Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Cannabis - Koureni - Vase zdravi ? - Klikni zde pro originální téma
Piskot
Nazdar pane Vosliku

Tak my jsme nemocni? ajaj
No k tem vitaminum.Myslim,ze jenom C nestaci.
Ja osobne beru kazdy den komplexni multivaminy,vitamin E 400 mg a zen-sen neboli Ginseng (ten je skvelej na rozmrzelost a na lepsi rana po vetsi parbe) Z osobni zkusenosti si myslim,ze Sibirsky je lepsi nez Korejsky.Vyzkousej
A kdyz potrebuji dodat trochu energie tak je prima Yohimbe.Velice zajimava vec.Je to zcela prirodni.Pochazi to z kury stromu yohimbe.Bere se jedna kapsle denne.Ale ja myslim ze to denne neni potreba.Me vydrzela doza s 50 kapslemi pul roku.Obsahuje mlety prasek z yohimbe a calcia.Prodava se to bezne v lekarne bez receptu.Teda aspon tady.
Ale pozor pri vetsich davkach 4 tablety a vic pusobi psychedelicky.Mam to vyzkouseny...hehehe.Ale nekde na internetu jsem cetl poznamku,ze pri velke davce muze zena dostat menstruaci i kdyz ji mela nedavno.Je to dost potentni lek.Tak opatrne.Berou to hlavne sportovci a lidi kteri cvici kulturistiku.Coz ja nejsem ale yohimbou obcas nepohrdnu.
Yohimba rozsiruje cevy a lepe prokrvuje cele telo.Pry cisti cevy a krev.Coz pro kuraky je moc fajn.
A taky ma dost zajimavej efekt na sexualni aktivity.Coz jsem mimodeky zjistil a nemuzu rict ze by se mi to nelibilo.
No nic osliku hlavne se uzdrav.Caj s medem a vitaminy jsou asi to nejlepsi co muzes udelat.K+ pro uzdraveni.

[Edited by Piskot on 07-02-2002 at 08:26 PM]
Walhalla2000
Pripojuji se a preji Ti rychleho uzdraveni.

Nemoc je previt. Vim to, protoze jsem byl ted 14 dni nemocnej. Mel jsem ucpany dutiny. Chvilema sem mysel, ze zdechnu. Cili hned na uvod prozrazuji, ze moje metoda prevence neni stoprocentni, ale na druhou stranu je pravda, ze jsem byl nemocnej po roce a pul. coz na druhou stranu docela uspech je...

Bastim taky nekolikery druhy multivytaminu (pro vetsi ucinnost je vzdy stridam) a k tomu si dopravam Guaranu. Je to velice povzbuzujici vecicka. Jediny co mi na tom trochu vadi je, ze vim, jak se to vyrabi. A to stale stejne jako kdysi. Totiz. Guarana je plod trochu podobny pludu kavovniku. Brazilsky indianky si to narvou po hrstech do pusi, rozzvejkaj, plivnou a pak to dal rozmelnujou na stehnech, az z toho vznikne kasovita hmota, ktera se teprve pak dale zpracovava "strojne". A rika se, ze ten lecivy ucinnek nedodava "jen" guarana, ale teprve guarana s urcitym necim, co maj ty indianky ve slinach... No, sice dobrou chut, ale na druhou stranu to fakt pomaha...

A ted nove zkousim vytazek korene kava-kava. Ten opet pusobi udajne na vse mozna, ale co mne zaujalo a proc to zkousim je, ze to ma markantne zvysovat sebevedomi cloveka. Tak to jsem si rikal, ze musim zkusit, jak se to projevuje.

A jinak zacinajici priznaky nemoci utapim v neskutecnym mnozstvi caje s citronem (med nesnasim) a pripadne inhalacema vody s pridanou lzickou pripravku (Vicky) Vaporup...

Tak at se rychle uzdravis...
hh-top
stojí psáno v bibli a tak jsem tady s tím vápnem, pane Oslíku. Bohužel ti nesu špatné zprávy. Ať hulím jako kamna, nebo suším hubu, nemoci prakticky neznám, samozřejmě až na pár rým a podobně. Vzhledem k tomu, že pozorovaný objekt je takto medikován dlouhodobě, cca 30 let, jeho imunita zůstává v zásadě na stejné úrovni. Myslím, že zbytek se pozná až při pitvě a moc ti přeju, aby si se mé pitvy dočkal jako velmi starý a šťastný muž. Buď brzy zdráv a stále dobré mysli!
PS. Jak se léčí uniformované složky?
Nemocní se postaví do kruhu, ve kterém stojí nejvyšší šarže mezi nimi. Všichni udělají vlevo vbok a pochodují v kruhu. Šarže pochoduje v protisměru a nemocní ji při setkání předpisově zdraví. Zdraví se navzájem tak dlouho, dokud se všichni nemocní neuzdraví!
Apač
Nikdy nespojovat kouření tak posvátných věcí jako je cannabis a nemoce? Deprese? Proč mi to dělat? Právě proto, že cannabis pomáhat proti nemoc, proti angína, proti křipka, proti deprese!
hh-top
Nemám čas bejt nemocnej, nemám čas bejt nemocnej, nemám...
Piskot
Ahoj Vosliku

Jak to tak ctu....nechces s tim zajit radeji k doktorovi?
To asi neni bezna angina.Jak tam mas bolaky.
Mohl si chytit nejakou nepeknou infekci.
Ja vim ze te to v cekarne nebavi,ale kdyz tak si vem diskmena na ty svoje osli ouska a nejaky dobry poctenicko a vyslapnes do cekarny aspon pul hodiny pred tim nez se zacne ordinovat tak treba ani moc cekat nebudes.Neboj.
Ale radsi tam bez.Treba dostanes prima kloktadlo s kterym se daji delat bubliny u pusy nebo drevenou spachtli do krku se kterou pak doma muzes pozorovat lepe prubeh nemoci nebo obrazek kdyz budes hodny....co vis.
Tak se opatruj a brzke uzdraveni preju.
Apač
Well, Mr. Voslik......
já mluvit s velká náčelnik a on řekl: Mr. Voslík mít pravda. My tedy omlouvat Vám, v hlubokém předklonu a my přiznávat, že:

- když mě páli huba z přemíry jointů, mažu si je "Blistexem" (Tesco, 89,-Kč)
- když mám z celodenního hulení sucho v ústech cucám zázvor, je to dobrý na nervy :-)
- piju hodně vody a cpu se ovocem, bojim se rakoviny z kouření

Ale my nigdy nechodit do lékarny pro léky. My hulit tráva a nám být dobře.
hh-top
a zařadíš se mezi bojeschopné Growery. Již slyším tvé radostné hýkání z první řady!
Apač
Sire,
já myslet, že cvičit je dobré. Ale ty vaše bělošské zvyky.... Vy cvičit, jakoby pracovat. Shit. Dobré je cvičit jóga. Nejlépe, když Ty zkouřen! Svaly zesílit, imunita povzbudit, mysl rozveselit.
Koblihostrom
zdravím no já jen do tohodle bych se fuckt nehecnul.já čet jeden článeček právě o tomto zázraku přírody,a koupil si ho chlapík kterej měl po 40-cítce že prej už ten sex není co bejval,a požíval jak mu doktor poradil vždy 1 hodinu před stykem 2 pilulky,jenže pak se mu stalo že mu,,pták,,nechtěl klesnout a po 18-ti hodinách ,,stání,, se hecnul a šel k doktorovi,prodělal tři operace,brutální bolest a je impotent.Sice zažaloval onu firmu která ,,lék,,vyrábí a vysoudil 250 000 dolců,ale k čemu to když......................
Piskot
to Koblihostrom

Ahoj
No ja teda nevim kde si tohle cetl ale podle me je to nesmysl.Pokud nedoslo ke spojeni jeste s nejakym jinym lekem nebo se tou yohimbou fakt nepredavkoval tak to snad neni ani mozne.
Je to potentni vec to uz jsem psal ale ze by az takhle potentni to se mi opravdu nezda.

Koblihostrom
zdravím Piskote no já bych to sem přepsal,ale je to na tři stránky a s mou leností,je to tam dopodrobna popsaný/esquire/ dokonce když s tím pak onen neš´tastník přišel za manželkou,snažila se ho utahat v posteli že to přeci musí polevit a nic,a z toho jak popisoval,tu operaci bez umrtvení,atd.mi bylo na blití,a na konci článku je napsáno varování,něco jako i vitamíny mohou ublížit,a není to jen jeden případ,zkusím pohledat na netu uvidíme.Ale riskovat že budu impotent kvůli nějakým nabuzovákům rozhodně nehodlám,a něco k těm ůčinkům:yohimbin se prodává jako nabuzovák skoro v každém sexshopu/vím z vlastní zkušenosti,kupoval jsem tam totiž popers/ a jako ůčinek je na tom popsaný že napomáhá k prokrvení hmmm
Piskot
to Koblihostrom

Hmmm.....to muselo byt nejake selhani organismu a nebo buhvi kolik toho snedl....to neni mozne.
Ja znam yohimbu celkem uz dost dlouho ale tohle se mi opravdu nezda.Spis mi to pripada jako ta zprava ze po Viage kdosi umrel.To je taky nesmysl.Nakonec vyslo najevo ze to byl pan opravdu v letech,kterej byl tak stastnej,ze je po letech zase chlapak ze nasadil sviznou jizdu a selhalo mu srdce.Ne nadarmo doktori prirovnavaji bourlivou souloz k maratonu co se tyka zateze na srdce.

Ale nerekl bych ze je yohimba pouzivana jenom k sexualnim ucelum.
Neni to zadnej "tvrdolin" pro bejky.To rozhodne ne.
Pouzivaji to hlavne sportovci.Ale je mozne ze prave kvuli tomuto vedlejsimu ucinku je to k dostani i v sexshopech ale tam to bude asi dost mastny.Ja to koupil v lekarne a nebylo to moc drahy.
Koblihostrom
takže stručný výpis ztoh článku:v jednom fitnes časopisu jsem se dočetl o rostlině jménem johimba,která je ůdajně proslulá efektem,který způsobuje viagra-zvyšujeprůtok krve do genitálii.rozhodl jsem se že to taky zkusím.Návod na lahvičce říkal užijte dvě pilulky před romantickými hrátkami.Když jsem pilulky bral poprvé,ani jsem nepřemýšlel o nějakých vedlejších ůčincích,vypadalo to jako běžná vitamínová tabletka,a nebyla na lékařský předpis,její funkce byla pouze doplńková.Jak by mi tedy mohla uškodit?.... když jsem se ráno probudil,měl jsem plnou erekci,skvělé pomyslel jsem si,jenže mělo to háček,ono to nepřestávalo.A tak jsem jel k Janě,a řekl jí že jsem si vzal předchozí večer johimbu,a od té doby mám erekci.Nejdříve se smála,ale pak jsme se znova a znova milovali v domění že se erekce zbavím.Nic nepomáhaloTehdy mě ani nenapadlo že se z Janou vidím naposledy.Zkusil jsem všechno 6 kilometrů jsem běžel naplno,s penisem pevně zastrčeným za gumou od trenek,skočil jsem do bazénu s ledovou vodou.Nic nepomohlo.V neděli odpoledne trvala erekce už 40 hodin,a já se rozhodl vyhledat lékaře.Až po druhé operaci mě doktor kvůli nesnesitelné bolesti uspala pak provedl řez napříč mým penisem,Během tříhodinové operacemi byl s penisu odejmut kustkáně,a na jeho místo vpraveno cosi co vzdáleně připomínalo výhybku,která měla způsobit volnou cirkulaci krve v orgánu.Když jsem se vzbudil nebyl jsem schopen myslet,byl jsem v šoku.Aby né,můj penis byl zmrzačen.Obvazy sahaly až k tříslům,bál jsem se čehokoli dotknout.Měl jsem obrovské problémy s močením,vůbec to nešlo,a pokud ano,působilo mi to takovou bolest,že jsem zvracel.Nikdy předtím jsem se necítil tak bezmocný,a neštastný.průmysl zabývající se výrobou rostlinných a potravinových doplňků,je velmi rozsáhlý,a vydělá více jak tři miliardy dolarů ročně,Tyto doplňky často nejsou pod dohledem ministerstva zdravotnictví,ale přesto se distribuují jako léky řádně testované,jsem si jist,že nejsem jediný,,komu podobné neškodné pilulky či sirupy způsobily vážné problémy.Najal jsem si právníka,a žaloval jak firmu zodpovědnou za výrobu tohoto léku,která mě takto poškodila,ale i jeho distributora v USA.Odborníci kteří lék testovali,mi potvrdili,že jeho složení způsobuje poruchu zvanou priapismus//stav při kterém zůstává penis v erekci po delší dobu bez jakékoli sexuální stimulace/24 května jsem byl bohatší o 250 000 dolarů.Stálo to všechno za ty prachy? Ani náhodou A jaké poučení z toho plyne? zdaleka né všechny léky pomáhají,a když se k tomu přičte ještě souhra neštastných okolností,životní tragédie je na světě.Jen je mi líto že se něco takovýho stalo právě mně.Čím dál tím více je mi ale jasné,že ta starodávná moudrost o tom,že kdo chce víc nemá nic,platí dvojnásob pro měJenom nevím proč pro mě má tak zrůdné rozměry.............uuuuuuf je to jenom takový to důležitý,takový ty kecy kolem jsem vynechal
Piskot
to Koblihostrom

Nezlob se na me ale me to spis prijde jako vtip.
Coze?40 hodin erekce?
On vysoudil 250.000$ ?
To je divny ze se to vesele prodava dal.Protoze pokud by se zjistilo ze to neco takoveho zpusobuje ve vicech pripadech tak by to muselo byt ztazeno z trhu nebo by na tom vyrobku muselo byt napsano neco o tomhle riziku.A v novinach by se to psalo.
Tady se taky nemuze prodavat uplne vsechno.Nemysli si.

reefer
$250k me pripada jako malo, ale vo tomuhle nic nevim.

Chtela jsem zpet na puvodni diskuse. Pamatuji si, ze s hulenim jsem kdysy mela stejny pocit, ze se s tim snizuje immunita. Ted ale jsem celkem v pohode, ale to uz nehulim od rana do vecera.

Dobra vec je zinek. Kdyz citis ze na tebe neco de, tak si dej prasek zinku a z nejakeho duvodu to pomuze odradit tu nemoc.

Jinak, myslim si, ze brat kazdy den prasky multivitaminu neni dobry. Myslim, ze se telo na to 'zvykne' a uz to tolik nepomaha, beru je jen kdyz jsem nemocna, nebo po kalbach a tak. Ovsem, nejlepsi vitaminy jsou ty prirodni.

Hodne dulezity je spanek a neprochladnout. Kdyz je zima na nohy nebo na hlavu, tak tim se nejrychlejs prochladnes.

Kdyz jsem byla tehotna, tak jsem pomalu prestala kourit (rychle by ublizilo diteti). Dostala jsem se na 1-2 denne, a pak jsem se rozhodla zastavit. Tyden jsem bylo 'mimo';unavena a bylo vse takovy divny, ale zadny deprese jsem nemela. Odlecit se z nikotinu neni zas tak strasny, kdyz clovek chce, tak to jde v pohode.

Neni lecetin na pamet a stress?

Cvicit je dobry, ale ne kdyz ti neni dobre, to jen rozjede tu nemoc.

Ja se lecim spankem kdyz neco chytnu;cajicek (lepsi ovocny, cerny dehydratujou) s grepem a medem (mnam!), ovoce (citrony jsem posledne zkusila -3!) a nejaky ten paralen ci aspirin. Mam takovy vyborny lek co se jmenuje NeoCitron, po cem se vyborne spi a spi, ale bohuzel to tady nenajdes, jeste nikde v evrope jsem to nevidela. Zahrat se ve vane a pak hned do postylky je taky dobry.

To jsou ted vsechny sve babsky rady co si pamatuji, doufam ze ti to pomuze.

hh-top - to 'nebudu nemocny' funguje. Kdyz mam hodne prace, tak nejsem nemocna, protoze vim, ze proste nesmim. Pak ale kolikrat se stalo ze jsem vzdy onemocnila kdyz jsem mela dovolenou!
Piskot
to reefer

Ahoj
Mozna sis to popletla.Koblihostrom myslel ctvrt milionu dolaru.
Je pravda,ze tady ve statech je mozne se soudit skoro kvuli vsemu.Pamatuje nekdo jak se jedna pani spalila svoji pusinku o horkou kavu z kelimku?Vysoudila myslim milion dolaru nebo tak nejak.Zakony to tady umoznuji tak proc ne.Ja bych chtel taky milion za spalenou hubu.Spalil bych si ju treba dvakrat.
Ale chci rict,ze od te doby musi byt na vsech horkych napojich upozorneni,ze se muzes spalit a uz se nemuzes soudit protoze te upozornovali.To znamena,ze by muselo byt nejake psani i na yohimbe.
Je mozne to co psal Koblih ale opravdu se mi to nezda.
Muselo k tomu prispet jeste neco a ne jenom yohimba.
A nebo se ji vazne predavkoval a potom rekl,ze mel dve tablety.Protoze v pripade,ze by se zjistilo ze se tim predavkoval tak by nic nevysoudil.
A k tem multivitaminum.Nemyslim,ze by to bylo navykove.Me doktor rikal,ze pokud budu brat jednu tabletu denne tak je to jenom dobre.Telo potrebuje i vitaminy, ktere nejsou v beznych jidlech.A taky je spousta lidi kteri maji radi spis jednotvarnou stravu (masicko,uzeniny,salatky atd) a pro takovy lidi je to spis nutnost.
Ja jsem nebyl nemocny presne 2 roky a 8 mesicu.To si pamatuju...hehehe....musim to zaklepat do dreva.A to ta posledni nemoc byla lehci angina.
A co vim tak zinek je spis na cisteni krve a pomaha dost proti akne.
A to ze si se tak lehce odnaucila kourit to ti trochu zavidim.Ja jsem zjistil,ze cigarety jsou pro me asi ta nejnavykovejsi droga.
Mejte se radi.
reefer
Ahoj Piskote

nepopletla, $250 000 dolaru mi opravdu pripada malo kdyz ten typek je ted impotentni. Vzdyt ta pani co si spalila pusinku dostala 4 krat vic. Ale ted nevim, jestli to vysoudil tady v CR, tak by ty penize stacili. Ale zase, jeste jsem tu nepostrehla, ze by se tady neco takoveho soudilo, a vubec, tady to soudnictvi je jeste hodne poznamenany z te tmave ery za zeleznou zaclonou.

Je pravda, ze kdyz lidi maji jednotvarnu stravu, tak je lepsi brat ty multivitaminy. Mam ale kamarada co rika, ze telo neprijima umele vytvorene vitaminy - ale nevim, nechci tvrdit co je na tom pravda, ale souhlasim, ze prirodni vitaminy jsou lepsi. Tak osobne, jim hodne ovoce zeleniny a snazim se aby jidelnicek obsahoval vsechny skupiny zivinn (ovoce/zelenina, maso a masovy produkty, mleko a produkty(jogurty,syry,atd) a cerealy). Multivitaminy nechavam na 'days of need'. Americky doktory jsou docela na ty prasky, ale zrejme je to asi jen vec nazoru.

Zinek funguje, nebo alespon to pomaha. Je to asi v tom, ze to cisti krev, to dela tez aspirin. Krev pak ma vic silu napomahat bunkam aby bojovali proti virum (asi neco takovyho).

Ze bych se lehce odnaucila kourit, to neni tak. Byla jsem tehotna, a ovsem mi zalezilo na dite. Ale, jak jsem dokojila, hned jsem mazala pro cigo. Par let pozdeji jsem asi rok ze sebe delala nekuraka. Prvnich ctvrt roku to bylo celkem v pohode, ale jak cas sel dal, bylo to horsi. Mit ci nemit nikotin mi moc nevadi, ale jsem psychicky zavisla na cigara. Vis co, mit neco v ruce, neco delat s rukama, krouzky foukat a tak. Vim, ze muzim nekdy prestat, jestli jenom kvuli diteti, aby jsem s ni mohla byt co nejdil, ale ted jeste na to nejsem pripravena.

diky za upresneni par mych myslenet K+
Koblihostrom
zdravím Piskote no já nevím jestli je to pravda nebo né,ale rozhodně to nehodlám zjišťovat,já jen co kdyby že?.............
Piskot
Ahoj Koblihu....mas asi pravdu...pokud takove riziko opravdu existuje byt treba je ojedinele tak je to asi lepe nezkouset.Mej se.K+
Daggy
Právě včera jsem se dozvědel že mám mononukleozu.Skoro nic nesmím jíst ani pít(alkohol,vůbec!)a nesmím se namáhat atak.Ale proč to píšu sem na grower.Jde o to že nevím jestli smím hulit?Takže jestli máte někdo skušenosti s touhle záležitostí tak sem snima,protože doktora se mi na to ptát nechce a preventině nehulit když bych vlastně nemusel by mi pak bylo asi líto.Abych byl upřímný tak si myslím že bych ted asi hulit neměl (přece jenom je to THC v krvi,takže to nutně musí zatěžovat játra a o to asi jde).

Díky za všechny příspěvky.

Ps:A posilujte svojí imunitu(jak je doporučováno v předchozích příspěvcích),protže zrovna ta mononukleoza propuká právě při jejím oslabení a doktor říkal že jí má v sobě cca 80% mladých lídí.A je bída to přecházet!!!Následky jsou pak velmi nepříjemné.Ještě přidám odkaz na stránky kde si ji můzete skusit sami diagnostikovat. Ty příznaky jsou dost viditelný.Více zde:

http://www.sweb.cz/vlada.ajgl/mononukleoza/

Roman Dirda
Jaxe jmenuje ten přípravek co je v něm Yohimbe a kolik stojí?Já jsem to jednou kupoval v Hollandu a bylo v tom tak na 10 čajů za 180Kč a pak jsem viděl inzerát v jednom časáku(Extáze) a tam to nabízeli za 500.Mně se to teda moc líbilo i když jsem to kupoval jen kvůli sexu,nějaký čištění krve by mě teda nenapadlo(btw na čištění krve je nejlepší ji odevzdat transfůzní stanici-taky se prej proto ženy dožívají vyššího věku jak mají tu krev každej měsíc vyčištěnou:)).
Stalker42
Jak ctu tenhle thread, tak ste tady pekna banda hypochondru. Pokud chci nejaky pozitky, musim zase obetovat neco ze svyho zdravi, jinak to nejde. Telo ma jit do hrobu zhuntovany ...
TECHMAN
Mas pravdu, ale aspon ja by som chcel vydrzat na tomto svete najdlhsie ako to ide, a ked uz mam svoje telo dost zhuntovane (take som ho skoro dostal) tak sa aspon snazim neshuntovat ho skôr ako je to potrebné?!

HLAVNE SA NEBOJME EXPERIMENTOVAT!!! :flamer::frog:

cosmos
...ja když se necítím dobře nebo jsem unavenej tak si dělám takovej čájík:)...dáván tam lapacho(antibakteriální,proti rakovinné), guaranu(povzbuzení,chrání játra aj.) a maté(povzbuzení aj)
...připravuju ho tak:hrst lapacha vařím 10min.,mezi tím smíchám lžičku guarany s půl hrstí maté a zaleju horkou vodou...po 10ti min. lapacho odstavím a naleju do něj guaranu s maté...tak to nechám 10min. stát a pak to sleju a piju...lepší je to s medem
...docela to nakopne...a rok jsem nemusel k doktorovi:):)
jsix
Namiesto tlačenia rôznych "vecí" do seba, prejdi sa lesom, usmej sa na slnko, pokochaj sa krásnymi kvetmi, či už zhúlený alebo čistý, a keď do teba niekdo pičuje, usmej sa na neho a nechaj to tak, veď je sám svojim vezňom, ty si predsa pochopil, kráčaj svojou cestou a chorobu tvoje telo ďalej nepozná...
borifield
je to tak , nebylo mi dobre a pricital jsem to teplote a chripce a prestal... dost jsem omezil koureni cigaret a praktickz tyden jsem nekouril (ufff),pak teplota opadla a zustala bolest v krku a zacal jsem opet kourit .dneska jsem se dozvedel ,ze mam v krku nakou bakterii a musim zacit brat antibiotika a nevim jestli jde bakterie spolu ruku v ruce s kourenim spequ ,dilema - doktora se mi ptat nechce (snad chapete proc),zda se ze muj imunitni system ganja proste dostava.:( a nevim jestli to jOOga spravi , tak se hlavne opatrujte a jezte vitaminy a sportujte a delejte dobry skutky at pak mate narok prijmout zase na oplatku nejaky pro sebe .
Kylik
Nejsem zrovna z nejpovolanejsich, pac 'trochu vic' hulim teprv kratce (pul roku a zhulim se tak 1x za 14dnu), ale nemocnej sem nebyval a diky bohu (nebo necemu JINYMU :satan: ) ani ted nijak zvlast nejsem. Vycet toho, co beru: Silny multivitamin s echinaceou (ta je hodne dobra na imunitu)+C+Bkomplex, lecitin (hlavne kvuli mejm debilnim kolenum ale i na pamet) gauranu (dyz se ucim a dyz chci makat a vydrzet) Jo a cet sem ten thread o nootropikach a pokud chcete mit hlavu jasnou (a ne prazdnou :slizoun: ) tak je tu nakej extrakt z gingo-biloby (myslim, ze to produkuje ProFitness) a to by melo byt uplne prirodni. No a jinak se snazim makat co to da. Jezdim na kole, makam doma i v posilce, 4x tejdne trenaly (tenhle pristup me snad zachrani).


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma