Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Jakému hulení dáváte přednost? - Klikni zde pro originální téma
Vladbur
Chtěl bych vědět jakej matroš máte raději,jestli domácí,nebo venkovní?Mě osobně po stránce chuti bere více to domácí,protože má intenzivnější aroma,ale po stránce účinků dávám přednost venkovnímu,i když to není na chut to pravý(tím nemyslím všechny venkovky:)).Po tomto roce jsem zjistil že mě více zhuluje venek,nevim čím to je,ale prostě to co jsem si kupoval než jsem sklidil,stojí za prd,stavy vydrží tak 10 minut,až půl hodiny,a pak nic,a ještě k tomu jsou stavy dost narkotický,naopak venkovní mě zhulí na 2 nebo i 3 hodiny,stavy jsou o dost lepší,je to lepší na komunikaci a hlavně je to smací,žádný blbý záseky,a to je ten důvod proč i nepojedu indoor v budoucí době:)


EDIT: Doufám že mi nebudete dávat negativní karmy za toto téma,nebo za můj názor.Díky
BigStickyBud
můj názor je že dobrá venkovka je to nejlepší co je :) mam rád pohodový zkouření
vitojeto
Co jsem sklidil,tak hulim jenom ty svoje venkovky. Ale už mě přestávají zkuřovat,tak si dám radějí něco domácího
Young.Buck
ja nejraději nějaky pohodovy venek.... :)
Ship
jak kdy pres den je lepsi out, na kalby rozhodne in.
chris8
jak kedy,ale asi in.
No ono jde taky hlavně asi i i model a tak... Lampa je prostě rána do palice u který člověk nemusí přemýšlet nad tím jestli je nebo nejni nahulenej. Setkal jsem se ale i s ne moc zhulující. To jsou ale výjimky.
Everl0st
Mno mě je celkem jedno co kouřim....i když je fakt,že kvalitou se prostě opovrhmout nedá ať už sem v jakymkoliv stavu :).....Neřešim in nebo out....řešim kvalitu a chuť .....
Orange Sword
jednoznačně nejlepší je OUT,u mejch modelů to přebije skéra snad ve všech parametrech(chuť,síla,doba trvání,množství) a hlavně to neni žádná chemka.Pro pokus sem si ubalil osobáka z 0,05g a byl sem skouřenej asi na 3-4h
Outdoor forever.
Vladbur
Omnihash:No jestli ti někdo dal zahulit venek kterej zhuluje až po 15ti špecích,tak se nedivim:D Určitě je hooodně moc dobrých venkovních odrůd:),nemyslim že 90% outdooru je škrábavej shit,záleží na tom kolik znáš dobrých outdoor pěstitelů:D:)

Jinak já osobně prostě raději venkovky:)
wad
Pálim dobrý zelí, čili qalita :sun: a tady ty vaše diskuze či in nebo out... záleží na tom jak je to "povedený" :D viděl sem indoory co stály za *** a outdoory co byly (a jsou) "numero uno (chuť, vůně, vzhled a i stav) Toď můj názor, nekamenovat..

btw: Jedna z věcí v čem je In lepší, je možná míň těch lísků.. :( ale jinak sem zarytej outdoor fanda :sun:

btw2:mám tkaovej dojem že tohle už tu tak 24x je :p:
cru_ci_fix
-In na mna posoby viac hight...a na dojazdy mam strasne komaticke stavy...

-Out mi pride energickejsi a stavy pomaly odchadzaju...

..to je specificke..pretoze sa da vypestovat aj energicky in...
...ale keby ze si mam vybrat...tak vyberam kvalitny indoor...energicky..alebo taky na ake stavy mam chut...pretoze koncentracia THC je v in vyssia...a tym si setrim pluca...
wad
citace:
Původní příspěvek od Omnihash


hmmm sem hulil mnohokráte nějaký venkovky od různejch lidí a zhurba tak to odpovídá. Na venkově nějak furt převažuje nechuť nakupovat semena/řezy v holandu takže se jedou ty x tý generace ptačího zobu. Neřikám, že sem neměl dobrý venky, ale prostě ěvtšina nestála za moc. Jenom mě pobavilo, venkovka, která přebije indoor, s tim se se ještě opravdu nesetkal. Proti outu naprosto nic nemám, ale prostě IMHO pokud pěstuje někdo out a in stejnýho modelu in bude vždycky soilnější(pokud nepřijdou komlikace)



No takhle, ona síla taky není všechno, neznamená že když to zelí má víc % THC že je lepší.. to by se prodávali jen ty nejsilnější modely..ne ?? (některý modely mají udáváno jen 6% a pod. ) Tady jde i o ostatní věcy. Sem zastáncem názoru že outdoor se může vyrovnat indooru. Hodně záleží na pěstitelovi a genetice (bavím se o originálech, ne senu). Možná jste kolikrát pálili zelí o kterým vám někdo tvrdil že je in a byl to jen venek (nedělám si prdel) takže borci s těmahle slovama opatrně.

btw: Jedno z mejch tvrzení je, že na indoor jen modely který u nás nedoqítaj venku, jet indoor něco co tady doqete venku se mi zdá jako plývání lumenama :D Indoor spíš na vyhrátí a pod.. ale pokud jde o to co je lepší... to je jak debata jestli je lepší playstation nebo PC :D :D :D

edit: Ještě bych chtěl doplnit jednu věc.. to že po indooru se bude válet mrtví a out vás jen tak spukne je pěkná blobst.. kouřil sem indoor co byl dovezenej z kofálu (myslím checkpoint nebo tak nějak), byla to silver pearl a po špeku (ve 2ku) sem byl sice spuklej ale žádnej HC to zase nebyl.. Zato sem kouřil out (OB) kterej mě po špeku (taky ve 2ku) tak totálně rozšaloval že sem nevěděl vůbec nic :D (pozor na to, nemyslím rozšalovat = stoned, stoned stavy moc rád nemám)
DEVIATIO
Jj je to tu vickrat,loni jsem to zalozil a uz ste hazeli kameny ze to tu je:-)
To jsem byl ale teprve zelenac:-)

Tak abych se pridal-ja radsi OUT
(mam radsi premysleni a dobrou naladu nez se hihnat nekde po zemi:-)
-samozrejme je to od odrudy jine ale proste tenhle stav-
-a out je podle me vic prirodni a hezci na pest-taky na to cekas mnohem dele-
"HOWK"
wad
hh, trochu mě nepochopils.. neznamená že ten či onen model z outu je slabší než ten z indooru.. Z některech venků se ani špek pořádně motat nedá jaký sou to killeři :) Jako, sílou se zase tak moc neliší, skus si zapálit pořádnej out a ne nějaký seno a budeš čučet.. a možná kdybych tio dal zapálit out, ani bys nevěřil že to out je :D

btw: podívej se na tu fotku, ukážu ti 1000 stejnech co budou indoorovky :rejp: (zvětšit pls.)
Hašišák
citace:
Původní příspěvek od Omnihash
omnihash má rád hash :) ale nepohrdnu ani dobrym venkem, i kdyz se mi do ruky dostane malokdy. Problem je, že 90% outdooru sou takový ty hydrčutky, který škrábou jaxviň, sou naprcaný nějakou technikou a THC maj někde na 0,8% takže si musíš dát patnáct špeků abys to cejtil, ale při desátym tě otráví to množství hmoty, takže se dostaneš spíš do nějakýho psychadelickýho stavu


Peknou picovinu si ze sebe vypotil..:confused: :confused: :confused:

Navstiv nekdy zas JM a poznas co je to dobry OutDoor!Tenhle rok ma 90% lidi supr vzorečky,po ktreych se ti rozsvítí v palice.
Nevim jak je na tom zbytek republiky,ale u nas se pěstují jen Mory!
Chuť nadherna,plna života..Sklíčko stačí k bohaté spokojenosti,špek zabije cele odpoledne..:) :)
wad
Kdyby vyrostli pod sodíkem nebo nějakým jiným umělým osvětlením tak by byli hodně pdobné, něco málo sme měl možnost porovnat a pokud dáš OUTu stejnou péči jako INu, tak i když sou možná trochu silnější u INu ty paliczky míň listnaté (vlhkost) a tím pádem vypadají líp..tak vůní a chutí se můžou bezproblému vyrovnat indoorům (neberu to když někdo hnojí až do poslední chvíle a pak kouříš chemo chuť hnojek o které si každej myslí že je to chuť a vůně "skunku") a upozorňuju..srovnávám dobrej originální out s indoorem.. ne nějaký přešukaný seno (NoName).

btw: Kouřil sme buddhu kterej by i hodně dobrej in strčil do kapsy jak nic (jak vůní tak chutí a i stavem)

btw2: Jak už se psal, klidně ti tu někdo dá zapálit venek a když ti řekne že je to indoor tak tomu věříš..takže asi tak :)
wad
HH :D tak to jo.. Takhle: ta otázka která byla položená na začátku je hrozně nespecifická. Outdoor může být naprostej bordel a nebo to může být klidně i super numero uno material :) Stejně tak IN, neznamená že když na kýtíz začne někdo svítit že hned s toho je qalitní indoor. Ona špatná péče i o uplně sqelou genetiku se projeví na chuti a pod. Ono přece jen to sluníčko dokáže zázraky kterejm kolikrát sám nevěřím :D A tím pádem odpovídám ,nekouřím ani in, ani out, ale to co je dobré :sun:

A nic proti Omnihashi, jen diskuze :sun:
fakundo
jj, presne tak. Tento rok sa nám podarilo vypestovat out, ktorý si už pár ludí pomýlilo z indoorem a ani nechceli verit, že je to out.
myslím, že out majú také veselšie účinky a sú energickejšie
wad
No, ještě abych když už je tu tolik OT jeden přidal.. s tou energičností.. Většina lidí tady píše že indoory sou spíš umrtvující, déčka co vám to zelí dávaj to nechávají qíst dlouho aby to bylo pořádně nabobtnalé(a bylo toho víc) a venky..většinou nejsou tak silné a jsou skosené dřív (většinou qůli počasí) Zeptejte se UDLáka, v jeho threadu kosí dřív svý indoory a absolutní speed high :sun: takže s tou vytuhlostí a to zase tak jednostraný není.. :sun:
Vladbur
wad:No to je jasný že je indoor energický když se to kosí dřív,někde to tu na groweru je(popis účinků podle doby sklizně a barvy pryskiřice):)nezáleží na tom jestli je to out nebo in,záleží na dobu sklizně,a jak psal Omnihash na sativavosti/indicatosti:D

Omnihash:jo outdooráři to dělaj,sám tam taky dávám víc hula než tabáku:Dale jen při venkovnim hulení:)
PsYcHo84
ja davam prednost vlastnimu huleni, protoze nikdo v mem okoli nema lepsi :D jinak out prevazne do speka, in do skla.. ty venecky jsou pro me prijatelnejsi na dlouhodobou konzumaci..
HCSBUBI
Co se týče účinků, tag si myslim že spíš záleží na tom jag hodně člověk f danou dobu i podle nálady chce bejt high.Davam přednost střídání modelů pač o ňákym čase to člověka jaksi neuspokojuje.Out bejvá dle mýho názoru trochu horší na chuť ale člověk neni tolik uzeměnej a účinky sou déletrvající.Kdežto indor je daleko lepší na chuť a vypadá mnohdy lépe.Jenže je pokud je to nějakej dost dobrej matro tak to člověka spíš uzemní.Jag se řiká:Pěstujem pro kvalitu a ne pro kvantitu.Spíš bych dal přednost tý chuti-slaďoučká....hmmm very nice.
DarkLight
zatim nepestuju (az na jare), takze kupuju, ale davam prednost venkum, z nich si clovek i specka ubali a muze si mnohem snaze pohlidat, jak moc hezkej den si udela. Rodice jsou doma, o nicem ani nevi, takze kdyz si chci udelat fajn naladu po narocne skole, staci par prdu venkovek a je klidek, zato skero by me polozilo, a to neni zadouci :))
Rascal33
rad si dam dobrou lampovku, stejne tak jako nejaky dobry venek... :))))
C00l_D@e
Nejradsi mam OUT, protoze vetsinou hulim ten svuj :), ale rad si zahulim i nejakej indoor, kdyz nekdo donese a nabidne, pripadne to nejak namixujem, protoze nemichame ganju s tabakem. Prijde mi ze out (aspon ten muj letosni a i ten lonskej) je lepsi jak chutove pri koureni, tak ty stavy jsou takovy pohodovejsi a veselejsi, ale to bude asi hlavne modelem. I kdyz ta chut muze bejt i hnojenim, protoze ja hnojim jen prirodnim hnojivem (slepici a kravskej hnuj a to na jare/maximalne jeste neco pridam tak v cervnu) a ta chemka v indoorech je podle me obcas docela cejtit.
Bohuzel po letosni zkusenosti, kdy mi ukradli skoro vsechny kytky, ze zahrady zacinam vazne uvazovat o skrini, ale zatim to jeste neni tak aktualni, nejspis to tak jeste rok-dva pocka, nez dodelam vejsku.
Ale nejak mi na tom indoor pestovani vadi takova ta umelotina, hlavne to chemicky hnojeni, bez kteryho to asi nejde (neumim si predstavit, ze bych si do skrine nanosil slepicaky, nebo kravskej hnuj) a absence ty nejlepsi lampy (slunicka :).
PsYcHo84
citace:
Původní příspěvek od C00l_D@e
Ale nejak mi na tom indoor pestovani vadi takova ta umelotina, hlavne to chemicky hnojeni, bez kteryho to asi nejde (neumim si predstavit, ze bych si do skrine nanosil slepicaky, nebo kravskej hnuj)


muzes jet z bio hnojiv, nebo klidne valit slepicince.. vsechno kde kdyz se chce
HCSBUBI
No sep to tu pročetl a napadly mě při podpálení outu ňáký ňěco jag myšlenky co se týče tabáku ve špecích.Já se klanim k tomu názoru že záleží na modelu a growerovi ale je lepší dávat do outu míň tabáku a do outu víc.Protože to tag bejvá že ve venkovnim hůlu je víc tech aromatizovanejch pryskyřic takže ten tabák to kompenzuje.Co se týče skunku nak ten se dá sám o sobě kouřit čistej-ale kdo by to dělal.Přece jenom je to škoda a plejtvání a pak ten záhul na plíce a mozkovnu/zhulenost/.Takže toť můj názor.Donesla se mi zajímavá věc,a pokud někdo ví proč se tak děje ať napíše svůj názor.jde o to že se teda ke mě doneslo že pražáci dávaj do orig skunku hodně tabáka ,kdežto my na seweru dáváme tabáku míň a sme stejně zčazený.A oni naše špeky komentují slovy něco jako:"jak to můžete hulit takhle čistý?!"No nic jem ňák odbočil vod tématu..........To bude asi tím špekem.
D_2501
yeah...indoor owned, i kdyz zrovna jen o jeden hlas:)
C00l_D@e
2 HCSBUBI:
jo prazaci (v praze studuju) to strasne redej, ja tabak nerad a jsem zvyklej kourit svuj out cistej. Chapu ze kdyz tady nekdo kupuje 2g za 200,- takze to chce vyuzit maximalne, narozdil ode me kdyz mi to roste zadara, ale znam i lidi kteri nekupujou a pestujou sami ve skrinich, ale stejne dost redej tabakem, ale vsichni jsou to kuraci tabaku, takze to moc neresim. No a vubec, lidi kteri jen hulej a nekourej tabak jsem v praze nejak moc nepotkal, ale u nas doma jich znam zas spis vic, i kdyz to je zas spis vo tom s jakejma lidma se stykam :o)
Vladbur
Koukám každej má rád něco jinýho,to je správný,nemůžem bejt všici stejný:)
Moje
at si rika kdo chce co chce neni nad poradnej venek!!!
Dr*Skunk
Ja si rad hulim svoj out rano do školy lebo to najviac hraje,
ale už som z neho prehulený čo už nič nehra aj ked si dam 3 špeky.
No skusil som isť rano do školi a dal som zo 5 pavou
in tak som tam ani nedošiel. Preto je to dobré že sú out-aj-in.
Ja osobne to riešim tak že out hulim ked idem niekde na akcie kde je vela neznamich ludí tak som aspon pri vedomí a nie taký zničený (samo že v dobrej nalade),ale in to mam strašne rad lebo viem že ked si dam šluky tak od smiech budú až slzi tiecť a mimochodom in ked hulim stale baví. Viete ako zistite čo ozaj mate radi skus si premislieť že keby si mal kupovať čo by si kupil_?? neviem ako u vas ale tu 100% in
elanius
Slnko nenahradi sebelepsia lampa, jedine vyznamne + je to, ze u indooru sa daju zabezpecit idealne podmienky. Ale ked je podarene pocasie tak urcite outik stoji zato. Niekedy sa podari lepsie ako in a niekedy zase nie. Osobne mam radsej out, pretoze netuzim po stavoch kedy nedokazem ani ovladat svoju mysel :D
Minule na Hodokvasi sme dali 3ja jointa nejakeho indoorku, mna prepadlo sranie a ked som odisiel z party, tak som zistil, ze vobec neviem kde som, ani ako sa dostanem s5. Dokonca som sa totalne vyhybal ludom, pretoze som mal pocit, ze nedokazem dat dohromady ani jednu suvislu vetu. Tak po takych stavoch vobec netuzim :D

out je pre mna jasna volba ;) :sun:
hm, pro mě jde o to najít si na každým kuřivu to dobrý. venek když chci bejt aktivní, protože velká skupina venků má aktivní high. a kvalitní indoor když si chci večer sednout a uvolnit se, dobrej stoned stav (ovšem že indoor maj taky high, ale jsem zvyklej na indoor spíš stoned charakteru).

prostě jak co jak kdy

momentálně kouřim JH out a dokonale mi vyhovuje, poměr množství/účinek do bongu je plně dostačující
HCSBUBI
2 C00l_D@e :Ja ač nejsem kuřák a cíga odsuzuju ale na druhou stranu jsem na ¨ně nějag odsouzenej,protože dávám tabák do špeka.No nigdy bych nedal tabák na balený do špeka.To mu totiž podstatně zkazí chuť.Si myslym že je taky dobrý dělat kompromis co se týče out vs in.No mě tak stačí hulit model tejden a přestávám bejt na kaši.Tak další zase hulim nějakej jinej model.No a je vovotom to je.

Mám pěkný koníček.Můj koníček je modelařina...
Wokap
Když jsem se v 15ti rozhodoval co dál dělat, venkovka pro mě byla jasná volba! :D

100% out support!
Košon
Je mi to tak nejak jedno - trava jako trava, ale nejlepsi jsou asi povedeny venkovky... Ze skrine mi to pride tak nejak umely...
Fantasie
Venek je venek a to vime vsichni. Ovsem lampa je uplne neco jineho :)
Zalezi na nalade, ale indoorem nepohrdam... jo a hlavne pres vodu, BONG stajl to je moje
WooW
Indoor je nejvic ;) sazis kdy chces sklizis dobry zeli a pak si tleskas :D
Lahvan_FlaskiCZ
mému.
Kripix
nejlepsi proste indoor. jedine poradny skero. nez jsem zacal pestit doma tak jsem furt hulil jenom skoro venky protoze jsem jich mel hodne a skero se tady blbe schanelo(brutalni smelky) pac si vem ze si sezenes gram za 250 a mas na 4 husty skla to proste nejde. zacal jsem pestovat doma a venky uz me nechutnaj. a tak to je asi s kazdym kdo jede indoor. mej te se. du se zhulit(indoor- Budhova sestra)
ChaoticRoman
no já nevím, kdybych hulil indoor tak, jak venky, tak by mě to pěkně vypatlalo... :mutant:
HCSBUBI
No si myslim že záleží na tom jag chce bejt člověk v prdeli.Gdyž se chci fakt zmastit tag si zahulim nějakou indiku ale na high stavy je přece jenom lepší out hulení protože se většinou v našich podmínkách pěstuje sativa.Řikám-záleží na situaci.V nejbližší době se chystam opět rozsvítit doma ve skříni.Co se týče tý vymaštěnosti tag teď hulim haš a hlavně domácí indoor.Tagže mě noname/myslym ta špatná genetika co nezhuluje/neoslovuje.Po těch letech sem dopadl tag že "skéro" huli už jag trafku...
HCSBUBI
To Stoned_r41d3r: No v zásadě souhlasim s předností z prava ale co tramvaje..Tam bys s ojížděním z prava nepochodil.Nebo v Anglii by tě měli za piráta,tagže s tou přednosí máš ale taky nemáš pravdu.Tagže bych řekl s nadsázkou 50/50.Všechno má svoje pro a proti..
bez váhání:
venek

je s Tebou spojenej
Matrixx
tomu co lépe navozuje stav štěstí a pohody,takže spíš High ale vobčas se Stoned stavu nebránim,ovšem u mě vyhrál Speedy-Tripy stav.....seeds ze švýcarské BlueHemp model Hi'Noon :D
Kerič
dobruckz outdoorek co nenecha cloveka spat:)
Ferdinand Bongo
teraz rozhodne palim len out.. vyhovuje mi, ze s neho nie som az taky ospaly, lepsie mi chuti a mozem ho hulit kolko len chcem bez toho aby som bol total vypatlany..In by som takto casto asi nemohol davat...Samo aj lampa je dobra, ale mne je prosto teraz lepsi out..
Slavka
Mne je vacsinou jedno co hulim, hlavne že je niečo. Najradsej ale striedam, podla mna nie je dobré stále huliť indoor ,lebo u mna to po dlhsej dobe vyvoláva divné stavy a potom mám už vacsiu odolnosť. Ale dobrý vonkajšok nikdy nie je zlý:) Taký mám tiež rada, z toho mám take veselšie stavy, z indooru skorej take viac filozoficke.
Lukasheck
Mno nejraději ubalím něco tvrdšího a nějakej venek dohromady... :-)
jude
no mne sa indoor pestovat neda out som pestil estelen raz(vsetci si to chvalili) a kedze mi nic ine zezostavalo ako kupovat indoor, zvykol som si aj na mensie mnozstva.....ale zas sem tam mam od niejakeho toho kamosa aj nejaku special vzorku ;)
:D:D postavim pred vas dva pytliky...v jednom bude naslaplej bio skunk ve druhym prumernej dobrej venek..po kterym sahnete?...jinak i venek dokaze bejt kurevsky dobrej :bravo:a na otazku jaky koureni mam nejradsi odpovidam energetickou high naslaplou sativu ktera me poradne vystreli z postele :D:D OUT or IN beru vsechno:bong::D:frog: :smoker::mutant:
Dr*Skunk
ak by si to vytasil tak by som povedal IN ale OUT dam namiesto tabaku:frog: :mutant:
volove preci jedine hydrocutky.
Mno krom vzorků in které mě více méně ničím nepřekvapili jen tím že to má jinou náročnost pěstu oproti venku který jede v přirozeném prostředí jo vlastně in má tvrdší palice ale tím asi rozdíl končí neboli out může mít v sobě jako in dobrou genetiku a být hnojen kvalitou a stejnou péčí sušen a výsledek může kvalitně skuřovat.
Jakožto vyznavač přírodního pěstu ale dávám přednost sluníčku a jeho síle a je mi putna že palice jsou nekdy "řídké".
S kolegou který furt vychvaluje in vedeme tohle věčné téma co je lepší ale ono to je i díky tomu že pěst in je náročnější i na prachy a cena se tak liší (to co si kámoši mezi sebou "prodají") někdo tu elektřinu cálovat musí ne? Ne teď vážně - hodně lidí spíš vyzdvihuje indoor pro jeho větší náročnost v pěstu oproti outu.(ve většině případů).a nakonec naběhne vietnamec co vám prodázaručenou kvalitu a jsme zase na začátku :-)
Milan66
No tak asi takhle pokuď mam dobrej venek a dobrej in tak si vemu radši venek,když špatnej out a pruměrnej in tak asi in, umě zaleží spíš na chuti a jelikož unas ani polovina in modelu nema takovou chut jako out skunky(F1)tak rozhodne venky
hellfire
Milan66: Tak to je asi tím, že porovnáváš vlástní out s kupovaným indoorem.
Milan66
ano, protože tady moc lidí nepěstuje jak outdoor,tak ani indoor nepěstuje

mimochodem kupovanej in by měl bejt taky dobrej ne?(ikdyz sem jich moc nepotkal)pokuď to nepěstuje rákosník v nějaký hale
Mr.Nobody
Rád si umotám špíčka nějaké výborné indiky s takovým tím nádechem hašiše

pobafávám si a hlavně to nehrotím s nějakejma hlubokejma vdechama to je pak moc mor do hlavy
ondro SK
tak kazdemu chuti niečo ine ja mam rad sativy hlavne davam prednost outu a je jasne ze out je lepsi nes indoor ale musi vyst počasie lebo ked prsi a je zima tak to stoji za hovno ked je dobra genetika slnko teplo tak je to na nerozoznanie od indoru ale nesmie to byt opelene tak asi vse.
Časlove
Tomu co bylo vypěstováno s láskou, tzn. moje, či mojich přátel hobby pěstitelů...

V poslední době jsem měl tu "čest" ochutnat kupovaný a zjistil jsem, že kdyby mě nebavilo pěstování, tak nehulim!:D
Hnus mokrej, bud bez chuti, nebo nepropláchlej a kvalita ani z poloviny nedosahovala průměrnu na kterej jsem zvyklej z outu...
BloodyBeer
citace:
Původní příspěvek od Časlove
Tomu co bylo vypěstováno s láskou, tzn. moje, či mojich přátel hobby pěstitelů...

V poslední domě jsem měl tu "čest" ochutnat kupovaný a zjistil jsem, že kdyby mě nebavilo pěstování, tak nehulim!:D
Hnus mokrej, bud bez chuti, nebo nepropláchlej a kvalita ani z poloviny nedosahovala průměrnu na kterej jsem zvyklej z outu...


hehe presne tak, a potom mi jeste borec tvrdil, ze jedine lampy se daji hulit :D :D :D , tak jsem mu dal kosta a borecek stahnul ocas a chtel hned neco koupit -> magor, jeste ze se ze mne stal samozasobitel, jinak bych uz asi taky nehulil ...
Fakt dobrej venek jsem ještě nehulil, lampy od kámoše a když nebylo musel jsem kupovat a občas by s měli stydět co vypustěj do světa a ještě za to chtěj 250/0,8 a tak se tak stalo že jsem loni napodzim koupil lampu a od tý doby se těm "huličům" co nezasaděj ani bramboru můžu jenom smát,, člověk to jinak ani nedocení co všechno takovej gramík obnáší
ondro SK
250/0,8 to mate dobre u nas na slovensku 300/0,8 10 euro ale čo ine sa da u nas čakat
Sticky
Poslední dobou sem rozmlsanej Indoorem, jelikož dobrý OUt je v mém kraji v tomto období před sklizní skoro rarita :D ale uplne nejradsi mam kdyz vypestuju nejaky pekny OUT na zahradce a pak z neho nadelam poradny HASH..... bohužel loni mi bylo všechno pokradeno nějakym ******* takže letos HASH maximalne když se oběví, ale pořád to není ono jako ten vlastní který vam procházel pod rukama respektive od seminek ( co si uděláš sám je pro tebe nejlepší varianta )
peace :)
fananek7
Tak abych se taky přidal k tomuto krásnému dohadování a hledání pravdy :)
Podle celkového přečtení a mojich skušeností s pěstem je zhrnutí asi takové,že venku spousta lidí pěstuje noname a pokud modely,tak už je to zkušenější pěstitel a umí se o to lépe postarat a ví jak, kdy a čím hnojit,kdy udělat proplach atd...
Lampy,tam už je určitá investice do zařízení-to znamená výběr kvalitní genetiky,hnojiv a věcí k tomu potřebných a teď záleží natom pokud pěstuješ na kšeft,nebo pro sebe a chceš jen ná vrat investic.
V tom případě si myslím,že by mohl být dobrý indor.
V opačném případě,pokud jede někdo ve velkém pro kšeft jako např. větnamci,tak to bude jen na rozbolení hlavy...
Proto si pěstuji sám svůj OUT a vím co kouřím a rád taky okoštuju svoje kuřivo a mněním s komarády OUT ;)
Mimochodem lampa je jen náhražka a příroda se ojebat nedá!
Takže odpověď zní: VENEK :D
gremlin101
Já osobně nepohrdnu ani jednim.. Někdy mám chuť si dát spíš indoorovou indiku a jen tak sedět a o ničem nepřemýšlet :D, jindy zase outdoorovou sativku která člověka nakopne k nějaké té kreativitě...U outdooru je výhoda že člověk muže zasadit i noname semena, která kolikrát dokážou příjemně překpavit, což u indooru si troufne málo kdo, i když i tací jsou :D.
Kouřím indoor i outdoor dá se říct půl na půl.
Na'vi
mám rád mrdu do hlavy a co mě nenechá v klidu ale i si neodpustím nějakej ten zabiják prd a K.O system.
papirek
nejradši venek, pokud možno co nejmíň chemie (ikdyž budu přidávat něco málo na květ). Není nad to, být ve spojení s přírodou.

Indoor jsem nikdy nepěstoval a neláká mě to, ganjy si vypěstuju dost že mam kouření do další sklizně, tudíž během roku nepotřebuju "dozásobovat".
Dan.Bass
Vlastnímu. Nebo aspoň tomu, co jsem předtím viděl růst... ;)
Mr.Sordo
citace:
Původní příspěvek od Dan.Bass
Vlastnímu. Nebo aspoň tomu, co jsem předtím viděl růst... ;)

Tiše závidím ,nejlepší volba!Bohužel pro mnohé z nás ,celoročně neuskučitelné .Ale na druhou stranu miluju překvapení ,a dokonce i oprcané No name z venku někdy může překvapit.
exup
Souhlasim, vlastní nebo známých je mi jednou jestli out nebo in hlavně, že nepodpořim černej trh :)
gaMo
Ja som pestoval rovnaku odrodu vnutri aj vonku a pokial je obstojne leto, kvalita je porovnatelna mozno trochu lepsia u outu...stav z vonku mi pripadal prijemnejsi a prirodzenejsi. Ale samozrejme zalezi od odrody...
UncleBatman
Moc rád si zahulím svoje modely z pod lampy, ale raději mám hulčo pěstované venku. Přeci jen lampové apollo11 mi umělo pěkně nakopat zadek. Outdoor mne zhulí příjemně do smíchu a pohodičky.
Na'vi
podle nálady modely K.O system a nebo něco jako speed
Nejradši ? :D no prostě svoje :) ať je to co chce udělá mi to vždycky velkou radost když je to moje :) a yt stávky sou pak úplně o ničem jinym
Salatos
pěstuju jak indoor tak outdor ale kouřim spíš jen indoor a out mám spíš jen na období když zrovna náhodou není in..
Hy3nA
citace:
Původní příspěvek od Orange Sword
jednoznačně nejlepší je OUT,u mejch modelů to přebije skéra snad ve všech parametrech(chuť,síla,doba trvání,množství) a hlavně to neni žádná chemka.Pro pokus sem si ubalil osobáka z 0,05g a byl sem skouřenej asi na 3-4h
Outdoor forever.


to muselo bejt teda megabrko :teef:
gremlin101
Prej 0,05g :D, buď chybka, nebo pravdu nenáročný to hulič :D....


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma