Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
žloutnutí pálek v 55dnu květu - Klikni zde pro originální téma
Midloch
Materiálu s touto tématikou je tady opravdu hodně,je jí tady tolik,že nevím z čeho určit co to mu je!Ale myslím si,že je to vydatnou a častou zálivkou obden cca0,4l hnojím AH teď teda FS nonstop,protože pěstuju v kokosu teplota kolem 27 přez den přez noc tak 22 hnojím víc než je na návodu,ale přehnojený to nevypadá!vlhkost tam je problém kolem 50%přez noc přez den klesne na 40%

ventilace nonstop UFO 225M3 + ofuk kytek malým větráčkem.

Největší strach mám z plísně,tak prosím znalce o radu,co myslíte?Nemám tu kytku dat už pryč co je tak požloutlá
harvester
Nechci nějak dělat chytrýho,ale mě se teda nezdá ta kytka,hlavně na první fotce,nějak žlutá.Co mám tak vypozorováno tak v indoor pěstění ty kytky žlutnou ke konci "skoro" všechny,tedy alespoń nemají tu krásně tmavězelenou barvu.Myslím že když budeš věnovat zvýšenou pozornost vnitřku palic nemusíš se plísně obávat.
Taky může být všechno jinak že jo....
To sem teda poradil:)
Midloch
no takhle,palice na venek,že by byly nějak plesnivé viditelně nejsou vůbec!!Akorát to takto žloutne a asi docházím k názoru,že je to přelity!!!
Rudra
midloch, mne to pripada ako proces s FS. flushujes a kvety si sosaju tie posledne zbytky zivin z listnatej casti do reprodukcnych organov- sisiek.tj ze pomalicky zltnu listky. na tvojom mieste by som s tym FS neprehanal a dalsiu davku FS by som daval az po preschnuti substratu,do pody staci s finalom 2x3x a potom len H2O, pekne si prezeraj krystalcukrik, mal by byt este ciry,akonahle sa bude zakalovat do biela - kosil by som.mam to tak odskusane na svojich.
vsetko je na tebe, ako sa rozhodnes, si v 55 dni a nechaj rastlinku troska "vysusit", |mas tam 40% v. a+ mozno casto zalievas]

nech sa dari
r
Jaamal
Na te druhe fotce jde uz videt hodne hnedych pestiku, kyti tedy uz zraje a to listy zloutnou prirozene
Pupiset
Kamo rek bych ze to mas zrali na kosu,ostatne sklidit 55den qwetu neni nic az tak neobvikleho,chtelo by vedet co je to za model.
Kdyztak cihni na muj thred 250bio/kwet,ve finale sem tam mel jeden model uplne zlutej;)
Midloch
Takže je to WW a ta by měla mít ještě něco před sebou,chtěl bych jí skízet tak v 66 dnu,ještě není ani moc pocukrovaná!

Nicméně,bych tenhle thread uzavřel a prosil bych o smazání.Myslím,že obávaná plíseň to není a že je to přelitím a stářím kytky.
zemi
Čest vim, že to uzavíráš, ale i přesto si nedokážu odpustit poznámku. Sám ze skušenosti vím, že WW v 50 dnu žloutne a schazuje listí. Vypada to neprirozene, ale je to OK. A jestli chces aby se ti festovne vosipala, tak ji nech poradne vyschnout.
Rudra
potvrdzujem zemiho dodatok, posledne dni urcite sa pokus o znizenie r.vlhkosti. prajem vela zdaru vsetkym
r
Midloch
To Rudro,ať dělám co dělám,tak s r.vlhkostí už dolů asi nepůjdu!

Dělám to tak že svítím když je večer(r.vlhkost venku je největší) a ráno se mě lampa vypne a dopoledne otevřu okno abych větral!(r.vlhkost venku je menší,pokuď neprší.) Ale víc už udělat nemůžu ventilaci si myslím,že mám dobrou a když ta vlhkost je na <|> v místnosti,tak ve skříni stím nic neudělám!!
Midloch
stou solí jsem už to někde slyšel,ale moc sem tomu nevěřil,ale ukusím to,příští kolo:)Vím že mě někdo radil ať seženu takový ty sačky co jsou v botek!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma