Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
Purple Widow - Klikni zde pro originální téma
Mr. Figaro
Zkušenosti nemám, ale vypadá dobře......Mňam....:bong:
nějaký nový zkušenosti?
Stoned_Observer
Ja mam dve rastliny teraz na out. Aj mna zaujala tak teraz cakam co z nich bude. Semienka boli najmesie zo vsetkych co som mal,dost som sa cudoval. Klicivost v pohode. Rastliny maju nadherne 9 cipe listy a krasnu tmavu farbu. Boli sadene o trosku neskor ako TOP 44 ale uz ich predbehli.
V seedbanke pisu,ze by to mohlo dorast 3,5m co pri dostatku dobrej pody by to mohlo byt aj mozne....

info... http://www.drchronic.com/products.asp?recnumber=799
Stoned_Observer: jojo díky...budu sledovat tvou galerku :)
já našel 12semen za 14e což mi přijde v klidu, ale zase jsem amatér tak nechci něco co vyžaduje nějakou speciální péči....letos jsem se poučil z některých chyb který jsem zpáchal na svých nounejmech a na další sezónu bych už chtěl něco lepšího :)
doufám že pak bude i nějakej smokereport :)
dík a at ti to roste :)
Irvin
Tak túto rastlinku som si vybral pre svoj prvý out. Klíčivosť: 6/6, z toho 5 samíc, čo ma dosť milo prekvapilo. Pri pestovaní som urobil pár začiatočníckych chýb čo sa odrazilo na ich výške (1m). Vôňa je sladkasto citrusová a čo sa týka účinku, purple widow je velmi hravá, euforická. Zo začiatku sa zdá že to s vami nepohne a zrazu, ani neviete kedy, a prelietavate okolo polárky. Tomuto hovorím Flower power.
Rákosníček
Purple Widow jedu letos na balkóně. tak za max. 14 dnů, ale spíš dřív de dolu.
Ochutnávka ještě neproběhla tak zhodnotím zatím jen růst...

Rostlina není v růstu nijak vyjímečná :D květ nasazuje velmi brzo a dozrává zhruba v 2. polovině září. V květu takřka vůbec nevoní a když už tak jen velmi lehce jako směs posekané trávy, citrusů... Množství trichomů je spíše nižší. Paličky jsou nádherně tvrdý, ale pořádně se nafukujou až ke konci květu.

doporučuju pro out ;)
Stoned_Observer
citace:
Původní příspěvek od Rákosníček

květ nasazuje velmi brzo a dozrává zhruba v 2. polovině září. V květu takřka vůbec nevoní a když už tak jen velmi lehce jako směs posekané trávy, citrusů... Množství trichomů je spíše nižší. Paličky jsou nádherně tvrdý, ale pořádně se nafukujou až ke konci květu.

doporučuju pro out ;)


v tomto s tebou suhlasim,na buduci rok ak sa podari tak ju urcite berem na out....
auroraindika
super.......hahaha
Budulín
PW letos pěstuju - z 9-ti semínek 2 samci 4 samice a 3 hermouši (naštěstí měli jen pár kvítků pod paličkami). A genetika zrovna dvakrát neni uniformní.
ercecko
Ja jsem z ni mel letos paradni ker (neco pod 190cm). Moc pekne kyti :) Ze dvou seminek jedna samice a jeden samec... Vune i chut i ucinky vynikajici
tato odruda mě velice příjemne překvapila:-) proste za nizkou cenu uplne totální koncert..:-D je pravda že pomer samců a samic nebyl práve moc ideální:-D ale i tak to bylo skvele:-D chutove opravdu sveží:-D nedám na ní dopustit:)
Igraczek
Zdravíčko pánové prdněte sem prosím také smoke reportík o této moc pěkné odrůdě hlavně stav pěkně prosím.
PASSWORD
pestoval sem u nas na out a moc se ji nechtelo ...
novator_one
Pro začátek pěstování je to rozhodně dobrá volba...doporučuji pěstovat v zemi a rozhodně ne květináčích menších jak 20l. Je to sativa ale s hodně odlišnými pheny... tak mi poletí tak do dvou metrů a to většina z nás nechce...dobře chutná(hlavně z bongu:D)...trochu mně jen mrzí že vyrostli nakonec jen dvě samice ,tři hermouši a dva samci. Za 15euro dobrá věc;-)
Zdravím letos pojedem purple widow tak sem zvědat co s toho bude...
Cannall
Ja som siel PW minuly rok, mozem potvrdit ze ma dost odlisne phena, z 10s 4samce 6 samic, ide dost do vysky, sisky sice pekne vonave ale miestami riedke, druhykrat by som to uz nesiel.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma