Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Pestirna 150W + 18W - Klikni zde pro originální téma
Risan
tak jsem se rozhodl po nekolika uspesnych a neuspesnych pokuusech skusit pestovat ve skrince pod sodikem 150W a k tomu jsem prihodil zařivku 18W at je tam aji nejake modre spektrum a zatim to vypada v pohode.
Risan
Takhle nevine to zacalo :-)
Risan
takhle to poktačovalo to je asi 20 den růstu
Risan
A ted to vypada takhle nejak, je to stare asi mesic a pul a už tam mam malinke pekne palicky. na kvet jsem to prepinal asi pred 20 dny.
Risan
jak vsichni vidite tak mi to celkem dost přerostlo ale co se da delat, hnojim 3 sloškovym hnojivem advanced of holand a nepridavam do toho zadne dalsi prostredky ani neupravuju vodu a daři se jim pekne na připadné otázky jsem ochoten odpovedet. :-)
Risan
tu jsou hnojky :
Risan
no teplota byla mezi 25-30 ve dne no vlchost nemam poneti na vetrani mam dole 4 diry cca 4cm prekryte z jedne strany prilepenym papirem a nahoře ventilator 12cm niskootačkovy at neni slyšet rozmery jsou cca 80x45x70 šxhxv (a všem kterym se to libi se nebojte mi dat manu :satan: ) :)
Wokap
Ritchy, říkal jsem si - rychle, levně, jednoduše, možná by si zasloužil K+, ale pokud si o něj někdo přímo řekne - nezlob se, ale to mi příjde vyložene trapný...
Risan
tak lidi dneska jsem zacal sklizet sice toho moc neni mam sklizenou tak třetinu a dal jsem to susit na monitor v krabici od bot a asi za 20 min tu prisel tata a že tu neco hoři a čuchal ke všemu co vypada že by v sobe mohlo mit elektriku ale krabici nevyčuchal naštěsti (on by snad ani nepoznal smradlave ponožky od zapalene zapalky :-) ) ale už se tesim až to sklidim všechno ale porad je nekdo doma tak je to na pi_u. až budu mit všechno sklizene a nasušene tak tu dam foto. a hnet rozjedu tu skrin znova a už vim kterych chyb se vyvarovat.
Risan
předvčerem jsem to skousel a je hodne slušna ta sklizen dalj jsem do dymky malilinkou paličku (cca tak na pul skla) a vtahnul jsem ji do sebe na 2x ale je to sila jak šlak sice normalne nehulim dam si asi tak jednou za 14 dni takže na to nejsem moc zvykly ale mel jsem s toho pak pekny stav, a dneska jsem to vážil na kuchynské váze a je toho cca 50 - 60g ale jeste to prevazim až mi kamos vráti váhu. podeji prihodim nejakou fotecku.
Risan
Takže sem to ''vyfotil'' sice to vypada že je to focene z vesmiru pres mraky a jeste na optice sedi mucha ale je to focene mojim mobilem nic lepšiho ted nemam. A z vahou mam problemy bo sem to predtim pucil tomu kamosovi ten dalsimu kamosovi a ten dalšimu a doufam že tu vahu jeste nekdy uvidim. Na fotce je napěchovana krabky studensa pečeť 5x11,5x20cm a navrchu leži zapalovač s dýmkou a saček s količkou haše.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma