MANHUNTT |
Zdravím všechny drobné pěstitele Marihuany a své přátelé s Groweru..... :bravo:
Po dlouhé,dlouhé době sem opět spět a přináším další poznatky s mého počínání ;).
V neděli sem dovezl 10 klonů,bohužel ještě nemohu udělat identifikaci :( druhu,ale vše bude :p:.Prozatím mohu pouze napsat že se jedná o indici a to o sage a G13.V pěstírně se snažím udržovat 90%vlhkost a teplotu nepřesahující 30 stupňů.Jeden klon už uhynul,viz šipka na fotce.nebot sem ho špatně vložil do RW kostky a utrhl sem mu kořínky :(.(BYL STEJNĚ NA VÍC).Jinak jde vidět že se klonům velice daří,nebot dva už jsou prorostlé skrze RW kostky a to po pouhých třech dnech :eek:,což se mi ještě nestalo......
tot zatím asi vše :smoker: |
|
|
hary |
to bude tím že jsou kvalitní:D jinak se jedna o SAGE GWS a můj vlastní kříženec G13BWxBWxSAGE |
|
|
MANHUNTT |
citace: |
Původní příspěvek od hary
to bude tím že jsou kvalitní:D jinak se jedna o SAGE GWS a můj vlastní kříženec G13BWxBWxSAGE |
sry hary :) je jasné že tvá genetika je vždy 100% a máš na tom veliký podíl.díky za info o modelech :) |
|
|
MANHUNTT |
Upgrade po týdnu :-).Tentokrát kořínky prorostly za neuvěřitelné čtyři dny,za což sem velice rád protože tím se vše urychlí :-).Ec sem zvednul na 1.45 a Ph zůstává na 5.60.Teplota je přijatelná díky venkovním nízkým teplotám.Jinak nevím co zatím dodat,tak pokud někdo něco bude chtít vědět tak napište.....zatím čusky všem drobným pěstitelům. |
|
|
dlouhán |
zdar
zatim pekny, no jsem zvedav jak budou vypadat o'harryho krosy:) muzu znat aspon pomer tech 2 modelu v pestirne? ..kdyz uz nevime zatim kera je kera :mutant: |
|
|
MANHUNTT |
Původní příspěvek od dlouhán
zdar
zatim pekny, no jsem zvedav jak budou vypadat o'harryho krosy:) muzu znat aspon pomer tech 2 modelu v pestirne? ..kdyz uz nevime zatim kera je kera :mutant: |
čus,nejprve tě musim opravit,protože tam mám tři modely.bohužel momentálně to nepoznám který je který....ale to už sem psal.no a jinak poměr růstu kytek,jestli je to co tě zajímá je zatím skoro stejná. |
|
|
MANHUNTT |
Původní příspěvek od eso rimmer
cestrrr !
chci se zeptat jake mnozstvi ti protece kapilarou za 24 hodin ?
jak silne cerpadlo mas ?
pouzivas cyklovac nebo klasicke digi spinacky ?
muzes udelat fotky jak mas reseny odpad ? premyslim ze by nebylo spatne pouzit kus nodurove trubive misto klasickych 20 hadic..
meril jsi nekdy odpad po namaceni rohozi ? nameril jsem neuveritelnych 2,4+-ec a to bylo namaceno v 1,3+-ec ... nemuze jim to nejak ublizit...nechaval jsem to protocit uz hnojkou po nasazeni rostlin ec 1,2+-ec a znova to bylo okolo 2,5 odpad :o
ofuk rostlin neresis ?
co mas za hnojky ? ... tot asi vse .. :D
at se dari |
stačí si přečíst mé příspěvky od začátku a vše na co se tady ptáš se dozvíš........ |
|
|
|
Původní příspěvek od MANHUNTT
.Prozatím mohu pouze napsat že se jedná o indici a to o sage a G13. |
Musim trochu poopravit toto tvrzení, protože S.A.G.E. je dle TH seeds, odkud tato odrůda pochází, převážně sativa - http://www.thseeds.com/pages/news_1.htm |
|
|
hary |
TO:Rappa jo máš pravdu téměř 80% ale na vzrůstu tomu tak není spíš je to trochu větší indica:) tento model má ze sativy snad jen sílu a lehce tvorbu palic jinak je to indica jak poleno:) |
|
|
MANHUNTT |
Zdravím všechny,ale především kolegy NoNamess a haryho :beer:
Dnes sem dělal první proplach rohoží odstátou vodou s Ph 5.60.Kytkám se velice daří a vypadají hodně slibně :jumper:.Hodnoty v pěstírně výtečné :).Jenom mě mrzí,že sem kytky nevyfotil před proplachem :( Ostříhal sem přebytečné listy a ted vypadají jako nějaké holátka :o
:punk: brzy............. |
|
|
Kwjetoň |
jak poznáš v tomhle stadiu že sou listy přebytečný?
dyk si nestíněj, nee?
:afro: |
|
|
MANHUNTT |
Původní příspěvek od Kwjetoň
jak poznáš v tomhle stadiu že sou listy přebytečný?
dyk si nestíněj, nee?
Jak sem psal,nenafotil sem to před ostříháním a tudíš to nejde vidět.Kytky byly hlavně uvnitř zarostlé listama,které zabraňovaly průniku světla do středu.... |
|
|
MANHUNTT |
Přihazuji dnešní foto a červeně sem zakrouškoval kytku která má všechny příznaky na SATIVU :(.Velikost a stavba rostliny odpovídají a tudíš si myslim že to bude sativa.Je to možné Hary?že se tam nějakým spůsobem připletla :confused::confused::confused: |
|
|
hary |
jo je to možné i mě se to stává popíšu si kytky a v květu zjistím že jsou nekteré jiné ale stávat by se to nemělo tak snad to zvládneš stou jednou mrchou |
|
|
MANHUNTT |
Původní příspěvek od hary
jo je to možné i mě se to stává popíšu si kytky a v květu zjistím že jsou nekteré jiné ale stávat by se to nemělo tak snad to zvládneš stou jednou mrchou |
Je mi jasné,že se to může stát :beer: a vůbec nic se neděje,jenom sní budou menší problémy :(,už ted je skoro jednou tak vysoká jako ostatní....... :eek: :mutant: .Večer přihodim aktuální foto............ :vampire: |
|
|
MANHUNTT |
Přihazuji slibované foto :-) |
|
|
NoNamess |
zdravim : partaku Manhuntt
Tak sem rad že to znova jede přeji pěknou urodu.
Máš to pěkné už se těšim na vzoreček .K+ |
|
|
MANHUNTT |
díky partáku také máš na tom svůj podíl že to pěkně funguje jak má :beer: |
|
|
MANHUNTT |
Zdravím všechny :bravo:
Týden uplynul jako voda a máme tady 27 den růstu :baby:chtěl bych to nechat rovnej měsíc,protože tentokrát jedu až na jednu výjimku Indici a ty se podle mého názoru strašně moc vlečou s růstem :mutant:.Jak jde vidět na fotce tak jediná Sativa kterou mám je skoro jednou tak vysoká jako zbytek kytek :mad:.Zatím ji nechám jak je,ale později jí asi zlámu špičky a nechám vyset směrem dolů :eek:.I když se mi do toho moc nechce,je to podle mého názoru jediný způsob jak nepřijít o vrcholky :eek:.Jinak hodnoty v pěstírně při součastném podnebí velice příznivé :bounce:.Teplota neklesne pod 23 stupňů a nepřesáhne 28 stupňů.Vlhkost udržitelná už i bez zvlhčovače na pěkných 45-55 %.Ec zvednuto na 1.70 .
Zatím asi vše.......pěstění zdar a zase za týden necelej.....:punk: |
|
|
Morpheus |
Koukám jako pokaždé všechno perfektní a jak má být.Takže nezbývá opět nic jiného než pochvala pro tebe.Na barvě je vidět že se maj skvěle a 4 dny na kořínky je fakt skoro zázrak :)
K+ Čistota , pečlivost , a přání hodně štěstí. |
|
|
MANHUNTT |
Morpheus :díky moc
Inkognito :tobě taky díky .Jinak na tvou otázku ohledně folie odpovím asi tak to:BÍLÁ FOLIE sice stojí pouhých 75 Kč/m,ale odráží méně světla než STŘÍBRNÁ FOLIE která je sice o dost dražší,ale určitě je také lepší.Já osobně mám stříbrnou folii jak můžeš vidět na fotkách,držím se příslovím Nejsem tak bohatý,abych si kupoval levné věci .............
|
|
|
MANHUNTT |
Buďte zdrávy ,přináším foto s devátého dne květu.Kytky sem důkladně prostříhal od přebytečných až zbytečných listů aby světlo opět mohlo pronikat do středu keřů :slizoun: a květy se mohly vytvářet i ve spod kytek :p:.Sem si vědom že se tady najdou pěstitelé kteří tuto záležitost odsoudí :D,ale z mých předešlých zkušeností vím že tento způsob průběžného šetrného zastřihávání se vyplácí....:beer:
Na první fotce jsou kytky těsně před manikúrou a na druhé fotce jsou těsně po manikúře :smoker: |
|
|
Morpheus |
Škoda že jsi nedal ty fotky víc z profilu, takhle ani není moc poznat že jsi tam něco prostříhal :D Jinak kritika rozhodně nebude, dělám to stejně a kytí to rozhodně neuškodí. PS jakou máš vlkhost ? Kytí maj nádhernou barvu a já si myslím že v tomhle vlhkost dělá hodně :) |
|
|
MANHUNTT |
35% min a 50% max |
|
|
MANHUNTT |
Budu muset zlámat špičky u sativy :(,je mi jí moc líto,ale není jiné řešení :mad:,je tak vysoká že se skoro dotýká lampy :eek: viz foto |
|
|
MANHUNTT |
Zdravím,dneska konečně dorazilo nové čerpadílko :girl: TADY .Už to bylo nezbytně nutné,staré čerpadílko už neutáhlo zálivku a měl sem velké problémy to seštelovat.Musel sem dokonce nastavit 8 cyklů po 4 minutách aby se holky trošku nažraly :smoker:.Tímto skvělým přístrojem je vše vyřešené :beer: a zase mám 7 cyklů a dokonce pouze po jedné minutě :).Čerpadlo je dost silné aby vytlačilo vodu do výšky a je také tak silné že se podle mne už nikdy neucpou kapiláry :D,je to takový tlak že sem rád že se udrží v jehlách :frog:
Posílám nějaké foto kytek,bohužel se naplnily moje představy a díky jedné Sativě mám zase totální JUNGLY :rejp::wink: |
|
|
MANHUNTT |
Zase nějaké foto :D.Ec zvýšeno na 2.20 ,Ph -5.80 .V sobotu další proplach.....
Bohužel ještě pořád nepoznám co je co :(,ale brzy bude jasno :wink: |
|
|
MANHUNTT |
Tak změna,:o.Proplach udělán včera.Počínaje dneškem začnu krmit moje krasavice pouze dvojkou a trojkou AH :girl:.Celkovej průběh včerejšího proplachu dopadl velice velice dobře,nebot díky novému čerpadlu byl udělán o dvě hodiny dříve než se starým nevíkoným čerpadlem :mutant:.Ec sem naředil na hodnotu 2.30-snad sem to nepřehnal ;)a Ph zůstalo bez přidání kyseliny na hodnotě 5.79 :vampire:,tak sem docela rád že sem nemusel přidávat ani kapku kyseliny :beer: |
|
|
KABUTO |
To je dycky problém pokud dáš mazáckou sativu k indikám a nejsi na to připravenej.
I když jí zkrátíš stejně ti ukáže.
Indiky jak se patří,krásný kytky.
Už poznáš SAGE?Ten od Haryho je masakrózní |
|
|
MANHUNTT |
já jí tam nechtěl :mutant: a ani sem nevěděl že tam je :(,bohužel se Harymu nešťastnou náhodou připletla mezi indici.Chtěl sem mít komplet Indic.Sativ sem si už užil své a nechci je ani vidět :rocket:zaplat bánbů že sem jí alespoň nedal doprostřed :eek:to bych jí asi musel :flick:Sice dávají veliký výnos,ale na úkor prostoru :rolleyes:Nehledě na to že dělají hrozný problémy s vlhkostí,jak sou veliké,rozrostlé a mohutné tak udržujou vlhkost a chytají mi pokaždé plíseň :slizoun:.Nevadí,bude alespoň více vzorků na :smoker:.Jinak si moc přeju at mám příště takovou pohodu jako u Třetího indooru.......:beer:
Sage bohužel ještě nepoznám ani já a ani Hary,ale již brzy... :satan: |
|
|
NoNamess |
zdravim : Manhuntte
kytky vipadaj super.. mužu posoudit jak dle fota tak real.
sem zvědav jak co bude vipadat hlavně ty vzorky co sme neměly,,,
a taky jaká to bude zase hromada( a kvalitní ).
brzy na schle |
|
|
Ganja Tuner |
ty ses fakt zruda,to snad ani neni mozny :frog: hlavne ta pokusna sativa,to je namrdavka nejvetsi,z te jsem v matu :sun: |
|
|
MANHUNTT |
Původní příspěvek od NoNamess
zdravim : Manhuntte
kytky vipadaj super.. mužu posoudit jak dle fota tak real.
sem zvědav jak co bude vipadat hlavně ty vzorky co sme neměly,,,
a taky jaká to bude zase hromada( a kvalitní ).
brzy na schle |
jj,taky to máš pěkný :beer::wink: |
|
|
MANHUNTT |
Původní příspěvek od Ganja Tuner
ty ses fakt zruda,to snad ani neni mozny :frog: hlavne ta pokusna sativa,to je namrdavka nejvetsi,z te jsem v matu :sun: |
hmmm,další masér :D,co si nepřečte thret od začátku a potom píše :baby:.Nikde sem nepsal že Sativa je pokusná :eek:,ale že se tam připletla nešťastnou náhodou :death::o
Staré dobré přísloví: Dvakrát měř,jednou řeš :frog::rejp:;) |
|
|
MANHUNTT |
Přihazuji nějaké new fotos...... :cool:krasavice mají po proplachu a je nasazen pouze AH BLOOM a AH MICRO .Ec -2.30 Ph -5.85 .
Teplota min 19 max 30
Vlhkost min 39% max 59%
Jedinej problém je se SATIVOU už sem jí snad pětkrát zlomil a nic naplat :(rozjíždí se všude možně..... :flamer:počítám že na ní bude alespoň 100 G :)podle toho jak je monstrózní......:punk: |
|
|
MANHUNTT |
ahoj eso rimmer :bravo:
Lampu musím dávat vysoko dle teploměru,hlídám aby teplota nepřesáhla 30 stupňů.:devil:tak že to na metr nedávám :punk:,Kočky dneska naměřím a pošlu srovnání výšky s přepnutí na květ a z dneška :beer:.Nafotím i velikost paliček ;).Ve stejné době květu to mám a musí to být každému přeci jasné :mutant:,jinak to v tomto systému udělat ani nejde :mutant:.A co se týče listů :rocket:tak ty stříhám každé tři dny :rocket:a je toho po každé dvě hrsti.Sleduji prosvitnost světla ze spoda a dokud se světlo neukáže na rohožích,tak pořád stříhám :frog:.Tento způsob mám vyzkoušený a i na proti tomu,že to tady 99% lidí odsuzovalo,že se to nemůže,že přestanou žrát,že nebudou zachytávat světlo....atd tak i přesto to funguje a šišky se díky tomu vytvářejí úplně všude a ne jenom na vrcholcích :cool:
Ale ve finále záleží hlavně na jednotlivým pěstiteli jakou formu zvolí :bravo::beer:
fotos+popis snad dnes večer....... :vampire: |
|
|
MANHUNTT |
s tim prostihavanim to delam stejne ale i tak to ted nevychytavam. priste budu volit min rostlin. |
STŘÍHEJ-STŘÍHEJ a STŘÍHEJ :beer:,taky přemýšlim,že příště dám méně kytek......:sun: |
|
|
MANHUNTT |
Posílám slibované foto na porovnání velikosti.
Poslední tři fotky je Sativa...... |
|
|
MANHUNTT |
Takto byly vysoké při přepnutí na květ :baby: |
|
|
MANHUNTT |
A tolik měří ted.:angel: |
|
|
|
cus manhuntt mas to opravdu ucebnicovy zaujala me ta soumernost palic :eek:
fakt naadhera!bliznicka ani jedna cervena,barva syta,kytky jen cisej zdravim a pryskyrici a ty indiky sou opravdu nadherne soumerne keriky siska jak siska proste mnam :love:
mno uprimne receno jestli budu mit v aeru aspon krapet podobny sisy tem tvejm tak budu stastnej
....a z ty sativy tak nevysiluj :D:D celkem sis s ni poradil a aspon bude naka ta vystrelovacka z postele :mutant::o
|
|
|
MANHUNTT |
ahoj deth. :beer: díky :D
já sem hotovej sté Sativy,protože kdyby sem neměl s prdele kliku a zasadil jí třeba do pro štřed tak sem jí musel ve finále pokosit :eek:,protože dělá šílenou paseku :flamer:,na druhou stranu sem rád že bude jiné kouření :smoker: |
|
|
loofan |
čus Manhuntte tvoje thready jsou dokonalou ukázkou drip systému a pro mě zároveń inspirací.Jen mám jednu otázku ohledně proplachu,když namíchám 100l voda+enzyms,tak mám zavlažovat nonstop(neutopěj se holky)nebo klasicky jako při hnojení?
Díky ať to roste k+ |
|
|
MANHUNTT |
Čus a díky :beer:,proplach musíš udělat nonstop,dokud nevyčerpáš celých sto litrů vody+enzymu.Nemusíš se bát,neutopí se :D.Ber to jako v přírodě,utopí se kytky když prší třeba pět dní v kuse? :wink:.Až to celé protečeš,tak je můžeš nechat jeden den o hladu a nezapínat jim dávkování hnojiva.Uvidíš jak potom budou žráát,:eek:jako kdyby celej týden držely hladovku.:frog: |
|
|
|
cus manhunt pridavas enzymy i do roztoku z hnojkama? nebo jenom pruplach... zajmalo by me jestli hnojky maj na enzym nakej vliv perem to do aera normal do roztoku a nevim jestl by nebilo lepsi delat taky mensi proplachy tak me zajma nazor skuseneho.... |
|
|
MANHUNTT |
ahoj AEROMAN ,abych řekl pravdu tak sem je první své indoory dával pouze do proplachu,potom mi došel a nedával sem ho vůbec.Rozdíl sem nepoznal.Ted ho znova mám a dávám ho pouze do proplachu jednou za 14 dní dle dávkování na etiketě. |
|
|
|
njn mame bio novu na jejich strankach pisou stale do roztoku tak nevim skusime to pri vymene proplachnout jen enzymem s kyselinou citronovou |
|
|
MANHUNTT |
Pohledy na brutální Sativu,která mi dělá pěknou paseku...zatím ještě bohužel neidentifikovatelnou :( |
|
|
MANHUNTT |
Detaily paliček,nejspíše GWS,možná sage...........čekám na vyjádření Haryho :beer: |
|
|
MANHUNTT |
Poslední a nejzajímavější kytka,kterou sem doposud měl :bravo:.Krásně voní,ale dělá malinkatý paličky a vypadá to že se nějak radikálně zvečovat nebudou... :) |
|
|
Matrixx |
asi to bude brutal,proto jsou tak malí.... :D jinak samozřejmně good work,fandim ti......Pěstu Zdar |
|
|
MANHUNTT |
Zdravím všechny příznivce pěstování této překrásné rostliny......... ,dnes sem se rozhodl že pracně odpojím všechny kapiláry,opatrně vyndám hadici s přívodem hnojiv a vyndám rohože ven s pěstírny abych je mohl pořádně ostříhat ze všech stran :bravo:.Můžu vám říci že to bylo vyloženě peklo :death:,které ovšem stálo za to :eek:.Ven sem nakonec vyndal pouze rohože s Indici ,nebot sem věděl že transport přežijí a nezlomí se.
Bylo to něco když sem si je mohl prohlédnout ze všech stran a pořádně je ošetřit od uschnutých listů a prostříhat se hlavně ve středu kytek aby světlo mohlo i dolů.
Přihazuji s této pekelné akce nějaké fotos.:pimp:
:confused::confused::confused::bravo: :bravo: :bravo:Hary help :bravo: :bravo: :bravo::confused::confused::confused:
|
|
|
MANHUNTT |
Dnes večer už budu na 100% vědět kde je co..... :bravo: :bravo: |
|
|
MANHUNTT |
Ahoj,stříhám hlavně veliké listy a to celé protože stíní světlu.Jinak palice co sou nejvýše budou vždy veliké a tlusté a palice dole budou vždy menší a slabší.......at zastřiháváš tak nebo tak. |
|
|
Ship |
Cus MANHUNTTe nevim proc ale vzdy mam pocit pri prohlizeni tvych temat ze jde o neco neskutecneho:vampire: asi to bude tou kvalitou a taky tou kvantitou:popcorn::popcorn::popcorn::frog::frog:
Jednoznacne krasna podivana:flamer: K+
Na kolik to tak odhadujes???????:bounce::bounce::bounce: |
|
|
MANHUNTT |
Přál bych si něco kolem 700 G :D,ale uvidíme.:wink: |
|
|
Srottek |
krasna mimi zahradka |
|
|
MANHUNTT |
SAGE křížený g13 BWxBW |
|
|
MANHUNTT |
SAGE křížený G13 BWxBW |
|
|
MANHUNTT |
Zdravím všechny...... :beer:,dnes je 47 den květu.Konečně sem mohl popsat jednotlivé druhy :love:a také sem tak učinil a to díky kolegovi
Harymu :beer:,nebot klony sou opět od něho :bravo:
Vlhkost min 29 % - max 55 %
Teplota min 19 st - max 29 st
Ec 2.50
Ph 5.75 |
|
|
MANHUNTT |
Ještě jedna fotka s popsáním pozic jednotlivých druhů :beer: |
|
|
Mr.Ja |
Sativa ti peken narostla a ind se pekne drzi.Je videt ta zkusenost a profesionalita.Jsme si jist ze bude jak peknej vynos tak pakny pohul.Chtel jsem se zeptat co to je za trubku na ty posleni fotoz?K+ |
|
|
MANHUNTT |
Tady sem nafotil detaily přívodu vzduchu.Rouru sem instaloval teprve nedávno,dříve sem měl přívod pouze ze spod pod stolem a měl sem docela vysokou teplotu.Touto rourou kterou sem vytáhnul až k lampě,sem snížil teplotu o tři stupně.:punk:
Čerstvý vzduch mi fouká přímo pod rozžhavenou lampu a odfukuje horký vzduch :jumper: |
|
|
MANHUNTT |
Bohužel ...........jednu kytku sem musel předčasně pokosit :(a ani nevím z jakého důvodu začala Umírat :mad:ale myslím si že jí zahubila SATIVA :death:,je to poslední kytka za sativou a ta svou ohromnou stavbou těla :eek:toho taky moc spapá a tudíš si myslím že jí vyžrala veškeré hnojivo.....,nebo je možné že to byl ještě jinej druh,než byl tady popsán :mad:.
Nevím,ale tato jediná kytka ze dne na den ze světlala a začaly jí usychat skoro veškeré listy u palic :rolleyes:.Tak sem jí radši sejmul,než aby uschla úplně :mutant: .
Jak sem psal už několikrát,v tomto systému se nevyplácí pěstovat společně Indici a Sativy ,ale ani mix od Indic,nebo Sativ...... |
|
|
hary |
čus draku koukal si u té umírajíci kytky an kořeny v jakém byli stavu nezdá se mi že by jí zabijela ta sativa každopádně zajímavé stejný roztok pro všechny kytky a jedna to zabalí |
|
|
MANHUNTT |
Čus kolego :beer:,slovo divné je v tomto případě na místě protože kořeny měla právě jedny z nejhezčích :eek:.Z předešlých zkušeností a pokusů mám ověřeno že kytky na konci truhlíků mají po každé nejhezčí kořeny a to asi z toho důvodu,že do nich mám přivedené dvě kapiláry :bounce:a ne pouze jednu jako to mám u ostatních kytek.Proto je tady podle mého pouze dvoje vysvětlení:1 .Prostřední Sativa vše vyžrala postupně... 2 .Byl to samostatný jediný druh který dozrával dříve....
Jinak si to nedovedu vysvětlit.Ostatní kytky se mají čile k světu :D.
V nejbližší době poustnu new fotos.
Zatím tobě i ostatním díky za Karmy a příspěvky....:wink: |
|
|
MANHUNTT |
to je skoda kua ! chtel jsem vedet jaky bude vynos vseho. ale myslim ze to pak nejak +- odhadnes a doufam ze i prictes :)
s 2 strany bude co hulit ne :D |
Přesně tak :beer:,jinak dneska sem to hodil na váhu a měla ta jedna kytka 39 g sušeného,bohužel nepropláchnutého :( matroše.... :pimp: |
|
|
MANHUNTT |
Dnes je tomu rovných 57 dní od přepnutí na květ.Bohužel jak sem již psal,jedna kytka z neznámých důvodů nepřežila :death:,ale neva hodila do placu 39 gramů a mám alespoň co :smoker:.Počínaje dneškem se nasadil bez proplachu čistou vodu s Ph 5.80 a to kvůli různorodým druhům který dozrávají každý jinak.Zatím co skoro všechny kytky to mají za pár,tak zlobivá Sativa se teprve začíná pořádně rozjíždět :eek:
1,2 . foto - LOVE POTION
3,4 . foto - G13/sage
5,6,7,8 . foto - GWS
|
|
|
MANHUNTT |
Kompletní fotos....... |
|
|
|
cus manhunt
no vypada to opet a jak jinak nez ukazkove ne li ucebnicove...vypada to ze ten GWS je z toho nejvetsi a nejosypanejsi...docela me to zajima protoze ho mame zrovna poprve ve skrini.... co ty na nej?...
jo a celkem by mne pak zajimal nejakej porovnavaci report k chuti a ucinku predcasne sklizene neproplachnute kytky a dozrale proplachnute kytky..zajima mne hlavne chut neproplachnute.. |
|
|
MANHUNTT |
ahoj death.
Tak ten GWS nepatří mezi největší,mezi největší patří Love potion......jinak mezi zbytkem je nafouklej jako balon :-),no a co se týče té nepropláchnuté kytky,tak na chut je nic moc i když hnojivo nejde až zase tak moc cítit,je to na ho...:-),ale jak sem psal je alespoň co kouřit.Účinky sou v pohodě i když vím nebo tuším že zbytek bude masakr :-) |
|
|
Erixon |
Salámy parádní, copak o to. Spíš se tě zeptám proč máš fotky takhle domodra, to je účel nebo špatně nastavený vyvážení bílý na foťáku(případně coolefekt nebo něco, zas tolik focení nerozumim)? |
|
|
MANHUNTT |
Původní příspěvek od Erixon
Salámy parádní, copak o to. Spíš se tě zeptám proč máš fotky takhle domodra, to je účel nebo špatně nastavený vyvážení bílý na foťáku(případně coolefekt nebo něco, zas tolik focení nerozumim)? |
Je to schválně nafocené do modra,protože tak nejlépe vynikne pryskyřice na palicích a také mě osobně se takové fotky líbí více :girl:,jinak tady přihazuji pár fotos s normálníma barvami :D
Počínaje dneškem,nasazen konečný .... fleshing :punk: |
|
|
MANHUNTT |
Zatím sem sklidil pouze jednu kytku a ta měla 39 g,ale to už sem psal.... Tady :eek::eek::eek: :mutant: :mutant: :D |
|
|
MANHUNTT |
pic,díky :beer:
na flush brzy je,ale jednu už sem musel pokosit a nejméně další tři čtyři už sou připravené,jediná kdo bude zdorovat ještě nějakou dobu je Love Potion.ale to vůbec nevadí,nechávám to tak dlouho až sou připravené na pokosení......
Jinak možná o víkendu kromě :flamer: Sativy :rocket: bych mohl sklízet |
|
|
Matrixx |
Jen blbni MANHUNTTe :D no prostě paráda,jen by mě zajímalo kolik jsi do celý týhle pěstírny investoval,teda pokus to nejni tajný :D takže Pěstu Zdar a dobrou chuť,jsem tvůj obdivovatel |
|
|
MANHUNTT |
Myslim si že už sem na tuto otázku někde odpovídal :cool:,ale sám to nemohu najít :eek:.Tak že ještě jednou :bounce: :za samostatnou přepážku ze sádrokartonu+dveře sem vyšpulil jedenáct táců.Zbytek sem měl,nebo investice byli už pouze řádově v několika tisíců.Hnojiva,new čerpadlo,roury na přívod vzduchu........atd :pimp: |
|
|
MANHUNTT |
Zdravím všechny :beer:
Dnes jedu 62 den na 12/12 a asi o víkendu něco opět pokosim.Jak už sem psal,nasazen flushing s Ph 5.60. |
|
|
MANHUNTT |
jj zítra nebo pozítří to nafotim normál :D.Dneska se mi už nechce :o,za prvé mi došli baterky ve fotáku :rocket: a za druhé sem :smoker::mutant: s té předčasně sklizené kytičky :punk: |
|
|
MANHUNTT |
Zdravím ,tak dneska sem pokosil další dvě kytky :bounce:po 64 dnech :slizoun: květu.
Nejdříve foto s první popravy :death:.Jedná se o jednu G13*sage ,která se nacházela na pravo jako první kytka společně se Sativou,která na rohoži už zůstala sama.........:cool: |
|
|
MANHUNTT |
třetí a zatim poslední kytka kterou sem sejmul je ůdajně GWS ,ale podle stavby květu se mi zdá že je to sage ...... |
|
|
MANHUNTT |
nafotil sem to s cigaretou :crazy: GWS nebo SAGE :( |
|
|
Sc0tTy |
moc pěkné jestli mi dovolíš soukromý odhad vseho tak mu je +- 743,82596541g.......jinak samozřejmě k+ |
|
|
MANHUNTT |
to je možná trochu přestřelené :D,počítám tak přibližně 666.66666666 g :frog::beer: |
|
|
MANHUNTT |
mazec !
muzes udelat foto pri normal svetle celku i sisky /detajl/ ? nic proti umeleckym fotkam ale ja bych se chtel mrknout na barvu atd ... :) |
Tady máš ještě pár fotos kompletu v normál barvách :cool:,jak sis přál..:bravo: |
|
|
MANHUNTT |
a tady sem ti nafotil pár detailů.... :crazy:
P.S Taky v normál barvách.... :girl:
1,8 fotka G13/SAGE
2-7 fotka GWS
9,10 fotkaLOVE POTION
JINAK DNESKA POKOSIM 4 KYTKU
:punk: |
|
|
wizard3 |
Úctivá poklona,
pane Továrníku :),
hold kdo umí, ten..... |
|
|
MANHUNTT |
Dnes 65 den sem skosil další GWS :jumper:
Nejprve foto před ostříháním........ |
|
|
MANHUNTT |
pár detailů......:beer: |
|
|
hary |
musím říc že v normálních barvách je to daleko lepší doporučiji fotit i v budoucnu jinak K+ jo a prosím zvaž toho SAGExG13BWxBW solo at vím kolik toho bylo |
|
|
MANHUNTT |
nevim,mě se líbí fotky tak i tak :beer:,jasný že to budu všechno jednotlivě vážit,sám sem na to zvědavej....:bounce:
Jinak všem díky za K ;)
pohled na pěstírnu bez čtyř kytek :bandit: |
|
|
MANHUNTT |
na tuto krásku se moc těšim :) vypadá hodně nebezpečně :D:D:D |
|
|
MANHUNTT |
bohužel musim sušit v prostoru pěstírny i když ještě svítim :(,nemám jinou možnost :(
záběr na tři kytky.. |
|
|
Morpheus |
Koukám že podle Tebe by se dali dělat učebnice.Teda jen pěstování :) sušení Ti nějak nevyšlo :) Ale stejně když to vezmu kompletně,paráda.
PS : Taky by mě zajímala ta váha jako Haryho.Klidně přes PM.Dík |
|
|
Kwjetoň |
myslim že manhunnt tady má popsanej svuj systém i pěstební postup dostatečně..
stačí prostudovat kvanta předešlejch (a asi i budoucích :)) threadů a máš učebnici o dripu jak vyšitou.. jen to vytisknout a vydat :D
jen je škoda že (manhunnte) jedeš pořád stejnej setup, neláká tě zkusit něco novýho?
todle jsi zmáknul do detailu, co takle vrhnout se na nový hydro/hnojky/něco jinýho? s tvym know-how by to mohlo vypadat zajímavě.. :punk:
|
|
MANHUNTT |
už se na to jednou někdo ptal,ale asi sem línej se učit nové věci,nebo prostě zůstanu u toho co umim nejlépe:-).nevim do budoucna počítám pouze s menším tuningem pěstírny viz třeba ted-foto.
Vytažení odtahu s pěstírny až k oknu. |
|
|
MANHUNTT |
Zdravím všechny... dnes sem vypnul světlo a sklidil poslední kytku :bounce:.Na konec celková doba 68 dní květ + 30 dní růst.
Nejdříve šli po sobě ŽRALOCI (GWS ).... |
|
|
|