Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
250W + 2x 36W Oceanic colour vs rodina bílých - Klikni zde pro originální téma
b779
Hola all! :D
Tak jsem tu s další várkou...tentokrát by to mělo býti něco z rodu bílých a to 4x WR a 2xGWS.Setup boxu zůstává stejný jako posledně tedy rozměry boxu 60 x 80 x 160 (h,š,v),slunce 250w MH růst + 250w HPS GIB Lighting flower na květ v cooltube a 2 x 36 W Oceanic colour po stranách.
O ventilaci se zatim stará Euro 2 + plus 1xPC ventilátor.V květu přidám ještě otočný.
Hnojení bude opět na růst Wuxal super a květ Plagron + Green sensation, Atazyme, Vermisfluid na postrik, PK 13-14 a FS od AH...
Substrát je mix z pokojového,výsevního,muškátového,pro kaktusy a sukulenty a v neposlední řadě i perlitu perlitu.
Řízky mě přišly poštou a tak byly trochu unavený :D,ale už se dávají dohromady.
Kytky jsem zasadil 15.10 zpočátku do květníků 11x11x12cm a po 10 dnech 4 ks přesadil do 12l kýblů.Jelikož mám 4WS a 2GWS tak jsem do kýblů dal po dvou od každé odrůdy a zbylé dva nechám v malých květináčích jako posledně.Je to tak z důvodu místa a jsem zvědavý co z nich vymáčknu oproti minulým 20! :) Plánuji je nechat tak 20-25 dní na růstu,aby se trochu rozrostly a pak přepnu na 12/12.
Zastřinul jsem je jen jednou plus oškubal nějaké ty listy tak doufám,že se trochu rozjedou... :)
Wiki
zdar,pekna skrinka.nemas nejake foto te skrinky?a kde mas ty oceaniky?
b779
Wiki foto boxu je v předchozím threadu a vše zůstalo při starém jinak zářivky přidám až na květ.
b779
Zdravím vespolek! :)
Tak přikládám po nějaké odmlce pár aktuálních foto.Fotoperiodu jsem přepl 15.11 na 12/12 a fota jsou 1 den po...Hnojil jsem jen 2 x na růst a to 1,5ml Wuxalu na l + Vermesfluid a enzymy a to vše do jedné zálivky.Po přepnutí jsem jednou hnojil 1ml Wuxal + 4 ml Plagronu....za cca týden ode dneška přidám ještě Green sensation. Kvítka jsem jedenkrát zatřihnul a dvakrát prostříhal od přebytečných listů.Ten první zástřih listů byl celkem brutální a tak jsem se u druhého mírnil... :D Dvě kytičky uprostřed beru spíše jen pro zaplnění přebytečného prostoru...no tak uvidime co z toho vypadne...Jak jsem již psal tak jsem přidal 2x36W oceanic colour a otočil stínítko napříč.......stále svítím 250W MH a to zhruba asi do 20 dne růstu.Kytky by se neměli tak vytáhnout.......
spíše se víc zahustit....


1 foto v popředí 2xvelký květináč GWS a za ním 2x WR.Uprostřed jsou pro doplnění 2 x WR....a zbýlé foto pouze z jiného úhlu...
MarriHuann
Zdac chlape,vypadá to pěkně i když na můj vkus trošičku menší.Ale držím palce,taky jedu sodík ale 4kg a 2 x NOcolour + 2 x NOnature a vypadá to slibně tak aď se nám to povede.Mimochodem taky jsi s těma zářivkama spokojenej jako já?
b779
Kytky mají cca 37 cm GWS a 40 cm WR.Čerstvě jsem přepl tak čekám,že to ještě vyjede a vzhledem k tomu co prosvítí 250 tak myslím,že to stejně bude tak tak. Listy jsem stříhal před pěti dny tak se ještě zcela nezahustily.:) Jinak zářivky ještě objektivně posoudit nemůžu,protože s nimi svítím jen pár(3) dní tak uvidím....doufám,že ne nadarmo :)
MarriHuann
Počkej si a uvidíš,zázraky teda nečekej chichi ale spokojenost bude.
b779
Díky všem za K+ ...vážím si toho :) jinak zázraky od těch zářivek nečekám,beru to jako takový doplněk.Kytky jsem opět prostříhal od středu,protože to opravdu rychle zarůstá a na vnitřní květy se světla moc nedostávalo.Jsem zvědav jaká bude celková bilance po tak častém prostřihu?! :/ :) Jsou tu zastánci obou stran,nestříhat či stříhat hodně....já stříhám častěji,ale řekl bych snad s mírou.... :D Od 1.12 nasadím ještě Green sensation tak jsem zvědav .... z minulého kola s ním mám celkem dobrou zkušenost a musím říci,že i po stránce vůně to bylo ovlivněno kladně...Od 1 též vyměním MH za sodík tak už tak často štříhat nebudu..
b779
Zdravím!Tak jsem tu po menší pauze opět s pár foto.....kytky jsou dnes 17/12.Před dvěma dny jsem přehodil MH výbojku za klasiku na květ GIB 250 W.Kytky rostou celkem solidně a už se tvoří malé paličky.Fotil jsem dnes ráno těsně po zhasnutí a jsou před zálivku proto jsou lehce ovadlé.Nyní poprvé přidám GS a zvětším dávku Plagronu na 6ml/l.Většinou je nechávám dokonale proschnout a trvá to cca v průměru 3 dny kdy 4 již zalévám.....



foto 1 a 2 GWS















foto 3 2x WR jako doplněk :)













foto 4 druhý GWS










foto 5 WR











foto 6 druhá WR





















foto 7,8,9 celek z různých pohledů
















b779
Zdravím! :)
Tak jsem tu po nějaké době opět s novým updatem...kytky jsou foceny ve 27 dnu 12/12 což bylo včera.4 ve velkých kýblích rostou slušně a bez jakýchkoliv známek žloutnutí,zbylé dvě v malých květináčích mají tendenci žloutnout proto jsem zvýšil dávku Wuchsalu o 1 ml a už se to lepší.Je to zřejmě způsobeno nedostatkem dusíku,neboť ty malinké květníčky kytky svou půdou neuživí a tak jsem jim něco přilil. :) Je vidět,že se to už lepší...jinak musím říci,že každý sebemenší kontatkt s kytkou vyvolá reakci v podobě již znatelného odéru :D.....GWS tvoří poměrně hustší resp.kompaktnější palice než WR a má je také o malinko větší,ale to je způsobeno podle mě i délkou květu,která je u WR o něco (pár dnů) delší.Jak to pozoruji tak pár dnů rozdíl je opravdu znatelný...:)




foto 1,2 a 3 pohled do skříně.....na obou v popředí WR,vzadu GWS a uprostřed pod lampu 2x malý WR




















GWS č.1











GWSč.2












WR č.1 foto 6,7,8

































WR č.2









dva prckové WR :)








b779
Tak jsem měl po ruce foťák a udělal pár fotek nějakých paliček z 31/12....:)



GWS










WR











GWS











GWS





Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma