Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
help bílé skvrnky - Klikni zde pro originální téma
hemp_ty
zdareeec lidi
hele možná to tu už někde je ale já to prostě nenašel....
potřebuju poradit u out se mi vyrazila taková bílá srajda na lístkách,mám tam už jen ty co jsou těsně u šišek,a právě na těch se objevila taková jakokdyby plíseň,ale díval sem se na to mega lopou a pokud vím plísně bývají sedý nebo až do čena trošičku,ale tohle jsou kapky na listech,ale vypadá to jako kdyby pršelo zředěný vápno,zatím je to jen u spodku, ale už se mi to vyráží i u šišek.....ku**a vůbec nevím co mám dělat,zatím je to jen na malém procentu kytky ale už se to rozšiřuje,a jako veliká dávka pryskyřice to teda fakt nevydadá:(:(:( páč špatný by to nebylo:D:D:D......zkusím sme nějak hodit foto jestli nabiju foták a nejak to sem dostanu:)
kozel
no nemám šajn ale nemáš na blízku (nad kytkama) vtáčie hniezdo...???... možno ti pravidelne obsierajú grass :D :D :D
hemp_ty
neee to nenám a jako hovínka to tmoc teda nevypadá
brambora
no bile skrvny toho muze bejt hodne co treba svilusky? nebo ta plisen? ale ,ted si enjsem jistej jetsli svilusky napadnou i i palice .cim to hnojis zkuz se mrknout sem chce to hledat hledat ,hledat, hledat http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=2
a zkus ze vic rozepsat pac to muze bejt cokoliv a muzes hodit foto to by stejne bylo nejlepsi
hemp_ty
hej podle mě je to určitě plíseň......ale mě by spíš zajímalo jak se toho mám jako zbavit....sem ostříhal všechno co bylo napadený.....myslíte že to pomůže????:(:(
brambora
asi ne hele postrikej to nymbovym olejem , muzes klidne postrik z vodou z vysokym ph kua ty si to necet??
Carpy
NOoo, tak treba sem....mam problemek se sviluskama a chci se touto cestou zeptat lidi co na ne strikaj pepř s tabakovým výtažkem. Ve Faqckt je i neco o pridávání mýdla...nevadí to nahodou těm kytkam? samo že nemyslim nějaky růst v bublinkach, jen příměs. Má s tím nekdo zkušenosti? Vadí to mýdlo? Pomaha ten postřik celkově? THX všem zúčastněním.
wilda
bílý skvrny můžou bejt padlí americké-podívej se na googlu na obrázky jestli je to ono. je to docela běžný, pomáhá postřik biotonem nebo mlíkem nebo roztokem jedlý sody-nemá rádo zásaditý prostředí.

co se týče přidávání mýdla do postřiků, může bejt i tekutý nebo pár kapek jaru. doporučuje se používat např. dove nebo nějaký neparfemovaný přírodní-prodávaj se třeba olivový mýdla apod. ve kterejch nejsou žádný příměsi-to je úplně ideální. jinak jim malý množství neuškodí.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma