Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Vliv úplnku na sklizen - Klikni zde pro originální téma
Vladbur
Můžete mi prosím objasnit jestli má úplněk vliv na sklizen?Hodně lidí mi řeklo že je to nejlepší když se sklízí při úplnku,takže jestli někdo něco o tom víte,sem s tím:)
ABSURDUS
Uplnek nema s qalitou sklizne nic spolecnyho. Mozna tak treba na sber houbicek, je to takova magie.... a tajemno, ze? :) :)

Vas shaman.
groover
nop vono de spis o to, ze o uplnku byva pekne, takze sucho a pryskyřice je koncentrovanější, možná ale i ten svit něco dělá, kdo ví ?
Ale je fakt, že kořenářky sbírájí byliny vždycky za úplňku ! takže něco na tom bude !
jo a pri tom tanci vily a hvezdicky shlizeji na zem:D pro tyto efekty ale musis pozvat kompars a pouzit zabavni pyrotechniku :D :D :D
Kolom&n
stoned raider z tech linku nic nechapu ale to je jedno ja se o to hle nezajimam,ale myslim si ze kdyz se to sklizi k veceru tak je to lepsi nez vecer nebo rano.ale kazdej to ma vychytany jinak.
Ja si myslim ze uplnek na to vliv nemaa
FlickerBird
mno babky kořenářky vždycky sbíraly kouzelné byliny za úplňku... takže na tom možná něco bude :p:
každopádně se sklizní na příští úplněk počítám protože by to mělo vyjít tak akorát
jestedman
mně se líbí jak tu všichni tvrdíte že lunární fáze nemá s kytkama nic společnýho. myslím že "stoned" vám všem dal pár důkazů že je vhodné se nad tím minimálně zamyslet, ne psát takový výlevy do tmy.
ja třeba cítím vliv lun. fází i na mé osobě.
ABSURDUS
Jestedman: Ja vim, ze mesic ma silu.. Kazdej vi, cim je zpusoben priliv/odliv,... Znam i spoustu lidi, (jsou to ale citlivejsi osoby) na ktery mesic pusobi kladne/zaporne (uplne se vtom neviznam, ale nejake vlivy to ma) . Tak mozna i co se tyce nejake MAGIE rostlin.
Ale puvodni otazka se VUBEC magie NETYKA. Ten clovek se (nejspis)pta jestli ma UPLNEK vliv na POTENCI THC ,"kvalitu sklizne". Ta kytka ma zhruba tyden v dobe kvetu, kdy je nejpotentnejsi, bezohledu na to, zda je UPLNEK, ci NOV. Mimochodem, rozezna se to podle barvy pryskyrice (paradoxne je ji nejvic, kdyz je rostlina ve tme :))
peace
Vladbur
Díky Stoned ,něco mi pomohlo,něco sem nepochopil,klidně pište dál,co si o tom myslíte,další úplněk je 22.října,pokud se nemýlím,ale tak to mám v kalendáři,tak snad to bude dobrý datum pro sklizen:)
jestedman
citace:
Původní příspěvek od ABSURDUS
Jestedman:
Ale puvodni otazka se VUBEC magie NETYKA. Ten clovek se (nejspis)pta jestli ma UPLNEK vliv na POTENCI THC ,"kvalitu sklizne".


asi neumíš číst co. ptá se jestli to má vliv na sklizeň o kvalitě tu valdbur nepronesl ani slovo, podle mně ano. a nemyslím si že by to byla magie, ovlivňuje tě přitažlivost měsíce, ovlivňuje tě měsíční svit, a určitě i pár jiných věcí, tak proč to nemůže mít vliv na kytku/sklizeň
ABSURDUS
Jested: dyt v pohode... :) :) :)
Tak ja teda sklidim kytky za uplnku, mozna prezrali, ale budou pekne osviceny a snad i ja po koureni budu osvicen.... :)
Ne, v poho!
TAKE IT EASY MAN!
Laras
No pokud věříš ve staré kulty a kultury které tu žíly dávno před náma. Než jsme započali náš běh na dlouhou trať nové epochy dalšího lidu. Tak to pro tebe a tvé okolí bude nít určitě psichycký vliv. Sice je pravda že měsíc když je v plném svitu ovlivňuje chování lidí a zbytek planety jako odliv a příliv což se děje i bez toho. Tak to má určitě vliv, protože jako člověk tak i bytost je živoucí tvor nebo klidně věc, která má v sobě život. Ale ostatNě na další vliv měsíce pokud v něho věříš to vliv nemá. Jinak to hlavně záleží na faktorech růstu a vitality rostliny. takže se spíš řiď podle toho. Ale sklizeň v ůplňku je pro zážitek a pro ten pocit ůplně vynikají věc, která má stoprocenTně v sobě svoje kouzlo. Je to prostě nádhera když sklizíš v úplňku. Takže vůbec z toho strach neměj, a jestli budeš sklízet v ůplňku tak si to užij jak dovedeš. Tá má opravdu měsíc tu magickou noc? Záleží na tom jak prokoho ale ber co chces co je ti příjemnější...........
hemp_ty
já osobně pěstuju po třetí,ale poprvé to vypadá na sklizeň....mám kamoše kteří jsou ůplňkem "posedlí" a sklízí zásadně při ůplňku......ale abych pravdu řek měl tedka zakrslinu kterou sklízel někdy začátkem září(ted přesně nevím v kterej den ten uplněk byl)a kouřil sem s ním to hulení z bonga a jakože mám mega bongo,2 kotlíky a na 30 minut vystaráno,a pak už nic.......možná to bylo tím že to prostě nebylo kvalitní zalí,ale možná taky tím že to brzo sklidil,protože byl prostě uplnek a už to vypadalo zrale......já osobně sem zrovna v den ůplňku vařil s kámošema kakají z mejch listů.a jak už tady bylo řečeno,tak na vliv vnímání člověka má ůplněk určitě zlepšující vliv:)......ale jde podle mě i o to že ůplněk je umělá uv zářivka,když sem nad tím v tu chvíli na mlíčku začal uvažovat, tak sem si uvědomil že všechno kolem je mega ozářené,a na to že je noc není téměř tma,při pohledu na oblohu sem si všiml jak měsíc září,a od toho sem si vydedukoval že na tom něco bude,protože když si to tak vemu,tak každý grower co pěstuje indoor dává na květ fialovou UV zářivku(nebo tak něco fialovýho),a jestě k tomu si myslím že přírodu a její krásy nanahrdí žádná sodíková lampa či co,tudíž si myslím že to určitě nejak pomáhá,ale že by se muselo sklízet zrovna za ůplňku si nemyslím,ale jak už tady někdo psal bude ůplňěk koncem řína,a to by mě tak nějak mohlo do tý doby dozrát, takže to asi taky sklidím za uplnku......toť můj názor
ABSURDUS
citace:
Původní příspěvek od hemp_ty
......ale jde podle mě i o to že ůplněk je umělá uv zářivka,

??? NO ALE TO SI BYL HODNE ZMLIKOVANY - TOTO PROHLASIT, ZE :)
DJ BISKUP
Ty vole tak to už je i na mě moooc :) Nespapal si i nějaký ten klobouček hmm ?
Laras
Měsíc je krásna a těžko pochopitelná věc a my jakož to lidi nejsme schopni pochopit jeho podstatu. ovlivňuje naši psychiku a často se zapomíná na to že jako bytosti pocházíme z přírody a měsíc je koloběh který nikdo z Nás neovlivní!! Nehulte tolik a přemýšlejte o tom co přínáší hulení záleží jen na nás jak to využít jestli v náš prospěch nebo jen v zevl!!!!
hemp_ty
ABSURDUS :mno spíš že je to přírodní uv zářivka co dáváš do skříně na stádium květu
DJ BISKUP:to asi ne,ale jemně sem přebral......mlíko pro 9 lidí sme vypili v 5 a já měl nejvíc(asi sem si fakt ty 3 hrnky neměl dávat).....to že bylo všechno ozářený bylo asi tím že já měl v hlavě taky pěkně ozářeno:D:D:D:D
valdez
Sklízet za ůplňku, to jepro ty divný lidi s batohama.

Měsíc nemá na konopí žádnej vliv a už vůbec není zdrojem UV záření.
Radoslav
Nepatrný vliv tam určitě bude, ale čekat do 22.října rozhodně nebudu, to by to bylo přezrálý a to má určitě větší vliv na potenci a sklizeň. :)
Laras
Valdez: 100% Máš pravdu. Ale psychický vliv když jsi zkouřený a jdeš sklízet je prostě mazec já sám to 1 zkoušel. Ale věděl jsem že to nemá smysl. Měsíc nemá žádné Uv záření!! Nic podobného akorát je ta strana rotpálená na několik set stupňu!!!§
Zhruba na 100 a na odvrácené je zhruba -100 udeální je žít někde mezi :D
valdez
Stačilo by mít kolo abys moh dycky popojet mezi osvětlenou a neosvětlenou stranu. Vlastně by stačily jenom Nike Air;)

Kdysy sem měl takovej divnej sen, že sem byl američan a měl sem na měsíci nafukovací skleníky, ve kterých sem pěstoval brka křížený s kukuřicí;)
hmmm. a co bys dejchal.. helium?
:D
eNDy
kazdy kto sa trosku viac zaujima o bylinkarstvo, samanizmus, magiu, vie ze mesiac ma VELKY vpliv na prirodu cloveka aj na samotne sklizene rastliny...preto sa to robi za uplnku, vtedy ma luna najvacsiu moc!
rad by som bol aby mi sklizen vysla presne na spln mesiaca, bolo by to o poznanie krajsie. ale vzhladom ze niektore rastliny mi uz finishuju, nemozem viac cakat. spln som presvihol tak teraz si musime pekne pockat na dalsi..ktory bude trosku neskor:D dufam ze aspon jednu kytku budem tento rok sekat za splnu...;)
groover
Radoslav: 22 října není úplněk, ale nov. Üplněk je 7. října. Takže bys to mohl ev. stihnout !
Radoslav
Byla tu informace o 22.říjnu, tak jsem se toho chytil a nekontroloval to. 7. října je zajímavější datum, ale i tak nevím jestli to tam ještě bude. Musím to každej den hlídat aby to nesekli jezedáci.
ABSURDUS
Ja budu sklizet 13. rijna (patek)
hemp_ty
to DJ BISKUP:i to je možné....je fakt že sem všechny ty listy nemohl ani narvat do hrnce....ale pak to nějak sedlo:D:D
egzot
je to uplne jedno jediny rozdil je ten ze po tme te nikdo nevidi a kdyz si vypaleny jeste lip lol


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma