Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Venkovka v pokoji - Klikni zde pro originální téma
ikary-san
Zdarek.... zasadila sem dvě semínka do květináče a dala si ho na jižní stranu na okno...Teď je z toho 15 cm(přes dva tydny starý kyti)...Zatim nešťastně nevypadaj, ale myslíte, že by pro ně bylo lepší kdybych je dala kámošoj do škříně nebo pude aj takhle?protože jeden známej to zkoušel stejným způsobem a měsíční kytí zežloutla a umřela...Ale mě příde, že stěhování do skříně by pro ně byl tak velkej šok, že by to stejně nepřežily...Pokud s tímhle máte nějaký zkušenosti, tak napište:)
Symbio
Myslím že pokud máš plastový okna co neprofukujou a kytka je nad topením teoreticky by měli kytky vyrůst a teoreticky by mohli i brzo vykvést protože v zimě valí slunko málo hodin. Máš to takovej outdoor v indoor... Ale jestli máš možnost dát si je ke kámovi pod lampu tak to určitě udělej! Neřekl bych že to bude takovej šok aby to nerozdejchaly..
ikary-san
no plastový okna mám a v pokoji hodně teplo, pže tam sou kamna.Tak jo dík za radu...já zkusím dát jednu do skříně a druhou tam nechám a uvidím jak to dopadne:)...
DEVIATIO
Spis nez takovehle hokuspokusarny,bych vzal 500-1000,- (klidne vic)
a udelal si jen tak provizorni skrin na usporkach(ja teda spis na nejake malowattove vybojce)
BEJT VAMA,
ale to nejsem takze si stavim poradnou skrin...:-p
Symbio
to DEVIATIO: tak aby bylo jasno :) zadny "BEJT VAMA" ..já mám za sebou kvalitni sklizen origosu AHK a COS, které sem ze vší láskou vypěstoval ve skleníku, hnojil nejlepšími organickými hnojivy a výsledek rozhodně není žádná hokuspokusárna ale hodně slušný voňavý pálo.. jen se tady snažím slečně poradit jak se to asi má za tím oknem.

Jinak je pravda že pokud nemáš problém (netolerant rodiče) a můžeš mít kytky doma tak opravdu by bylo rozumější pořídit aspoň 70W (na jednu, dvě kytky bude stačit) a valit "jen tak", zalívat aspoň třeba alga bloomem (400,-) a myslím že by to vyšlo líp než za tím oknem :)
Druhej problém můžou bejt prachy.. to bych pak radil toho kámoše :)
Dude
ikary - dopadne to na prd, kytka bude vytahla, atrofovana, mozna bude i na slukovku...imho vysrat se na to...a dat aspon pod nejakou pidilampu....uz tu tech threadu je par - zkus si dat do hledani .-)
ikary-san
Mě bylo nedávno 18 a fak nechci, aby rodiče aj se mnou hnedka první den jak to uvidí vyhodili mou "provizorní skříň" z okna. A i kdyby to s nima prošlo tak mám o dva roky mladšího nehuliče a ten by si toho najisto všimnul. Kdybych měla možnosti tak si pořídím vlastní skříň už dávno.
Dude- Já jsem to zkoušela hledat, ale zadala jsem si takový klíčový slova, že mi to nic nenašlo...a názvy threadů sem podobný neviděla:)
Dude
hm, koukam, ze vyhledavac ma nejakou mentalni disfunkci zrovna - mi to nenajde skoro nic...no nic...zatim nechavam otevreno zde k diskuzi....
God_mars
Cus nevijde ti z toho skoro nic uz jsem to taky zkousel.Nehlede na to ze sklo i plast cast svetla odrazi. Ale treba ti tam na per speku vyroste.
ikary-san
Njnjnjnj...ja sem si myslela že by z toho nic nebylo:)....tak jedna z kytek určitě poputuje do skříně....Už vidim jak to ve skříni bude kluk a z tej šitky na okně se vyklube holka:D
kamil
zdravim
Za oknem je to bída vždycky. Když už tak v létě a zatemňovat. Přes zimu se to mihne účinkem, řekl bych že ta jedna šlukovka bude nacpaná listím. A umíte si představit ten odér rostliny v květu, na to příjde snad i slepá bába.
ikary-san
no stara baba na to mozna přijde...ale že by na to přisla moje maminka tak to pochybuju:D...no stejne sem se rozhodla, že to fak nebude mít cenu...tak kyti poputujou v pondělí do skříně:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma