Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Muzeme se radovat??? Doufam ze jo ! - Klikni zde pro originální téma
sativa
OK, tak někdo vytiskněte petice a ja se tam podepíšu = pro mě to zní velice jednoduše, jen kdo si dá práci s tím vytisnout tak 10 000 kopíí???
Sesijama
tek lidičky do toho bych šel na sto procent s váma
Aaron Lightner
Já bych s tím tak nepospíchal. Nechci vám zkazit radost, ale fakt bych se nevsázel, kolik lidí u nás půjde hlasovat pro legalizaci nebo i jen dekriminalizaci. Spíš bych si tipnul, že kdyby někdo uspořádal referendum o tom, že se mají všichni zhulenci postřílet (což naštěstí nejde), že to by v pohodě prošlo. Podle nejoptimističtějšího průzkumu, který jsem zatím u nás viděl, by legalizaci strpělo nějakých 20-30% lidí. Naopak před časem byla v MFD taková debilní anketka o tom, jaké chování připadá lidem zavrženíhodné (jako třeba parkování na zákazu, neplacení daní a podobně) a tam hulení přišlo nemorální asi 55% respondentů.

To rozhodně nemá být důkaz nebo argument proti legalizaci; kdybyste se těch samých lidí zeptali, jestli by chtěli znovu zavést trest smrti, postřílet všechny asiaty nebo poslat cikány do plynu, možná by vás výsledek nepotěšil ani zde. To je taky nejčastější argument proti referendu, i když mi to tak nějak nejde přes pysky, když se s tím ocitám na jedné myšlenkové lodi s takovým velemozkem, jako je Benda. Ale faktem zůstává, že když uvážíte, kolika lidem u nás už deset let vymývá mozek Železný a spol., začnou vám ty výše uvedené statistiky připadat jako ještě balzám na duši.
Walhalla2000
jen dotaz k samotnymu referendu.

Totiz, nevim, jak potom musi vypadat vysledek referenda, aby se stalo to, o cem se hlasuje, cili v tomto pripade legalizace.

ale predpokladam, ze pro musi byt nadpolovicni vetsina. A myslite, ze kdyby referendum probehlo... kdyz uz by se sehnalo dost podpisu na petici, ze bychom zvitezili? protoze treba u nas v rodine... jsme tri, ale jen ja bych hlasoval pro legalizaci... na druhou stranu je pravda, ze ti co jsou proti, by hlasovat dost mozna nesli a tim by se jednoduseji ziskala ta nadpolovicni vetsina... ale ta musi byt z celkovyho poctu obyvatel nebo z tech, co hlasuji???
Kyng
K tý nadpoloviční většině... čet sem to v MF a tam psali, že stačí polovina hlasujících, proto to kritizuje ODS, řikaj, že kdyby šli hlasovat tři lidi, tak výsledek bude určující pro zbytek národa. To že je potřeba půl melounu hlasů, aby vůbec mohlo proběhnout o tom se nezmínil, myslim, že to byl Benda... Ještě to snad musí projít Senátem, tak držme palce.
i_oNe
Nechci trhat partu, ale ... Já bych to nepodepsal, pro mne by to vsechno úplně ztratilo takovej ten nádech "tajemna a vubec". Kdyby se ten plevel legalizoval tak by to hulil každej-blbej jen proto, že to maj v trafice (vím, teď sem to přehnal). Grow boxiky by se prodávaly v Baumaxu a bylo by to v řiti ...

Tak asi zhruba tolik ....


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma