Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
Postrek vo faze kvetu - Klikni zde pro originální téma
weider
Growery nepostrekuju proti plesni alebo skodcom vo faze kvetu, pretoze je zvysene riziko, pripadne moznost rozsirenia uz pritomnych plesni. A tak ma napadlo, ze je mozne postrekovat v tejto faze ale za podmienky, ze sa zvysi teplota a tym sa zvysi rychlost odparovania vody ktora sa nachadza v postrekovacej tekutine.

Ak preto postriekame hned rano a zaroven zvysime teplotu, tak do vecera sa nam voda odpari a ostane len potrebna latka. Toto zvysenie teploty sposoby sice ciastocny (docasny) stres rastline, ale zaroven ju to prinuti vylucit aj viac pryskyrice.

Osobne to nemam vyskusane ale malo by to fungovat. Myslim ze je to vhodne aj ako prevencia proti plesniam. Obcas urobit tento zakrok. AK to bude fungovat tak ma prosim nominujte na nobelovu cenu :-)
tooth
Myslím,že za předpokladu,že se opravdu teplota přes den zvedne natolik,aby se postřik vypařil,to fungovat bude.Ale je tu jeden problém.Za první je počasí na podzim značně proměnlivé a předpovědím bych taky zrovna nedůvěřoval.Takže je to na tobě.
Podle mě je ale lepší postavit nad kytím přístřešek z igelitu,který by však měl mít igelit jen na horní části konstrukce.Ale i tato možnost má své mouchy.Toto řešení nepřipadá v úvahu,když máš pole na málo ukrytém místě.
je to jen na tobě,co vyzkoušíš
weider
no pozor, myslel som skor indoorove pestovanie. Znizis otacky ventilatora a zdvihne sa ti teplota a dojde k vacsiemu odparovaniu vody


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma