Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
Že by svilušky? - Klikni zde pro originální téma
Toxikoman_169
Myslíte že to budou svilusky? Ja jsem tak koukal tady po foru a myslim si ze by to mohli byt oni.. Zatim je to jen na spodnich listech.. A potreboval bych doporucit nejakej ten potrik proti nim, ale uz sem v tretim tydnu na kvetu..
zanedlouho to tu smaznu..
Celller
Jsou tam videt takovy maly tecky, asi tam budou, jinak pouzij Talstar, je to sice chemie, ale do konce kvetu by se to stratilo, jinak se redi 0,4ml/ 1litr vody, pomaha dokonale, ja ho pouzival
Toxikoman_169
Diky Vám za ohlasy.. No bohužel přenášet se nedá, je ve skleníku a má něco přes sva metry, je to Papaya :) Ale problém je že se k ní ani nedostanu ze všech stran,poněvadž je dost nahuštěná u skla.. Právě totiž zítra jedu do Hydroponicu, tak bych tam chtěěl něcoo proti nim koupit..
Jahudka!
Toxikoman_169 - Pokud to mas opravdu ve skleniku a jses tam schopnej udrzet vlhkost okolo 90 pocent,svilusky by mely chcipnout i bez jakykoliv chemie.Ony v takove vlhkosti proste neprezijou.Porad nasavaji vlhkost az prasknou.Svilusky maji rady teplo a sucho,to je zakladni podminka pro jejich preziti a rozmonozovani.
Na fotce muzes videt jak jsou to malinky svine.To je opravdu list travy.Jsou videt blbe i pod lupou.Dobre si to prohlidni.Barvy muzou mit ruzne.
Toxikoman_169
Tak po návštěvě Hydroponicu mám CELAFLOR Schädlingsfreineem - což je bio postřik.. Tak sem zvědav zda se mi podaří je s tím vyhubit.. No právě že když svítí slunko např jako dnes tak mam ve skleníku 35 stupňů a to mam odevřené dverě a tři okna, víc už sem tam toho odevřít nedá.. A udržet vlhkost 90 procent to nevím jak bych dokázal..
EDIT: Hmm tak dneska na to koukam, a svilusky si pochodujou na listech :( a to sem to strikal ve ctvrek na vecer.. Tak sem dneska zas celou kitku postrikal a to se fakt snazim aby byli postrikany hlavne ze spoda.. No ja se jich snad nezbavim :mad:
Toxikoman_169
No to uz neni mozny, oni ty svi*e porad zijou :(


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma