pačmák |
Je vidět, že 600W bylo kvůli prosvícení potřeba a teď už to pořádně fičí. :bravo::jumper: |
|
|
dlouhán |
jako nechci nějak rejt, ale z těch palic už pořádný (dlouhý, jednolitý) salámy asi nebudou si mysim. by mě ale zajímalo proč dyž hlídáte ec ph a tak.. co se těch kořenů týče, tak to bude asi v pohodě protože negativní vlivy z "podzemí" se velmi rychle projeví i navrchu a u tebe to vypadá ok (teda až na objem palic). něco podobnýho mě zaráželo i při PwP (thread v podpisu) - hodně pozdní nástup do květu a v téměř 50 dni vypadaly jak po 4 týdnech.:confused: |
|
|
|
2dlouhan-caues :beer:
ja osobne si to vykladam tak ze proste v amazonu bylo mista na koreny jako krava a po prepnuti stale rostly..proste prostor na 16 rostlin pro 5 kyticek...:rolleyes:..taky jsme to mozna nekde posrali v hnojeni..je to ze semen a ne z rizku coz uze take ovlivnit faktor kwetu..holte to jedem poprve krom hliny...a v podstate zaciname..kazdopadne vypada to ze se to spravilo..salames to jeste naky hazi a bily a vonavo lepivy je to jak nic predtim..takze satisfakce mozna nebude uplna v mnozstvi..(i kdyz na 5 kytek to taky bude jak nic predtim si myslim)ale za to v sile a vuni naprosto urcite!mno a pro pristi round pojedeme osvedcene AH a z rezu 16 kytek par dnu rust a prepnem a uvidime... |
|
|
|
a neco malo po zhasnuti lampy... :smoker: |
|
|
|
caues zdravim vsechny mame tu malej prustreh pestirnou 54.dne kvetu...jasne uz vychazi najevo ze nekde neco nebylo v poradku...mno ucenej z nebe nespadl palicky se zlepsujou nicmene idealni sklizen to asi nebude..imho uvidime pristi grow na nebule z rizku jestli to nebude spatnym vyberem hnojiva....a jaky rozdil udela 16 klonu oproti 5 seminkum..ja osobne vidim celou pricinu v tomto...jinak cukruje to voni po celem byte a prsty lepi jako nikdy predtim..troufam si tvrdit ze to bude siila.. :sun:
takze uvidime jak se to vyvrbi v pristich dnech.. imho si s aeromanem rikame ze sme nedopadli zas tak spatne oproti treba escadro pablovi a jeho greenhouse fem seeds....
....FUCK OFF FEM. SEEDS :flamer: |
|
|
|
a tady par maker :sun: doporucuju vsechny fotky zvetsit |
|
|
|
Zdarec deth :beer:. Nezoufej, něco sklidíš :sun:. Osobně si myslim, že celej problém je v tom, že kytizz ze semen rostou jinak než ze šniclů, jsou mnohem choulostivější a hlavně, i když se prodávaj za těžkou vatu, nikdy nemáš záruku, že všechno bude identickej phenotyp atp.. Když sem začínal pěstovat under lamp a neznal nikoho s klony (už hodně dávno :) ), koupil mi kámoš v Holandu indoor mix od sensi. Kytkám sem dal nu tu dobu velice slušný podmínky a z těch semen vyjeli pěkný kytizz, pár samců (ihned odstraněny). Vtip byl v tom, že ty kytky, který byly samice začali kvést každá jinak a půlka z tý várky zmutovala podobně jako u tebe v amazonu. Takovej květ, kterej nebyl zdaleka kompaktní jak má bejt... U druhý půlky to byly jedny z nejlepších palic, co sem kdy vypěstoval. Takže si myslim, že to je hlavně genetikou ze semen, která může být z nějakých příčin v nějakých podmínkách nestabilní. Hnojkou to asi nebude (sice bionova prej nic moc, ale pořád asi dobrej průměr imho). Když budeš mít příště klony, bude to mnohem snažší grow, protože většinou už víš co od toho máš čekat. Good Luck :beer: |
|
|
|
jo jo kazda je jina nestabilni genetika rez je rez uz se na to tesim
:jumper: :jumper: :jumper: |
|
|
|
2rappa-caues-mame na to asi stejnej nazor..protoze ty kytky hlidame ve dne v noci ec good ph good hnojky good teplota oka..svetlo zadny v noci nepronika...a jak rikas nektery kytky jsou nafoukly a tvrdyjiny zase ridky jak kdyby tam arjan namichal neshville haze do toho :D
co se tyce bionovy tak tu vyhrala loni span cup v kategorii hnojiv..rekl bych ze je to dobra hnojka...
ja myslim ze ze seminka meli koreny silene moc prostoru v amazonu pro 16 sniclu na 5 rostlin a tak furt tvorily korenovej bal a nekvetly...nekde jsem cetl ze ze seminka musej mit kytky minimalne mesic rustu..coz v aeru neni mozne :D podle mne je pricina v nestabilite fem seeds+silene moc prostoru na koreny a vcasne prepnuti..+trochu nasi lamovitosti bo je to napoprve a tak kdyz das +- ten vysledek bude oka
imho ja nezoufam..jde mi o silu mnozstvi je az druhej faktor...
jinak dik za nazor..dlouho jsem si myslel to co ty ale ma teorie se potvrdila az tim co pises :) |
|
|
Artist |
Cau amazonaci!
Zacinam pestovat a zvolil jsem aeroponii, ale mam hodne dotazu, a z toho co tady pisete jsem uplne jahodovej. Moc veci najednou. Reknu vam strucne, co mam v planu. Mamm skrin o rozmerech 1m x 60cm a vyska pres 2m. Cely interier chci oblepit nejakou vysoce odrazovou folii. Jako svetlo chci pouzit GIB 600W Xtreme Output s diamond stinidlem a cooltube na odvod tepla od zarovky, abych to mohl dat co nejniz nad kviti. vetrani zajisti UFO 225m3/hod ale potreboval bych k tomu nejak vykutit filtr proti tomu krasnemu aroma co se z toho bude linout, to aby to nezavonelo cely barak. Chci pestovat v Amazonu na 12 kytek, ale zda se mi to moc kytek na maly prostor a ty diry v amazonu na ty kytky jsou malinke, ja myslel, ze to musi byt vetsi.Nebo myslite, ze bych tam mohl nacpat i vic nez 12, treba ten amazon na 16 nebo i vic? Jako semena mam vybrane stabilni fem. White Russian (22%THC). Mam stalou teplotu v mistnosti 27 stupnu. bude to ok, nebo s tim musim neco delat? Jak vysoke ty kytky asi budou? mel bych predstavu tak aspon metr a vic. A muzete mi rict, jak dlouho to v tom amazonu trva, od semen do sklizne? Myslite, ze je realne neco vypestovat za mesic? Myslim jakoze sklidit za mesic. A pokud ano, tak jake vybaveni je na to zapotrebi. A co s tim musim vlastne delat, jaka je udrzba atd. Kdyby to slo, mohli byste me nekdo kontaktovat na ICQ 231025811 nebo Skype: ilusi0nist Abychom to mohli probrat vsechno najednou. Jsem pripraven na tom utratit dost penez a pokud byste mi mohli poskytnout cenne informace, ale vas cas je drahy, tak me prosim kontaktujte a reknete mi co by jste chteli za vas cas a informace. Predem vam dekuji a pls ozvete se co nejdriv. |
|
|
|
cau no hele prostuduj si poradne FAQ at to mas zmakle jake ph ec hnojky neco o kytkach jak rostou atd...toto je nas prvni pokus a uz ted ti nedoporucuju pestovat ze semen sezen si rezy
a to ufo se zda bit slabe na 600wat +filtr ti snizi vykon skoro o polovinu no a na tak malej prostor ti postaci 400wat s prehledem a nevim jestli tam ten amazon narves bo ma 80*70cm
12 kytek v pohode ale hned bych prepinal at se netahnou... |
|
|
Apofiss |
zdárek
ad semena: náročnější to je, ale rozhodně je hovadina nedoporučovat pěstování ze semen.Každý kdo pohledá třeba jen na groweru zjistí, že spousta lidí ze semen dostala opravdu hodně.Jde samozřejmě o kvalitu semen, takže jen osvědčené modely od osvědčených seedbank jsou stabilní(většinou).Přesně jako tyhle kytky,vypadali moje nonamy...škoda to pěstovat.Jinak semen se dá imho využít, protože kytí z nich rostou rychleji a připadají mi často vitálnější,ale to je jen moje teorie...o kladech řezů netřeba mluvit.Přeju hodně zdaru! |
|
|
pačmák |
Artist:
Já musím rozhodně souhlasit s Aeromanem !:punk: AMAZON se podle mně na pěstování ze semen nehodí. No a do svého prostoru by sis mohl lehce a celkem levně udělat aeroponní systém pro 12 rostlin podle Kwjetoně.:D Ať se tedy daří.:bravo: |
|
|
|
2:apofis
spatne si to pochopil ja myslel do amazonu ze sou semena na hovno
a co se tice seedbanek tak green house seeds vyhrali 10*za sebou canabis cup a ze zralokem konkretne v hydru...a presto nemaj stabilni genetiku z fem seeds...
a co se ti na nasich kytkach nelibi ?????
sou vicaple ale takovou produkci pryskirice sem mel jen u nebuly
no jeto nase prvni skusenost s aeroponii nechtelo se nam cekat az budeme mit vlastni rezy bo bydlime ve spanelsku tak sme to ryskli z feminizovanejma a takhle to dopadlo
a verim ze 300gramu z 5 kytek bude coz je slusne...
jinac hydro je mnohem slozitejsi nez hlina
peace:punk: :punk: :punk: |
|
|
|
tak neco malo z 60 dne od prepnuti
neco je focene do modra ,,,, |
|
|
|
citace: |
Původní příspěvek od Apofiss
zdárek
ad semena: náročnější to je, ale rozhodně je hovadina nedoporučovat pěstování ze semen.Každý kdo pohledá třeba jen na groweru zjistí, že spousta lidí ze semen dostala opravdu hodně.Jde samozřejmě o kvalitu semen, takže jen osvědčené modely od osvědčených seedbank jsou stabilní(většinou).Přesně jako tyhle kytky,vypadali moje nonamy...škoda to pěstovat.Jinak semen se dá imho využít, protože kytí z nich rostou rychleji a připadají mi často vitálnější,ale to je jen moje teorie...o kladech řezů netřeba mluvit.Přeju hodně zdaru! |
cuzz apofiss-jasny ze seminka jsou oka..ale do amazonu proste rozhodne nevhodne v tom jsem s pacmakem a aeromanem za jedno...jinak se mej a at nam bobtnaj :punk: |
|
|
Kwjetoň |
sar: woe přes léto je to :death: killing weather.. :sun:
taky jsem měl vizi že se mrknu za deťákem, ale kus za barcelonou došel morál... :D
no zkus to a uvidíš.. ;)
btw. ty trysky se daj koupit skoro v každym stavomarketu, jsou od Gardeny a 2 kusy stojej asi 80,-
točej se do pohody.. ;)
dyžtak mrkni do podpisu na thread o sour bubblu, mam to tam rozepsaný.. ;) a pár fotek taky..
:afro:
ps: jo a používej edit.. :wink: |
|
|
|
tak a behem tydne se stal totalni zvrat z nic moc jakoby nemocnych kytiz se to behem 3 dnu nafouklo a zaclo vypadat az sam cumim..zlomil jsem uz nad timto growem hul a druhej den jsem jukl po praci do skrine a :eek: cumim nafoukly mno a dneska kdyz jsem jukl do skrine tak jsme s aeromanem celkem cumeli a mno a pak s aeromanovym super fotakem zvecnily :sun:
myslim ze se to zacina vylepcovat :D :punk:
a je na case zvolat
BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! :frog: :D:D:rolleyes:
sar-jsem unavenej kazdymu psat o tom jake je to ve spanelsku je tu vedro makat musis stejne a adresu ti nedam :D
mno a kwjeton-pul roku mailuje ickjuje a pmkuje jak se stavi sezenu termin cekam na nej a nic a za par tejdnu jen dojde mesydz ze jim bylo moc teplo a tak to za barcou zabodli :rolleyes: :D:D |
|
|
|
a jeste par fotecek :sun:
jeste tak jednou vymenime roztok a potom zacnem zhruba od 70. dne flushing.:beer: :afro: |
|
|
Bombs |
dobra jungle, koukam ze to vubec nesviti dolu :) |
|
|
|
Původní příspěvek od Bombs
dobra jungle, koukam ze to vubec nesviti dolu :) |
:eek: |
|
|
pačmák |
Tak tomu říkám teda pořádný stonek. :D:D Vidím, že Vám dokonce ten macek rozlámal i květináček. Chtělo by je to nechat vyrobit nejlépe z nerezu a s velkým osazením, aby se daly k Amazonu pořádně přišroubovat a kytky je nevyvracely.:rolleyes::bounce: |
|
|
|
jj uplne nam to znicilo kvetinacek mamut jeden... |
|
|
|
Původní příspěvek od AEROMAN
jj uplne nam to znicilo kvetinacek mamut jeden... |
..a cela kytka propadla do amazonu.. :rolleyes: sme to museli privazat retezem ke stropu..proste amazon je na 16rizku....u sativ 2 dny rust a okamzite 12/12 jinak to je mazec :D:D |
|
|
mto1 |
wow. tyjo to me snad jediny od klasicky hliny-zeme primeje ke zmene.
zajima me prepnuti na tak brzy - kvuli uspore energie. i kdyz ja to mam v zemi vetsinou tech 12 dni (rezivo).
kazdopadne dobra prace panove. smekam. :-) |
|
|
|
caues tady par fotecek ze 70.dne kvetu...kytix dostali posledni roztok ve stredu za tyden final solution pak uz jen enzymy a cista voda..hodlame provest flushovaci kuru co to pujde u hydra nemam zkusenosti jak dlouho to pujde ale uvidime mame plan na 14 denni flushing vcetne FS a enzymu
a pak tady mame nektere ochutnavaci fotecky co jsme s aeromanem ustrihly par palicek na kost...:smoker: |
|
|
Jeck Herer |
Nádhera chlapi!! :)
Krásný záštipky,jak to zkuřuje? Je to fakt tak hodně znát od hlíny z toho amazonu? Každopádně K+ !!!!!! |
|
|
|
caues jack..popravde receno zatim to schne..ale vypada ze to bude asi krapet zkurovat :punk: |
|
|
NonLama |
Zdravím v spolek :D koukám krásně se to vše vydařilo a nezbývá než popřát dojezd v podobě zdárného konce a žádné problémy na poslední chvíli :p: . (chraň bůh aby sa vyskytla nějaká plíseň) ... kluci GL v budoucnu a mnoho zážitků s aktuální modeláží.. |
|
|
|
cus nonlama :beer:
jeste zijes?:punk:
diky za dobry prani i ja ti preju poradny mikrofony bez problemu..doufam ze se ti dari stejne dobre jako predtim.. |
|
|
|
zdravim fotky z 75.dne kwetu zitra zacina flushingove obdobi FS pote enzym a pak uz jen pruplach cistou vodou |
|
|
pačmák |
Zdravím kolego.:bounce:
Jak dlouho to necháš propláchnout tou čistou vodou ? |
|
|
|
cus pacmaku...mame s aeromanem plan v jednom tydnu nako zkombinovat FS+enzymy a v druhym tejdnu jen cistou vodu aspon tyden...uvidime je to opravdu 1.hydro takze vubec nevim jak se kytiz budou chovat ale plan je tyden fs+enzym a pak tyden voda...
ohledne ty FS a enzymu nevite nekdo jestli namichat spolecne do roztoku nebo enzym pridat pozdeji nbo dat jen FS pak vymenit roztok jen s enzymem a potom jen cistou vodu?jde mi o to jestli se enzym nebude spolecne s FS nak prebijet nebo vybijet?diky za rady a pripominky a at nam to roste |
|
|
Kwjetoň |
deth: no imho je zbytečný kombinovat FS s enzymy.. buď jedno nebo druhý, dal bych spíš FS.. ;)
a ten flush nemusí bejt tak dlouhej, stačí třeba 5-6dní FS a pak 3-4 dny voda a je to cajk..
podle ECčka..;)
:afro: |
|
|
Erixon |
Myslim že výrobce vysloveně nedoporučuje míchat FS s enzymama. Dát na chvíly enzymy ať jsou kytky hladový a vyměminit roztok za FS |
|
|
|
erixon,kwjeton-diky za cenny rady chlapi :punk:
nakonec se na enzym vybodneme namichal jsem roztok FS+voda 1ml/l
PH- 5.8....
EC- 0.3... a za tyden to dostane jen ph upravenou vodu na 5dni-tyden |
|
|
mettatron |
hele mas nekde srovnavaciho zraloka z hliny hnojenyho bibizzem? .. pro srovnani pro lidi jak to tak muze vypadat. rozdily a pokus a taaak .. :) |
|
|
|
cus mettatron-jiz davno sme ho vyndali ze skrine aby udelal prostor aeru..byla to silena bush a jinak nez vyndat hlinu se to nedalo...ta pak dozrala na balkone v zime...uz se to neda porovnavat aby to bylo racionalni..ale dle zastipku zatim zralok z aera chutna lepe nez cokoli jsem vypestoval predtim..ale zatim jsem poradne neochutnal ..takze to neni moc objektivni :D |
|
|
mettatron |
hm, tak to je zajimavy, myslel bych ze to bude trpet neduhama jako hydro co se pripadny chuti tyce .. ten tvu zralok vypada lehounce hybridne takze to asi zhybridnelo spravnym smerem :) |
|
|
|
:frog: tady par starsich fotek toho zraloka s teras |
|
|
|
jj je to kapet hybrydni dve kytky konkretne no ale aspon ze to takhle dopadlo z feminyzacu no uz se tesim na rezance a nove hnojky od b cuzz
:jumper: :jumper: :jumper: |
|
|
|
Původní příspěvek od AEROMAN
a jeste par hh |
:eek:tak ted nevim kdo je tu zhulenej viac...co to znamena par hh? :D:D |
|
|
dlouhán |
za kazde hacko pridej acko a je to secko haha :D :eek: |
|
|
|
muhehe koukam ze sem teda byl asi vic zhulenej ja :rolleyes: |
|
|
|
zdravim takze vcera byla vymenena posledni nadrz jen s cistou vodou upravenou na ph 5.8 kyselinou citronovou od bionovy..kytickam zbyva posledniuch 6 dni zivota tak postuju par fotecek z 84.:eek: dne kweteni |
|
|
pačmák |
Zdarec chlapáci. :beer:
Tak už se vám ta sklizeň taky konečně blíží.:D To čekání je velmi úmorné, já to znám.;)
Palice vypadají teda mohutně a barvička listů stále svěží.:bravo: |
|
|
|
dodavam ze sme nasadily 8 hodinovou periodu svetla pro lepsi zrani |
|
|
|
caues dneska jsme sklidily s aeromanem 2 kytky jednu gws a druhou magic ice (nebo co to je :D:D )
tady je par fotecek z dnesni kosby konecne se nam podarilo udelat par maker v realny barve
fotky:
1.-3.>GWS
4.-7.>magic ice (puvod je seminko z cr od aeromanoveho kamy growera nikdo poradne nevi co to je ale salamky super) |
|
|
|
tak a je tu ocekavany finish :jumper: :jumper: :jumper:
prvni dve foto je celek bez par vjetevek co uz padlo... :crazy: :crazy:
:satan: :pimp: :bandit: :mutant: |
|
|
|
+ jedna samostatna nejvynosnejsi kytka a nake korinky
:flamer:
no na par raket bude hh :afro: |
|
|
|
tak par foto me poloviny bez vrsku ty se chladej v mrazaku
+vynos z jedne nejvetsi kytky bez par vetevek foto s camelkama |
|
|
|
jj je to opravdu solidni vynos na 5 kytek a tady par priblizujicich maker suchych palicek.... :smoker:
ve finale po vsech tech problemech to na fem. seeds nedopadlo vubec spatne :pimp: :punk:
fotky jsou:
1.>palicky z 3 kytek GWS
2.-4.>GWS-prava predni rostlina
5.-6.>GWS-prostredni rostlina
7.-9.>GWS-zadni rostlina |
|
|
|
a jeste tu mam makra z poslednich 2 kytek :smoker:
1.-3.>levy GWS
4.-7.>magic ice |
|
|
dlouhán |
moc povedene! jak eso mluvit z fotky nevypadat tak hodne toho byt. ale ja vedet druhe kolo vy byt jeste stasnejsi bo zkusenosti mit ;)
good work! |
|
|
Bombs |
pjekny pánove! vypada to na dobry pomasteni :D kolik suchyho? |
|
|
rastafan |
Čau chlapi,
tak to byla fakt vychytaná věc totok,moc se Vám to povedlo :bravo:
ty šišky sou opravdu překrásný,z jedný fotky mam dost dobrý pozadí na plochu
napište schválně podle Vás plusy/mínusy oproti hlíně,byla ta rychlost fakt tak znát?
a co ňákej smoke report,už je na čase,ne?
zduř a kuř! |
|
|
|
cau rastafan :beer:
hele oproti hline to ma mnohem vetsi vynos o tom zadna jen je to zase mnohem vic citlivejsi a nez neco poznas na listech muze byti pozde...kazdopadne myslim ze to byl prima napad ten aero grow a pokracujeme k naproste dokonalosti..smoke report uz asi nedam bo jsem to vsechno zhulil a aeroman taktez..bylo to silny a to opravdu silny jen nam tam krapet pokulhavala chut ale na 4 kytky byl vynos vice nez perfektni |
|
|
|