Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Ze zivota jedne slecny - Klikni zde pro originální téma
Asocial
Huf, na uvod bych rad rek ze puvodni zamer nebyl nechat ve skrini solovat jen jednu konopku nicméně ….

Na zacatku bylo holek 9 … nemely korinky ale to tyden v boxu s radne rozvasnenou zvlhcovackou upravil na zadouci stav :) … po presazeni do mini kvetnicku však zacala valna část z nich hnednout, zloutnout a zvastne kroutit listky. Na pricinu sem prisel (aspon myslim ze to je pricinou) az dnes …. Kondenzující-se voda ze zvlhčovače totiž postupne naplnila misky pod kvetnickama a zpusobila tak premokreni substratu :(. Hodnoty vlhkosti i teploty sem udrzoval v rozumnejch mezich (~80% a 26-28°) takze me nenapada nic jiného než přelití no. Kazdopadne vysledek tohohle lynce je jasnej …. V ok stavu prezil jen jediny rizek a to imho jen diky nejvetsimu kořenovému systemu a vetsi vzdalenosti od vypuste zvlhčovače (do jeho misky se tolik vody nezkondenzovalo). Vyslouzil si tak prostor okupovany chcipackama a ja jen doufam ze tuhle moznost využije naplno :)

Skrin se jinak vůbec nezmenila. Planuju casem posilit odtahovej vetrak ale s funkcnosti jsem zatim spokojen a tak nemam důvod k nějakým změnám v hardwaru :)

ad foto
1. chcipacci tesne pred smrti
2. kandidatka ...
3. a jeji korenovy system 5 dnu po prokoreneni rw kosticky (B'cuzz wortel dela divy :) )
4. tatez
Kuči
přeju hodně zdaru :)
Morpheus
No tak selekce se udělala sama,tak teď budeš muset na tu jednu slečnu bejt víc než hodnej a nechat ji pořádně prorůst přes celou skříň,zajímalo by mě jak dlouho u ní plánuješ nechat růst,aby ti propletla komplet pletivo ?
Asocial
cest kamo, ne tak uplne, nechavam jeste pospolu s vyvolenou prezivat dalsi 2, ktery se sice navenek netvarily tak stavnate, ale korenovej system mely na podobny urovni jako ta presazena. Dylku rustu nedokazu odhadnou uz proto, ze tenhle model jedu prvne :). Pletivo mozna vynecham uplne a pokusim se tendence kytky tahnout se do vysky krotit pomoci kolinek. Planuju totiz jeste jedno presazeni do cca 20l kvetniku, ktery sam o sobe vyskou nejspis prekona dosavadni pozici pletiva a presouvat ho se mi moc nechce ,,,, kazdopadne tomu nechavam volnej prubeh a je dost mozny ze behem mesice este zmenim nazor :D (zalezi hlavne jak moc ochotne se bude vetvit) :vampire:

aby to nebylo tak naprazdno tak prihazuju par fotek .... po 4 dnech vyvolena zvladna project i 6-ti litrovej kvetnik coz me celkem (mile) prekvapilo :d
Morpheus
Tak pokud maj dobrej kořenovej bal tak bych se ani moc nedivil tomu že se na tu jednu i dotáhnout.Samo že to na nich bude ve finále znát,ale zůstat na jedný kytce by bylo víc než malý riziko.

S kolínkama nemám zkušenost,ale vim že ty už jo,takže snad si to vošéfuješ :) Jak se znám tak já bych je při vohejbání total zlámal :D

A 20l květník? No to už je docela slušný,ale to je tam teda pak dáš všechny tři ?Nebo i z těch tří bude ještě selekce na 2 nebo počkáš jak se zachová ta nejlepší ? Zatím a stav se někdy :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma