Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
1st INDOOR hlina 250W krok za krokem aneb jak levne a za kolik :) - Klikni zde pro originální téma
greenjerry
Takze sem se rozhodl prispet take svoji trochou a pochlubit se, sice to jeste neni uplne finale, ale uz je to na dobre ceste

Skrin:
v160 x š85 x h60 cm
surove lamino 12mm (dost slabe, jiz priste nedoporucuji)
vnitrek matny bily balakryl
cena materialu na skrin cca 600 Kc + ostatni(panty,barva,šroubečky) cca 400 Kc
(pak sem to jeste olentloval umelohmotnou paskou na lina, kvuli vnikani svetla pri kvetu)

Kvetinace:
1. faze male objem cca 4-5l (17 Kc/ks)
2. faze velke objem cca 10l (vyprodej horbach 27 Kc/ks)

Hlina:
smes substratu s humusem 50%, kermazit na dno, Perlit 20%, Kokosove vlakno 30%, Presnou cenu nevim ale cca 200-300 Kc

Osazenstvo:
4 x G13 BW+BW
4 x G13 FR+OC
cena 80 Kc/ks

Svetlo:
1 x Sodik TESLA SHC 250W (sem mel zadara i se stinidlem od verejneho osvetleni)
2 x Zarivka 36W Sun-GLO (300 Kc/ks + teleso 850 Kc)

Ventilace:
Pritah 1 x PC ventilator prumer 12cm - prutok 160m3 - cena 90 Kc
Odtah 1 x Euro prumer 10cm - prutok 183 m3 - cena 350 Kc
Ofuk 1 x 12V auto ventilator (fakt pekne fouka) cena v akci 80 Kc

Hnojeni:
Zadne strachy sem s tim nedelal a myslim ze Kristanol :) je podcenovane hnojivo pro Growery
faze rustu: Kristanol Start ... 90 Kc za baleni
faze kvetu: Kristanol Jahoda ... 95 Kc za baleni
postrik VERMESFLUID Universal rustovy BIO stimulator ... 75 Kc (maj jen v Globusech a jejich Baumarktech)

FOTOGRAFIE:

1) finalni stav skrine

2) Nakres (ale rozmery jsou jine :)

3) Zapojeni elektroniky pro vybojku ... aneb jak se vse veslo na desku 13x19 cm)

4) Teplomer s vlhkomerem ... stara klasika

5) Moturek 12V na ofuk se musel odrusit

6) Muj vynalez na zalevani bez cintani ... do vicka dirka a prilepene ohebne brcko (na male kytky super)

7) Muj 2. vynalez na zalevani bez cintani ... od barelu z 5l vody je hadicka nakonci namotana spejle a kdyz se nasaje voda a barel je nad skrini tak se spejle pichne do hliny a necham tam vycindat 0,5l vody a pak prepichnu
greenjerry
Tak a nyni jiz fotografie kyticek s casem od zasazeni rizku

2. DEN (18/6) ... rizecky byly skoro 2 dny v kufru v aute chudaci
greenjerry
14. DEN (18/6)
greenjerry
22. DEN (18/6)
greenjerry
Prepnuto na kvet v 26 dnu rustu

1. DEN (12/12)
greenjerry
9. DEN Kvetu (12/12)
greenjerry
No neni to moc na te fotce videt, ale carecky tam jsou ... staci pulitr od piva :) a udelal jsem si carecky lihacem


Soucasny stav

16. DEN kvetu (12/12)

zacina jiz cukrovat ... viz pekny detail 1. foto zde
Dub-Teaser
Zdar..:)
No na to,že pěstíš porpvý,máš SHCčkovou výbojku a dost béčkový hnojiwa musim shodit klobouk:D Skŕíň je dobře provedená,hlína dobře namíchaná,ale jak vysoko máš tu lampu? každopádně bych to snížil.
Rady pro příště - i za rozumnou cenu se dá pořídit komplet 250w. HPS
- Pokud trváš na kristalonu, přikup si aspoň phytamyn
a to PKčko na kwět,nebo dejme tomu,že i s OBMkem se dá vykvést dobře. Ale pokud budeš chtít do své oblíbené záliby vložit větší kapitál,tak bych doporučil plagron sadu (grow,bloom,phytamin,Final solution) ,kterou sem pořídil za 1050kč. a rozdíl je fakt vyditelný- lepší růstový potenciál,mnohem větší tworba kwětenství,lepší chuť...

Jako jsem zwědaw,jak ti dál pokwete,ale myslim,že si dokázal,že není důležité mít nejdražší skříň,aby jsi udělal dobrej grow,ale že je důležitější pěstowat s láskou..:)
K+
Dubág
greenjerry
No popravde samo ze by byl lepsi nejaky Plargon, ale zase kdyz se tim hnoji jahody, ovoce a jine plody, ty taky clovek konzumuje, nadruhou stranu zase jahody se kouri blbe a to mozna uz bude rozdil.

Zkusim jeste vysadit kristanol na kvet a objednat nejakou fajnovou bio hnojku, kytka by se mela jeste vycistit dyz ji ceka cca 50 dnu ;)
Koumles
muzu se optat na ten sodik z osvetleni,to si ho corkl bo vyptal nekde??Taky si chci poridit ale tolik penez sa mne za to nechce davat,dik
greenjerry
to stinitko je z lampy verejneho osvetleni od kamarada, ktery ho mel v kulne kdyz u nich na vesnici je menily, ale tahle lampa je jen 70W a pouzil jsem z toho jen ten plech. Zbytek 250W je od jineho kamarada ktery jako elektrikar dela opravy techto verejnych osvetleni.

Myslite ze by prospelo nasadit na treba poslednich 30 dnu 400W ?
Shlukmaster
samozrejme ked na poslednych 30 dni zmenis svetlo z 250w na 400w tak sisky este krasne naberu na objeme
Erixon
Čtykilo by jim určitě prospělo, ale to bys musel zrovna i zesílit ventilaci...
Máš nějakej spešl důvod k sání studenýho vzduchu nahoře? IMHO je lepší dát přívod studenýho vzduchu dole u kytek, ten se ohřeje -> nahoře odtahovat ohřátej. Cirkulační větrák foukající ZeSpoda na výbojku pak pomůže k proudění vzduchu a jestli je dostatečně silnej tak ti umožní dát světlo níž.

EDIT: to byla reakce na nákres. Na fotce je vidět (asi)sunon dole u květináče - jak to teda je?

Hnojiva nejsou nic moc, ale i s kristalonem to jde (kytky vypadaj zdravě - co víc si přát :)).
Jestli do toho nechceš moc investovat tak doporučuju osvědčenou kombinaci wuxal+OBM + Final Solution na vypláchnutí chemie. V opačném případě ber např. Plagron Bloom + Final Solution (od AH) a enzymama bys taky nic nezkazil. Ona ti ta litrovka vydrží docela dlouho, podle toho kolik jim nakládáš. Můj odhad je na tři sklizně a ještě zbyde.
Vermesfluid je dobrá náhrada phytaminu, ale chce ho to včas vysadit nebo zpomalí dozrávání (stejně kdo by kropil na šišky?).

BTW: z těch zářivek se využije celkam málo světla - nebylo by lepší je dát křížem?
K+
greenjerry
Erixon : to nasavani nahore bylo mysleno jen jako prutah vzduchu pro chlazeni, ale to je samo out ... ted mam dole nasavani a nahore komin :) jen je problem ze je to vse v mistnosti a nasavani a vyfuk je v jednom roomu

u tech zarivek je problem ze maj presne 1 metr a kdyz budou sikmo tak se budou plect tem kbelikum ktere sou tam tip top, takhle uprostred je to v te mezere mezi kyblema
Erixon
Sání a výfuk mam taky v jedný mísnosti, chce to mít stále pootevřený okno(podle venkovní teploty odhadneš o kolik cm otevřít aby to bylo ok). Nebo alspoň jednou deně pořádně provětrat.

Ještě mě tak napadá, neuvažuješ o scrogu? vyplatí se.
greenjerry
popravde ted se snazim aby na kazdou palicku se dostalo svetlo, poctive kontroluju a prostrihavam a mam jen problem u scrogu ze aspon me vzdy kazda vetvicka vyrostla jinak dlouha ... to pak vysledek nebude moc rozdilnej, ci se pletu ? :(
greenjerry
Takze prikladam zde (pokud by to nekoho zajimalo) par dalsich peknych makro fotek ze soucastneho stavu.

Uvazuji o vyrobe stinidla Awingu protoze je evidentni nerovnomerne rozlozeni svetla, tak pokud by mel nekdo original a treba i s healtshieldem, tak by mi mohl poslat schema rozmery atd. byl bych mu dosmrti zavazan :)
Erixon
Možná že scrogem líp vyplníš i kraje. Když si dáš práci s ohejbáním tak plochu vyplníš skoro stejně i "ručně", ale je s tim IMHO o dost víc práce. Scrog prostě taháš ty nejdelší větve dál od středu, aby byly ve stejný vejšce jako ty kratší.
A nezapomeň ostříhat spodky, přílišným stříháním listů si snížíš výnos dvěpade zas neni žádný dělo (vim to -taky jí mam ;))
greenjerry
Takze kdyby to nekoho zajimalo tak posilam upgrate fotografii, je to 23 den na kvetu a myslim ze to vypada fakt dobre (se musim pochvalit neee) ;)

Kyti jsem minuly tyden dost prostrihal odpoda, hlavne pryc vetvicky ktere nemely sanci a dal tomu fazonu (bude na mlicko nebo pripadne i na pohul )

Kdyby nekoho zajimalo presne davky a cetnost hnojeni, postriku atp. tak mam k dispozici
b779
Zdravím,vypadá to moc pěkně,obzvlášt na první in.Kolik mají momentálně kytky výšku?Klidně sem připoj četnost a dávkování hnojiv pro inspiraci ostatním...:)
lubo
nazdar

pekne,fakt,inspirace jak prase:-))
pises,ze mas euro o priemere 10cm a 183m3,ja som dnes kupoval presne take euro o 10cm priemere ,ale ma len 100m3/hod,.chcem sa spytat,ci si sa nepomylil,alebo je ich viac druhov?
aku mas teplotu v skrini ?ja mam to euro,ktore spominam a tiez 250w a teplota je hruza,ani boha ju udrzet na 28 st.porad pls,dakujem.
greenjerry
Mozne to klidne je :) krabici uz nemam ale ruku do ohne bych za to nedal, ale ta skrin ma 0,8m3 a to by se mel vymenit teoresticky vic jak 100x

Teplotu kdyz sem mel vnitrni ofukovy vetrak max. 31 oC ale pak se mi spalil a bylo to az 35 oC :( tak ted davam do otevrenych dveri pres den klasickej velkej stolni a zvenku fouka na lampu a vrsky a teplota je nadhernych 27 oC a to je jen prvni rychlost.

... uz me napadlo udelat do stropu diru a dat to misto odfukoveho vetraku jen nejak vyresit aby tam neslo pres tu dzuznu svetlo, ale byla by to TURBO skrin :D
lubo
no jasne,ty nepotrebujes utajenie skrine,tak je to o niecom inom,mas to potom jednoduche.otvorit dvere a ofukovat z vonky tie slecinky,hmm.
no a pripajam sa k tomu,aby si kristalon vymenil za nejake origos hnojky,pestoval som aj s kristalonom,ale naozaj sa to neda porovnat,aj ked tebe to vali nejak podivne perfektne na tom kristalone,nechapem.ja som mal kristalon plod a kvet,ty mas jahoda.ak by si sa nerozhodol pre origos hnojky,urcite si zariad final solution,neuveritelne na zaver nafukne sisuldy,ale je dolezite dobre trafit jeho aplikaciu,nesmie sa dat zavcasu,rastlina uz musi byt povedal by som zrela na skosenie,lebo ak das skor,ako sa stalo mne,ked som mal rastlin vela a nechcelo sa mi kazdu hnojit inak,nema efekt nafuknutia sisiek a rastlina nedozrie.
greenjerry
no to je spis takova nouzovka nez abych kyti trapil takovou teplotou, no nemuzu si zatim na kristanol stezovat ale pri nejblizsi cesty do prahy tam nakou kacku necham, snad to jeste tyden vydrzi :)

A zase kdyz to mam u sebe v obyvaku otevreny tak se s tim clovek fakt mazli :punk: prijde mi ze posledni dobou nic jineho nez cteni groweru a pece o grass nedelam :(
greenjerry
Tak zde prikladam pro zajimavost hnojeni a jinych postriku, jinak zalevku delam tam max. jednou za 2-3 dny

rust den 1 - zasazeni sazenic 4xG13 BW+BW, 4xG13 FR+OC

rust den 6 - zalivka 0,5l + Kristanol Start 0,5 ml

rust den 17 - zalivka 2l + Kristanol Start 6ml

rust den 22 - 6 x presazeni do kyblu 10l + 2 x zustaly

rust den 24 / kvet den 1 - prepnuto na kvet 12/12

kvet den 2 - zalivka 2l + 9ml Kristanol Jahoda

kvet den 9 - postrik Vermesfluid 0,5l + 1/2 uzaveru
- zalivka 4l + Kristanol Jahoda 10ml

kvet den 11 - postrik Vermesfluid 0,5l + 1/2 uzaveru

kvet den 12 - zalivka 5l + 5ml Kristanol Jahoda

kvet den 15 - zalivka 5l + 5ml Kristanol Jahoda + 2 x uzaver Vermesfluid

kvet den 18 - zalivka 5l + 5ml Kristanol Jahoda + uprava citronkou na PH 6

kvet den 21 - zalivka 5l + 5ml Kristanol Jahoda + uprava citronkou na PH 6

kvet den 24 - zalivka 5l + 5ml Kristanol Jahoda + uprava citronkou na PH 6
Adur
ty jo to mi prijde docela dlouho skoro cely mesic na rust....to musi sezrat elektriky na tech 18 hod dennne uplnej balik ne?
lubo
a citit to v tvojom obyvaku? alebo respektive,kedy zacalo ?myslim aromu:-))
greenjerry
No ten mesic rustu me ani tak netrapi ... mam smluvni najemny vcetne energii :D takze to je v pohode, ale i tak jsem namisto klasickych zarovek v byte kteryma se nejvic sviti dal usporky (lepsi nez usporku davat do skrine)
... takze vlastne takovy kompromis (ale domaci by moc rad nebyl)

Smrdelo to dost uz od 1 tydne, nez sem si udelal pachac, ale ted to smrdi zase (kdyz oteviram ty dvere), ale vetram oknem a zaviram dvere do chodby aby to nikoho neprovokovalo a popravde me to moc nesmrdi, celkem mi to voni ... a nez vyhazovat prachy za ty karcinogeni osvezovace Ambipur apod. tak tohle jsou jen prirodni aroma bylinky ;)
greenjerry
Prosim o malou radu zkusene ...
Dopral jsem kytiz a koupil jsem jim hnojky AH 1-2-3 a Final Soloution, muze mi nekdo poradit jestli ma jeste smysl hnojit AHckama nebo uz to mam dojet na Kristanol Jahoda ?

+ pripojuji nejake fotoz pro pobaveni z 26 dne kvetu
+ upravu stinitka / nestinitka - uz brzo s nim musim neco vymyslet, svetlo nerozptyli do stran
shefin
no toto?velmi pekne.poridim si kristalon jahoda.atse dari!!!
Kwjetoň
greenjery: no imho budou ahčka dycky lepší než krystalon.. ale nejsou to nejlepší hnojky do hlíny, nějakej plagron nebo b'cuzz by byly ideální..

:afro:
dvojka-trojka
2greenjerry: určitě použij ty AHčka a Kristalon hoď do prdele. Ještě máš čas, takže bych o tom vůbec nepřemýšlel.
23
:smoker:
greenjerry
Chtel bych se pustit na druhou varku v hydru (nejak sem tomu propadl :)), tak sem hledal spis neco univerzalniho ... nejaky razatni rozdily mezi hnojenim Plagron, AH nebo B'cuzz jsem nenasel ... spis sem cetl chvalu na AHcka a on taky vsude pisou neco jineho.

Ani ten kristanol bych nezavrhoval, nemuzu si zatim vubec stezovat ;)
greenjerry
Takze prinasim zase par fotecek a vylepseni ...

foto 7) Dodelal jsem novou misku pod kyti ... ted uz me protekajici voda nezastavi ;)

foto 6) update na 400W se zatim nekona, vybojka OSRAM HQL 400W co jsem dostal tak ma jen 22.000 Lumenu a teplotu svetla 4.000 K coz je asi spis tak na rust a sviti jako 250ka :(

foto 5) aspon pouziju doufam tlumifku a starter ... uz mam vyhlidlou vybojku Narva NAV-T 400W s 48.000 Lumenkama a spektrem barvy 2.000 K za cca 400,- Kacen ... ale jeste musim vyresit stinidlo ala AWing, todle nesviti vubec do stran :(

foto 4) k me spokojenosti jiz dorazila hnojiva AH 1+2+3 a Final soloution, doufam ze se mi zato kyti odvdecej :P

foto 3) kyti jsem radikalne prostrihal a otrhal listy, zda se mi ze palicky jsou celkem ridke a uz mi je jasne ze to svetovy vykon ve vynosu nebude, Scrog by byl asi lepsi... ale coz hlavne ze mam z toho radost ;)

foto 1,2) nejake detaily paldicek ... paldy primo pod svetlem jsou krasne
greenjerry
jeste jeden peknej detailek ...
greenjerry
Takze dnes jsem koupil kytim Sodikovku 400W HPS-T narva za 390,- Kc
48.000 lm
barva 2.000 K

balast sem dostal (doufam ze bude fungovat)

a na kovosrotu dva pozinkovany plechy za 50,- Kc
z toho bude stinitko ala AWing (doufam :)) a vevnitr polepim hlinikovou samolepici paskou (Akce LIDL 25m za 50,- Kc) skvela vec ;)
greenjerry
takze svetlo sviti, tlumifka trochu smrdi, ale to bude tim ze neni nejnovejsi ... jinak doufam ze to slunicko nebude pro moje kyti mooooc silny ... trosku jsem oslepl kdyz sem se sel kouknout na kyti a teplomer, takze si budu muset poridit svarecske bryle ... slunecni nestacej ;)
greenjerry
Takze si pripadam ze si tady vylevam srdicko a ctu si to jen ja :) ale coz serou me ty Growy co zacinaj a nikdo se nesnazi to uzavrit, takze at mam ciste svedomi ;)

Kyti se maj dobre, jen jsem asi moc protrhal listy a zacinaj rust v palicich (no pouceni do budoucna) doufam ze palice na 34 den nejsou male, uz na ne sviti muj domaci AWing .. ale je to lepsi nez to stinidlo od lampy co tam bylo predtim, jen ta teplota by bez vnejsiho 35cm ventilatoru asi nebyla dobra, tak foukam co to da.
b779
Kytky vypadají dobře :)...jsem zvědavej co s tím udělá ještě to 4 kilo v tomto stadiu květu? :)
Pupiset
Z tim 4kylem dobrej tah,mas to pekny;) K+
greenjerry
takze prinasim prubezne zaznamy o hnojeni od předchoziho přehledu

kvet den 27 - zalivka 5l + citronka na PH6 + AH Bloom 7,5ml + AH Micro 2,5ml

kvet den 30 - zalivka 5l + citronka na PH6 + AH Bloom 8ml + AH Micro 3ml + 2,5 vicka Vermesfluid

kvet den 31 - zalivka 5l + citronka na PH6 + AH Bloom 8ml + AH Micro 3ml

kvet den 34 - zalivka 5l + AH Bloom 8ml + AH Micro 3ml

kvet den 36 - proliti 5l cista odstata voda
greenjerry
Kral je mrtev, at zije kral :)


Takze moc dlouho tam 400W nezustala, dnes rano pri mazleni a onanii s kyti jsem nasel spaleny listecky (viz foto1), takze sem radikalne zpet nasadil balast a vybojku 250W, AWing funguje asi lepe nez sem cekal, protoze ty spaleny listecky jsou na kraji a ne pod vybojkou

... muze to byt i vysokou teplotou nebo jen svetlem ? teplota byla max 30-32 oC ? akorat sem se snazil dat stinidlo co nejniz.
greenjerry
Tak zde pro zajemce mala vyprava do makro sveta THC meho kviti, je to pokus s jednou "cockou" a celkem se nejaky povedly ... co myslite ?
b779
Zdravím...koukal jsem na ten home made wing a vypadá,že funguje lépe než to původní stínidlo,budu to na květ také předělávat na winga,ale stínidlo otočím,aby výbojka byla kolmo k delší straně...mělo by to mít ještě lepší rozložení světla...nepřemýšlel si o tom?Otázkou,ale zůstavá zda by se ti tam wimg na hloubku vešel...já to budu mít tak tak...
greenjerry
ten home made AWing funguje skvele a za babku (150 Kc), koupil jsem zavitovou tyc a na jeden konec jsem dal kridlove matky (tyc 1m dlouha / 5mm zavit ... 15 kc a 4x kridlova matka 18 Kc) a muzu si stelovat rozpeti (dobre treba pro mensi kyti u stredu) ale chystam se delat turbo AWing :D, stejne jako TURBO box

Nasledujici plan: kladivkovej plech (2 x 50x25cm ... 125,-Kc/ks) a dovnitr jeste dat cooltube, premejslel jsem dat dolu sklo, ale takove brosilikatove sklo nesezenes nebo bude dost mastny. do skrine bych pak asi dal do stropu na vyfuk klasickej 30cm vetrak a jako pachovej filtr (filtr z digestore) ... to pak musi skrin litat ;)

proc myslis ze by melo byt lepsi kolmo nez takhle ? kdyz bude kolmo tak nebude vybojka v tom ohnisku ale asi az pod plechem a to uz nebude ono, nebo sem to nejak nepochopil :(
b779
Všimni se,že správné uložení wingu(výbojky) je kolmo k delší straně skříně,tzn. že stínidlo samo o sobě necháš tak jak je,ale na řetízkách ho otočíš o 90 stupňů( čímž,alespoň v mém případě bude delší strana stínítka rovnoběžná s delší u boxu.Koukni třeba na krychláka a jeho home made stínidlo,umístění a co mu vyrostlo pod kilem?! :)
greenjerry
aha takze vlastne, ty oblouky AWingu budou jakoze u sten skrine ... no vidis to je ono :) teoreticky se to tam vejit musi :) ale chtelo by to rozmery origose AWinga a bylo by to dokonale :/
b779
No na to jsem už taky myslel přesně ho okopírovat i se sklonem a udělat ho z leštěného hliníkového plechu,jenže by to chtělo asi trochu snahy a udělat thread o A wingu a jeho kopiích a zjistit údaje...:)
greenjerry
Jinak pro zajemce zde nejake info o vyrobe toho smjdskyho AWinga za 300 Kachli

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=26659
greenjerry
Jinak sem jako spravny kuchar jiz zdibet ochutnal a je to dobre ;)
greenjerry
hlavne abych si tu takhle nepsal moc sam ... posilam za par novych super makro :)
lubo
pjekny!!! takze jedes pozad tu 250W kolik mas lampu od palicek,teda od tech kristalu? a kolik maji stupnu C? diky,fakt mazec,jen tak dal,jinak ty blizny -jako bych to uz bylo,nekali se ti pryskizice?kolik na 12/12?
vypada to uz na final solution,aspon podel makra
greenjerry
no budu rad za kazdou radu :) v kvetu je to teprve 43 dni, ale pestiky uz jsou hnedy dost, kristaly bych rekl ze se jeste nezakalujou, ale zacnu dnes final soloution (nekdo rika ze podle kristalu je to presnejsi)

ted mam puvodnich 250W cca 10-15 cm od vrcholu a teplota pres den je prumerne 28oC

400W to moc palilo a nasel jsem spalene listy, tak si nepotrebuju zrusit tak slibnou urodu, 250ka je jistota
lubo
jj,podle kristalu a jakej chces stav a jakej mas model-jaka je jeho doba kvjetu.
ja by som tam smahol tu 400w a dal vys lampu-400w ma 80 cm efekt,ale na vysledku to isto poznas,treba jen vychytat tu teplotu a je to good.s tym mam ja problem:-(
final tak v 50 dni kvetu-7 dni final a 4 cisty h2o,jak mas matros s dobou kvetu 60 dni a nic si neposral,co by znamenalo dyl,no podle fotek to mas NO.1!!!
greenjerry
Takze prinasim foto z dnesniho dne tj. 48 den kvetu a zacal jsem jiz dopravat Final Soloution jednou za 2 dny 6ml do 5 litru vody

Co me nyni trapi je spousty musek :( jsou vsude, ale to snad az tolik kyti nevadi a hlavne Spalene listecky od te 400W (viz fota) i kdyz je 30 cm nahore a teplota je 30oC tak se listy pali, dokonce bych rekl ze se pali o pod tou 250W

za kazdou radu K4U
greenjerry
Takze doslo na finale, kyti jiz mela vestinu pestiku hnedou, final soloution byl jiz 10 dni, musek nespocet, tak sem se nastval a setnul je po jednodeni tme v 54 dni kvetu.

Naskladal na retizek od stinidla do skrine a fuci na ne nonstop vetrak (aby plisen nemela sanci) ted se budou holky susit.

Prikladam par fotos ze sklizne
greenjerry
jeste prikladam foto korenu, jsou fakt majestatne + dobry tip

na dno mezi hlinu a keramzit sem dal kolecko netkane latky a kdyz sem hlinu vysipal tak keramzit s kamenama zustal oddelenej od hliny a pak se da pouzit i dal.
Brise
Zdar, jaks mel ty kytky vysoky?
greenjerry
cca 40-50 cm, po prepnuti se rozjely a pak ke konci uz to zase stagnovalo
greenjerry
Tak aby te samomluvy nebylo malo tak zde prikladam foto susene sklizne, bylo z toho na dobry tri misky jen palicek, male listecky v palickach sem nechal, zbytek ostrihal, takze to jsou jen palice

Ruce sem mel olepene radne tak jsem to uzmoulal a mel by to byt takovej panenskej Hash, ale nevite jak se tahle hashova kulicka nejlepe uziva ???
Pan Ker
Jinak se tomu taky říká čaras... Zkus suchej drink-krok 1, krok 2 a pak už jen všechen kouř co je ve sklenici vysaješ a využiješ ho tak vlastně na 100%. Ale možná tuhle metodu už znáš...

Jo a ještě menší rada-bejt tebou ty palice trochu víc odlistnatím. Zlepší se tak chuť i vzhled a z listí pak můžeš něco ukuchtit;)!
greenjerry
Neznam ale urcite vyzkousim, jen se bojim aby to nebyl masakr, uz takhle cisty to je masirka, jeden sluk a jsem na 3 hodky v p***, chut je excelentni, neskrabe proste lahoda :) a ty listecky jsou opravdu mini a ani teda nevim jak bych to z toho skubal, to by bylo vic skody nez uzitku.

Vahu nemam takze sem to nemel jak zvazit, ale pro me je to tak na rok nejmin ;) aspon doufam
Quilp
Pokud jsi tam mel more musek, tak zkus substrat priste sterilizovat (treba v mikrovlnce). gl&hf
greenjerry
musky sem snad uz vyresil, stacilo koupit 5l baleni a do mikrovlnky na 3min na 850W ... ted pri druhem ani tuk, ale asi by bylo taky reseni dat to na chvili do mrazaku


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma