Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Magazín > Náměty a Ohlasy

 
Grower.cz Sebrané spisy? Návrh na rozšíření nabídky originálních Grower Suvenýrů - Klikni zde pro originální téma
Tayem de Tox
To letošní kouření je nějaký moc silný. Přepad mě nápad a to se nestává často! Tak kuju myšleku, dokud se drží v paměti.

Napsal jsem Carlosovi:

"Zdravím. Dostal jsem nápad ohledně oživení growerskej nabídky "suvenýrů" a hned jsem chtěl založit novej tread. Ale došlo mi, že se to spíš hodně týká ownera a dost málo mě.
Takže jak mám Grower.cz rád, tak jsem přemejšlel o supportu. Kouknul jsem do Suvenýrů a teda nic moc. Trička a drtičky... Prostě nic, co by mě lákalo. Ubalil jsem a zapřemejšlel, co bych ale vlastně chtěl? A napadlo mi, že Grower je za ty roky fakticky nacpanej spoustou autorskýho (specificky zhulenýho) psaní. A co teprv Galerie a zhulený umění všeho druhu tady všude! Si myslím, že by lehce šla sestavit taková knížečka fotek, hlášek, postřehů a podobně. Byla by spousta možností, jak to pojmout. Mně by se nejvíc líbila taková koláž všeho, třeba jen lehce navazující. Anebo vůbec. Taková knížečka do kapsy, která by potěšila oko a mysl na každej stránce.
Nebo to vzít jinak a složit třeba Growerův rok... Tady sou hnedka další varianty: in/out..
No, nápadů by bylo hafo, spíš jde o to, jestli je to vůbec reálný?

Takže co na to Grower Guru, je to dobrej nápad, nebo je to špatnej nápad, nebo jakej je to nápad??

TdT"



A jeho odpověď:

Carlos: RE: Námět a ohlas

Je to samozrejme dobry napad, ovsem te prace s tim Na pul roku minimalne.. Spis to pojmou jako "co by clenove chteli v tistenem Grower pruvodci mit", tzn. aby sami upozornili na zajimava temata/obrazky/vtipy/cokoliv.
Nejakou brozurku s kratsim rozsahem (treba A5, do 40-ti stran) bychom z techto prispevku pote nalamat mohli...
Mej se,
carlos
Tayem de Tox
Takže pokud by se totok ukázalo životaschopným, mohli bysme sem teď vkládat nápady, náměty a ohlasy nejdříve nejlépe o celkový koncepci a tak vůbec. Podiskutovat a tak.. A časem by se to sesumírovalo a mohlo se začít hledat a nabízet vhodný věci.
To sem zvědavej, jestli nejsem snílek....
tak mohl by to být třeba almanach umění na groweru... spouta lidi tu pise basnicky, povidky, atd, proč to neuplatnit... sem tam do toho kresba...
Napište tam Omnihashovy kecy o trusu velblouda a bude o zábavu postaráno:D:D:D:D:D
chOdec
Locus: Výbornej nápad!!! :D Jsem pro, mně by se takovej název rozhodně líbil..

Máš to pěkný! K+

Jinak já bych to osobně pojal jako spíš zábavné čtení, kde by byly vybran é příběhy lidí, co tady zveřejnili, výběr těch vypečenejch vtipů z nejmenovaného threadu (a že jich tam je dost.. :) ), kompletní FAQ co se týče pěstování, možná i ta příručka co se dá stáhnout a v neposlední řadě by tam mohly být thready ze síně slávy..

Rád se na vývoji této publikace budu podílet.. :)
Erixon
Kdyby se to mělo vytisknout v množství větším než zvládne průměrnej kancelářskej laserjet tak bych viděl vydávání FAQ/příručky jako problematický (debilní zákony...). Ale to už je věc "zodpovědné osoby"
Jinak nápad to je dobrej.
Dude
+ imho problem s tim, ze by kazdej autor musel dat souhlas s publikaci mimo web (coz myslim v registracnim disclaimeru neni), urcite ne kazdej da - viz tenkrat afera se zamyslenymi dvds...
Dude:
no ale CD s obsahem groweru se za fin obnos prodavalo ne?
chOdec
No jo, no... materiály tady na groweru jsou skutečně utajený.. :)

..přečte si je jakýkoli neregistrovaný uživatel...
Dude
praxer - ja mam prave pocit, ze na to nakonec nedoslo...
Ski
Ja bych tu knizku udelal jako kapesni format nakej plakat,samolepky a vsechno by to bylo na tvrdym papiru ktery by se dal trhat na rouče :) nakej navod na baleni Histrorii atd + fajfka ke kazde mu vytisku :D
2omni
citace:
Zajímavé je taká, že když si vezmete výšku Džoserovi pyramidy, násobíte jí obsahem základny a umocníte na číslo rovnající se průměrnému množství trusu, který vylučí jeden elbloud tahající kámen o hmotnosti 2225,7kg což je průměrná váha jednoho bloku kamene pyramidy a od výsledného čísla odečtete 11,1548972133*10^241 dostanete číslo pí.


Heh to bylo fakt dobrý:p:
Lupus
Knižka - Jiste že A5
+ nejake bonusy - třeba stranka pouze s obrázkem
- nejakýý plakát s motivy :bong: :D
a nebylo by marné o tom jenom kecat a vybrat nejaké cleny (jisteže se nejaci nabídnou) aby tu knižecku za nejakou odmenu (vdecnost vsech groweru (nebo aspon vetšiny)) napsali a sepsali
Hlasim se do sepisovaci a posuzovaci komise :D dobrovolne :D
Lupus
Xerxes + Omni
Bylo by to asi idealni napsat do textového editoru (nebo do čehokoli jiného :D) a pak předhodit nekolika (náhodne) vybraným členům aby ohodnotili (známkani od 1(nejhorší) do 10(nejlepší)) a pak předat na cenzorské :D úpravy a na tisk :D
Mezi tím by bylo jeste nekolik vecí ale na to je dost casu :D
PS - hlasim se jako koordinátor :D
Tayem de Tox
Zdarte. Tak jsem rád, že mé semínko padlo na úrodnou půdu a já myslím, že můžem začít hnojit..

Zdá se mi, že moje představa víceméně koresponduje s většinou tady, viz. Xerxesův Almanach umění na Groveru, Omniho výskyt hlášek, cHodcovo zábavné čtení... To je prostě přesný.
Chtěl bych to udělat nějak tak, aby se tím nakonec listovalo asi stejně, jako když si zhulený brouzdáte v noci po Groweru...
Akorát, že mi uděláme Výběr! :D
Kondenzovanej Grower.cz na cesty!!! :D :D


FAQ a příručky bych do toho necpal, to je jiný šálek mléka (Naučná literatura).


Nápad s K+ jako názej je uplně výbornej!
Mně nedávno přišla od Skřeťáka takováhle pěkná karmička: "tykráso luxus! K+"
To je boží, že se to rýmuje.. :D

Formát A5 jasnej! Akorát do kapsy...





Takže si myslím, že teď je potřeba nabalit jointy a rozběhnout se po Groweru a v duchu toho, co napsal carlos:

"Spis to pojmou jako "co by clenove chteli v tistenem Grower pruvodci mit", tzn. aby sami upozornili na zajimava temata/obrazky/vtipy/cokoliv"

..sem začít kopírovat, to nejlepší, co najdeme. (Pokud se bude jednat o fotky a obrázky, tak asi nejlepší bude hodit jen link.)

To by bylo asi tak k té Sepisovací komisi. To budou prostě všichni, co daj ňákej návrh. (Takže spíš Vyhledávací komise.) Široký prostor pro uplatnění zkušených Kanálníků, viď Omni..

Dále bych ustanovil Posuzovací komisy!
V té může být taky kdokoli, kdo zrovna bude chtít nějaký konkrétní návrh komentovat, že..?

No a nakonec si k tomu musí sednout Výběrová komise, která si prostě sjednotí představu o konečným výsledku, vybere příspěvky, skontaktuje autory a požádá je o souhlas s publikováním (popřípadě sežene lepší verze fotek..) a sestaví to všechno dohromady. Zde naopak nemůže být skoro nikdo!
Ideální by bylo, abych tam byl Já (pokud mne ovšem ve vašich očích dostatečně kvalifikuje ten původní nápad??? :D (Ne Ale fakt, kvalifikuje?)), někdo za Aktivní Growery (Pokud možno někdo, kdo je tady registrovanej aspoň desetkrát dýl než já :D)., no a někoho přímo z Grower Teamu by to chtělo též, že.. No. Ale ona tahle závěrečná komise asi nejlíp vzejde prostě z toho, jak se to tu bude vyvíjet, kdo bude mít jaký nápady a tak. Ne? Co řikáte? Vrhnem se na to?





Například mne dneska ráno pobavily dva poslední Smoke Reporty Ramona_Dextera (viz. ::ramónovo skleník 2006:: ). Tak mi přišlo, že by bylo dobrý dát jeden na jednu stránku a ten následovný na další str. No a z toho mě napadlo, že by bylo supr najít ňákej pořádnej flame, ňákej pěkně vyostřenej spor, ten rozdělit a nafikat to právě postupně na jednotlivý stránky.. hmm?



Jo a taky Jestli by nestálo za to, přesunout tenhle tread do Kuřárny?? Aby si toho všimlo větší množství lidí.. Nakonec, teď u to není ani tak Návrh.., jako spíš UDĚLEJME SI SVŮJ KNIŽNÍ GROWER VÝBĚR!
strihorukyeduar
Jestli by to bylo možné..Taky bych se rád podílel na sepisování
.. mě napadlo... co takhle udělat třeba jeden celovečerní session, 2 redakce, Jedna pro South Crew(Brno) a jedna pro North Crew(Liberec), Online propojit redakce pres Skype a nějak to proobrat. Takovehle tvůrčí session by pro zhotovení book mohly být tak 2 třeba od 18 do 24... a bylo by to.. Jsem shopen pro brno zajistit zázemí pro 2 dalsi lidi(TZN.2 PC pro 3lidi)na Krpoli. zdá se mi to nejrozunějsi_ 3lidi ze South Crew a 3 lidi z North Crew 6 lidi je schopno se jeste rozumne dohodnout a něco zpolodit.. Jestli je to blbost, smaznu, jestli ne, co takhle se dohodnout na terminu(samozrejme nekdy v pr. tydnu)
Tayem de Tox
Jo, to by určitě bylo plodný. Ale nenecháme nejdřív promluvit celej Grower? Prostě nejdřív shromáždit ňákej mamon hlášek, povídání, fotek, obrázků.. a až nad tím se někde slízt?

Střihorukej Edo: Výborně :bravo: tak sepisuj. K tomu se nikdo hlásit nemusí, stačí sem vkládat svý úlovky z brouzdání Growerem...
Mr. Figaro
Hezkej nápad:), ale možná bych to zmenčil na A6 a dal o to víc stránek.....

Hned jak na něco pěknýho narazim, tak to sem hodim, na groweru sem docela dost často...
Je to takový hledání jehel v kupce sena, člověk by potřeboval tak rok života u počítače aby si prošel všechny příspěvky.
Tayem de Tox
jój, jasně. já su trubka, A6 je kapesní formát!
Ski
nebo to rozdelit na vice vydani a naflakat do toho dost veci :) tak 100 stranek by mohlo stacit ne?
http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1
1. vlašťovka... a pokračujte už i Vy...
Johnysss
snad nejlepsi napad,fandim vam....Redakci Grower book muzu ale podporit jenom letosni sklizni.....jinak az neco pekneho najdu tak to sem hodim
Tayem de Tox
Xerxi, ale co konkrétně?
jen szběžně jsem tam nakouk a líbí se mi toto:



clothinguntero:

Kopu si,kopu si skinheda do pusy!
všechno... ono toho zas tolik neni...
ChaoticRoman
Tady je number one...the best of art of grower...atd....

http://grower.cz/forum/showthread.p...ghlight=plastic
luckyBOB
hej tak to tady ctu..mnooo neni spatnej napad..rekl bych zeby mohli starsi cleni dodat par veci ktere novy ani nevi...:) bohuzel vetsina strasich clenu jako ja si to vubec nepamatuji.:D:D:D:D
[CZ]Neon
zaradil bych i neco ze sine slavy, tez neco legalniho (salvej).
taky bych byl pro, aby bylo zarazeno neco legal!
Jinak by se mohlo nekam na zadni stranu hodit info, jak vypada spravny set a seting, a jak postupovat v pripade ze je nekdo v <>
sic to nesouvisi s mj ale bylo by to prospesne!
Tayem de Tox
Jo,jo, to je dobrý nápad. Mě to bliklo, jako že by to mohlo být formulovaný nějaksi jako To nejdůležitější, co zná každý opravdový grower! (na jednu stránku stlačený důležitý informace o pěstování - např. správné Ph, flushing, sušing, světla, stříhání,.... Neb i v těch základech má mnoho lidí neustálej bordel.

Jinak se chystám, že až někdy budu mít chuť, zkusím vyrobit takovou prototypovou stránku, jak asi bych si totok představoval. (Pak ji sem sem samozřejmě postnu. Kdyby se někomu chtělo, může to taky zkusit...
Tayem de Tox >
to je taky super napad. ja sjem predtim myslel neco jako co delat pred prvnim setkanim s psycheidelikem {myslim, ze ganja se moc podcenuje}
Tayem de Tox
No ale ten tvůj je mnohem lepší!!! !!!!

Moje ségra jednou byla v takové <> situaci - a mi volala a já moc nic nevěděl, co jí poradit.

praxer: bravo :bravo:
Tayem de Tox >
mohl bych neco na celkem slusne urovni napsat, na tohle tema.
Proste jak se zachovat, jake zvolit prostredi, jak resit krizi, a podobne.
Az to budete sestavovat, v realu, tak pls PM, jestli se to tam teda rozhodnete dat...
ChaoticRoman
No a jak to pokračuje, jestli tedy vůbec?
Mr. Figaro
Myslim že teď před těma vánocema lidi neměly moc času, třeba já vůbec, ale po novim roce se na to podívám...a něvo vyhrabu.
Tayem de Tox
čas není mým přítelem, ale toto musí zůstat zachováno:

Witch:
bojujete za svou crew?
máte crew bojujete za ni?Nebo staráte se o své kamarády ? postavíte se za ně i kdyby ste měli dotat ? tohle mě zajímá...MNOHO LIDÍ POVÍDÁ ALE KDYŽ MÁ JÍT NA VĚC TAK ZDRHÁ*_*

Stoned_R41d3r:
Hell Yeah! V me crew jsou 3 cernosi, jedna asijska bisexualka,elektrikar puvodem z Beloruska- MC Tybor ,starosta mesta Cachy a psik jmenem Lucinka.
Mame na svedomi 50% vrazd hiphopovych umelcu a kazdy treti potrat v polsku. Palime z Bluntu kila hydroskera, ktere sellime za 250 nasim fellaz.
Sice chodime jeste na zakladku, ale uz i tak mame velkej respekt, zvlast po tom, co jsme na skolni budovu napsali ,, Mega Nigga Crew'' ,, Lindo, myluju te'' a ,,West coast sux''. Uz nikomu nevadi, ze sedime v kapuci...

Vsichni mame Ak's a nines a killin fucking bastard cops.
Rikam, kurva, prijdte do nasi vesnicky <vlak jede v 9 rano a v 6 vecer, tak at vam to neujede> a motejte se ve krovich u byvaleho JZD. To je nas nejbrhood. Sejmem te.
Eastcoast sux.
Blaze up.
Long life to hiphop.
Big ap ma crew.

EricCartman
napsal omnihash:

mě uletěl špek včera :eek: hulim na balkonu a najednou mam v ruce jenom filtr :D(edit pro kkty, rajdra a jine ftipe vylezce ) :a neřikejte mi, že sem to vyhulil, prostě odpálim, potáhnu,potáhne vítr a špek mi dává pápálálá

a já se u toho málem poskládal smíchy :D :D :D
Tayem de Tox
citace:
Původní příspěvek od ineken
NECH TO PLAVAT 1NAPRIKLAD JA DO SVEHO OBEKTU POUSTIM HAFO CIZICH LIDI TAKZE NEMUZU RUCIT ZA COKOLIV CO NENI MOJE BYT TO MAM ROVNOU PODNOSEM V PRIPADE ZE NEVIM CO TO JE . a to stema krestanama je docela proflakly ty to neznas nemyslim tim nic proti tobe .2.pises ze sto nasel nic nezalejval nemel usebe nic ani papirky a oni ti to sezrali a co kdybys to utrh a odnes do garaze to bys byl v cudu 3.otazka da se pestovat konopi ve vetsim bez vedomi majitele v pronajatem prostoru podle me ne majitel vzdy najde nejakou tu najemni smlouvu na pepu s vencou a je z obliga a ty myslis ze potrebujes smlouvu se dvema klukama co si u tebe mechavali kola a veci asi tyden v lete kdy nekde poblis stanovali 4,ani me nezajimalo kolik ti je ale promin nechci se te dotknou krome ty prihody u policka jsi s bengam moc co docineni nemel nebo jsi byl uz nekdy obvinen s trestneho cinu 5.uz jsem ti to nekde napsal u tveho jmena v polis databazi ji zaregystrovan vkolonce drogy maz puntik gratuluju ja mam na takovyhle pripady m4/a1 muzes na ni vazad az ped policejnich hlidek najednouproste 400za sekundu a 800za minutu udela svi tak peace a nechtej vsechno vedet da se to pochopit ale chce to cas.



já vůbec netuším, co ty znaky znamenají!!!§§§ :D :D
Tayem de Tox
a toto je krááásná pohádka:
citace:
Původní příspěvek od Hodinář
Budu vám vyprávět pohádku o 6ti kamarádech.

Byla to parta nerozdělitelná.Inu jednoho krásného letního dne se rozhodli postavit si bedničku.Věděli, že zima je dlouhá a zahradní sklizeň jen s těží postači do Vánoc.Rozhodli se tedy postavit v bytě jednoho z kamarádů.Po týdnech úmornéhu kutilství byla na světe,nádherná 400W skříňka.I osadili bedýnku 9ti kusy skunkových řízků.Každý den se chodili společně dívat na tu krásu přírody.Jednoho podzimního rána na dveře skříňového svěřence(říkejme mu třeba Pepa) zaklepala návštěva.3 lidé, dva kriminalisté a svědek.V podpaždí krabici od bot,se slovy:"jdeme si pro konopí,někdo z kolemjdoucích si všiml podivných květin za oknem,měsíc okno monitorujeme,zde jsou fotografie".(inu vydařená foto dokumentace)Pepa zděšen poslechl vše oč ho policisté žádali a pustil je do bytu.Policisté přisli pro konoplné květiny ,které měla milovaná maminka za oknem v ložnici.Pocházeli ze semínek jako zob pro ptáky.Tři krášné 2metry vysoké květiny se šesti patry disponovali nádhernými samčími orgány,měli posloužit pro výrobu masti.Když milí policisté dokončili důkladnou sklizeň,zjistívše dva oranžové kužele za dveřmi pokoje, nakoukli a hle skříňka byla odhalena.Posléze byl zavolán expert,fotograf a nezapomeňme na stěhovací dodávku.Vše vyfolili, sepsali, zabavili, skunky několik týdnů přeplé na květ vytrhaly a nebohého Pepu odvezli na stanici.Po krátkem výslechu ke štěstí propuštěn.Za několik měsíců přišla obálka s expertizou:samci 120g 0,9% skunky 130g 3%(váženo se stonky,listy,bez kořenů).Obvinění až 2-5let.Za několik měsíců se rozklepaný Pepík dostavil na policejní stanici , kde byl pouze slovně pokárán.
Konec pohádky;).

Snad jsem vám trochu rozšířil obzor.Především tobě j.traine
Stoned_r41d3r
...boze, jen to ne! Pokud ma neco takovyho vyjit, bylo by lepsi, aby tam bylo co nejvice hezkych, inteligentnich, vtipnych a informativnich textu a ne veci jako ,,co vsecho'' ,,jak'' ,,s kym'' ,,kde'' ,,kdy''' ,,v kolika'' ,,cim'' VYHULITE...
Lupus
takze wassup?
bude to nebo ne? :D:D:D
Tayem de Tox
lupe, ty provokatére :rocket: :D asi ne, k-
škoda...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma