Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Elektronika a Technika

 
Zapojení lampy 250W - Klikni zde pro originální téma
Blueberry.rz
Ahoj asi si tedka kazdej rekne ze jsem uplnej magor :) ale proste elektriku nepodcenuju protoze o ni vim ho... Objednal jsem si komplet GIB Lighting 250W a prislo mi Stinitko, objimka, vybojka a predradnik(ve kterem je udajne starter, kondenzator i tlumivka) vsecno mam spojene jen to zbyva zapojit do sebe tz.: z elektriky do predradniku a z predradniku do objimky. Napiste pls jestly jsem to pochopil spravne dik. Jinak na predradniku jsou 4cokolady a na objimce 2cokolady napiste prosim jak to zprovoznit a jaky mam koupit kabely a jestly je jeste neco potreba treba pojistka atd. predem dik za odpoved na blbou otazku.
Mr Proč
Jj myslim ze to staci jen zapojit a frcis, nekde bys tam mel mit schema zapojeni nebo navod, tak to podle toho zapoj.

Kabely maj v krame vzdy oznaceni na kolik jsou voltu, tak kup na 220V nebo se zeptas prodavace, ale takovy ty vinuty z mnoha malych vlaken, nikoliv ty plny z jedne tluste zily!

Pojistku tam radsi dej, melo by Ti stacit nejakych 1,25mA (nekde v elektru takovy ten maly valecek a kup si k tomu i takove pouzdro, cele to nestoji skoro nic)

jinak koukni do :faq:

preju highgrow
dvojka-trojka
Koukni na tohle http://grower.cz/forum/showthread....hlight=Zapojeni ;).
Snad to podle toho zapojis:)....
23
Quincy
citace:
Původní příspěvek od Mr Proč
Kabely maj v krame vzdy oznaceni na kolik jsou voltu, tak kup na 220V nebo se zeptas prodavace, ale takovy ty vinuty z mnoha malych vlaken, nikoliv ty plny z jedne tluste zily!

[/B]

hele jakej je vlastně rozdíl v těch kabelech pletenejch a celejch? mj. neměly by vést od startéru k výbojce vysokonapěťový kábly, protože tam jde větší napětí?
Joly
Quincy:
Viacžilové káble sú lepšie z toho dôvodu že sa tak nelámu ako jednožilové a sú ohybnejšie. No a samozrejme že fázový vodič k výbojke by mal mať extra izoláciu aby neprerážal keby bol vedený napr. popri ukostrenom kryte, alebo aby sme nedostali pecku keby sme s tým vodičom náhodou šaškovali pri štarte.
sqott
od kompletu ke swetlu doporucuju kebel ciky J 1,5mm.......neni sice pletenej ale ma lepci widiwy efect a nemam tak welky odpor....sem ellektrik man.....radim dobre...


SQ


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma