Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
nizke rastliny - Klikni zde pro originální téma
weider
ja by som mal tiez otazocku. Mam rastliny stare 22dni a maju cca 12cm. Je to ICE a peacemaker. Sa mi to zda trochu male. Vyzeraju zdravo a su huste a siroke. Vlhkost 60perc, teplota 22stupnov. Substrat je substrat pre kaktusy+perlit+lignocel. Zo zaciatku boli problemy so zivinami pretoze tam chybal nejaky biohumus ale po 7dnoch som na tieto rezy zacal aplikovat dutch fomulu od AH a vsetko ok. Na otazku ci by som mal pridat az teraz vermihumus,co mi prisiel az teraz, mi kamos povedal ze nie, ze uz maju ziviny. Takze davat to tam nejdem. Ale nasiel som slepicince a chcem sa spytat ci mozem pridavat tieto do zalievky. Napr to striedat s tym AH alebo sa uspokojit iba s AH. Co je lepsie?
pildo
weider: ja osobne nemam rad hulenie, do ktoreho sa pridavaju slepacie sracky-pokial sa to dobre nevyflasuje tak to citis vo fajceni. mozno ze to bola len nahoda ale kamos mal rastliny na dvore, daval im slepicince a hrozna chut aj vona
weider
jop, dik. Od tych slepicincov teda upustim. A ten vermikompost mam ael neviem ci neni neskoro to tam namiesat do substratu a ci to vobec ma zmysel. Pretoze uz maju 22dni a naviac ked tam uz je to AH + postrek phytamin.
weider
a nezda sa vam 12cm trochu malo? ake mate skusenosti vy s tymito modelmi Peacemaker a Ice? Rad by som ich mal 60cm vysoke,ale uz som ich raz mal a prepinal v 30cm a vysli iba na 45cm.
A co světlo, jaké máš?
weider
sodik 150w a na kvet mam pripravenu 250w sodikovku. Tu 150w som dal nad vrcholky tak 30cm, nech sa natiahnu do vysky.Tak som zvedavy.
pildo
cudujes sa? 150W - pokrytí: 45 x 45cm, efektivní dosah: 35cm
weider
to pildo:

teraz neviem co tym myslis. Preco by som sa mal cudovat. Ze maju iba 12cm pod 150w alebo ze som mal vysoke po kvetovej faze 45cm? Ono ten efektivny dosah. Ak rastlina ma malo svetla tak rastie do vysky. Takze nedostatok vylucujem
Slepičince bych rozhodně nedával na kytky starý 3 týdny, je to moc silný. V tuto dobu bych ještě vůbec nehnojil. Kytky by IMHO měly mít cca 5 týdnů živiny ze substrátu. Zkus do toho substrátu přimixnout trochu domácího kompostu.
Příroda je příroda a mladý kytky jsou hrozně náchylný na všechno.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma