Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
POZOR!!! Zacli sklizet kukurici - Klikni zde pro originální téma
misak
Pozor pro vsechny co pestuji v kukurici!!!
Nejhorssi dnesni novinka,asi diky teplemu pocasi se zemedelci rozhodli sklidit i kukurici,aspon na JM. Mame tam 6 kyteka chybi jim tak +-2-3 tydny staci 25ma je konec,je to k breku ,zlej sen :-(( Stejne nevim co se uz ted da delat?

Jo fota jsou asi metr stary
zaya.cz
co vim tak kukurici sklizeli vzdycky brzy(brzy vzhledem k dozrani ganji)...proto nepestujte v kukurici ;)
Symbio
kukuřici sem poslal do řiti hned když mi kvítí sklidil kombík značky JZD.
Kolom&n
presne proto bych v kuku nikdy nesadil-myslim si ze je to nejhorsi misto na svete na pesteni kytek mozna nakejch nounejmu
expiry_date1
citace:
Původní příspěvek od misak
Pozor pro vsechny co pestuji v kukurici!!!
Nejhorssi dnesni novinka,asi diky teplemu pocasi se zemedelci rozhodli sklidit i kukurici,aspon na JM. Mame tam 6 kyteka chybi jim tak +-2-3 tydny staci 25ma je konec,je to k breku ,zlej sen :-(( Stejne nevim co se uz ted da delat?

Jo fota jsou asi metr stary

Ak máš istotu,že Ti to skosia,tak to vezmi aspoň na mlieko.
fakundo
Minulý rok som to mal v kukurici aj ja. (iba jednu palicu) A začali to kosiť až po zbere mojej úrody... :)
niektorú kukuricu kosia aj neskôr, záleží na tom aká tam bola predtým rastlina
Artonoror
Kukurice je blbost. Pro priste to dej na strom. To by si musel mit fakt dost velkou smulu aby ti to vzaly drevorubci.. Ted bych to vzal na mliko..
Mesias
Náhodou já co tady letos vidím za výpěstky v kukuřici, tak příští rok tam určitě pár kytek hodím. Starat se o to zas tak moc jako na stromě nemusíte... A o to míň vás to mrzí když to kombajn skosí. A když se vyberou vhodne, brzo a rychle kvetoucí modely, tak se to dá stihnout i sklidit...
Kolom&n
tak to mas pravdu ale stejne bych to tam nikdy nedal
loofan
Jo u nás už začali kukuřici taky sklízet,ale (určenou na siláž)kdyby to měl misak zasazený v kukuřici určený na zrno tak mu to v klidu dozraje. Protože tu na zrno sklízejí mnohem později cca až v Listopadu.

Proto je třeba si to zjistit na co je to pole určený než tam něco zasadíte!!!!!!
misak
Jo,Jo davam vam za pravdu,na kukuruz se uz taky vyflaknu!!!,bohuzel to nebyly noname,ale Shiva a B.Bud od Nirvany,no neva.Ale musim podotknout,ze uz jsem loni sklidil krasny kyti v kuku!,Asi jsem tentokrat nevychytal tu na zrno ,jak pise Loofan. Seru na to, udelam mliko apod...az se z toho...Nevim, kde bych uz sadil pristi rok out, bud to vycorujou,nebo sklidi jzd,popr.znici vitr. No pripada me to cim dal tezsi najit a udelat dobrej Out. Asi si zase poridime indoor,bude to drazsi a tezsi ale bude to DOMA. Dikec vsem, a ti co maji venku i v kuku ,zdarnej konec!
Waneck
Da se krome kukurice pestovat jeste na nakych jinych polich?
Nekde, kde by to bylo vyhodnejsi, protoze dyl sklizej danou rostlinu?
Radoslav
Tak to s vámi krutě nesouhlasím. Kukuřice je vinikající místo. Kukuřice pěstovaná pro zrno a že to je většina se sklízí až koncem října začátkem listopadu. To je pro mě dostačující. Śchválně si vzpomeňte, až budete mít sklizeno a podívejte se jestli ještě není sklizená kukuřice a uvidíte, že ještě nebude. Někdy to holt někdo nevychytá a skliděj to předčasně na siláž,ale jak už jsem někde zmínil, obrovský pole s kukuřicí nikdy není na siláž, ale na zrno.

2Waneck: Nic jinýho než je kukuřice se na polích dýl nenechává a jestli jo, tak jsem o tom nikdy neslyšel :smoker: . Nenech se zmást, kukuřice se sklízí dost pozdě :)
misak
2 Radoslav: Neni to spatny pestit v kuku,ale proste se to nekdy nepodari! Stejne je to RISK,pokud nemas nekoho v JZD a vis na tuty kdy bude sklizen. Jo a neni to pravidlem ,ze v obrovskym poli to pestujou vzdy na zrno. Mame to v poli,ktery je minimalne velky jak nekolik vesnic na jednom!!! Nevim, zkus me prosim poradit, vzali z toho celyho lanu asi tretinu. Jestli vyjedou tak staci 20m a je to v prdeli,a jeste me napadlo,ze kdyz bude destivo tak na 100 pero to nesklidi do te doby nez bude hezky ne??
Radoslav
Tak to bych měl taky strach. Jedině každej den ráno, nebo během dne víckrát hlídat jestli na to nevyjeli a když se na to budou chystat, tak pro to zaběhnout a sklidit.
misak
2 Radoslav -Je to tak,je to kdo z koho, ale chce to jeste ze par dnu!Pomohla by prehanka,jinak mliko,mast,nebo" hovno v krabici od bot "
;-) jinak dik .
hogi
Dneska sem byl u Lysý nad Labem a v okolí už začali kosit, tak jestli někdo z vás pěstuje v polabí, tak bych asi už sklidil....
Skrec
Na severní morvavě už taky jede sklizeň kukuřice - na syláž pochopitelně. Doufám že ty velký pole jsou fakt na semeno. :confused:
Radoslav
Je to tak. Sklízí se na siláž, takže si to hlídejte. Nejhorší zjištění je, že sklízej i z velkejch polí :( .
misak
Panove dal jsem si tu praci a zjistil majitele pole a zkusil na neho par bludu ,ze bych mel zajem o nejaky ty tuny kuku a zjistit kdy to planujou ten zbytek seknout a vim hovno ,protoze me rekli ze se orijentuji na pocasi a ze mi presnejssi termin nereknou .No aspon vim ,ze jsem zkusil max. stejne to musim hlidat!! Uz to vypada ze by to ka konci vikendu slo ,sice by to sneslo jeste tejden 2,ale lepsi vrabec v hrsti ,nez zkurvenej holub na strese ne??? konec snad bude i vyzualne zobrazen. Vsem Sladkej Fin.
r
Zdar, tady pod Beskydama už to taky rozjeli...většina polí ještě stojí, ale jestli bude pár dní pěkně, tak to zkosí všecko. Na zrno se totiž u nás na Severní Moravě pěstuje jenom máááálo:( asi jim to tu dobře nedozraje. Ale naše nonamy dozrajou i v silážní kuku:)))
misak
Pravdepodobne posledni den pred sekem,nechame jen spodni vetve asi tak 2 tydny.Ty by nas popr.tolik neboleli.:sun:
misak
Big Bud (Nirvana) hnuj AH-Holand 54den kvetu:bong:
misak














Aje tu sek!:bravo: Spis musel byt!;)
celkem bohuzel jen 55 dnu kvetu
podle Nirvany nejmin 58,no skoro
1xBBud,1x Shiva Nirvana
hnuj jen AH-pro nas ocekavani
SPLNILO !
Radoslav
2misak: Slušný, ale řekl bych, že to bylo dost nezralý.
misak
2Radoslav : Jeste nevim,to se dozvim az to uschne,ale podle vzhledu mas pravdu .Ale fotí to !! zkousel jsem tejden starej zastipek ,nez to slo na sek a byli jsme spokojeni.Riziko bylo znacne!!
Nebylo vychodiska.Spodky jestli vydrzi,tak budou odvaz...:-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma