Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: 1 [2] 
400w-skrina pekne od zacatku - Klikni zde pro originální téma
lubo
20/50

tak ja sem vcera zapomnel na slecinky,tak papani dostali dnes a to posledni hnojku(4ml alga+1,2ml green+1,2ml bcuzz),uz jenom final solution a na zaver cistou vodu
lubo
20/52

dnes este hnojku dostali,na final jeste pockaji.alga 5ml+green 1,2ml+bcuzz 1,2ml
lubo
20/53

zvyseni hnojky prospiva,protoze substrat uz je vycucanej a tak sem jim to zvednul zas-6ml alga + zvysek ako posledne.

rastliny na foto 1-4 jsou zreli na final a tak ho priste dostanou
na foto c 5(takovi mam 3 z deseti,vypada ze stejnej druh co ma kvet delsi) je jeste nezrela na final solution,coz znamena, ze ta se bude hnojit dal,tot nevyhoda indor mixu.
lubo
20/55

tohle tady dostalo dnes final solution 1,5ml/l, zbytek alga 9ml/l+1,5ml/l bcuuz+1,5 ml/l green

foto c 4 je rastlina z rucne udelanyho malyho kvetinace cca-2,5 l
rozdil medzi velikosti substratu znat brutalne na prvni pohled
lubo
20/58

tahle mini sisinda me pekne rozosmala-je ze spoda rastliny na foto c 3

foto 2-6 dostali zas final 1,5ml

foto 7 a 8 dostali hnojku-alga 10ml green 1,5 a bcuzz 1,5
HizballaH
ale no tak Lubino :D mas to pekne len tak dalej ^^ K+
lubo
20/61

POZOR NA LENOST!!!!

rastliny uz nemaji takovou spotrebu vody (mene listu) a tak je treba truchliky zvedat,protoze suchej povrch je klamlivy-nevim jak dlouho sem na to kaslal,no zdalo se mi ,ze to nejak nemaka,pricina odhalena-substrat nemnel periodu sucha,cim trpy koreny nedostatkem vzduchu.nesmi vsak preschnout uplne,vtedy se trhaji ty nejtensi vlasecnice korenu coz je nam nezadouci.

no nic,jede se dal.
jen tyhle tri byli dnes lehky a tak dostali hnojku 8ml alga+1,2 ml bcuzz+1,2ml green.

foto c 3 byl muj favorit (prispevek c 79-foto c 3),z ni bude nejvic gecek,jenze nejpozdeji zacala kvest
lubo
20/62

dnes final ,uz 6 jede na final

jo a druha z leva uz pada sikmo do zadu, ma to fakt tezky:bounce:
dudlik
tak hochu tohle je hodne hustyyyy!!!!!!!!!!
lubo
20/65

foto 1-5 jeste final,zacina se to kalit

foto 6-po prvem final vypada takhle

foto 7- tahle naposled hnojku 8alga+1,5 green+1,5 bcuuz,priste uz jede na final
._.
Povedené...To musí být lahoda kouřit takové kamínky:)
lubo
20/67

tady jeste foto celku

JO A DIK VSEM ZA OHLASY,TENHLE THREAD JSEM VENOVAL VAM VSEM, ALE PREDEVSIM MEMU KAMARADOVI, KTEREHO CHCI STIMULOVAT K LEPSIM VYSLEDKUM A POSKYTNOUT MU PRESNEJ NAVOD.
JESTE TO ZHRNU- TEPLOTA,VYMENA VZDUCHU I S CIRKULACI,SVETLO,PH,ZIVINY A H2O MA PRESNE SVOU FUNKCI, JAK TO NEBUDEME DELAT TAK,JAK SE MA,VYSLEDEK BUDE ZALOSTNY I KDYZ VSECHNO DE ZDOKONALOVAT A TADY TYHLE ME SLECINKY BY MOHLI VYPADAT I LEPE,:-))
TAKZE TI PREJU HODNE ZDARU A NEZAPOMEN NA TO,ZE JAK TO PROVEDES,TAKOVY BUDES MIT I VYSLEDEK!!!!!!
lubo
20/71

no a dnes se kosilo,zatim 5

tady vyfotim kazdou v celku i macro, doplnim i gramaz a ucinky

tahle mnela bezproblemovy rast a presne takovy model mi vyhovuje,netahne se a sisindy jsou pekne tvrdy a oroseny i uplne ty nejspodnejsi

28g
lubo
20/71

tady tahle patri taky mezi me oblibene,myslim ,ze to je stejnej model jako v prispevku c.122.
netahne se a sisindy jsou kvalitni

27g
lubo
20/71

tahle je mne neznama,nemnel jsem jeste takovou barvu,taky se mi libi

31g
lubo
20/71

tahle je taky fialova,no ma min cukru,ale taky se mi libi

24g
lubo
20/71

tahle byla v malem truchliku a stavbou uz na zacatku zaostala,takze tak to i vypada.
tenhle typ se mi nelibi,je to takova ridka slama,no par gecek prece jen bude.

14g-zhruba pulka truchliku i pulka gramaze
lubo
20/71

a uz se susi
lubo
tak bilo toho 258g kvality k maximalni spokojenosti,dik za ohlasy
lubo
OMG ted jsem si vsimnul,ze jsem nedoplnil foto report ze vsech rastlin...
no nic,priste to napravim
gregys
Oravdovej skvost.K+.To by se mi libilo-mít to doma

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma