear jedine ty tvrdíš faktá ktoré ani nevieš. Po 1 skade ty vieš ako ja mám ponorené kvetináče??!! Namiesto toho že tu budeš tvrdiť nezmysli radšej choď čítať FAQ aby si mi tu vykladal čo a ako . Radíš , ale zbytočne popri tom nemáš čo ukázať len samé keci .... Nechaj Tobexa a nezasieraj mu theard . PS: zmažem ak bude treba.
kozle, konec s napadáním

nechám na posouzení každýho, nakolik je Zmaštěnka nula a debil, protože radí převařit keramzit kvůli pH

expiry_date1 http://grower.cz/forum/showthread....7540#post407540
A ešte,ak použiješ keramzit a náhodou si na to nenatrafil,vraj dosť húpe s ph,preto je dobré ho prevariť a poprípade na nejaký čas namočiť do roztoku s upraveným ph.
Kannann http://grower.cz/forum/showthread....4382#post414382
3.Dosypeš keramzitem (ten musíš předtím upravit páč děsně hejbe s Ph.Nejlepe vyvařit.Pak namočit do roztoku s upraveným Ph.Mělo by postačit Ph 4.Cca na den.(Chytřejší a zkušenější mě kdyžtak opraví)


Dál se mi hledat nechce. Nepletu-li se, Zmaštěnka neříká, že JEDINÝM a ZARUČENÝM důvodem problémů s pH je nevyvaření keramzitu. Takže nevím, proč tak konfliktní výrazy z Tvé strany. Jinak to slovo, které jsi zatím nenapsal správně, leč ho stále používáš, je "thread" (toť čistě moje zlomyslná žlučovitá poznámka :) ).
greenjerry
jasne ze prevarit Keramzit, myslim ze to se resit nemusi, zkus si ten bordel vyvarit a pak zmer PH a uvidis sam, zaver si muze kazdy lehce odzkouset.
tobex
Tak behem vikendu se mi stala mensi nehoda, malem sem si zapalil pojkoj a skoro i celej barak :(( sem pridelaval vybojku dosti zhulenej a pekne jsem to odflaknul a spadla mi odnesla to jedna kyti a docela osklive, no snad se z toho nejak vzpamatuje. zitra sem hodim fotky. Vybojka mi spadla primo na parnicek a ten zacal doutnat a smrdet a jedna kyti se popalila. spaleny casti kyti jsem amputoval a vypada ze by mohla pookrat. mechanismus na zaveseni lampy jsem nyni posilil a unese skoro 100 kg :)
tobex
Takze tady jsou nove fotky. popalena kyti uz dostala eutanazii :( Ale zas jedno pozitivum je ze uz mam TDcko 350ku :). zatim ji pouzivam k foukani na lampu a kyti a oproti starymu vetraku se snizila teplota o 3 stupne z 28 na 25. Koupil jsem ho od kamarada za 500 a 8 gramu outdooru, ale ma jedno minus chybi mu ty zuzene nabehy, zjistim jestli se nekde daji koupit a snad se stanu jejich stastnym majitelem, protoze v soucasnem stavu se na vetrak asi neda pripojit sonoflex :( Jeste cekam na zvlhcovacku vzduchu, ta by mela prijit pristi tyden, a pak si snad holky budou chrochtat.

1. a 2. foto jsou uz nyni dve santa marii a 3. foto je muj novy vetracek, ze ktereho mam strasnou radost :)

Ted kdyz mam pouze 2 kyti tak premyslim a tom ze prejdu na obyc scrog protoze se mi se 2 kytkama asi nepodari vyuzit maximum pestebni plochy pri V-scrogu.


ps: ten keramzit uz jdu dat pryc. Vim ze jsem zevl, nemusite mi to rikat :(
tobex
Tak jeste sem hodim par dalsich fotek. Zda se mi ze mi kytky nejak pomalu rostou, ale to bude asi tou 150kou.
epie
Ty redukce by me taky zajimaly,mam stejny odtah td 350/125 ale taky bez tech redukci.sem zevloval po netu ale nikde sem na ne nenarazil tak jestli nekdo vite kde se daj obednat tak poskytnete odkaz dik


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma