Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Prvni Indoorek 400W - Klikni zde pro originální téma
ANK
Takze, myslim ze bylo na case zalozit si svoje tema na svuj 1.inDoor, v nejblizsich dnech sem budu postupne davat foto, jak to vypada s mojim growroomem...
ANK
Tak tady je muj komplet , ktery sem si objednal na greenhome, je to Komplet pro lampu 400W, výb. GIB FS Deluxe

cena: 2550kc i s postovnym

mela by mi prijit, nejak pristi tyden:D
ANK
potrebuju poradit s hnojivama
takze kdyby mi nekdo napsal co tak mam asi koupit, nemusi to byt zrovna nejlevnejsi, ale taky aby to tolik nestalo, proste nejakej ten good stred....

diky:D
kozel
Ja používam AH-troj zložkové hnojivo a som stým spokojný . .. .
ANK
rozhodl jsem se pro AH
StrycekPompo
Záleží na tom jakým stylem chceš pěstovat
Hydro:AH
Hlína: plagron
ANK
tak to jeste nevim, co vyjde lip:)??
zizik
zkus si precist FAQ a co nejvic threadu, to ti pomuze s rozhodovanim asi nejvic. jinak AH=Advanced Hydroponics. Zaklad se sklada ze tri casti - Grow, Bloom a Micro. K nim dela AH jeste Root Stimulator, Grow/Bloom Excellarator, Final Solution a Enzymes+ viz foto. Preju ti hodne stesti do zacatku
ANK
Ok takze sem se na to vsechno trochu mrknul...


1/3 Zahradnický substrát
1/3 Kaktusový substrát (Agro cs)
1/3 perlit

Jo slo by to i takle..????
kozel
Chlape tebe sa nechce čítať??? Ja pred tým ako som začal pestovať tak som 1-mesiac non stop čítal grower (nechceš náhodou aby sme to za teba vypestili???) TO- StrycekPompo : AH neni len na hydro práve že aj na hlinu aspoň viacej hnojiva ušetríš ,lebo sa dávkuje len polovičná koncentrácia do hliny.
ANK
:D uz za dva dny mi prijde kompletka, a do konce tydne budu mit postavenej svuj growroom:D to same i rizecky..

Takze o vikendu to tu zacnu poradne pridavat + fotecky samo.
ANK
Tak dneska mi uz prisel KOMPLET 400W:D
ANK
Tu je dnes vyzvednuta kompletka:D
ANK
Sestava mé pěstírny:flamer:


Sluníčko: Komplet sestava pro lampu 400W, výb. GIB FS Deluxe

Substrat: pro palmy a zelené rostliny, zahradnický substrát, perlit

Skřín: 170*110*80 (v*s*h)

Hnojivo: AH - 1,2,3 + growth/Blomm ex., pozdeji zakoupim FS, enzymes+

Odraz světla: bílá folie (6m2)

Ventilace: mám až 7*PC větračky + 1*větší PC + nějaký obyč. stolní ventilátor(dá se nastavit až 600m3/h)

Ostatni: kvetinace, časovač, transformátor 12V, zdroj od PC

Kytičky: Řízky: 6* Budha, 1* White Widow, 1* Silver Haze ( od Kozzyho):D




:DDíky za případné postřehy chyb a rady..Budu je hodně potřebovat...

Teplota:
Přes den: 28-29
Přes noc: 16-18

Uchlazeni sem vyřešil tak, že 2 PC větráčky - přítah + 3 PC větráčky - odtah (a 1 chladí transformátor..), dále ten větší PC větrák je mezi sklem a stínidlem, čiže fouká na výbojku, pak už tam mám akorat ten stolní, kterech vzduch míchá a chladí decentně sklo ze spoda..Je to docela velká skřín, takže ZATÍM nemám žádný problém s teplotou.:D
sqott
Ola....

az dopotrebujes AHcko tak si skus sehnat Bio Novu...je to kwalitni hnojiwo wyrabene w holandsku...sortiment obsahuje jak prirodni tak chemickou nabidku //hlina,,,hydrophonie,,,kokos// ....je toho moc a stoji to za to....jeden zmich znamich sti wali uz cca tri jary anemuze si to wynachwalit...skousel i jiny ale wzdy to wedlo spet na BN.....

SQ
ANK
sqott:
ok.. az to spotrebuju a nebudu s tim tolik spokojenej urcite to zkusim;) jinak dik za radu..uvidime..


Jinak mi dal muzete radit jak s tim UCHLAZENIM..:D
sqott
bud cooltube nebo uprostred stinitka udelej par otworu a prilep k temu flexi rouru a udelej odtah wen..........
ANK
no jasny, a nestacilo by treba dat misto Cooltuby pod lampu sklo, a mezi stinidlo a sklo tam dát tu rouru..? treba jenom z jedny strany.. a do roury (Euro 150mm, 280 m3/h) nebo neco mensiho..

Myslis, ze by to stacilo k uchlazeni..???
sqott
jo taky se to da.....pokad mas wetrak co hafo taha tak jo...150 tak moc netopi.....

SQ
Kannann
To: Sqott Má 400W.

To ANK: Rozhodně doporučuji Cooltube.Nejsem si tak jist že to 3 PC větrákama uchladíš.400W už docela topí.Ale tu nejlepší radu kterou Ti můžu dát a kterou Ti tu už dávali je:

Důkladně si tady přečti pár diskusí na tohle tema ať máš představu co Tě čeká.Celkem rychle se dozvíš jak se dá 400W chladit,jaký má dosvit a kam až můžeš s lampou nad vrcholy rostlin.Také se dozvíš jaké ventilátotry se tu běžně používají.A spoustu dalších užitečných informací!!!Můžes potom porovnat nově nabité zkušenosti s tím co vlastně chceš.Posoudit,přemýšlet,hodit na papír hrubou představu a pak se teprve ptát.Dotazy na který se ptáš sou tu mnohokráte zodpovězeny a proto znovu:Čti.čti,čti,čti.Tak se dozvíš mnohé..:)
ANK
Kannann:
No jasny o cooltube sem hodne premyslel, ale asi do toho nejdu. Jako ja uz mam takovou predstavu jak by to melo vypadat a fungovat, ted to akorad potrebuju trochu zhodnotit..

Uz teda mam 3*PC vetraky + jeste jeden ventilator( dneska sem si ho sehnal) ten bych dal proste volne do skrine, a pak potrebuju teda vedet jestli by to (Euro 150mm, 280 m3/h) stacilo na odtah. mel bych to v roure mezi sklem a stinidlem..Jo..?
Mr Proč
Na Eura pozor, nekde jsem tu videl, jak se nekomu uplne roztavilo teplem z vybojky, kdyz ho dal do odtahu (ale sou i lidi, co nemaj problem), takze kdyz uz, tak ho dat tak, aby foukalo na vybojku a ne aby od ni tahalo taply vzduch, ale 400W topi hodne, ja bych tam dal do odtahu ufo.
ANK
Takže potřebuju PORADIT od někoho kdo má zkušenosti s vent. EURO..

Chci to udělat tak, že 1.EURO (120mm, 150 m3/h) dám mezi sklo a stínidlo na přítah, a druhý EURO to samé dám na odtah...

Myslíte že by to stačilo na uchlazeníy a že by s tim nebyl problém..?
ANK
ok, takze uz mam koupeny rizecky:D komplet pripravenou skrinku, tak ted uz zbyva to sem jenom sem prubezne davat FOTA, V pondeli je sem hodim...zatim rizky vypadaji že jsou v pohode.
ANK
.
ANK
Takže takle to vypadá..akorad se mi stala taková nemilá věc:( dneska ráno mi kompletně prasklo to sklo co je pod tou výbojkou, myslel jsem že to teplo vydrží, je zase fakt že sem tam ještě nedal ten větrák..tak ted nevim co tam mam dát, bud jeste nějaký další sklo, a nebo bez, pak ale nevim jak to bude s teplotou...


Mam to takle zatím všechno v těch velkej květináčíiích, jinak zítra to přesadim, aby byla skoro každá zvlášt....
ANK
1/ Pohled ze zhora, v levo nahoře je WW, zbytek Budha
2/ SH
3/ WW
ANK
Tak tady to je, skoro všechny lístky žloutnou, čím myslíte že by to mohlo být..? zatim sem hnojil jenom poloviční dávkou Grow, jinak jenom čistou vodou...
Sem se tady někde dočetl, že by to mohlo být nedostatkem dusíku...
khook
čaves

na těch fotkách se mi to zdá přelitý , jestli se mejlim ať do mě hrom uhodí :bandit:

nedostatkem dusíku to imho nebude dyž si je už takle malý hnojil ;)

víc větrej , míň zalejvej , měř PH a měj je rád a uvidíš ......

to zasazení do společnýho květníku s hlínou do půlky je nešťastný :eek::rolleyes:

EDIT : jestli to kozzy viděl tak mu musely vstát hrůzou vlasy na hlavě :D:D:D
ANK
khook:

Dík za rady, tak uz to radsi tak zalejvat nebudu.. PH papírky snad budu mít už zítra tak bych to mohl změřit kolik to má..
Sem z toho taky neštastnej...DOufám že se to spraví :D
dalas
Ted bych vubec do presazeni nehnojil protoze v ty hline je zivyn dost a rizky toho taky moc nespapaji max. nakej postrik, Phyt-Amin, Hycol-Z nebo neco podobnýho.
Teplota a vlhkost?
ANK
To Dalas:

No na postrik nic nemam..
Teplota je tak 27-29, a vlhkost to nevim..ale rekl bych ze tam moc vlhkosti neni..
dalas
mels by stim neco udelat jinak ti nevyroste nic.
Jestli chces tak smaznu
ANK
A co myslis ze bych s tim mel delat...? ne nemusis mazat, v pohode.
dalas
nový řezi protože to nema cenu nebo má ale bude to dlouho trvat nez se to zpravi, ja bych sel do new rezu.
Kazdopadne si musis pohlidat vlhkost a teplotu, zezacatku to je asi nejdulezitejsi.
lowerider
ja jsem zacal hnojit Plagronem (grow) do zalivky + Vermesfluid jako postrik hned po 7dnech na 18/6 a ted jsou 10 dnu na rustu. a jsou uuuplne v pohode krasne zelene...Plagron davkuju normal.. 4ml/L. rizky povyrostli o necelych 3cm,) tak si myslim ze to neni tim hnojivem.
ANK
To lowerider:

jo hnojivo sem uz taky vyloucil, hl. sem ho tam dal jenom trochu..rekl bych ze to bylo urcite tim prelitim, ted uz nejakou dobu nezalejvam a je to o neco lepsi, a snad se daj i poradne do kupy..
lowerider
budu chegovat...stejne bych ti podotknul par veci ze mas treba vic modelu v jednom kvetinaci.... si myslim ze to je absolutni blbost. a ten zahradnickej substrat bych tam vubec nedaval.(mel jsem s tim spatnou zkusenost) momentalne jedu substrat pro kaktusy + agro perlit a jsem maximalne spokojenej. psal si ze zalejvas cistou vodou...nechavas to odstat? teda jestli to je voda z kohoutku.
sqott
LW...newim co mas proti substratum....pkad je do pro domaci rostlinky tak je to dobry...dokonce i w sub pro wenkowni rst se da pestowat indorek.....ja osobne s nekolika znamyma uprednostnujeme substrat pro muskaty.....

....jak casto si to zalejwal....
ANK
no jasne vodu sem nechal nejak den odstat..a pridal sem do ni pol. davku grow..

jinak ze zacatku sem to hodne prelil, jsou to velky kvetinace, a neodhadl jsem to.. jinak ted sem to zalil asi po 2dnech a je to o neco lepsi..
ANK
Tak tady jsou moje nejkrasnejsi kyticky..:D

1/ WW
2/ BU
3/ SH
ANK
.
ANK
A tady sou problémový kytičky, sou tam uz tyden a da se říct že ani o trošičku nevyrostli:( vubec se nechytli, akorad je to porad horší a horší....myslíte že by se ještě mohli vzpamatovat.?:rolleyes:
kozel
Hlavne to prvé foto je dead tak radšej ich netrápiť a skoncovať po dobrom. To je my názor ale počkaj na ostatných .
lowerider
sqott : proti substratum nic nemam ba naopak....jenom jsem mel spatnou zkusenost s tim zahradnnickym subs. v indooru. jinak jsem milovnik substratu,)

ANK : ja si myslim ze ti to zacalo zlotnout, kvuli tomu ze je mas ve velkych kvetinacich, ale v malym mnozstvi pudy...to zpusobuje ze hrany kvetinacu brani cerst. vzduchu aby proudilo na kyticky. ja bych ty spatny kyticky vytrhal. 1) budou vadit tem vetsim a zdravejsim (kytkam treba korenum). 2) stejne ti s tech malejch zezloutlych kyticek asi nic nevyroste, protoze je mas s tema vel.kytkama v jednom kvetinaci nebo ne?. a jak zname vetsi a silnejsi jedinci vzdy vyhraji. tot muj nazor. jinak ti preju hodne uspechu!
ANK
lowerider: no s těma květináčema máš nejspíš pravdu, že neměli čerstvý vzduch, ale tak zas všechny na tom byli stejně, a chytli se jenom 4:(
Zatim no nevim vytrhnout je jen tak nechci, zkusil sem je presadit ty menší do jinýho květináče už s hlínou skoro až po okraj, tak uvidime co to udělá..
mto1
taky mi pri tomto growu 3 holky odesli do vecnych lovist:-( napadlo me nekvalitni rezivo, ale mohlo to byt i tema kvetinacema jak psal lowerider. to me nenapadlo...

chybama se clovek uci, ze:-)

jinak to mas ANK pekne, ale 4 sou na 4kilo dost malo ne? spalis zbytecne moc proudu:-(
ANK
mto1: to mi povidej, ze je to malo:( pocital jsem min. at tam mam aspon 6 a vic..ale tak co se da delat...uz to budu muset dojed tak jak to je..

jj ty chyby, ty sou vzdycky, aspon mam ponauceni pro priste..
Jinak sem zvedavej co to udela s tema 4:wink: to bude jako max. nevyuzitej prostor...
ANK
na prvnim obrazku, je videt WW, neni uplne tak stabnilni, utrpela trosku sok z presazeni...ale lepsi se to..





a ta poslední kztička, tu sem skoro uz uplne odepsal, vubec se nechytla, presadil jsem ji a trosku osmikal, a hned vypada ze by se mohla trochu chytnout..
ANK
Takze sem pridal nejaky aktualizovany foto:D

1-3/ Budha
4/ SH
5/ Budha
6-7/ SH + Bu


Jeste budu muset presadit tu Budhu od SH, ale kdyz sem to delal s WW dopadlo to docela spatne..muze mi nekdo kdyztak poradit ceho bych se mel vyvarovat, kdyz to budu presazovat..?:D



b779
Ahoj!Čeho se vyvarovat při přesazování pokud k tomu musí dojít?Hlavně neporušit kořenový systém!Tudíž nevím jak si přesazoval poprvé,ale určitě by se měla kytka opatrně odlepit od stěn květníku takovopu jeho drobnou deformací,vyklepnout a vložit do nové jamky ,zahrnout,zalít a zpívat.... :)
ANK
to b779
jo jasny neprerusit korenovy system, mam ale ted dve kytky v jednom(jak je videt na posledni fotce), jednu vetsi Sh a mensi Budhu kterou chci presadit do samotnyho kvetinace, od hran kvetinace to nejspis pujde dobre, ale bojim se abych neprerusil treba i koreny ty vetsi..no snad se mi to podari dobre..:) a asi tu novou hlinu hodne zalejt ne..?
b779
Pokud jsem něco opoměl,omlouvám se neboť jsem to nečetl celé,ale myslím při rozdělení kytek z jednoho květináče to nebude bez úplné újmy.Vždy se nějaké mini kořínky poruší,ale pokud to namočíš resp. hlinu omeješ s kytkama v třeba napuštěným lavoru s patřičným ph tak se ti jich snad povede poškodit co nejméně.....můžeš je také oklepat a roztrhnout,ale nejšetrnější a ovšem nejpracnější je to omytí si myslím...
Quilp
Jak to vypada ted? Zkus nechat te substrat proschnout;)
ANK
no takže v sobotu čiže, 16.12. přepnuto na 12/12:D
Fotky sem co nejdrive dam, mam jeden problem v jednom květináči kde mám SH a Budhu, mi začínaj obě kytky dost rapidně žloutnout:( jiný bych řekl že sou v pohodě, skoro za týden se ani nepohli, nevipadají moc dobře..
NO ale uvidíme, každopádně se těšim až začnout kytičky kvíst..
Sronson
Čau ANK, zkusím přispět svou trochou do mlýna. Sice také začínám, ale měl jsem stejný problém jako ty-žloutnutí a nebylo to ničím jiným než, že jsem kytičky přelil. Nejlepší je udělat si harmonogram a podle něho je zalévat každé 3-4 dny. Záleží jak Ti vysychá půda v květináčích. Také jsem měl nutkání jim dopřát co nejvíce péče až jsem to přelíval a bylo to na škodu. Nech je také v klidu ¨vyprahnout¨:wink: Přeju hodně štěstí! Sronson:punk:
ANK
Nějaký aktualizace:D
DrNi
..uz to vypada lepe.. mene zalejvej a bude to!!
ANK
novinky..:D
ANK
nějaký novinky..:D
ANK
nějaký novinky..:D
ANK
další..
ANK
To Nakaši:
no vlhkost bohuzel nemam jak merit, tak nevim, teplota u vrcholku bude tak 30, ale v nejblizsi dobe tak dam sklo pod tu zařivku, tak by to mohlo být lepší...
Hnojky davam norm. podle návodu AH, a zalévám dá se říct každý den po menších dávkách, a nestřídám jednou hnojky jednou voda, jenom hnojky dávám..
jinak taky mě to trápí, ty listy schnout docela dost..
Quilp
Prestan na chvili hnojit, prolej to jen cistou vodou a hlavne to nechej trosku proschnout! Podle me to mas hoodne mokry.

Cus
ANK
Takže už nejakej 3den den to vubec nehnojim, projlejvam jenom cistou vodou..no ale zatim se to nejak nezmenilo, porad na kytkach zloutnou listecky az uschnou a musim se jich zbavit, je jich docela dost:( Pořád je to dokola, teplotu mam už sníženou, díky sklu pod výbojkou, no tak uvidím jak to bude pokračovat, jsou už na 35 dnu 12/12 a zdá se mi že na to že to je už 5týden na květu, moc velký paličky nemaj, nejlíp na tom je asi SH...NO ale doufám, že se to snad časem ještě zlepší..
ANK
Takže konečně sem zas sehnal fotáček:D...
Jebat
Ahoj , chtel jsme se te zeptat proc jsi tam dal to sklo ,? ? ja bych rekl ,ze je dulezitejsi spektrum nez nejaky 2-3 stuplne dolu !! Podle miho mas absolutne na p. Ph !! takze bych doporucil aspon kmitat do akvaristiky. Venky jsem takovyhle problemi resil tim ,ze jsme jim zacal davat hojky na rust ,ale u indoor to asi nebude nej reseni , listnaty palice a trosku delsi cas na kvetu ,ale mozna lepsi nez se koukat na kytky co umiraj .
hodne stesti pri pestu , jinac kazka kytka svuj kvetnik !! tim ses taky pripravil o par krasnych g. Budu to tu ocumovat tak se zatim mej . J.
Sinuhet
Doporucuji procist http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=22499
Jsou tam fotky chorob a nedodstatku.
ANK
To jebat: no to sklo sem tam dal hlavně kvůli tý teplotě, máš v tom nejspíš pravdu, ale teplota lezla skoro na 30 stupnu, tak sem to už nechtěl riskovat, jinak to Ph sem moc podcenil to byla blbost, zkusim to dát ještě nějak dopořádku a uvidíme co to udělá, jinak dík za rady..
ANK
Nene určitě nepošli, ted sem je sem chtel vsechny hodit, ale nejak se mi to seklo, takže to sem do konce tejdne hodim, ještě dřív..:) nakonec bych řekl že nedopadli tak špatně jak se zdáli, no uvidíte sami....
Quilp
Prihod radsi fotky a neco napis. Nebo to uz poslo?
lowerider
ANK: hm... jak tak koukam po dlouhy dobe tak si rikam zes mel dat na me a ty kytky jeste v ty dobe presadit. mno nic rozhodl jses sam a ted na to doplaceji tvoje kytky
jinak ty nejvic zluty kytky bych nikdy nehulil to bude humac! vim to z vlastni zkusenosti...(nechci te desit) ale myslim si ze uz to nijak nezachranis..hlavne kdyz uz sou nekolik dnu v kvetu.. proste je to totalne v p***.
mno ale budu sledovat treba se mejlim treba z tech kyticek budou krasne zelene rostlinky:) at se dari peace
ANK
.
ANK
Mužu sem teda zatim hodit moji Silver Haze.....kterou sem zatim jako jedinou netestovat...

to lowerider: Taky sem myslel, ze to nebude nic moc:( prece jen ty kytky nevypadaj nejlip, a meli dost problemu, ale vcera sem si sekl par sisek z Budhy a White Widowky a do vecera poradne ususil..............

:DSMOKEREPORT

....A pak to prislo, nejdriv sme dali speka #WW: chut byla takova zvlastni skunkova, malinko ke konci skrabala, po vydechnuti obcas velky zakuckani:) ale pak potom prislo hodne tvrde zhuleni, takze spokojenost..:pimp:

...po hodince se vyzkousel pan #Budha: vůně je velmi
aromaticka - ovocna, voni jak nejaky sladky pomerance s citronkama, chut bez skrabani nasladla....a stav proste zase bomba.....:punk:

Takže, i na to že toho asi nebudu mít hodně, vážit to budu tak za týden, ale i přesto sem s kvalitou velmi spokojen....

ještě sem zapomněl na #Silver Haze: po zahulení této odrůdy sem dospěl k názoru že tohle bude jedna z mojich hodně oblíbených odrůd..:) Takže, chut je uplne hustá, prostě to chutná jak pálivý koření!!!! po vydechnutí na jazyku max. jemnoucky koreni..to se mi na tom hodně líbí, a stav prostě čekáš možná 1minutky a BUM...přijde to a hodně dlouho ještě vydrží, prostě je to taky mazec......:D
b779
No vidíš na začátku to vypadalo,že budeš hulit akorát tak listí a nakonec to budou i slušný paličky! :)
Quilp
Pohoda lesni, kup si tu hořkou sůl. Ten horcik opravdu chybi, zachranil jsem si tim ted kytky. :)
Symbio
2 Quilp: kde se to dá sehnat a jak se to používá?
Quilp
V kvetinarstvi, nebo prodejnach pro zahradkare:) Je to normal na rozsypani nebo postrik na zahradce, Ja aplikuju podle nejakeho navodu zde nekde pul kavove zicky do konvicky (2.5 l). Ale opatrnko!
Staci 2 nebo 3 zalivky (aspon v mem pripade).

Obr.: svetle listy, od spodu zloutnou a od spicky usychaji

Edit: tohle je nejkrasnejsi kytka, hermac:D:D
ANK
Tak ještě nějaký fotky sem přídám....:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma