Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Moje letošní kytí - Klikni zde pro originální téma
filosnb
Zdarec lidi..Asi jako vetšina lidí co tady chodí pěstuji už nějaky ten pátek,,ale až letošní rok se da říct že mi vyšel.Jako nevyšel jak sem si představoval,protože par dobrych kytek mi požrali srnky a některe se zlomili atd,,ale i přesto jich par dokazalo přežít a za to sem rad:-)

Kytičky:
Jedna by měla byt Bluebeery,ale moc tomu nevěřím
Jinak nějake ty noname Skunky-foto ještě dodam
Ak-48-foto mam ale celkem stare ted je Krasne:-)

Hnojení-Bydlel sem ve vesnici a mam tam par přatel takže pomahali.Jinak rozpuštěné kuřince,později holubince ty doporučuju,Kopřivy a od kamarada sem získal pry čiste T.H.C.takže směs všeho dobreho:-)
elanius
Mas to velmi pekne, ale zaujimalo by ma, ako vyzeralo to ciste T.H.C a ako si s tym hnojil :D
vaaanha
Jednoduše ne? ty to neznáš? Nasypeš ke kytce čisté thc(tudíž stoprocentní) ona to vstřeba a ty budeš pak mít 120% THC ve svých kytkách což?
filosnb
No to by bylo sice pěkne,ale tak to neni.Prostě mi říkal že ma znameho ktery studuje chemickou školu v Brně.A dal mi 3lahvičky jedna červena jedna bila a jedna žluta.To se v nějakem poměru naředilo s vodou a zalívalo.A celkem to i pomahalo si myslim,Nevím jestli to bylo čiste T.H.C ale určitě to bylo prospěšne pro kytky:-)
Tayem de Tox
Panečku ČISTÉ THC!!! v lahvičce! O tom sme snili už na gymplu 8))) To je fór. Přemejšlej, kdyby to bylo THC, čili látka, kvůli které my všichni užíváme tu marihuanu, tak se to neleje do země, ale do krku!!!


Jinak ta veliká kytka je super. k+ (Má jméno?)
DEVIATIO
Ja jsem nedavno cetl taky o cistem THC v novinach...
Treba na tom neco bude:-D
Jen lidi co se tim zabejvaj(grower atp.) to jeste neobevili...:-D
BigStickyBud
a co marinol?? to je vlastně čistý THC: http://www.erowid.org/plants/cannab...s_images8.shtml
wad
Ehm ehm..nechci se vám tu plést do diskuze a dělat OT ale i kdyby to bylo čisté THC, nikdy by s tím nešli zalévat (hnojit) kýtíz, páč by sis toho nic nevzali. Potřebují dušík, fosfor, drasík a další, to je jejich stavební kámen, ne žádný čistý THC, s toho by nic nebylo. K tomu ve 3 lahvičkách :D to bylo nejspíš nějaký trojsložkoví hnojivo..(tou žlutou možná i HESI, AH asi ne). No jinak pěkný kýtíz ale nepleť tu lidi z Groweru, sou s toho pak zmatení :sun:
filosnb
Tak asi jo,,ja se říkal že mi to dal kamoš,a asi to neni čisty,ale určitě to podporuje růst a přísun T.H.C.protože sem s tim zalival dvě kytky venku a ty maji okolo 2,5metrů a jednu obyčejnou maličkou a ta mě celkem překvapila jak byla malička a celkem měla dobre účinky.Tak jestli sem někomu nadělal starosti:-)tak se omlouvám..Jinak zbytek fotek z kytí dodam co nejdřív.Všem Peace
vaaanha
citace:
Původní příspěvek od filosnb
Tak asi jo,,ja se říkal že mi to dal kamoš,a asi to neni čisty,ale určitě to podporuje růst a přísun T.H.C.


Nic proti, máš fakt mrtě pěkné kytky, ale docela žvaníš bláboly, ty si myslíš že thc se do kytky přisouvá ňák ze vzduchu bo co?:D to je produkt, třeba jako u jabloně jablko, tak u konopí sou to pálky a v nich sloučenina známá jako THC(delta-tetra hydro kana...asi:D )
filosnb
Nevím to je jedno ne??Omluvil sem se že to asi nebylo čiste THC tak proč se to tu furt rozebíra,,Udělejte si svůj članek a tam si pište o tom co chcete,Prostě to nebylo asi tak jak sem si myslel,ale ja sem to jen prostě dostal a slyšel že je to tak.Jak říkate asi to neni,ale rozhodně se to projevilo jak velikosti palic,kytek tak hlavně účinky,ale zřejmě jde o nějake dobre hnojivo.Stačí??Myslím že ano,.,,
filosnb
Jo a nevím jestli mluvím blaboli ja nebo ty,,ale ja sem nic nepsal o tom že se to dostava ze vzduchu nebo co,,Zas tak blbý nejsem neboj,,Prostě to je rostok asi kapalné hnojivo kterou se ta kytka zalíva a ta to střeba..Tudíš myslím že všecko vyjasněne a snad už to tu nebude nikdo rozebírat.Dik
elanius
Jasne, sorac za ten rejp v uvode, ale nejak som si to nedokazal odpustit :sun: Ludia sa strasne radi chytaju takychto malickosti a smeju sa na zaciatocnikoch, tak to hold v zivote chodi :D
Ale naozaj nic v zlom, aj ja som nejak zacinal, maj sa. Konec debaty peace :D
filosnb
To sem rad konečně normalni člověk
filosnb
Tady jsou nějake další fota Ak-48ale bohužel to bylo na rychlo a je to nějake čudne ve zkutečnosti je to o dost lepší:-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma