Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
pokus leden 2007 - Klikni zde pro originální téma
doksansky
Zdravim vsechny Grouwer cleny a timto vas zvu k priprave pokusu a jeho zacatek planuju na leden 2007.Jedna se vyzkouset tyto pestebni sistemi najednou a to pestovani v hline,bubler,aeroponie,NTF system.V kazdem techto systemu bude k dyspozici 10 kytek.Zaroven hodlam tento pokus natocit kamerou den za dnem hodinu po hodine aby bylo videt rozdilu v techto systemech.Timto vas zadam o vase namety co o jakem systemu chcete vedet nebo co by bylo dobre u techto systemu doplnit za udaje proste vse co by jste chtely vedet.Takze cekam a prubezne budu informovat o stavbe techto systemu upozornuji ze stavba techto systemu zacne az za dva mesice do te doby je cas zmenit veskere komponenty.Zdravim a na vase namety se tesim.
wataz
medium (specifikace)
odruda
koli do toho das?
plocha
vetrani
atd atd atd..

jestli to fakt rozjedes tak R E S P E K T
ale zatim je to takove placnuti do vody promin
doksansky
odpoved na tyto otazky

wataz
medium (specifikace)
odruda
koli do toho das?
plocha
vetrani
atd atd atd


uvazuji o 4*600W nebo 4*400 metalhalogen na rust a sodik na kvet jaka druh nebo virobce jeste nejsem rozhodnut ale reflektor s cooltube odtahem

ventilator typ ulita prutok vzduchu mezi 1400m3/h nebo 1800m3/h jeste nejsem rozhodnut ale jeden na privod a jeden na odvod

Hnojivo prevazne Advanced Hydroponics of Holland plus nejake doplnky

odruda neji jeste nevyresena cekam na vase namety co by jste radi v tomto pokusu videly

plocha asi tak mistnost o rozloze 3,5*2,8*2,1 D/S/V

tyto systemi budou vyrabeny doma na koleni nepocitaje do tohoto vetraky,svetla,spinaci hodiny atd atd jedna se predevsim o vyrobu AIROPONIE z dostupnych materialu hlavne trisek cerpadel atd u NTF a Bubleru plati stejne veci a o hline se neda vubec mluvit.Po upresneni vsech komponentu bude na techto strankach podrobny navod na vyrobu dotycnych systemu a vse kolem nich foto pripadne video a hlavne cena a mysta kde dane veci sehnat.

Cena toho vseho nebuduli pocitat vykonejsi pocitac koupi kamery a fotaku vse digital tak bych se mohl dostat nekam k 80000 Kc.
doksansky
asi si nepochopil o co mi v tomhle pokusu jde chci rozject vsechny ctyri systemi najednou a porovnat jaky ma ci nema urcity system vyhody nebo nevihody
doksansky
Jde predevsim o tu AEROPONII a NTF sestavit system svepomoci za co mozna nejmin a behem pokusu doladit vse potrebne.Jel jsem ted treba 5 kytek na AEROPONII a zkousel jsem ruzne trisky protoze to je asi nejvetsi problem u tohoto systemu.Kdyz jsem prosel cely GROUWER zjistil jsem totiz ze to je asi jeden z nejlepsich systemu ale dost problematicky ohledne trisek.Dale je problem zakorenit rizek bez pouziti jakehokoliv substratu do jiz zminovane AEROPONIE protoze kdyz jsem v tomto systemu jel rizek zakoreneny v RW kostce tak si myslim nebo spis vim ze mi ta kosticka drzela dost vody a stonky v tomto miste uhnivaly.Udelal jsem teda rizky bez jakehokoliv substratu par jich bylo namoceno jen tak ve VODE dalsi byli zalozeny v malinkem BUBLERU a dalsi zase v malinke AEROPONII a v techto systemech vzdy zakorenilo jen par rizku takze je problem i jak zakorenit rizek bez substratu.
Hanizek
Jestli to fakt rozjedeš, tak klobouk dolů. Ale až to skosíš, tak se uhulíš k smrti páč jestli se ti to fakt povede tak budeš mít co hulit hodně let. Počítal si do toho ale ještě, kolik elektriky to sežere???
doksansky
Nejvic elektriny asi sezere osvetleni ale to me nejak netrapi spi se bojim toho aby slo vse podle mejch planu to myslim aby vse rostlo a dalo se na konci spocitat jaky ma ktery systrem vyhody a nevyhody tim myslim kolik co bude stat,cena za elektrinu a vodu a hlavne asi pro vas asi nejdulezitejsi tema propocet vataze a vynosu.Do zejtra do vecera tu bude par nacrtku teda jestli to stihnu a cekam na vase ohlasi tak piste.Zatim je koupen material na skrine to znamena byle lamino desky jedna tato skrin bude mit rozmery SIRKA A HLOUBKA 1*1M A VYSKA 2M celkem teda 4 tyto skrine.
very_hard
No tak takyto pokus vyzera dost zajimavo a otazka na tu kameru co tam chces mat ako ju budes riesit ? PC cam alebo ako ? a s odrodamy co si pisal ja by som hlasoval za Blue Berry :P A inak Prajem Stastie do toho
Erixon
Srovnání by bylo určitě zajímavý, ale nebude prdel všechno uhlídat. S nevyzkoušenýma systémama(hrozný slovo, nemáte alternativu?:)) to bude jako práce na častečnej úvazek ;)

Potom někam umísti dokumentaci k ubastleným systémům - aby byl výsledek srovnání směrodatný tak musí být možnost takový systémy sehnat/postavit ;) v opačném případě bude mít srovnání význam jen pro tebe a tvoje podmínky.

Na 1m2 ti stačí 400w. Co plánuješ za stínítka? wingy by se prodražily.
Ventilace?? 4x TD nebo Ufo + 4xregulátor otáček + potrubí ven nebo místo odtahu ven alspoň 4x Pacháč +dostatečná výměna vzduch v mísnosti? Už začni schánět aktivní uhlí po pytlích :D

Genetika je spíš věc vkusu a možností a je taky důležitá...
hlavně bacha na státní orgány.
zdar
doksansky
Takze ted jsem to dopsal a poslal do prispevku ale vsechno se to smazalo a nahlasilo ze nejsem prihlasen takze posilam nacrtky a popis poslu az bude cas ho napsat
doksansky
nejaky nacrtek
badjoke
Pokus urcite dobry, sem zvedavy, jaksi poradis s jednim odtahem a trubkama na 4CT, asi majej pavouk.. Ty oddelene roomy budou asi potreba, mozna by stacili jen nejake growstany, nebo hlinu rozjed aspon o tyden driv jak vodu, a muzes to mit allInOne..
Erixon: Co treba systemy? Tak nejak se to slovo asi sklonuje.. Pokud si to tea este vod posledni rychty dobre pamatuju..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma