Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
soil, 400W GIB - Klikni zde pro originální téma
Jaamal
Caw growers,
po dvou nepříliš vydařených pokusech o indoor rozjiždím tento:

Skřín: 160x120x60

Slunce : GIB 400W lighting extreme(CoolTube)

Odtah a přítah CoolTuby : PC vetráčky 120mm(fpohode to stačí)

Vítr : obyč. stolní větrák( 2 rychlosti)

Větrání : Aktivní přítah pomocí PC vetráčku GLacial(120mm), pasivni odtah škvírami ve skříni

Vhkost: mezi 70 a 80% pomocí mokrých ručníku a řádneho rosení

Substrát : Plagron Royalty Mix

Hnojiva : Plagron: StartUp, phyt- amin
AH : Grow,Bloom,Micro, Enzymes+, Growth/Bloom, excellator, Final Solution
peroxid vodiku

Osazenstvo : Indoor Mix(growi seeds) : Northern Light, Big Bud, Master Kush, California Orange Bud + jedna kyti Oasis co jsem vykšeftoval :)

Jelikož kyti začinají drsně vonět už teď, budu muset postavit pachový filtr

Kyti byly předpěstované pod zařivkama Philips TLD 2x18W

Takže začínáme ....
Jaamal
kyti v mojí zahrádce
Jaamal
caf scatche
dík
teplota nad vrcholkama kyticek je momentalně 30 °C.
Jinak máš pravdu s tím pacháčem.To budu muset ještě ňák vyřešit.Zatím sem s tím moc nepočítal, takže přídjou menší úpravy.
Jinak proč mám aktivní přítah? Protože skříň mám umístěnou u okna a když to okno trošku přiotevřu(svítím hlavně v noci), tak přímo ke větráčku "padá" studený vzduch, který to uvnitř potom fpohodě ochladí.
Menší problém je s chlazením CoolTuby.Tam by to chtělo lepší přítah a odtah. Pokud je tuba takhle nízko PC větráčky už nejsou tolik účinné.
Jel jsem takhle přes léto a fklidu to stačilo.Max teploty u vrcholků byly tak 33°C a to jenom ráno, kdy už bylo brutal vedro.
Ať to roste
Jaamal
Myslíte si že zaplnění prostoru je ok?? Chci mit hezke keriky a uvazuji o SCROG
Jaamal
seminka jsem koupil loni v amstru v Growi seeds(www.growi.nl). Tenkrat jsem byl neznalej a nevedel jsem o dobrych seed bankach. Tady na groweru jsem na tady tu seed banku nenarazil tak uvidime.
Problem je ten, ze nevim, ktera kytka je ktery model.Byly totiz smichane do kupy.Takze tento thread bude slouzit i jako rozponavaci :)
Jaamal
fištekk - no spravne by to melo byt naopak, ale vzhledem okolnostem, ktere jsem popsal vyse, to mam takhle. Az prijde pachovy filtr, skviry(pasivni odtah) utesnim
mrakoplas
citace:
Původní příspěvek od Jaamal
Myslíte si že zaplnění prostoru je ok?? Chci mit hezke keriky a uvazuji o SCROG


...IMHO by scroc bylo celkem tezky ukocirovat , protoze odrudy jsou spis do sativ a co muzu rict z moji zkusenosti tak OB se moc dobre nevetvi a vubec sativy nejsou tak dobre vyuzitelny na male keriky jako indicy aby to bylo produktivnejsi , nez kdyz tam budes mit nejakejch 8-9 kytek krasne prirozene rostly s paradnima velmi potentnima palicema velikosti stangle salamu:frog: ...no a 4kilo je uz na to dobra zarovka, aby je vybicovala do spravnejch fotosyntez :satan:
Jaamal
mrakoplas - heh zrovna jsem se koukal na Tvuj SCROG pod 250W(chronic a OB)
Takze Tvuj nazor je ze mam jet normalni bush??Jinak OB je indica ne??Aspon co jsem se tady na Groweru docetl.
Jinak holky se vetvi slusne uz tedka.Sice to nejde na fotkach videt, ale na kazdym patre vyrustaji 2 nove vyhonky.Myslim, ze z vetvenim nebude problem. Krom toho je chci strikat CropMax od Plagronu(podporuje vetveni)
Dej mi vedet co si o tom myslis.
Dik
Kwjetoň
jaamal: neřešil bych co je indika aco sativa, prostě to párkrát štípni a roztahej nejdřiv drátkama/kolínkama a pak tou mříží..
myslim, že neexistuje žádný pravidlo co jde nebo nejde použít na scrog.. ;)

ať to roste..

:afro:
mrakoplas
....OB o proti chronicu rostla uplne odlisne ,rychle roste a tahne se , vetveni znatelne horsi nez chronic, no a preci vsechny modely jsou jinak do sativ ne? , proc by tam davali jednu indicu:)
Smozrejme vsechno jde ,kdyz se chce ,ale podle me je skoda z takovych odrud prizpusobenych k tvorbe hezkych mohutnych palic delat zaprdky:) ...ciste subjektivni nazor
jinak z Cropmaxem nemam zkusenost....nemohu soudit
...a nejlepsi je se rozhodnout jak to cejtis ze ...
originalne rostly kytky v plne sve krase s vel palicema, bez vetsi namahy versus vic prace , castejsi fyzicky kontakt s rostlinama, trenovani , masirovani , strihani aby jsi na konec sklidil plody ze sve vykonane prace ...je to na tobe :)
Jaamal
Cago
tak jsem z5 z dalsim updatem.Holky povyrostly a dari se jim. Udelal jsem celkem podstatny krok. Upustil jsem od hnojek Advanced Hydroponics a pouzil jsem bilogicke hnojiva od Bio Canna. Takze at zije BIO!!!!Dostaly se mi uplne nahodou do ruky od kamose, ktery je nemuze pouzivat pac jede tedka hydro. Nikdo je nezna a ani tady na Groweru mi s nima nikdo nic neporadil, taze uvidime. Jsou komplet ve spanelstine a jsou urcene primo na cannabis.Hnojim je tedka 2x tydne a od pristiho tydne je budu hnojit 4x podle navodu.
Jinak sem se pokousel o FIM na vetsine kytickach a nevim nevim. Uvidime co se z toho vyklube(muj prvni FIM).
Definitivne sem se rozhodl ze pojedu SCROG, tak budu od Vas potrebovat poradit co a jak.Nikdy sem to jeste nezkousel. Kytky se zacinaji rasne vetvit. Urcite tomu pomaha postrik Cropmaxem(udajne vychytana vec)
Takze se kochejte :)
matko291
Jaamal nazdarek ide ti to pekne a kludne do toho SCROGu chot je to vychitana vec a este ich skus viac ohybat vetvy aby aj tie spodne stihli dorast ked nasadis siet ja som pouzival kolienka alebo som ich vyvezoval pomocou silonu o kraje kvetinacov :wink:
Jaamal
matko291 - diky!Jak mam zohybat ty vetve?Myslis ten hlavni stonek?Prave nemam moc vychytane jaky stylem to zohybat.
matko291
hlavny nie len tie co vychadzaju zo stran a klasika bud kolienkom(polmesiacom) dostanes ho v kazdom g-shope alebo normalka silon na koniec vetve a ohnes a uchitis o kvetinac kapisto?:D
Jaamal
ok, diky.Mozna by me to netrklo a potom uz bych to neukociroval.Kazdopadne jsem to ted udelal.Hodil jsem tam kolinka na hlavni stonky tak ze jsem je hodil do stejne vysky jako ostatni vyhonky.Potom tu postnu foto.
Co myslis?Uz tam mam hodit pomalu to sito?A kdy podle tebe by bylo nejlepsi prepnout na kvet
matko291
ake to mas vysoke od hrany kvetinaca?
Jaamal
plus minus 21 cm od kvetince.Bocni vyhonky nejsou jeste tak vyvinute, ale davam tomu tak 4 dny a bude to ok.
matko291
tak zastrihni ten co je najvisi tie mensie ho dobehnu :D
nechal by som to narast do 30-40cm vysky nasadil siet a prepol na kvet
Jaamal
Cago growers
takze dneska uz konecne po praci, po dobrem obidku a po vydatnem bongu :frog: tu neco konecne hodim.
Takze kyti jsou vcera preple na kvet. Byly plus minus 30 dni na rustu. Myslim ze se jim dari dobre. Pijou docela dost.A to jsem rad :) Jinak moje provedeni FIM zastipnuti se moc nepodarilo. Maximalne jsem udelal 3 vyhnonky. Priste to bude snad lepsi. Ale i tak diky silne genetice a kropenim Cropmaxem mam IHMO celke dost vyhonku. Myslim mriz(SCROG) vyplnim tak akorat.
Hnojim porad hnojivem Bio Canna na rust. Obcas phytamin,zminovany cropmax. Skoro neustale jim davam enzymy a uz parkrat dostaly peroxidove procisteni H202

Na fotkach je muj nejvetsi kraska :love: ! Moc se mi libi :) Je dost vitalni a celkem soumerne ji rostou vyhonky. Fakt husta je.
Jako jedina uz od klicku vegetila v hline Royalty Mix do Plagronu. Ostatni klicky jsem hodil do nakeho vysevniho substratu do kelimku a potom az sly do ferovych kvetniku a ferove hliny :).
Jaamal
takze pohled na neco malo vypletenou mriz....

ty vycnivajici kytky jsou jen tak hozene. Jsou to outdoory co mi zbyly po najezdu nakych zkurvenych kombajnu :( Byky uz dost vykvetle a jak sem je hodil pod 18 hodinovy rezim jeste zacaly zase rust.Z palice proste zacaly rust nove vyhonky a nove listy.Jeste uvidim jak snema nalozim...

Jinak sit mam 30 cm od kvetniku. Jeste cekam mou krasku(viz. phota v prizpevku č.23). Cekam jeste na tu moji krasku(je znich nejnizsi) a potom to prestanu tvarovat a necham to uz tak.
Jinak brzo poslu dalsi photo...

Uvitam jake koliv dotazy a pripominky...
At to roste(vam i me :) )
Jaamal
Zdravim grower
mam problem, asi se mi objevili samci. Mrknete na to a prosim poradte. Jak sem pred loni kupoval ty semena v Amstru tak typek v growi.nl mi tvrdil ze jsou feminizovane.Teda jestli sem mu dobre rozumel.Jenomze ted sem se koukal na jejich web a nic o feminizaci jsem se nedocetl.
Takze dojeb...

Fotky jsou z jedne kyti.
Jeste vyfotim druhou co je podobna. Dosly mi baterky ve fotaku.

Jinak sem ty dve podezrele dal pryc a sundal mriz(SCROG). Myslite ze jsem udelal dobre?
Jinak bych taky privital potvrzeni o pohlavi.
Thx
Jaamal
Tak uz uz jsem je vyhodil ale chci se ujistit jestli to neni treba hermac.
Tady jsou phota z druhe rostlinky.Co myslite co z toho bude? IHMO samicka tezko :( ....
Jaamal
no nejspis to neni feminizovane, jsem se maximalne dojebal, protoze jsem chtel rozjet matky a byl jsem v domeni ze mam jenom ty udejne feminizovane. Coz se ukazalo ze je kktina.
Taaaakze jednoho samce jsem vyhodil a druheho testuju jestli to neni hermac (aspon neco).

Celkove resume je tedy 6 kytek kdyz nepocitam toho mozna hermace.
Fakt me to kurna sere, protoze jsem z nakyma zkurvenyma samcema nebo hermacema nepocital.
:(
Jaamal
Zdravim Growerstvo,
tak se po delsi pomlce ozyvam s docela velkymi zmenami. Diky moji chybe pri kupovani semen( koupil sem nechtene NEFEMINIZOVANE) se moje zahradka zredukovala na 4 kyti z 8.
To me ale vyhecovalo abych postavil maly box kde je necham dokvest. Tento box pozdeji pouziji jako matkarnu. Swetlo je tam porad 400W GIB.
Box je pomerne maly na 400W, tak jsem mel strach z chlazenim. Vyresil jsem to pomerne dobre. Vybojka je v CoolTube s oddelenym okruhem sani. Vymenu vzduchu v boxu zajistuje aktivni pritah i odtah.
Teplota na vrcholcich se pohybuje do 30°C.
Co se tyce vyzivy tak sem zacal pridavat PK13-14 od plagronu.
Kytickam se dari celkem fajn. Jenom je pruser ze jak sem tam mel ty samce tak mi stacila asi oprcat nektere palicky. Uz se tam rodi seminka:(
Kdyz se sere tak se sere :(

FOTO: Celkovy pohled na otevreny box.
Jaamal
Tady jsou fota kyti i naka makra. Nevim co je ktera kyti za model. Vim jen ze tam bude neco z odrud California Orange Bud, Master Kush, Northern LIght, Big Bud a na stopro je jedna kyti Oasis.
Jeste jsem je nestudoval, tak kdybyste meli nekdo typ na odrudu tak to urcite uvitam....
Jaamal
Caf, tak Vám tady hodim, menší update. Kyti se porad pekne nafukujou. Zacinam brzdit s hnojivy.Teplota na vrcholcich se pohybuje kolem 30°C. Kyti nak extreme nevoni. Nevim cim to ale me nikdy poradne kytky nevonely, ovsem na kvalite to neubralo.

Foto: 1) prehlidka - kyti pekne pospolu

2) ... z jinaciho uhlu....


3) hlavni palice Oasis(teda to aspon prepokladam, ze je to ona)
Jaamal
FOTO: dnes jsem prisel na to, ze chloupky na teto kyti jsou oranzove , takze IMHO v mojem mini boxu mam zminovyny CALIRONIA ORANGE BUD :wink: (doporucuju zvetsit :) )


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma