Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
1.st indoor orange bud by cron no uvidime - Klikni zde pro originální téma
cron
Zdravim všetkých growerov!
Tak rozbieham pomaly svoj prvy indoor po niekolkych neuspechoch vonku (hlavne zver :( ) objednal som semena orange bud nefeminizovane pretože chcem aspoň jednu matičku na odrezky nech to fiči ;) pripájam (teda dufam že sa mi podari pripojiť) prvu fotografiu prvych dvoch vykličených semien.
Neskor dodam popis skrine (ono to vlastne ani nieje v podstate skriňa). Momentalne su pod 150 W MHN kym trošku nepodrastu. Zasadil som 9 semiem do 7 (povedzme že kvetináčov no ;))) ) do dvoch vačších som dal po dva semena uvidime ako to porastie :) 7 je orange bud 2 su bonus neviem co to je bolo tam iba že bonus no tak teda bonus :))) Nejak sa mi pomiešali keď som ich dal naklíčiť takže som ich už ani v kvetináčoch neoznačoval čo už... pojalo :( tak teda zatim a nech sa darí!:bandit:
Zacharias
Zdravim
Nechci hned rejpat, ale řekl bych, že vzhledem k tomu, že jedeš ze semen, že by si měl mít každou kyti zvlášť, protože pakliže bude něco samec ( samozřejmě ne že bych ti to přál ) tak budeš mít docela problém ho oddělit, protože kořínky se ti hrozně rychle propletou a odsazování v pozdější době?? No jen nápad ať se daří
cron
Neviem, ešte som nepestoval v kvetinačoch :) ale snad keď tam bude samec tak ho odstrihnem a na 0,5 cm stonke kvety hadam nebudu ;)
Zacharias
to je pravda na 0,5 stonku ne, ale když tam budeš mít samce a jak píšeš ho odstřihneš tak stejně ti tam zbyde celej jeho kořenovej bal a to nebude to pravé ořechové že, protože to začne uhnívat,když to budeš chtít přesadit do většího květníku tak to budeš přesazovat i s kořenovym balem toho odstřihlého samce ( když tam teda bude ), prostě si myslím že je to zbytečná komplikace a nějakej ten kelímek od jogurtu taky seženeš ne. nechám to na tobě jen rada, ať se daří
cron
NJ máš pravdu veď ja sa nehádam ide len o to že to bolo na rýchlo a koľko som tych kelimkov (od tresky ;) ) zohnal do tolkych som to narval a o to že to bude uhnívať sa nebojim pretože to že je tam samec zistim až keď to bude kvitnúť a odstrihnem ho vtedy ;) a tych par týždňov snad sa burinka nezblazni :) a co by som s tym mal robiť? teda mam to teraz rozdeliť ???
cron
Zdravím takže stala sa mi nejaka vec ktora mi zosusila rastlinky neviem co to je a dufam ze preziju. Maju vyrazne slabozelenú farbu a vsetkym schnu listy neviete mi poradit cim to moze byt? meral som teplotu pod lampou je to 26 stupnov (150W MHN) takze lampou asi nie alebo ano? co s tym mam robit? dakujem za rady... :confused: :(
cron
Dufam ze je to dost prehladne nakreslene ;)
cron
150 W MHN











250 W HPS
cron
:)
Sinuhet
To schnuti uz je OK?
cron
vyzera ze ano dal som to do parnika je tam vyssia vlhkost okolo 80%RH bohuzial vyklicilo iba jedno semiacko ostatne zhnili nejak som to prehnal a prelial ten rockwool heh.:mutant:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma