Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Stereotyp - Klikni zde pro originální téma
Zdrawim...Možná tento thread zakládám zbytečně,ale zajímalo by mě,jestli si nemyslíte,že kouření marihuany není stereotypní!?
myslel jsem si to kdyz jsem kouril casto (prazdniny)
tedka hulim co ctrnact dni, a skvele!
Všechno je stereotyp - jíst, umývat se, chodit do práce, souložit - no a v neposlední řadě i hulení. Samozřejmě, že stereotyp hulení je odvislý od toho, jak často hulíte. Pokud každý den, tak samo, že stereotyp :). Zvyk je železná košile. :)
TouchWood
dýchat kyslík je závislost a stereotyp - asi s tim skončím :D :D :D :D a budu dýchat vodík
TouchWood: anebo Helium--- byl bys král Šmoulů, neco mezi Tatkou Smoulou a Pani Paroubkovou :D :D :D aby to tady nebylo stereotypni...
bonkwodny
jasne ze to je streotypne ale bavi ma zit sterotypne...
Leli
Stereotyp je.... no je to neco jako opak monotypu, ale vpodstate se to neco porad opakuje. Takze proc teda hulit porad stejne?? He? No a proc si nedat sem tam mlicko, kybl, vodaros, speckos, a inaci marasos.... chce to vic fantazie :)
Kdyz je stereotyp i monotyp... kdy se nakonec dockame Dolby-Surround-typu??
bonkwodny
no, a aspon 5.1
Leli
nemyslite ze staci obycejne stero??? nechtel bych mit z toho domaci kino digital 10.2 marasym.... to bych raci zacal chlastat poradne.... :))
Everl0st
Stereotyp....to záleží na tom jak se to veme.....když každej den konzumuješ na jiném místě aleposň s jedním novým člověk....tohle už by se stereotypem nazývat nemělo,přece jenom teda alespoň já nedělám pokaždý,když se zbombim,to samý.....to musí bejt přece i otravný...a já pochybuju o tom,že vás kouření marihuany otravuje...bo snad jo???:D:D
Everl0st:
parkrat se mi stalo, ze mne otravovalo.
treba jsem mnel super naladu, tak jsem smotnul, ale pak mne sralo ze se nemuzu soustredit....

Dneska je to jine, prohulene prazdniny skoncily :)ú
Toxikoman
je to stereotip,, preto treba striedat rozne odrody tejto rastliny :D :D
moswa
tywe co resite. kazdej den rano vstavat do prace/skoly je stereotyp, obed ve 12 je stereotyp. hulit kazdej den je stereotyp, sukat kazdej den je taky stereotyp, neustale vykydavat u groweru je stereotyp....
celej zivot je stereotyp :D pokud se teda nezivis zrovna jako lovec krokodylu....:D

asi pudu sezrat naky houby....to zatim stereotypni neni :D
Není, protože si předem vymyslím nějakou akci, aby byla zábava.
moswa
ice-to fakt pred kazdym spekem vymejslis nakou akci?? :eek: no jestli jo...tak to cumim :D
MastaHBlastaH
cely zivot vacsiny ludi je stereotyp,do skoly alebo do roboty vstavame o tej istej dobe,ideme tam tou istou cestou,spavame v tej istej posteli,jedavame tie iste jedla a pod.... hulenie sa pochopytelne stane stereotypom ak ho zaradime do programu svojho dna,na druhej strane niektore stereotypy cloveka neodradia ani ich monotonnostou,napr. ked sme hladny tesime sa na obed,ktory je tiez stereotypom...
ak prestaneme skusat nove veci mozme hovorit o pravom stereotype
Dr.Katz
je to stereotyp a ještě navíc pěkně návykový, takže není od věci to na pár dní přerušit. Mám s tím dobré zkušenosti a zrovna už pátý den pauzuji. Je to úleva, mít zase chvíli čistou mysl.
Pa6i
chlast a huleni - totalni stereotyp i kdyz nechlastam dene hlavne nezkouset nic noveho ......
kafevar
Pa6i: právě naopak, chce to stále zkoušet něco nového aby člověk jenom stereotypně nehulil. Třeba jízdu na vodních lyžích a pod. :) Asi jsi to myslel jinak, ale chtěl jsem jenom naznačit, že jsou tu i jiné věci ke zkoušení než jenom dorgy. Ono totiž obecně jenom fetovat je dost stereotyp.
moswa
heheheeee omni uplne nas vidim :D na vsech prazskych lavickach :D hehe, a po roce cumeni se zvedne , da jointa a hmmmm, chtelo by to nakou akci, musim neco vymyslet a zase si sedne :D joj :D:D :frog:
moswa
jo, promin, vlastne tebe nemuzu pomlouvat vid....:D:D zapomnels, jeste do čajovnyyyy :) :D:D:D
všechno je stereotyp, ale záleží jak se k němu postavíš :) buď pozitivně a ve všem si najdeš něco, co je pořád jiné a příjemné anebo tě za chvíli nebude bavit nic, protože je vše příliš stereotypní :)
Everl0st
kopřiva: heh....no tos to úplně rozsek....:D
rozsekla :)
Zelenáček
Pan profesor Patočka někde psal, že v životě člověka i "obce" zaujímá hlavní postavení lopota a pachtění se za chlebem (nebo čím) vezdejším, život svázanej zákonama a zásadama, kterýmu pak jednou za čas nastává po všeobecný domluvě jako protipól orgiastický (nebo jak se to píše) období, kdy si lidi nasaděj masky a můžou si dělat skoro co chtěj. Může to být masopust, fesťák, (válka,) divošský oslavy, cokoli. A tyhle události jsou většinou spojený s konzumací drog, často "posvátných", tj. vyčleněných pro konkrétní příležitost.

A tady vede hranice - prvních pár piv, prvních pár (set) špeků, první cígo nebo prvních pár lajniček znamená vytržení, extatickej stav, svátek. Jakmile se droga stane součástí stereotypu, kouzlo pomine a je to pak sprostej konzum, proti kterýmu já osobně nic nemám, ale zrovna u hulení mi to přijde jako velká škoda. Ale nenadělám nic, je to asi přirozenej vývoj.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma