Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
nevyhorime! - Klikni zde pro originální téma
tadpole
predem zdravim vsechny. dekuju za pomoc pri stavbe moji skrinky 250w sodik. na kazdej problem jsem si tu nasel odpoved, ale ted jsem trochu v koncich. zapojil jsem komplet osvetleni z growshopu. uz mi to jede 5 dni a nejak se bojim toho, ze komplet tlumivky s predradnikem moc hreje :-( ale hrozne, doufam, ze jenom plasim :-) urcite by mi pomohlo, kdyby mi nekdo napsal, ze to je normalni. predem diky. urcite jestli nevyhorime, tak poslu fotky. je to moje prvni skrinka a myslim, ze zatim v poho.
Co?
hele nejlépe tě uklidníí: strč k tomu teploměr a uvidíš jaká tam je teplota... určitě to nebude bod vzplanutí podložky...jakou u toho jistě máš ;)
btw. víc bych se bál (viz. r-man), že ti bouchne výbojka.... (ale i tak je myslím zatím jedinej tady co se mu něco tak hroznýho stalo)....
btw2. hihi...hodinář taky ví o čem je řeč, viď? :D
Dude
jasny :)
+ pro inspiraci jeste treba
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=1920
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=20173
tadpole
diky za za zpravy:) uz sem v klidu. strcil sem pod to dve bridlicove serizle tasky na strechu.snad by to melo byt v poho?
van blade
citace:
Původní příspěvek od tadpole
diky za za zpravy:) uz sem v klidu. strcil sem pod to dve bridlicove serizle tasky na strechu.snad by to melo byt v poho?

jo to bude ok
kulo4
dobry napad...dam ich pod to aj ja...
pildo
co tak keramicke kachlicky?
Mám to hozený na malým obráceným akváriu. Hřeje to dost, ruku na tom neudržím.

Jinak hasičáky už nejsou moc drahý :-)
D-O-M
to by me zajimalo, kam jsi vlastne hodil ty bridlivcove tasky? muzes hodit nejaky foto? jestli ho tu uz teda nekde nemas
Wolker
Taky mám pod trafem velkou kachli, nahoda je svině.....

Jinač trafo mam ve skříni v nádstavbě, tak jsem tam radeji do boku vyřezal otvor, kde proudí vzduch. Myslim, že chladit trafo ventilatorkem je zbytečny extrem :-) W.
tadpole
foto hodim hned jak to bude mozne.mam totiz fotak uz tri tydny v oprave:-(. jinak jen tak pro predstavu-skrin mam rozdelenou na dve casti.vetsi s kytkama a vsim co tam tak zhruba ma byt.a do druhe sem natahl prodluzku,odkud vede cela elektrika. rozdeleny bilolocernou zahradnickou folii. pro lepsi pristupnost,co nejdriv pridelam otvirani na suchy zip.vlhkost se tam nedostava,jen sem byl dost neklidnej ohledne teploty trafa.dal sem ho tedy dal od vsech kabelu(na jinou stenu) a provrtane,serizle na pozadujici tvar dve bridlice,strcil pod to. radeji dve,jistota je jistota.
m3divh
Nejlepsi je azbestova deska, a nedavat k tomu nic co lehce vzplane.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma