Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Jak vyresit skrin 60x40x165?:) - Klikni zde pro originální téma
ganja-steve
Zdary,uz jsem jednou zalozit tema o tyhle skrini,ale to jsem potreboval poradit s lampou:) ted rad slysel vase nazory na muj system:)je to neco jako scrog...myslite ze se to da uskutecnit?
lowerider
zdar vypada to zajimave, ale stejne mi nejde do hlavy jak chces uplne tu prvni kytku prodlouzit do takove vysky a ty ostatni nechat tak nizke.
no nevim...jinak muj nazor je ze by to urcite slo uskutecnit..zalezi na tom jak se s tim poperes. vis prece ze kdyz se chce tak vsechno jde,)
jinak jestli rozjedes neco takovyho budu fandit.

peace
metalsodik
Tak osvítit půdorys 60*130-160cm je celkem na hloubce 40-60cm nereálné, představ si tu skříň na ležato, jinak bys musel otočit stínitko o 90 stupnů, výbojka musí být kolmo k delší straně, je to tu nejčastější chyba všech skříní. připadá mi to zbytečně složité a taky obslužnost skříně nebude dobrá, ono se ty kytky krásně namalují ale reál je trochu jiný, já bych to tak nedělal,ale je to tvá věc. třeba se pletu, hodně zdaru při pokusu, těm já jsem nakloněn.
Neson
ganja-steve: a co si od toho slibuješ??????? Přijde mi to velice neefektivní - už jenom kvůli zbytečně dlouhé době růstu - kdyby to bylo alespoň hydro .... + všechny argumenty, co psal metalsodik. Pokud bych ale musel použít Tvoje schéma, tak bych zapřemýšlel o tom, jestli nezkusit kombinaci s pěstováním vzhůru nohama (resp. kořenama) - byla by poloviční doba růstu a prostor by byl alespoň optimálně zahuštěn (tedy 1/2 normálně + 1/2 od stropu).

A čím si představuješ, že na to budeš svítit???? Poměry rozměrů skříně rozhodně nejsou optimální pro tento způsob pěstování - na 160 cm výšky pouze 40 cm na hloubku????????? Nesmysl!!!!!!
Rory
no využít se to dá KRÁSNĚ hloubka je sice krapet problem ale jinč bych to rozdělil na 2 části, matkárna a pěstírna, žádný velký sraní s kytkama kořenama vzhůru bo tak to je spíš experimentálně zajímavý ale ject takle každej GROW?? no nevim, díky matkárně bys měl dostatek klonů a mohl bys vynechávat růstovou fázi, ale to už je o něčem jinym.. ja radim ROZDĚLIT NA 2 ČÁSTI
ganja-steve
2rory: jj diky,tohle se mi zda zatim asi jako nejduchaplnejsi reseni.:) este mi pripada zajimavy ty kytka dat i nahoru vzhurunohama.
Rory
no když to řikáš, ja sem znova kouk na ten tvuj obrázek a zdá se mi to sice hezky namalovaný ale takle to prostě růst nebude a kdyby ano tak s tima kytkama nebudeě moct manipulovat a to je někdy sakra třeba,...
pak napiš jak to nakonec dopadne


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma