Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Garfield´s first in-sock - Klikni zde pro originální téma
UdL
Takovejm prckům svítíš 12/12? Zapláčeš nad výdělkem! ;)
Neson
Ganja Garfield - podepisuju se pod to, co Ti naspal Udl!!!! To jim svítíš 12/12 od začátku???????? Na semínka se vykašli, normálně to vyhoď a dej tam kvalitní řezy!!!!!!!!!! A dej jim pěkně 18/6, to se jim bude líbit. Dál určitě ohranič fólií celý prostor ze 4 stran - zbytečně Ti uniká světlo!!!!!!!!
ad hnojiva: musíš taky napsat, čím přesně hnojíš, B´cuzz toho vyrábí hafo - jinak www.atami.com - tam najdeš tabulky na všechny ATAMI výrobky.
Trošku to zepředu uzavři (odrazná folie), ztrácíš světlo. Přidej jakýkoliv větrák, budou mít silnější stonky a budeš moci dát lampu níž. Světlo rozhodně 18/6, hnojení - záleží čím hnojíš, podle síly. Já začal hnojit až po 4 týdnech. Ze začátku bych zvolil vodu z vyluhovanýho a přefiltrovanýho zahradnickýho substrátu.

Neson byl rychlejší :)
UdL
Mimochodem, kdybys to tady jen trochu nastudoval, tak bys třeba zjistil, že takhle malejm kytičkám bys hnojiva dávat neměl, pokud nejedeš hydro, protože živiny si ze začátku berou přímo z hlíny. Jsi na nejlepší cestě, jak je spálit.

Tywe - fakt čumim! :eek:
Neson
ice13 - a má nějaké opodstatnění ten výluh??????? Vždyť dosáhneš jen toho, že se Ti do výluhu rozpustí ty hnojiva, který se do substrátů přidávaj a pochybuju, že budou alespoň tak kvalitní jako ty od ATAMI???? Nebo se pletu???? Když už výluhy tak třeba z žížalích hoven, v tom bych smysl viděl. U B´cuzzu bych se nebál a hnojl hned po vyvinutí kořenového systému - samozřejmě v přiměřených dávkách.
Neson
Ganja Garfield - jet rovnou 12/12 u semínek nejde - podívej se do FAQ - u řízků je to ovšem něco jiného. A co Tě vede k tomu, že preferuješ semínka před řízky??????????????? Nevidím v tom jedinou výhodu, spíše naopak. Jediná výhoda je možná finanční, ale až Ti ze 6 kytek vylezou 3 samci, tak možná změníš názor!

Ten prostor určitě ohranič ze 4 stran - na 70 W Ti stačí jeden PC větrák a máš vyhráno - lepší by ale byly 2 jeden na odtah a druhý na ofuk, jak už Ti psal Ice 13.

S tim hnojivem na druhou stranu opatrně - jestli nepoužíváš EC metr, tak začni tak po 14 dnech v malých dávkách, to by už mělo být OK.
to Neson: ten výluh jsem radil, protože jsou v něm ty hnojiva v nižší koncentraci, než v přidávaném hnojivu. Až bude mít kytí větší, může hnojit víc koncentrovaněji. Navíc ph této zálivky je stabilnější, než ph upravované kyselinami.
Jinak rozhodně se podepisuju pod Tvůj názor ohledně semen a řízků.
JAHmaican
Ganja Garfield : A co že je to ta metoda sock? :D
mus4k
taky by mě docela zajímalo co je to SOCK:D mno jestli na ně budeš svítit 12/12 tak tahle metoda bude přesně odpovídat výnosu:D sory že to tady zasírám ale musel sem si rejpnout kdyžtak pak smažu:)
cru_ci_fix
Ganja Garfield: no nevim ci nahodou nemyslis ScroG alebo SoG
Midloch
To UdL a ty kdybys četl tak by ses dočetl že GG jede kokos kterej nemá žádný živiny:) a proto musí živiny dávat do zálivky! GG tak malým kiti dávej do 1 litru od složky A 0,75ml a stejnak tak od složky B:) s postupem času půjdeš na horu!Jinak ta perioda to seš fakt trochu dravec,měl sis udělat alespoň pár pater trochu to rozkošatit,jinak s těma větráčkama ti poradím přez pm...měj se;)
cru_ci_fix
Ganja Garfield: a ten SOCK... to si vymyslel Ty...???
JAHmaican
:D:D:D ten tvuj sock je ale SoG - sea of green
cru_ci_fix
Ganja Garfield: Presne tak. Ak chces minat elektriku, tak len kvalitne modely. d;o)
btw. nikoho nezarazilo, že to asi těžko vykvete, když to má vodevřený...?

to to jako na dvanáct hodi strkáš do krabice, nebo si doma hrajete na absolutní zatemnění?

a větráku se nevyhneš, páč potřebuješ taky ňákej vofuk, nebo ti z toho vyrostou takový klacky, že s tim maximálně doma zameteš...

sock:D

read da fokin' :faq:
to pěstuješ u rodičů v obýváku??



sry... sem :bandit:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma