Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Konopné Umění

 
Kufrik Posledni Zachrany (KPZ) - Klikni zde pro originální téma
Rascal33
Znate to, potrebujete nekam vyjet s rodinou ci bez rodiny, batohy jsou male, pomucek je treba hode a nektere jsou krehke. Takze co s tim?

Doporucuji vam uzit nas "Kufrik Posledni Zachrany" (C). Tento jiz sam o sobe pevny kufr je vybaven mekou vystylkou, ktera prosla desitkami zatezkavacich testu, ktere testovaly jeji kvality v tech nejtezsich podminkach. Tato vystylka je navic volne modifikovatelna pro potreby vsech groweru, growerek a grovercat.

Takze nevahejte a volejte a pokud zavolate do pul hodiny po precteni tohoto clanku ziskate jako bonus paradni trip na Jamaicu :))


StrycekPompo
nevím jestli bych stím jel na hranice :D
mirico
prepac je to pekne celkom elegantne ulozene taka chutovka ..ale jedno sa chcem spitat ta upne prva foto tak ta vizera asi tak ze to bonbo je cicina a to cervene rozkrocene hohy upne ako keby cural to je tam ulozene naschval takim stilom???? dakujem za odpovet mirico
Rascal33
4 mirico: ne ne, to je jenom nahoda, nic v tom nehledej :)
mirico
prepac Rascal33 vcera som bol vypeceny tak som mal trosku fantaziu ..vcerajsi model bol zaujimavi cestou domou som sa namotal strasne na moste som si myslel ze na mna leci spidr man alebo volaka obluda zo stromou strasne .... niekedy mam aj zvukove halucinacie ..niekto spomina ze ma aj normalne ale ja mavam len zvukove halusky a niekedy len take sproste predstavi ..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma