Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: [1] 2 
Papírky z celulózy - Klikni zde pro originální téma
Asi pred 14 dnama mi kamos povidal, jak hulil z pruhlednejch papirku - 100% celuloza. Vcera sem sem zakoupil v nasem nejstarsim growshopu...
Na prvni i druhej pohled vypadaj uplne jak igelit, docela zbytecne tlustej /obal na sesity/. Klasicka velikost papirku na brksone. Samozdrejmne bez lepidla ;) Roluje se se ulpne v pohode, po naliznuti prilne vsude. Neda se odtrhavat, takze dost problem ubalit na beko - nutnost vodriznout/odstrihnout. Pri zapaleni samotny celulozy samozdrejmne hori, ale nevydava zdaleka takovej smrad jak zlatej smoking. Brko z nej hori pomalu a chut se mi zda dost neutralni - neovlivnena klasickym papirem.

Testoval uz nekdo tydle "papirky"? Myslite, ze pri baleni ze 100% celulozy bude opravdu min svinstva nez z normalniho papiru?

Info zde:
aleda
growshop
wad
taky sem z nich kouřil.. po ubalení prvního špaeka s tohodle sme na to půl hodiny čučeli s tím jestli to nebude nějakej poděl (dostal sme jich jen pár od kámoše)..ale fakt mazec... když to balíte pod špatným světlem tka to vypadá jakobyste drželi filtr a u toho levitovalo ve vzduchu zelí..fakt mazec... :sun:
JAHmaican
Kolik stojí takový jedno balení? Taky bych si rád pohaluzil pod špatným světlem... :smoker:
Wokap
Tak to je naprosto supr, to by mě ale strašně bavilo. Prosím, prosím, smutně koukám, gde se tohle dá sehnat? Je možný to někde pošéfovat na netu a nebo bych pro to někam musel? Děkuju Wokap
$|<et@
Vypada to fakt haluzove,chtel bych si s toho taky zajacit tak napistte nekdo stranku kde se daj poridit tyto paperky...
a nevite jestli to nejde pokoupit jeste nekde jinde nez v praglu? Dikes
Aidampower
no na 100 pro to maji v bioplantu v brne vcera jsem je tam poridil.1 baleni tj. 40 pejpru za 60kc
tak po delsim testovani sem zjistil, ze chut lehce ovlinujou. ale neni to ta klasicka papirova prichut. jinak na spestreni hulby s kamosema je to fakt cool. skoda, ze nedelaj tenci pro otrly balice.

jestli prodavaj este jinde netusim, ale rekl bych, ze je to jenom otazka casu...
Taky už sem pálil špeka z tohodle igelitu, celkem fajn to chutná a dobře to i vypadá :)
4C3
tak dneska mi to kluci v growshopu ukazovali - fakt prusvitny, vyrobeny az v daleke Brazilii, za 40Kc baleni...
nicmene problem je, ze se nedaj trhat, takze z nich tezko ubalit backrolla, i po naslineni to jde naprd...
vyhodou ovsem naopak je, ze ackoliv papirek nema lep, tak po naslineni lepi vsude po jeho povrchu...
ChaoticRoman
tak sem z toho taky dneska balil a kouřil... balí se z toho výborně (i takové brko-nemehlo (kouřím z fajek) jako já to ubalilo pěkně (neumim backroll)) no a hořelo to určitě líp než norm. papers...
hmmm. koukam, ze se docela ujala...
tusi nekdo jak hodne je karcinogeni? :death:
Woo
cus,

vizualne celkem slusnej humus, brko ze sprcky, to hulo v tom poradne videt neni jak se to leskne... namastenej latex, dokonce to tak vypada kdyz se pali.. vyhoda ze hori pomalejc a chut moc nekurvi, jen ten odpornej zjev :-)
jumpp
zdravíčko čolku, koukam si tu rozjel to temá, ještě blíže specifikuj, že kombinace se sweet mendobog, je to smrtící zbraň, co vipadá tak nevině, řekl bych snad průhledně :D:D:D
Hašišák
Nejlepsi je jak lidi reagujou...:D:D Fuj to sou prasata,maj to v celofanu..:D
Co?
colek:imho. vzhledem k tomu, ze celuloza je soucasti běžneho papírku, tak to bude méně škodlivé než běžný papírek (asi) :satan:
:D
PsYcHo84
tak nejak to vypada ubalene

nic.. jdu do nej :bandit:
Neson
Co? - tak to nesouhlasim, rozbal si filtr po špeku zabalenym v papírku a v celulóze - alespoň mě se zdá, že po celulóze je ten filtr zasranější ...
Apofiss
Nedokážu se odtrhnout od normálních dlouhých papírků (zlatý smokingy nebo OCB Slim) a to už dva měsíce nekouřím cigára....měl bych jít do Volcana,ale když ono je to tak neosobní...
POP
testoval jsem je 14 dní a je fakt,že když jedete jenom brka,tak trochu
ztěžknou plíce. jinak je to prostě papír v podobě na kterou nejsme zvyk...
4C3
a jakym zpusobem z toho motate na backrolla? ten prebytek pak upalite? odtrhnout nejde, ne?
Celller
Vypada to, ze Vam to vsem chutna, nedavno sem z toho cudil a prislo me, ze je to peknej humpl, do cloveka stejne neco jde a me chutna vic z papirku, zjistete nekdo, jak je to skodlivy, lidi to kupujou, jen proto, ze tam je napsany, ze je to z celulozy a jsou pruhledny a chtej si z toho zahulit, ale pochybuju o tom, ze nekdo z Vas bude hulit jen z toho igelitu a naivne si myslet, ze je to min skodlivy nez papirek, tot muj nazor: je to humpl a je to jen neco novyho
PiosOne
no ja z nich parkrat hulil a prislo mi, ze ma brko nejakou jinou prichut. hodnotil bych to spise negativne. i kdyz je pravda, ze na nejake akci si davat pruhlene brcka muze byt zajimave, ovsem pro normalni huleni volim radeji klasiku..OCB, pripadne SMOKING :)
sancha
už sou i s čokoládovou příchutí
to sou hovada :D
cosecha
jj, ty sem potkala v lete na Boomu, paradni zalezitost, vypadaj skvele a jsou jemnejsi a prijemnejsi na chut.
dvojka-trojka
IMHO je to hodně subjektivní, protože já když z nich hulil poprvé s manželkou (jinak hulíme hlavně dýmku a bong), tak mě to přišlo lepší na chuť, než normální papírek, ale manželka zase říkala, že se jí zdaj lepší normální papírky, takže tak;).
Celkem by mě taky zajímalo, jestli je to víc, nebo míň škodlivé, než papírky, ale je fakt, že když ubalíte "průhlednýho" špeka a na konci ho po dosypání srolujete, tak když tu srolovanou celulozu zapalíte taky pěkně smrdí;)....
23
sancha
no jasně kamarád se taky xichtí když vidí špeka ubalenýho v týhle šprcce .. mě to něvadí .. ale když dam třeba 3 kusy po sobě a pak papíropvýho tak ten papír je fakt humáč :)
snark
akorát další módní věc - super je jak se to postupně hořenim smršťuje - pochopitelně to má příchuť jak svině - když se to nalizuje tak je to sladký - ergo tam nějaký svinstvo je - notabene to neni prodyšný jako klasický papírky takže u špeka vodpadá klasickej karburátorovej efekt - zkuste si to spálit a zvážit to na dobrý váze - a pak to samý s černejma ousíbíčkama - a taky mrkejte na to jestli ty lidi co to prodávaj z toho taky balej špeky :D:D:D
pelech
Muhahaha :D to sem este nevidel.. urcite zajdu koupit, btw nezkouseli ste nahodou papirky s prichuti Absinthu?? Kokam ze je na Zizkove taky maj a ja absinth moc rad, akorat mam strach abych neprisel o chut konopi ;)
joo, kousek cyberpunkera ve mě plesá radostí
...
ale upřímně, tohle je pro efekt - když si chci zakouřit, nacpu bong a je hotovo
tohle jedině někam do společnosti
exe cut
Pobavil mě název těhlech....dovoz holland....
Jinak se přikláním k názoru že jde spíš o estetiku než o zdraví :eek:
reznor_TU
ja z nich balil na switch a na klidek, lepi to vsude taze cajkovy... je to haluzz..dokonce sme kamosum nakecali ze sme nemeli papirky a tak sme motaly z izolepy a voni to sezrali a nechteli to hulit :)
JosefCorrino
Prvni pocity když sem se dozvěděl o existenci .. fuj to bych do huby nedal co to bude za des
Pak sem si rekl co, zkusim to ...
Pak jsem nadaval an to ze to nejde ubalit
Prvnich par brk mi to prislo takovy nechutny, ale bylo to spis zvykem na normal papirky pac sem si uz na tu ceulozu zvykl a asi to budu hulit z toho, ma to mit min hnusu pro telo a kdyz se povede dobrej matros tak se na nej i pri huleni rad podivam :D
citace:
Původní příspěvek od 4C3
a jakym zpusobem z toho motate na backrolla? ten prebytek pak upalite? odtrhnout nejde, ne?


Tak tyhle papírky jsem si fakt oblíbil a to s tím přebytkem řeším tak, že ho zespodu nalíznu a přilepím k brčku. Ale jde si s tím i pohrát....jenom to musíš nalíznout jenom asi půl centimetru přilpit a to co přečuhuje odstřihnout. Takhle jsem teda řešil takový ty ranní osobáčky.. :-)

Celufánu zdar :-)
AHM4D
citace:
Původní příspěvek od reznor_TU
ja z nich balil na switch a na klidek, lepi to vsude taze cajkovy... je to haluzz..dokonce sme kamosum nakecali ze sme nemeli papirky a tak sme motaly z izolepy a voni to sezrali a nechteli to hulit :)


:D:D na vánoce jsem z nich ubalil ale 5 brček, a rozdal je se slovy: oceba došly, celofán od startek, taky dobrej, na chuti to skoro nejni poznat:D měli jste vidět ty výrazy v jejich obličejích:eek::eek:
hehe, perfektní věc na odhánění socek, kámoš mi řikal že od nich jeden takovej utek, taky si myslel že hulej z izolepy
Nesss
CIGARETOVÉ CELULÓZOVÉ PAPÍRKY

Celulózový papírek neobsahuje chemikálie používané při výrobě papíru např. ledek, arsenik a další kovy, které jsou nutné k tomu, aby papírek získal bílou barvu. Celulózový produkt je na přírodní bázi a 100% biologicky odbouratelný, bez chuti a zápachu. Kromě tohoto, průhlednost celulózy dělá z balení zcela nový zážitek, konzumenti totiž vidí co kouří.

Rozdíly a fakta:
· Biologicky odbouratelná blána (ŽÁDNÁ PLASTICKÁ HMOTA) – 100% celulóza
· Výrobek na přírodní bázi, bez chuti a zápachu
· Není potřeba lepidlo
· Vysoká transparentnost (95%)
· Nepozměňuje chuť a charakteristiky tabáku
· Pomalejší hoření
· Je jediný svého druhu

Pokud vezmeme v úvahu všechny tyto rozdíly a fakta, celulózové papírky si brzy najdou své místo na trhu, jako nová kategorie balících papírků, a nelze je srovnávat s kterýmikoli již existujícími papírky. Všechny papírky prodávané v současnosti jsou „papírové“, tento produkt je naprosto unikátní tím, že je jediný 100% průhledný.

Jedná se o revoluci v balení tabáku. Nabízíme Vám být u zrodu nového (jiného) balení a kouření. Papírky z celulózy se stávají již nyní postupnou náhradou cigaretového papíru.

Velikost: King Size.

Rozměry: 115 x 35 mm.

Množství: 40 papírků.

Materiál: 100 % celulóza.

Ostatní: Šetrný k životnímu prostředí.

Vyrobeno v Brazílii.

zdroj: smokeshop.cz



zdar všici Nesss
Ralf
čuzz, všichni !!! tak nám začíná nová revoluce v kouření !!! jen dobře :-)
jo slyšel sem od kámošů který nedávno z tohodle pejpru zahulilii a prej fakt mazec v tý průhlednosti a hlavně nesrovnatele lepší pokouřeníčko než z normálních papírků, no příští tejden zakoupíme a vyzkoušime :-)

zdarec ralf
AHM4D
citace:
Původní příspěvek od Salieri
kdes sehnal ty papírky tež by se mi šikly


v Brně growshop nebo trakt, Prahu nevím, musiš se poptat
Nesss
www.smokeshop.cz nebo www.growshop.cz

tam si to muzete poridit na dobirku papirky stojej od 45 do 60 kacen ale postovny za 100 je pekne napicu.

at chutna
Janxu
presne jak pise kolega matoha.
zustavam u ocb :beer:
pelech
Tak uz sem je taky otestoval ;) Rek bych ze chut maj, ale nijak zasadne mi nevadila. Kazdopadne si uzivam, jak na to lidi cumej :p:

Jinak backroll z nich balit de v pohode. Jenom se musi ten prebytek nakousnout, nebo nastrihnout a potom uz standartne odtrhnout jako normalni papirek ;)
zizik
taky uz jsem mel tu moznost vyzkouset si tyhle "extra" pejpry a v porovnani s normalnima u me prohraly. srolovat prvni brko (na normala) z tehdle mi trvalo dosti dlouho, snad 3krat nez se to povedlo. pride mi ze se spatne ohejbaj. o motani ve tme ani nemluvim- na to musis mit brejle na nocni videni... no a chutove to taky neni zadna slava
ale vypada to pekne, jak se leskne
JosefCorrino
citace:
Původní příspěvek od zizik
taky uz jsem mel tu moznost vyzkouset si tyhle "extra" pejpry a v porovnani s normalnima u me prohraly. srolovat prvni brko (na normala) z tehdle mi trvalo dosti dlouho, snad 3krat nez se to povedlo. pride mi ze se spatne ohejbaj. o motani ve tme ani nemluvim- na to musis mit brejle na nocni videni... no a chutove to taky neni zadna slava
ale vypada to pekne, jak se leskne


podobné první dojmy jak já, ale už jsem si na ně zvykl. Prvních pár brk sem si zvykal že musim to balit maličko jinak ale pak to šlo v pohodě.

chutove, to je taky zvyk. Možná si to nepřipouštíš, ale ty celuozový papírky fakt nemaj žádnou chut, vůbec. Zato nrmální ano, dost specifickou na kterou jsi si zvykl. Stejně jako s balenim, par brk a zvykneš si na celuozu.

Ale jedno velke minus bych tu zminil, když ten papírek vyndáte z krabičky a chvíli ho odložíte začne se sám ohýbat různě.
AHM4D
citace:
Původní příspěvek od JosefCorrino
Ale jedno velke minus bych tu zminil, když ten papírek vyndáte z krabičky a chvíli ho odložíte začne se sám ohýbat různě.


myslim že se ohýbá podle tepla - stejně takhle haluzovaly žvejky, takový ty plátky
balí se z nich určitě jinak, chce to prostě ze začátku víc zručnosti
jinak přijde mi že se mi ubalený brčko vždycky ohne mírně k tý straně jak je rozpojenej filtr, nevim jestli tam vzniká nějaký pnutí nebo je to jenom moje levost:D:D
Lahvan_FlaskiCZ
citace:
Původní příspěvek od AHM4D
nevim jestli tam vzniká nějaký pnutí nebo je to jenom moje levost:D:D


levost. :wink:
PsYcHo84
AHM4D - presne, mne se z toho taky vzdycky udela "levak".. podle mne to to je odlisnym pnutim v miste, kde ho oliznes - kdyz spoj zasycha, taxe oliznuta zkracuje a ohyba spek..
ale co.. co je krive to ja valasske :D
hele ze zacatku jsem z toho byl uplne nadsenej koupil jsem si baleni a silene si pochvaloval jak je to vynikajici vec..casem jsem ale zacal zjistovat ze v jointech citim neco co predtim ne a take jsem z toho kaslal vic nez z obycejnejch papirku mno a kdyz jsem si po tydnu s aledou koupil opet smokingy zjistil jsem ze starej dobrej smoking joint je mnohem lepsi...tot muj osobni nazor zalezi na chuti kazdeho kuraka :smoker:
Lahvan_FlaskiCZ
právě jsem jedno balení obdržel, jsem zvědav jak na ně bude reagovat celuózovou politikou nedotknuté společenství kolem mě. :afro: :p: :crazy:
AHM4D
to lahvan : se ozvi jestli se ohýbaj:D
jinak pár brček z celulózy jsem ubalil, pár vykouřil, a z océb budu balit (a kouřit) radši, nějako mě to pálí na rtech a hlavně v plicích... na chvilu je to šéfovinka ale stejně se budou dál balit brka do papíru;)
Protest
jn asi tak...

taky sem teď poslední dobou z celulózy hulil a není to ono, papír je hold klasika..

Jinak na takový to vyjímečný hulení se to dá.. prostě aby ten život nebyl pořád stejnej:D
Kutas
mne teda chut prijde vpohode, spis se mi zda, ze je takova cistejsi, rovnez se mi nezdalo, ze by to nejak drazdilo. a hlavne to pomaleji hori... ale znova si je asi nekoupim :)
Kolom&n
jj OCBa Smoking jsou proste nej..přesně Jungle Brother,celuozové papírky jsou podle mě akorát něco jako když si sebou ven někdy vezmete vodárku--pro spestření§§§PEACE
Lahvan_FlaskiCZ
akorát jsem měl problémy když jsem olízl vršek a chtěl připlácnout na tělo jointu, velý pásek se mi zkroutil dozadu, ale stačí to pevněji držet a je to. :)
koupím si je, ale balit z toho pět jointů denně jako z papírků, to by mi asi jeblo. :crazy:
ale chuť mi připadá mnohem čistší, více vinikne chuť trávy. :smoker:


takže teda jo. :slizoun:
Kutas
lahvan: jj to me na tom taky trosku sere, a ze je ten spek takovy zmuchlany u filtru a obcas je to ohle jak psi ocas :) ale kdyz se povede tak je to paradicka...
b.bang
jo je to vostry ale na Tuzemskem trhu se toho obevilo vice zajimaveho ohledne zprijemneni chuti (prozitku) z koureni.. Je to fajna ale klasika je klasika ne?
masoquista
Zkusil jsem ubalit cigaretku (javaanse) do rech pruhlednejch aLeda a kam se hrabou na tradickni olsanske papirky (vazky) teda. Chut je sice bez paleneho papiru ale me to cigo z vazky proste chutna. brcko zkusim k veceru.
Sinuhet
Hulim slukovky, a kdyz brko tak jedine ciste, bez tabaku a v pruhlednem papirku. Vse ostatni mi kazi chut.
4HT4
taky mi nevyhovujou hlavne z tech chutovych duvodu. klasika ve forme vazek 100`s nebo ocb, kdyz nesou, tak smoking a sem spokojenej:-)

na switch je to samozrejmost, kdo by kouril papir navic...
masoquista
Tak me prijde chut dobra...respektive neni citit po spalenem papirku a citim jen obsah.ale jedno minus to pro me ma...kdyz dokuruji konec tak mocmoc pali...coud je horkej.
Budeh
Jo no chutově to žádnej zázrak není, a tomu že to je zdravější taky moc nevěřím a však má to dobrej vizuální efekt, vidíš jak dobře si to ubalil a jak sis to pěkně smíchal atd.
J.J.
No tak to me zase chutove fakt nevadi...ale sem zvyklej na klasiku, a taky se budu drzet zabehanejch znacek :smoker:
zase ale pro lidi lidi, co nepatri k nejsikovnejsim, a nebalí na back (znam nejaky) to je vysvobozeni :D...tak jim to prejme!
Co?
tyhlety papírky maj jednu SUPER výhodu....
a to, že když vám zvlhnou, tak je v pohodě rozlepíte a fungujou jako nový....
dokktor
tady ty papírky mě včera velice pobavili, i když sem nebyl zhulený. jeden můj nejmenovaný kamarád, který je zřejmě viděl poprvé na to už při balení brka čuměl dost nedůvěřivě, a když to borci odpálili, tak se mě nesměle zeptal, jestli to fakt z toho igelitu budem hulit. z jeho pohledu čišela upřímná hrůza, to byste museli vidět. sorry, dotyčný, pokud to budeš číst, ale o to sem se musel podělit :D
Sinuhet
voidman: Ja to mam tak, ze v beznem brku papir citim, v pruhlednem citim jen huleni. Muzu porovnat se sluknou kterou hulim bezne a chutna to stejne. Proto taky papirova brka nehulim, protoze tam prave citim ten papir.
Samozrejme se s tebou nehadam, ze tobe to nechutna. Ale myslim si ze duvodem je spise neco jako placebo efekt. Jina chut nez jsi zvykly. Podle me ale proto ze v ni neco chybi, nez ze by v ni neco prebyvalo.
Nesss
Sinuhet: jo presne tak, myslim ze dost lidi to odsoudi protoze to je neco novyho, papir je papir, celuloza je celuloza.
Taky si myslim ze dost zalezi i na tom co hulis. Co clovek to chut. Nikomu to nechci cpat, osobne dam prednost spis pekny bili larve.
Já tam teda určitou chuť cítím, taková mírně sladká chuť, podobný jako když oblizujete známku, ale nebylo to zase tak špatný, na sváteční hulení jako vyšitý:D:D:D
inf3cti
citace:
Původní příspěvek od dokktor
tady ty papírky mě včera velice pobavili..

LOL :D :D Neveril bys, ale fakt to vypada jak igelit :D

Kdyz uz je tady takova debata o jestli jsou to sracky nebo ne - proc este nikdo nenapsal ze testoval zapalit prazdny celulozovy papirek a treba OCBcko. Jestli to smrdi, a jak.
Prej jsou po naliznuti sladky - celuloza by mela byt bez chuti, aspon bezna kozmeticka vata je.
lootman
JJ ja sem vyskousel spalit celulozovej papirek a ocb a dojmy?U me vyhral ten celulozoj nezdal se mi ze by smrdel nejak vice nez to ocb.JO celuloza je prijemny spestreni ale nejspis by sel obtizneji ubalit na becka a OCB je OCB :)
Sinuhet
Zda se mi ze to tady dost lidi nechape. Celuloza je to, z ceho se vyrabi papir. Takze i klasicke papirky jsou z celulozy.
tyhlety průhledný papírky jsou celkem dobrý -chuť to fakt nemá, akorát mi přijde že to hoří trošku vyšší teplotou
balí se mi do nich dobře, je to pěkně pevný a drží to tvar, lepší než papírky, terý se všechny stejně kroutí
na backroll to neni potřeba balit, ptozože je to užší než normální papírek, takový akorát na brčko že to jenom okolo materiálu obalim a kraje se mi přesně dotýkaj
sice z toho nemusim kouřit pořád, ale jako zpestření je to super
gambler
Sere me, ze jsem to neproliznul na becka. Jinak se mi zda, ze jsou tezsi, nez normalni papery.
Zkratka ten pruhlednej efekt podle myho za to nestoji. Nemam je rad :-)
vaaanha
citace:
Původní příspěvek od Sinuhet
Zda se mi ze to tady dost lidi nechape. Celuloza je to, z ceho se vyrabi papir. Takze i klasicke papirky jsou z celulozy.


A nejsou v normálním papíru i nějaké příměsi navíc? Pochybuju, že je jenom z celulózy...(v tom bude možná to, že ty "celulózové" papírky jsou průhledné - že sou bez příměsí)
Sinuhet
ano jsou. Ty pruhledne by mely byt "cistejsi".
Beer-Drinker
ja prave nemel tu cest v nic balit,ale kdyz sem se tak ptal,tak mi vic lidi reklo,ze se jim bali lip v obycejnych papirkach...jeden rikal,ze nelepi,ale tomu nejak neverim..
ale jakmile se ma zkusenost s tim zmeni,tak sem me pocity napisu...pri koureni sem nepoznal nejaky rozdil...nevim no...:pimp:
Wokap
Papír se odbarvuje hromadou chemek, jinak by nebyl bílej ale takovej krémovej - jako capuccino, tohle by mělo bejt - jak pravil Sinuhet "cistší".

No a k těm pejprům - moc mě bavěj! Byla neskutečná prdel, když jsem z nich umotal na zkoušce s kapelou - kytarák věděl která bije tak mě podpořil - no a basákovi sme vnutili, že je ten matroš umotanej do igelitu od Startek. Řekl, že sme hovada a dal si s náma... :D Je to prase!!! :D
habitrix
caute taktiez som sa dost cudoval ked na mna kamos vytiahol takyto priesvytny papierik :) ale myslim ze je to celkom dobre lepsie ako papieriky klasicke len sa mi to zda trosku komplikovanejsie utocit je to ako do celofanu ale treningom vsetko jde:) cus
FroNy
nelibi. :( jak kdybych hulil ze sprcky...
Tayem de Tox
jako spestření po asi vosmi tisících pěti jointech zabalenejch do klasiky to bylo dobrý, ale estetickej dojem se vytrácel, když to hoří jako celofán a navíc se nám obě ty průhledný brčka, co sme udělali, teplem rozlepovali. takže klasika OCB rulezz ;)
Jerome J. James
citace:
Původní příspěvek od vaaanha


A nejsou v normálním papíru i nějaké příměsi navíc? Pochybuju, že je jenom z celulózy...(v tom bude možná to, že ty "celulózové" papírky jsou průhledné - že sou bez příměsí)


Nu, k papírkům, normálním, se těch sraček přidává hafec. Jak už někdo psal, hlavně se bělí, potom se do nich přidává třeba hadrovina, aby byly jemnější... Jestli chcete víc, tak to mam někde napsaný v sešitě na chemii... A když už sme u tý chemie, tak vám řeknu hlášku našeho učitele: Hašiš... *píše vzorec hašiše na tabuli* ... NEPATŘÍ mezi alkaloidy! :):D
Azzholleee
vypada to skvele..skvele to nebude :D
Kripix
jasny no!!! po chvilce koureni se zacinej mrte rozlepovat, to me taky sere, ale da se to podrzet:( sice vubec nesmrdej ale stejne bych znich asi nemohl kourit furt jak z normos papirku. jednou za cas treba. a stejne davat za ne pade furt to je taky na kokot. pekny zprijemneni huleni ale vseho moc skodi:):):)(celulozi moc ne no!!:):):) je taky na picu ze kdyz ti trosicku zvlhnou tak sou hnedka v pici
M@rty
Sice to vypada zvlastne ale chutna to odporne. Mam pocit jak kdybych hulil plast. Nedam dopustit na zlaty smokingy nebo OCB.
MadEGGA:()
mno ja dkyz sem to vydel prvne, tak sem tomu vubec neveril. navic kdyz si uvedomite, ze je to vyraabeny z Brazilskych stromu z destnych pralesu, tak je to dost provar. podle me na ziskani ciste celulozy potrebujes aji vic dreva :/ mno mel sem z toho celkem mazce. jednu dobu sem z toho uplne odmital hulit, pac pri vzpomince na stromy mi to nedelalo moc dobre :/ ale lidi to stejne kupujou, pac je jim to jedno :/


a stejne sem presvedcenej, ze esi pridou dalsi firmy, tak uz to bude podel, pokud to neni podel uz ted. myslim co se tyka pridavnych latek. budou chtit usetrit a tak :/

mno ja sem zastaance klasickejch OCB 8)
Sinuhet
Jestli ti jde o stromy, hul ze slukny. Mel bys prece bilemu papiru ze stromu merit stejnym metrem.
Co?
technologie výroby:
vezme se celulóza...ta se nechá v něčem naboptnat...vypadá to jako želatina...pak se to proplachuje a natvaruje a nechá vyschnout....

btw. nezkusíte je třeba někdo zvážit? (nemám váhy)...nezměříte tloušťku? (nemám mikrometr) :D
MadEGGA:()
2sinuhet: mno podle me z jednoho kusu dreva ziskas min celulozy nez papiru. aspon ja si to myslim. ja sem aj prestal kourit.
pildo
mne sa zda ze chut ku koncu je o dost lepsia ako pri klasickom papieriku. ale zas zda sami to byt trosku horkejsie ako v klasike. ale kupil som si aj alohy aj smokingy deluxy rolky a mam pokoj tak na 2-3 tyzdne :D
LSD25
no u nás sa z toho stal hit, len 40 je málo ked každemu zvedavému dáš dva na koštovku, aj viacej by sa ich tam zmestilo :)
Lagutoda
Zdar, mno ja to zkousel asi 3x. a mam k tomu par vyhrad: za prve mi to zrovna moc nechutna. za druhe , kdyz balis treba v hospode nebo nekde kde nejni zrovna xtra osvetleni, tak se ti to celkem snadno muze vysypat. Pak este to jak pise LSD ze casto to chtej lidi vyzkouset tak musis rozdavat( coz nejni nic zvlastniho ptz rozdavas mrte i normal papirky) a celkove je to takovy zvlastni. OCB rulazz
Lagutoda
kubo(dmo)* :ptz je to prece pruhledny, a je pres to videt model :afro: , me to teda neprijde, jak uz sem rekl k tomu nemam moc dobry vztah. Ale kdyz sem je poprve nekam donesl, tak mi je malem vsechny rozebrali
chuck53
No kdysi kámoš dovezl nějaké z Liberce a stály něco kolem 60kč a měly žluto oranžový obal...Krom hezkého zážitku z levitujícího brka sem si odnesl taky hnusnou chuť z hulení...Ale před pár týdny ten samý kámoš kupil OCB za necelých 30kč..Pár mi jich dal a musím říct že chuť brka byla jako v nebi ( předtím sme jej aplikovali ze skel nebo fajek)..Jednou za čas je to určo pěkné zpestření :afro:
pildo
tie OCB boli presvitne alebo je to OT?
Lagutoda
Mno vcera sem si uz koupil i ve skate shopu pruhledny OCB maj takovej svetlomodro- až bilej obal.
Zenga
Taky je mam doma,ale uz do nich nemotam-je pravda,ze se dost rozlepujou,kdyz to balis na beka a pekne se kroutej!Jinak chutove je to o mnoho lepsi nez normalni chemicky upraveny papirky s lepidlem a hori o dost pomaleji.
rayniac
no newim lidi.....ja je moc nemusim....chuť je pak agresivnější a trochu škrábe.....zlatý rejžový pejpry. podle me je to jen takovej voblbovák...vypadá to hezky ale to je tak fšecko
virgill
chut to menit musi uz proto ze samotna celuloza pri horeni taky nejak smrdi...
Eloren
V dnešní době se to dá sehnat na hodně místech pokud jste ze zlína tak (subform,houseboard a podchod) a pokud ne tak zkuste www.shop.growshop.cz jinak můžu vřele doporučit =) vydává o hodně míň ( prakticky žádné) ''smrady'' jako z normalního papírku. Takže si vychutnáte jen příjemnou vůni hempu
Sinuhet
Celuloza je papirek minus belidla (chlor) a dalsi chemky. Takze pokud nekdo hudruje o zmene chuti je to jako nadavat, ze caj z ciste vody ma jinou chut nez caj z vody z reky u chemicky. Kdyz jsi zvykly na tu od chemicky, bude ti pripadat ta z vodovodu jako divne chutnajici. Ja kourim ze slukovek, takze mam predstavu jak to chutna bez michani s tabakem a bez papirku. A z pruhlednych papirku to chutna velmi podobne, na rozdil od papirku klasickych, bilych.
Eloren
Podle mě je stejnak zhovadilost míchat ganju s tabákem.. ale proti gustu žádný ''Dišputát'' :-D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma