Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
sklizeň v listopadu? - Klikni zde pro originální téma
tooth
Zdravím všechny growry!
I přesto,že už tu je thread " na outdoor zima-co teď s tím? " jsem se rozhodl založit toto téma.
Zajímalo by mě,kolik pěstitelů má zkušenosti se sklízením v listopadu.Pište rady,tipy a triky pro zlepšení těchto opozdilců.Přidávejte i fotečky.
Marihouba
MNo zatim s tim zkusenosti nemam, ale tenhle rok mi nezbejva nic jinyho. Teda pokavad to zas nakej parchant neudela za me a driv :( . Ale myslim ze dokavad nebude mrznout, tak v tom nevidim problem,...
Jeden pozdni listopadovej orange bud :), mohli by mu treba opadat ty listy, abych je pak nemusel strihat :D.
Lezec
Prvni tyden v listopadu je to vklidku, ja sem sklizel na prelomu rijen,listopad, posledni palky asi nekdy v puli listopadu. Palice pekne nabobtnaly, efekt trochu sedativnejsi ale uciny dost.

Takze pokud to jeste chce tak bych se tomu nebranil
sundance
Já bych to také neviděl jako problém-minulej rok jsem také sklízel shivu shanti až 19listopadu.
A jak píše kolega LEZEC,tak ten efekt při žehu je takovej víc utlumující až ospalí-zkrátka to není to pravé ořechové,ale každý má rád jinak zralé kouře,že?:wink:

Sundance.
Pajasss
cus
hele a jak to vidite tedka nastanou prizemni mraziky jak to vubec uskodi kytkam?slysel jsem ze jedno dve promrznuti tak nic hrozne neuskodej ale tedka hlasej uz skoro kazdej den mrazikxy co vy na to?kytky jeste nechate?
elanius
...s prizemnymi mrazikmi sa prestava vytvarat THC, takze navonok mozno bude rastlina vyzerat v pohode (maximalne sa zacnu deformovat listy a farbit) ale tie teploty ju totalne stresuju a prestava rastnut. Cize palice sa zvacsovat nebudu, maximalne ciastocne dozraju. Sam sa chystam posledne rastliny skosit do konca tohto tyzdna, myslim, ze lepsie uz to nebude ;)

A to ani nehovorim o tej zasra#@$ plesni, ktora je schopna sa "vygenerovat" zo dna na den.
zdravim..já sem chystám dnes navečer sklidit muj Super Skunk...taky mám strach z těch za****nejch přízemních mrazíků.Pěstu zdar
tooth
to oTis: Máš to s tím zastavením růstu nějak experimentálně ověřený?
jinak máš K za PPP
a tady jsou moji opozdilí PPP a NPP
Pajasss
tazke rikate ze lepsi je skliditt
jako pres noc to mam prikryty plachtou aby aspon na to primo nepadal ten mraz ale stejnak si myslim ze mrte promrznou od zeme jeste chci vydrzet dva dny jeste ma bejt pekne pak to taky skkosim
Pan Ker
Podle mě by to s těmi mrzíky neměl být až takový problém. Tedy pokud nemají trvalejší charakter-to by pak byl problém, protože můžou začít zamrzat rostlinná plativa a mezi nimi i vodící cévní svazky(floém a xylém), címž by rostlina ztratila schopnost výměny živin a začala by umírat. Ale pokud bude mrazík trvat jeden dva dny(jako např. hlásí teď-na ráno 0 až -4°C)a rostlina má dostatečně vyvinutý kořenový systém, tak by to neměl být až takový problém. Půda za tak krátkou dobu nestihne promrznout a proto by neměla až tak uškodit. Navíc takový kratší mrazík může dost urychlit zrání...

Jiank mám venku ještě jednu satori, která je v květu kolem 30 dní a moc nevěřim tomu, že by to stihla:(!

tooth
Btw. fšici tady maj fedry aby jim to nechytlo plísně a ty to přikrýváš plachtou? To je ta nejhorší možnost, kterou můžeš zvolit.Pakliže je plachta dostatečně prodyšná.
Já každopádně nic kosit nebudu.Počkám až to pořádně dozraje.
Pajasss
mam stejny problem taky bych jeste nechla tak tejden a byly by goood ale stim pocasim uz to nevidim moc ruzove
hlasej zase uz pomalu chcani a pokud zachcije tak kytky pudou do pr... protoze uz maj lehkou plisen a pri vlchkosti se to ta plisen rozlejza jak . pr......No jeste je necham tedka2 dny a pak sedou susit
tooth
nj,aspoň to vidíš,že plachta dělá svoje :/
Pajasss
coze ta plachta je kravinaja to nemam kvuli tomu aby nebyla vlchkost ale bay na to primo nepadal mraz aspon se pred tim ochranej nebo to je blbost?
Pajasss
tak tu plachtu jsem dal az dneska jinac jsem ji tam vubec nemel
dal jsem ji kvuli dnesnimu mrazu
elanius
tooth> experimentalne overene to bohuzial nemam, ale cital som nejaku stdiu marihuany, veeelmi davno a bohuzial si nepametam zdroj :( . Bolo tam velmi podrobne napisane ako sa sprava rastlina pri akych podmienkach. Jedna z veci, ktore som si zapametal bolo, ze rastlina nad 30 a pod 14 stupnov spomaluje a v extremoch az zastavuje svoj rast*. Teda myslim, ze ked bude vonku cez noc 10 stupnov rano 2, tak to nejak extra neporoste, kedze, ako vieme, rastliny rastu hlavne vecer.
Z toho vypliva moja teoria, ale kazda odroda je odlisna a myslim, ze kazdy clovek ma nato odlisny nazor....

Ale co pozorujem, mam vonku este 2 ppp, ktore zacali kvitnut dost neskoro - doteraz palice strasne rychlo mohutneli a teraz sa mi zda akoby sa to cele zastavovalo a uz len dozravalo.

Chcelo by to tu nejakeho vysokoskolaka venujeceho sa botanike :D

*Pre ludi co radi chytaju za slovicka, v obdobi kvetu myslim rastom mohutnenie palic - myslel som, ze to je jasne. :rejp:
Brnk
Se zmrzlýma kytkama mám letos zřejmě zkušenosti. Ještě to nejspíš nějakej ten čas venku nechám, takže můžu informovat jak to vlastně s tou zimou je.
http://grower.cz/forum/showthread.p...23&pagenumber=2
Pan Ker
citace:
Původní příspěvek od oTis
Teda myslim, ze ked bude vonku cez noc 10 stupnov rano 2, tak to nejak extra neporoste


Taky v téhle době snad už od kytek nikdo nečeká, že porostou. Maximálně o něco zmohutní palice. Teď už rostlina dozrává jak jen to jde. Dostává od přírody signál(mrazíky)o tom, že se blíží konec jejího života, a proto vytváří co největší množství aktivních látek a snaží se co nejrychleji dozrát, aby byla ještě před zimou schopná reprodukce(o kterou nám samozřejmě nejde, ale rostlině ano;))...
elanius
Tak tym, ze to neporoste som prave myslel mohutnenie palic. Podla mojho nazoru rastlina uz v tejto dobe nijak moc nezmohutnie ale skor bude pomaly dozravat...Asi mame v tomto ponekud odlisny nazor :grrr: :) :sun:
Pan Ker
Takže podle tebe bude rostlina úplně stagnovat?? Neporoste, nezmohutní ani nebude zrát?? Podle mě je horší počasí pro rostlinu tím pravým signálem o blížícím se konci života, a proto zrání urychlí. Důkaz nemám, ale zkus trochu zahledat tady na G, našel jsem toho dost...

Jinak je normální, že dva lidé mají odlišný názor na problém, ne;)?!
elanius
citace:
Původní příspěvek od oTis
....moc nezmohutnie ale skor bude pomaly dozravat...


Nezmohutnie, nerastie, nezraje?Napisal tu niekto, ze bude stagnovat? Vzdy ked som mal rastliny vonku v takomto pocasi tak proste prestali rastnut (=mohutniet!) a skor pomaly dozravali, ale od idealnych podmienok to ma daleko. Mohol by si prestal prekrucat moje slova a zamyslet sa nad tym co pisem. A mimochodom, za tie roky co som na g. zaregistrovany som sa uz hladat naucil, diky za radu...

BTW: samozrejme, je normalne, ze maju 2 ludia odlisny nazor, napisal som niekde nieco ine?
metalsodik
Dnes -3 st , má to cenu nechat , nebo sklidit? Původně jsem to chtěl seknout v neděli , ale nevím co na to ty mrazy. Máte s outem v mrazu zkušenosti??? Já né. Přopojuji fotky z rána.
tooth
uvidíme,po tomto roce budeme chytřejší než nějácí vysokoškolští botanici ,aspoň teda já nepotřebuju aby to rostlo ( výška necelý 3 m mi stačí ) ale aby se hlavně dovyvinuly paldy
metalsodik
Sluníčko už led rozpustilo a kytky jedou dál, tak ještě mé ledové fotky.
1- pohled na 3 kytky
2-G13*BB , ta nemá šanco dozrát
3- Chronic by chtěl ještě tak 14 dnů, ale už před týdnem byl dobrý uspávač, palice největší co jsem kdy viděl.
J!mmy
Zdravim!
Dneska rano me taky pekne mrazik prekvapil, podle toho co tady ctu se kyti nic nestane pokud ma dostatecne velky korenovy bal, takze pokud budou mraziky ode dneska kazdy den, tak to radsi seknu, ale kdyz bude jeste alespon trochu hezky tak to jeste necham!

Jo a k diskuzi oTis a Pan Ker

moje kytiz four play - paldy rostly, rostly, potom asi tyden zpet se dost brutalne zhorsilo posasi a i kdyz by kytka mohla klidne jeste mesic rust a zrat tak najednou ze dne na den zacla jakoby rychle dozravat, hnednuti chlupu, jiny vzhled palic....

Takze se prikladam k nazoru, ze pri chladnejsim pocasi se kytiz snazi dozrat co nejrychleji dovede!

Peace
tooth
K dikuzi Pan Ker vs. oTis : Mno přít se o to kdo má pravdu je sice pěkný,ale bez důkazů nejste "vítězem" ani jeden.Tento rok nám, nebo aspoň mně, každopádně poskytne dosti informací k tomu, co teda vlastně nízké teploty s kytkama dělají. S infem se s váma určitě podělím a doufám, že nebudu sám.
Jinak promrznutí kořenového balu se snažím zabránit vrstvou běžné trávy a hoblin,ktreé asi ještě pro zvýšení teploty přikryju igelitem
to metalsodík : Jsi předběžným důkazem,že nižší teploty kytkám nevaděj. To orosení je fakt nádhera.Je to rosa,pryskyřice nebo obojí? :)
metalsodik
Je to pryskyřice a zmrzlá jinovtka v podobě drobných ledových krystalků. Jinak z blízka je to vyfoceno tady :

http://grower.cz/forum/showthread....16&pagenumber=4
valdez
Mno, zajímaví diskuze, takže k faktům. V literatuře se uvádí např. od Dupala, že kytka je schopna přežít i zimu, pokud má zajištěné živiny a pokud ji zbude nějaká zelená část na fotosyntézu, a pár takových sem už viděl, ale je to velmi neefetkivní jelikož dochází k mutaci kyty, slabý výnos a úbytek potence.

Teďkom ale zase k fyzikálním faktům. U stálých teplot pod 7 stupňů, dochází ke zpomalení transpirace v rostlině, hlavně fosforu, čímž se jednak barvý listy do fialova a kytka přestává takříkajíc kvést, zachová se jen nezbytný metabolismus a kykta STAGNUJE.

Nicméně v praxi je to tak, že ikdyž přes noc kytka třeba namrzne, tak přes den na ni svítí slunce, tudíž dochází ke stresu, a v první fázi se opravdu snaží kytka dozrát, jenže tahle fáze trvá týden až 14 dní, záleží na podmínkách.

Z toho vyplývá, že je možné klidně sklidit i v prosinci, ale pro zachování kvality produktu je rozhodující sledovat stav kytky. jakmile listy se začnou kroutit a jakoby usychat, je to konečná fáze a nejzašší doba na kosu.

Pro ty, jímž počásí nebo genetika a nebo jakékoli jiné okolnosti nepřály, můžu doporučit svůj dozrávací proces: Kytku nasekat popřípadě vytrhnout i skořenem, a vložit do temného suchého prostředí s pokojovou teplotou, nebo alespoň 16 stupňů, do nádoby s roztokem vody, nějakou obdobou Final Solution (já používám B1 Thiamin) a H2O2 (peroxid) v poměru 15ml na litr (při 10% koncentraci). V této lázni vzdrží kytka žít i 14 dní se zachováním a nebo znovu obnovením metabolismu.

Přírodu nepřechčíš, ale můžeš na ni vyzrát.



To Metalsodik: Nádhera, brko s příplatkem, jakostí a přívlastkem, ledová ganja. Jen bacha na plísně..


HARDGROW všem.
tooth
No jako citovat tady nějáký, se vší úctou, chytrý slova je sice pěkný,ale realita je taková,že každá kytka je jiná a to co platí pro jednu,nemusí platit pro jinou.
Jinak něco jako ten návod na dozrání jsem tu chtěl najít.
K+ za to
Peroxid se dá koupit v lékárně?
elanius
tooth> myslis, ze toto pocasie rastlinam nevadi? Udivuje ma, ked niekto napise "tie mraziky im nevadia". Ale pochybujem, ze sa vies vcitit do "koze" rastliny.
Samozrejme, ze je mozne aby rastlina v taktomto pocasi vydrzala. Ale mne nejde o to, aby vydrzala zimu, chcem len dobre hulivo a podla toho co som uz o pestovani precital (a ze toho bolo dost) viem, ze ak mam rastliny vonku, v zemi, v takomto pocasi, tak im to naozaj nesvedci.

A spravit pokus, podla ktoreho zistis ci im pocasie vadi alebo nie, je totalne nemozne. Uz len podla podmienky ceteris paribus :D, muselo by sa menit len pocasie a to asi nezariadis :sun:
Jedina moznost je, ustrihnut jednu sisku teraz a jednu napr za 12 dni.
Len potom to bude o5 subjektivne hodnotenie, takze o nejakych pokusoch za ucelom nieco dokazat by sa tiez nedalo nejak extra hovorit.

Mam vonku 2 PPP, vidim ich kazdy den a mozem kludne povedat, ze je vidiet ako sa na nich pocasie negativne prejavuje.Napr. zacinaju sa jaksi deformovat vrsky palic :mutant:
Zajtra ma byt u nas rano 0 stupnov a tak pojdu rastliny pod kosu, nema zmysel ich trapit...

Nikomu tu svoj nazor nevnucujem, len pisem svoje skusenosti. Ako sa vy zariadite je uz len a len vasa vec...
tooth
No. Tak aspoň v tom,že to nepěstuju na plachty se shodnem. To,že se ti kroutíjou listy neznamená,že za to můžou mrazy. :op
Nikdo tady nemluví o tom, že mrazy kytkám prospívaj.Ale o tom, jestli můžou kytky v mražech přežím a dokvést!
př.kamarád sklízel stromeček a prvním sněhem,mělo to roury jak násady na motylky a docela to i šlapalo :o)
elanius
Coze? :D mne sa ziadne listy nekroutijou, ale deformuju sa vrchy - nie listy, asi to fakt vyfotim. A prisudzujem to mrazom, pretoze sa to objavilo po prvych mrazikoch. Bavime sa o tom, aky maju vpliv mraziky. Ty tvrdis, ze nevadia - ja tvrdim, ze vadia. No a to s tym kamosom je fakt mohutne tvrdenie, tie palice mu tak narastli cez tie mraziky ? A ako vies, ze by to neslapalo rovnako o 2 tyzdne skorej?
:D
Janísek
Metalsodik: sklidit. Pokud už ti kytky takto přemrzávají, tak už na tom není co lepšit:-))) Mrkni na počasí jak má být ještě týden. Pak bych to skosila. I tak to bude nejkrutější model ze sklizně:-)) přemrzlý nás rozbily nejvíc. Jo jo..ledík je sviňa :D
Doctor Diesel
Já mám 2 kytky ještě venku v kýblech takže kořeny promrznou zřejme celkem snadno! Je to velký problém? (Jediných změn kt. sem si všimnul je žloutnutí listů-jakoby schly a zpomalení kveteni...)!
Dik

edit: takže zbylé listy se začínají kroutit a paldy hnednout (skoro ze dne na den)....v tom uz problem trocha vidim...:mad:
Marihouba
Takze dneska sem se byl kouknout na kytku, este by tak mesic chtela, ale uz se ji bohuzel zacali zbarvovat palice do hotova :D, mno a tak ji pri nejblizsi prilezitosti riznu celou,... myslim ze ten mraz to dost urychlil, tot ma osobni zkusenost
tooth
Včera jsem byl taky obhlídnout opizdilce.Budou chtít ještě minimálně 14 dní.Naštěstí zatím žádný náznaky předčasného zrání a vypadaj nádherně.Tvořej se tam pěkný jelita.


Ono taky asi dost záleží na tom, v jaký části ČR pěstujete. Játeda v jedný z nejteplejších oblastí republiky ( JM ).
Rhino
Já si myslim že už je docela zima - žvlášť v severnich Čechách... Radší sem je sklidil před tydnem.
Marihouba
Mno tak jak se zda, tak pocasi se nam este na chvili umoudrilo, takze sem otrhal par vrchnich palic, a spodni nechavam este dozrat,.. prez noc nemrzne, takze jediny co me trapi sou mozny plisne, ale zatim sem zadnou nezaregistroval.
tooth
A je to tady.
Začíná pršet a plísně jsou ve svým živlu. Jelikož si brousíjou zuby na naše exempláře, rozhodl jsem se předejít jejich máčení.
V úvahu přichází dvě možnosti.přstřešek z :
1) igelitu- zavrhnuto,bílej igelit jde vidět na sto honů
2)vojenské celty


Myslíte, že jim bude vadit zatemění? Celtou moc světla nepronikne.
Jahudka!
ICE cca 45 den kvetu.Trosku pomrzlo jak byly mraziky,ale jinak porad jede a pojede jeste tak cca 14 dni.Fotka je z 18.10,takze dneska je kyticka uz o par dnu dal.
Wokap
Support Jahoda! :D Vůbec sem nedoufal v žádný pozitiva, ale můj DP se sebral a jede. Začal cukrovat, tvrdne... Mám strašnou radost a doufám, že ho budu moct nechat venku minimálně ještě 14 dnů! Wokap
tooth
teda to co si nikdo nepřál.S koncem října jakoby odchází i pěkné počasí a podle prognóz to vypadá na mrazíky! ;(
Nicméně hodlám experimentovat a nedozrálé kytky zatím ponechat venku.

2006
Pa6i
Zitra sklizim posledni kytky, ve stredu uz ma byt hodne drsny mrazik.
xjackx
Jo kazdy rok je nejaky problem. Ted kdyz sem si konecne koupil seminka (bohuzel od nirvany) nestacili mi dokvest a vcera je zas polamal vitr a jelikoz ma byt ve ctvrtek az -7 (tvrdil deda) tak to jdu zitra pokosit a sem na to zvedav jelikoz sem tam od patku nebyl. Tak uvidime z 10 purple mi zbyli dve , ktere to jeste nestacili no co se da delat snad to vyjde zase za rok.
Wokap
xjackx - sakra kocoure, ty mimluvíš z duše.... Z 10ti DP od Nirvány zbyly 2 holčičky - krásný, to jo, ale ještě by aspoň tejden, 14 dnů chtěly... Nechám to venku co to pude - plíseň nepozoruju a potom na půdu dojet dle Valdezova návodu - H2O2 a B1, uvidíme... Snad aspoň nějaký semínko bude, když už jsem si jak kokot král s umělým oplodněním, abych měl F2 generaci... JInak natvrdo sem našušil ulomenou větev na monitoru (spodní mrzáček) a takovej marast jsem zažil jen po hashi - neskutečný peklo - uvidíme co to udělá, až se to pořádně, správně a s láskou nasuší... Mějte se a peace...
Marihouba
Mno tak predpoved pocasi a hlavne prave probihajici neprizen me donutila (uz sem to psychicky nevydrzel :D ) dneska pokosit posledni kyti, a tou vyvolenou byla slecna od Hodinare - Orange Bud, voni primo neuveritelne .D, tak doufam ze to bude i solidni pokourenicko,... jinak preju vsem kdo maj este kyti venku at se zadari a plisne a corky at se zdaleka vyhnou
tooth
hmm,tak já to už taky nemůžu vydržet a o víkendu budu realizovat Valdezovu radu.
Fantasie
Tak nám napadl snížek :( a já mám venku ještě dvě kytky... the real pozdni sber :D co si myslite o kvalite sisek na kterych bude stat snih ?
valdez
Fantasie, vůbec nic, sníh jim nic neudělá, možná budou o něco sladší koneckonců třeba jko ledové víno. De jen o to, že kytka bude pomalu hybernovat dokud nezmrzne úplně včetně palic, takže teď už bude leda degradovat. Co je doma, to se počítá.
tooth
to Valdez:
Včera jsem vyryl tři kytky i s docela pěkným kořenovým balem a a udělal jsem jim lázeň podle tvého návodu.Sice už pozdě ale mám menší dotazy.
Když si kytku vyryl, ponechal jsi jí hlínu mezi kořenama?Já ji částečně odstranil proudem vody. A ještě dotaz na peroxid vodíku.Nevíš jaký to má na rostlinu vliv.
mam na balkone 13 opozdilcu.Krute voni a hezky se zabarvujou.Jsem strasne zvedavy,jestli to bude nejak znat na chuti nebo stavu
Wlkos
Cau lidicky mam problem mam kytku ktera ma asi cca 1.5 mesice spozdeni kdyz zacly mrazy tak jsem ji dal za okno na balkon at je v teple...Jenze ona je porad pekne zelena chloupky uz skoro zhnedly a zacinaji odpadavat(jako chloupky myslim) a zda se mi ze kdytka uz taky prestala ronit i pryskirici a je porad stejna...nemate nekdo podobne zkusenosti s timhle...Mam to uz seknout nebo pockat jeste???Prosim poradte protoze se mi zda ze to spise zacla zase tlacit do listku nez do palic....Dikes
*THC* Master
Cus Wlkos, s timhle nemam zkusenosti ale zda se mi ze je prezrala ale lepci by bylo kdyby si sem hodil naky photos :smoker:
Salieri
stimhle jsem se jeste nesetkal a kurec vubec nemam tušni jak to se tak podelalo ale myslim že to bude vpoho no ale uvidis sam
Pan Ker
A jak dlouho ta kytka kvete?? To je docela zásadní informace...
Wlkos
Mno ona kvete tak uz asi dva mesice je to fakt maras....Stalo se to tak ze mi fotr v polovine cervence zesekal skanky ktere byly supovka tak jsem se nasral a jeste ten den zasadil asi po 1.5 mesici spozdeni tak se to stalo mno nevim fakt jestli to sekat nebo ne...:-( jsem z toho dojebany chci to jeste chvili nechat jestli nespozoruju nejake zmeny treba alespon v roseni sisek....ale jak rikam zda se mi ze uz do palic toho moc nejde:-(....Tak cus a dik
Wlkos
indi88:Oka nejak to poresim ale nevim jak:-DDD
Ježíš
zdar taky mi na balkone zbyla jedna bojovnice, takze poprvy budu sklizet v listopadu :) je to silver pearl a je tam na ni asi uz moc velka zima-zasekla se a nekvete. tady se muzete mrknout jak vypada.
bubik
...bych ji tam klido tejden nechal...
Ježíš
no jeste jsem ji nesetnul, podivam se na predpoved tech samanu z pocasi :D asi narazis na to ze je jeste nezrala-presne takhle vypada uz 3 tydny..
Tayem de Tox
Mám ještě venku dvě skéra opožděný.. Pole jsem sklízel asi před 14 dny, ale tyhle dvě kytiny byly v květu sotva měsíc! Tak jsem je tam nechal. Přešly mrazy, sněhy a plískanice a holky pořád v pohodě a hlavně ZRAJOU!! Tvrdnou a hnědnou.. :)

Čerstvý fotos mám v DeToxu..!

Jo a plánuju je tam nechat už asi jen do neděle, neb do té doby mravenci předpovídají sucho a slunečno... :D

Ať to zraje!
Herer
Čuste lidi ja sem mel taky jeste jednu kyticku do vcerejska na balkone...Ale vklidecku vsechno prezila a hezoucky se sklidila....:)Foto je jeste ze zacatku řijna neměl sem moznost nafotit dalsi fotx
HerrFlick
citace:
Původní příspěvek od Fantasie
Tak nám napadl snížek :( a já mám venku ještě dvě kytky... the real pozdni sber :D co si myslite o kvalite sisek na kterych bude stat snih ?


že jestli to tak opravdu je, chce to okamžitě foto. a do tohoto topicu. to si nenechám ujít. v jaké jsou kondici? to je můj sen, sklízet za sněhu. taková novodobá zabíjačka. důkaz, že hulení je už v česku doma a mocná příroda se přizpůsobila, protože ví, co je dobro......:o)
Rhino
citace:
Původní příspěvek od HerrFlick


že jestli to tak opravdu je, chce to okamžitě foto. a do tohoto topicu. to si nenechám ujít. v jaké jsou kondici? to je můj sen, sklízet za sněhu. taková novodobá zabíjačka. důkaz, že hulení je už v česku doma a mocná příroda se přizpůsobila, protože ví, co je dobro......:o)


Tak to bych chtěl taky vidět.. Zasněžený kytkyy :love:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma