Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Léčitelství

 
LSD, THC a antibiotika + teplota? - Klikni zde pro originální téma
detlef
Ahoj, chtěl jsem se vás zeptat, jestli jste někdo hulil při nemoci - při teplotě - cca 38,5 stupně. Dále mě zajímá, jak si myslíte, že se snese teplota s LSD, nechci spekulace, chci nějakou zkušenost. A co antibiotika? Netušíte někdo jak to s nimi je? Mám Penbene 1 500 000.

Ublížilo by mi, kdybych na chvíli vysadil -> snížená dávka antibiotik v krvi a dal si LSD? Zkoušel to už někdo? Prosím, ne spekulace, ale vlastní zkušenosti, či ověřená fakta.

Předem všem dík, Detlef
papaja
počkej si
na lepší čas
kdy nebudeš nemocný
je to přece jen energetický výdej
wad
nemám zkušenost s LSD vs antibiotika ale zažil sem u kámoše antibiotika + MDMA + THC + Alkohol a tak ho to zničilo.. nezkoušej to... (ale asi mu nejvíc šlápl ten chlast) ale i tak, je to riskantní..
Toxikoman
detlef - vlastne spekulacia je to co sa pytas...rozumny clovek by neriskoval a pockal do kym sa vylieci...
impozant
ja by som tie antibiotika nevysadzal, lebo pokial ich teraz vysadis tak uz ti nemusia na buduce ucinkovat ked bude chory
mammoth
KinkyRasta: Ty si taky dobrej pablb. Co kdyz se tvyho debilniho nazoru chyti?

To detlef: Z vlastni zkusenosti ( a to velmi nedavne) vim, ze to opravdu neni dobry napad. LSD teda neberu, ale co se tyce antibiotik (OSPAMOX 1000) + brko + teplota = 2 dny sem chcipal. Zkusenost do zivota...clovek ale ma potom myslenky jako: Mel bych asi to huleni omezit atp...a to neni dobry, to vime fsichni :D.
mammoth
A je pravda ze po vysazeni antibiotik, napriklad v pulce predepsaneho obdobi se vyrazne prodluzuje doba, po kterou by si je mel uzivat, protoze nemoc jakmile ma sanci, tak postupuje. Pokud je pak budes brat dele, je to velka zatez na organismus. Opravdu to nedoporucuji.
mammoth
ironii...rekneme ze me to napadlo, ale neni mi jasny ze tebe vubec napadlo tu neco takovyho postovat. Ve chvili kdy se nekdo na tokovou otazku vubec zepta muze bejt dost blbej i na to, aby se chytil prvniho podobnyho prispevku co tu uvidi aniz by nad tim premejslel...myslim ze to zase melo dojit tobe.
Sry za urazku...ale proste sem to tak cejtil.
mammoth
detlef: Tim nechci zase urazit tebe...Nerikam ze si blbej...Takovy myslenky me taky napadaly kdyz sem byl pod antibiotikama...ale proste se to snad da vydrzet.
very_hard
Ja som tak hulil mal som 38.4 myslim vonku bolo cca 33 stupnof dal som si jedno vodne a myslel som si ze skolebujem ale zobral som si ponaucenie :D nikdy nehulit na teploty :) toto moja rada
virgill
detlef no vysazovat anti B je blbost (sice neozkouseno na vlastni kuzi ale je to to tak) no a thc + teplota je fakt ze ti to ten stav umocni ale casto spis horsim smerem (takovej malej bad trip) ja si nekdy zahulim a az z toho stavu poznam ze se mnou neni neco v poradku a dost casto to je vazne predzvest nemoci (jak kdyz si po kocovine zahulis a zjistis zes byl jeste pod vlivem z toho jak to huleni pusobi). jinak clovek je "zhulenej" i z tech teplot protoze stav pri nemoci pusobi sedativne aby pacienta drzel v teple a klidu. no a na lsd se vyser dokud nebudes zdravej a to tak ze fakt (uz kaslu malo teplota je skoro normalni - NEBRAT). Penbene 1 500 000 ma vysoky obsah lecive latky (proto se detem dava 1 000 000) takze pro telo jsou tyhle prasky dostatecna zatez i bez lsd. staci?
Žádný drogy a alkohol na antibiotika!!! Antibiotika oslabují organismus a další látky by Ti mohly pěkně rozhodit krevní obraz!
A rozhodně antibiotika nevysazovat! Při léčbě antibiotiky je velice důležité dodržovat časový harmonogram!!!
detlef
Hele, jak na to tak koukám, je to asi fakt dooost špatnej nápad a radši se na něj vyseru. Radši si jenom zahulím, to mi snad neublíží.

Za jak dlouho je schopný tělo se normálně bránit po skončení léčby antibiotikama?
virgill
tipl bych par dnu (3-4) po vysazeni by to melo byt ok podle toho jak moc tezka nemoc to byla jak dlouho si byl nemocnej predtim nez si je bral a taky jak uz se citis zdravej (nebo spis jeste oslabenej) kazdopadne je lespi si den dva pridat k dobru abys mel jistotu ze se ti zdravotni stav nepromitne do tripu. good luck good trip
kontraindikace s LSD by sice nastat nemela, ele je to krajne nevhodne, tve telo a duse je unavena.
A THC? Je to prirodni anitibiotikum, ale mohlo by se potriskat s tim tvojim, a udelat poradnou paseku
salvinorin
Si pamatuju, jak se byl nemocnej..lezel sem a stavili se kamosi... Premluvili me ze se me bude lip spat kdyz si zahulim.. Ale opak byl pravdou, mel sem z toho najednou hodne energie, ze se me vubec nechtelo spat,chvilu sem citil jako kdyby sem byl hned zdravej, a furt se me chtelo neco delat.Tak sem byl na komplu a tak.. to bylo asi tak 4hodky, jenze az to skoncilo, bylo me viditelne hur nez predtim..A to zvlast dalsi den. Antibiotika sem bral.
S tim vysazenim antibiotik sem to nevedel.. Ke konci sem je totiz vysadil kdyz byli u nas hody..coz znamena 5dni v lihu..(ve vine) a pak sem je jeste symbolicky dobral, ale cely dalsi 2mesice sem citil furt nejak nezdrave.. ted uz vim proc.
detlef
No, ona je pravda, že se antibiotika tak lehce vysadit nedaj. Pokud je jednou nevezmeš, musíš si pak vzít dvojnásobnou dávku... a to by byla asi docela velká zátěž pro tělo a je fakt pravda, že by už nemuselo zabrat - potom už jediná šance, buď zkusit jiný, nebo v nemocnici pěkně do žíly... :-/
Budeh
Z vlastní zkušenosti : Antibiotika nevysazovat, a rozhodně dobrat, ani jedno jsem nedodržel a nemoc se za pár dnů vrátila. Hulit na teploty je opravdu špatnej nápad, člověk je pak max přecitlivělej něco jak bad trip, navíc to nedělá dobře na dychací cesty že. LSD nevím nemám zkušenost a ni nechci,

Joo učme se z vlastních chyb.
Schpaniel
Penbene jsou hodne setrne antibiotika. Kdyz mi doktorka pise antibiotika, hned upozornuju ze penbene ne-e, nikdy mi nepomohl. Jinak spek na antibiotika neni nejaky zabijak z me zkusenosti.
Schpaniel
=> .l. Tak to vazne netusim. V pameti mi utkvely jen dvoje uplne rozdilne antibiotika
1. Penbene - vubec nezabira, vubec neublizuje
2. Augmentin - Nehorazne smradlavy hnus, ze ktereho jsem mel nemale strevni problemy a vubec sileny drijak. Ale faktze to po trech dnech fungovalo

btw. OT, ale co uz.. Na zanety hornich cest dychacich, rymu a bolest v krku doporucuju bioparox. Je to spray - lokalni antibiotika. Zadna velka chemka a u tohoto medikamentu nehrozi navyk. Funguje velice dobre.
Ship
Uz jsem se mockrat zhulil, kdyz jsem byl nemocnej. Nejdriv pohoda stavy a pak me vzdycky nejvíc bolela hlava..... S tema deklama se na to vyser, ale jednou jsem mel chripku nebo tak neco, proste jsem nemoh vubec mluvit, po jedny zelatine jsem byl vylečen :-)
virgill
Schpaniel no to je sice hesky co tady pises ale sou to jenom tvoje osboni zkusenosti. ja mam presne opacne penbene zabralo narozdil od biopraoxu...
detlef
Když sme u těch Penbene - fakt asi nezabíraj, je mi spíš hůř a to už 3 dny v kuse ležím doma, dávám obklady a piju čaje, polykám céčko.
Schpaniel
citace:
Původní příspěvek od virgill
Schpaniel no to je sice hesky co tady pises ale sou to jenom tvoje osboni zkusenosti. ja mam presne opacne penbene zabralo narozdil od biopraoxu...


To nepopiram. Nejak jsem nemel chut na globalni studii ucinku antibiotik, tak rozsiruju sve zkusenosti.
Penbene jsou obecne vydavany za setrne antibiotika. Jenze kdyz uz beru natibiotika, tak chci aby fungovaly. Precejen nedolecit, za mesic brat antibiotika znovu a pak jeste -- a resistence je na svete. Bioparox ma tu vyhodu, ze se resistence nedostavi.

omniaaliterest
mno...vylet nemocnej nema smysl..mel by sis to uzit a ne do toho jit s myslenkama typu ''co z toho bude???''.......vysazovat antibiotika je nesmysl hlavne proto,ze si ty pitomy bakterie zvyknou a dalsi generace budou naprosto odolny vuci onomu druhu antibiotik..proto je takovej nesmysl je prestat brat predcasne bo je vynechavat............no...a nemyslim,ze by ta nase travicka byla prirodni antibiotikum...mozna tak analgetikum,ale antibiotikum tezko...
Jay-jay
citace:
Původní příspěvek od detlef
Když sme u těch Penbene - fakt asi nezabíraj, je mi spíš hůř a to už 3 dny v kuse ležím doma, dávám obklady a piju čaje, polykám céčko.



a to si chceš dát papír?:rejp:
detlef
Neblbni, ne :) Kdybys pořádně četl, tak to pochopíš.
zvire
Nebut sracka to das:-)
Jay-jay
citace:
Původní příspěvek od detlef
Neblbni, ne :) Kdybys pořádně četl, tak to pochopíš.


hele..já si to četl celé a nevím,co si mám o tobě myslet.bez urážky....ale co mi není rovno,po tom je mi hovno
detlef
Nevím, zeptal jsem se na tvůj názor (jako na názor všech co mi ho chtěli říct), jestli mě považuješ za nějakýho debila, tak neplýtvej svůj čas odpovídáním do tohohle postu.
m3divh
Kua nedelej to, zdravi mas jen jedno. Tak co zbytecne pokouset
Splif
Zdravim panove, antibiotika sem dostal pred 16 dnima a myslim ze to byli pencobene a vubec mi nepomohli, po kontrolnim vyteru z krku a sliznice zjistili ze mam porad v krku bakterie a dostal jsem dalsi jmenem KLACID SR a myslim ze zitra dojim posledni a budu zravej... Nikdy jsme nevynechal ani jeden prasem a to presne v urceny cas... nedoporucuji VYNECHAVAT ani nahodou. za prve se nikdy nedolecite a za druhe jak jiz zde bylo psano tak by si bakterie mohli vytvorit rezistanci a priste se ji Vubec nezbavite!!! a co se tyce huleni v dobrenemoci tak pri zvysene teplote by se hulit NEMELO protoze vseobecne marihuana snizuje telesnou obranyschopnost... jinak vseho s mirou ;-)

peace marodi
zvire
Ja jsem byl ted nemocnej taky fest a chodil jsem do skoly, do hospi a jeste hulil brka .. taky fest.

A jsem tu a Vcajku:-)
detlef
No, taky sem to přežil. Ale myslím že na LSD ta teplota není moc dobrá, úplně si tím říkáte o badtrip.
flySter
zdrawim,
radsej pockat kym je organizmus fit, z nedavnej vlastnej skusenosti viem ze sa neoplati rychlo sa do niecoho hnat...mal som anginu, zapalene mandle do toho 40°C...nebol som vonku tyzden,akonahle som nemal teplotu 2 dni po sebe isiel som kuknut von, kamos doniesol nebezpecny skanur a dal som si 2 kyble, nastalo strasne psycho, neprijemne stavy...choroba sa mi takmer ihned vratila, vstupla teplota a mohol som ist v najhorsich mukach domov lezat...fakt neprijemna schiza a neschopnost komunikovat, najlepsie na tom je ze ten model sa teraz bojim fajcit :D uz som zdrawy a zas som to skusal a zas som si vsugeroval ze som chory :D uz som sa ho ale naucil zvladat...velmi prijemna kvetinka ;)
piis
kolik ti je že takhle přemýšlíš?

při lsd máš dokonce ještě trochu vyšší teplotu nebo minimálně ten pocit. co se týče trávy tak mám jednu otázku - opravdu to nejde vydržet? já když sem hulíval při nemoci tak to bylo většinou o ničem a nechal sem toho...
při tvym přístupu k nim bych se raději takovýmhle látkám vyhýbal...
třeba dostaneš rozum, hodně štěstí ;)
GeorgeJung
citace:
Původní příspěvek od detlef
No, taky sem to přežil. Ale myslím že na LSD ta teplota není moc dobrá, úplně si tím říkáte o badtrip.


To můžu potvrdit. Kdydž sem měl poprvý tripa, tak se ho sežral při horečce a to následovalo, na dost dlouhou dobu otřáslo s mym vztahem k halucinogenům. Rozhodně nedoporučuju!!
Adrys
Určitě bych ti nedoporušoval žrát papír na teplotu. Fakt si tim řikáš o bad tripa. Nikdy bych takovou blbost neudělal. Co se hůla tyče, až tak bych se pár prdíků nebál :)
Pajaaaa
no nevim, ale ja kdysi po brcku a ospenu mela fakt silenej holotrop..fuj, myslim ze s antibiotikama neni dobry si zahravat..
sancha
no, když je to teda takhle vytažený ...speciálně antibiotika silně zatěžujou játra. jakákoliv droga zatěžující játra - houbičky, alkohol atd. jsou teda při současnym braní antibiotik fakt zátěž pro tělo, /antibiotika pro informaci mají působnost ještě týden po dobrání, většinou taky bejvaj na tejden. to znamená, že týden beru prášky, druhý týden stále působí, tudíž by měly bejt automaticky dva tejdny v posteli a ne jen jeden, a to ještě většinou z nás nedodržovanej/

i když fyzicky se může člověk cejtit dobře, tyhle vnitřní orgány, který jsou těma sračkama nejzatíženější, se od toho špatně čistí a zbavujou. tohle je teda informace asi jen pro ty, kteří na to svý tělo nějakej ten ohled berou. prášky tlumící bolest jako typu brufenu společně s akloholem na tělo nemaj tak devastující účinek, protože jsou pro játra daleko menšim záhulem..

;)
Vjacla
Já měl horečky 38+ bral sem antibiotika a zhuloval sem se furt :-D řek bych že jsou to i lepší stavy ale asi větší zátěž na tělo :)
MadEGG
kamataci :D jenom blazna by napadlo v nemoci brat LSD.. a hulit.. jo to se da :) proti zanetum dychacich cest je huleni vyborna vec.. ale ovsem jen nejvyzsi kvalita.. slabi venky nedoporucuji, pac vam zvysi tvorbu hlenu a podobnych sracek..
Zedy
LSD dává minimálně zabrat játrům a hodně rychle se z těla vstřebává, neviděl bych žádný problém při kombinaci s jinými léky, či při nějaké té nemoci.
Shuruga
kdyz sme u toho lsd na antibiotika + hulo.... na lyzaku sem bral antibiotika, do toho mega lyzoval, a kazdy vecer chlastal... rozumne, ne do nemoty ale ozraly sem byl, a do toho taky denne pukal, dneska bych akorat vysadil te chlast, btw marihuana dokaze snizit teplotu tela asi o 1-2 stupne takze to k te horecce... antibiotika ti ale celkove hodne snizuji imunitni system a to same dela taky trava, takze uz to ze hulis znamena ze si mega nachylny neco chytit a kdyz k tomu mas jeste antibiotika tak to je na prd
mel sem antibiotika 14 dni a do toho pukal, a jediny vysledek bylo ze sem misto tydne byl doma asi 3... protoze sem mel anginu a boleli me plice a ja do toho kouril... obecne plati ze cokoli "navic" k antibiotikum skodi :-D takze to je odpoved, urcite te to nezabije pokud si na tripu nelehnes pod vlak, ale neni to dobre a muze to zanechat nasledky, naprikad nejakou dalsi debilni nemoc :-D
palma
my experience - jednou sem byl jakoze docela dost nachlazeny a mel sem anginu....no tak nejakej 5ty den doma hrozna nuda...sel sem na dvur jko ze si dam mensi brcko pac nasi maj prijet pozde tak to bude pohoda ze....organismus je zatizen nemoci + intoxikace THC ....organismus jkze to docela nestihal:( ....no proste pekny hnus ae klidne vyzkousejte kdyz se budete nudit...o zabavu budete mit postarano za to vam rucim :einstein: :death:
Jerry-Junglist
Me se jednou stalo ze jsem mel "Zanet prudusek" mel jsem 38, dal jsem si sexik s pritelkyni, a hned po tom se zhulil. Po par hodinach prisla matka a mel jsem 41.5, volala doktora, ale ten ji uklidnil ze pry nejdriv obklady a jestli nepomuzou tak az pak sanitku.
Jak jsem to pochopil, tak sex to rozproudil, a to thc to dorazilo.... divny ze pri tak vysoky teplote jsem byl uplne v pohode a chtel si pustit televizi....

jinak jestli chcete fakt silnej stav, tak doporucuju 2 ibalginy 400, a za pul hodky tak 0.5 z velkyho bongu..... uz nikdy vic.. ale zajimava zkusenost


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma