Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Vr5 - Klikni zde pro originální téma
Mr. Figaro
Zdravim:)

Musim říct že opravdu hezkej thread:bravo:, takhle maj vypadaj reporty ze svejch sklizní:punk:, ale škoda že musíš končit, zas je o jednoho dobrýho pěstitele míň:( , ale řiká se že nejlepší je skončit v nejlepším......!Stejně si ve svym novim domově postavíš nějakou miniskříňku, nevěřim že bys ses na to úplně vysral, taková do mrtě pořešená 70ka bude akorát (pěsting ti bude chybět, uvidíš)

Jo a jinak kytičky vypadaj taky moc hezky, já bych to sice pořešil trošku jinak(Scrog je scrog:) ), ale proti gustu žádný dišputát:);).......Dyžtak sem pak někdy hoď nějakou fotku s porovnáním ať tý velikosti palic nejde uvěřit!!!

(K4U)

Hodně zdaru, přeji

:punk:
zaya.cz
ano tak ma vypadat spravny report svych sklizni-"sral sem na to ale mam hold proste stesti" :D (nic ve zlem konec dobry vsechno dobre)
etno
musim rict ze je to opradu dobra sklizen.. btw. nebula vypada hodne slibne:) jen tak dal..
Mr. Figaro
citace:
Původní příspěvek od zaya.cz
ano tak ma vypadat spravny report svych sklizni-sral sem na to ale mam hold proste stesti :D (nic ve zlem konec dobry vsechno dobre)


Voidmane ty máš dva nicky? Nebo je to jenom nějakej hroznej překlep od zayi???:D

To etno
citace:
Původní příspěvek od etno
jen tak dál


Přečti si první příspěvek.........:rolleyes:
Zdarec bejbe - cheche - všechno vidim :satan: :D... Tvůj report mě opravdu velmi rozesmál a vzhledem k tomu, že tě znám, tak si to umim i živě představit, jak to celý probíhalo - TOTAL Zevlout :punk: :punk:. Snad ani nemusim zdůrazňovat, že čím větší sedlák, tím větší brambory...:D:D Stejně jako u mě :) Sem zvědavej na Apollo a Nebulu v porovnání s mojí hlínou a už se těšim na ten romantickej večer při světle ze špeků místo svíček. Vypadá to libózně, aby po tobě nechtěl hassasin výpalný :D Tak brzo na srazu, těšim se a abych nezapomněl - K mínus za naprostou absenci péče o květiny :D:D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma