Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
3grow_Drip-coCos_1000HPS - Klikni zde pro originální téma
-badboy-
zdRawim

po nějáký době sem zas tu a rozjíždim svůj 3 grow.Oproti minulím pokusům pojedu hydro_drip_sistem a z důvodů který si prečtete dál 1bublák:))

set up proběhl a myslim že docela kwalitnim stylem (oproti 1a2)

box: 120x130x200 cm

lampy: 400w a 600w sunmaster

médium: kokos a perlit

kwětináče: 6l

hnojky: komplet sérka od AH + pith-amin

genetika: 28x sweet tooth3xSensi star 22na dripu 6 v bubláku
-badboy-
2/18

další fota....

řízky sem zasadil před 2 dny....a potože mi nevyšli kapilári(pouze na 22holek) tak sem udělal 1bublák... (je to 10l barel od protejnů:)) a dal do něj zbylích 6samiček. je to možná moc ale tak měl sem je vyhodit???....nééé to si radši vyzkoušim jak to pojede v bubláku a uvidí se.....
Frutexx
Cau
Hele no myslim ze 6 kytek do deseti litroveho bubleru je pod 1kW hooodne malo - podle me budes dolejvat roztok jak cervena mys a stejne to nebude zadnej slagr ....
Jinak celkem pjeknej setup ;-) . . . .
PS: mohl by ses trochu vice rozepsat o tvem dripu? jak casto zalejvas, jaky pouzivas cerpadla, jaky pouzivas kapilary - zhruba jakto mas poreseny ten drip - dikec a hodne uspechu s tvoji posadkou ;-)
Jeck Herer
Zdravim! Taky chválim,rozjezd máš good,a pod 1KW by to moh bejt dost mazec!! Jakou máš zhruba teplotu?? Chystám se možná na třetí grow trochu upravit garážičku a k tomu čtyřkilu přihodim ještě jednu 400w na trochu větší plochu.... Jinak by mě taky zajímal odtah,jakej tam máš,přece jenom to asi hřeje celkem slušně ne? :wink: Bye
-badboy-
zdrawim

...TEPLOTA to je to co ted, budu muset řešit. na 1fotce je vidět ventilátor(cca 125m/h) co chladí obě lampy....ale jak se ukázalo nestačí to!!!! samotných 600w nebo jen 400w to uchladí v pohodě ale obě na jednou.....to nedává:( v pravim hornim rohu je ventylátor(20w) na přítah do skříně a uvnitř je zatim jen 1 klipsnovej větrák (budou 2).

teplota ve skríni je 33-35 °C.....coš je hodně, ale né zas tolik aby se to nedalo zvládnout......budu muset zainvestovat a koupit pořádný TD na chlazení lamp.

jinak...myslíte že bude lepší samostatnej okruch chlazení ??? ....ted mi to saje vzduch ze skříně takže to mám i jako odtah.
-badboy-
DRIP

roztok mám v takovym velkym hrnci na zavařování cca. 30l s víkem. čarpadlo z OBI 8W 7l/min výtlak 1,2m na něj napojená hadice z hadice vedou mikrokapiláry do PE držáků co jsou napíchaný v květináčích :) každý 4hodiny se zapne čerpadlo a 1minutu jede. no a vypadá to že to stačí.

PH zálivky držim na 5,6+-0,1 a EC 1,20.

drip jedu po prví a tak se hodí každá rada...není to EC moc??? na tak mladý řízky??? (zatim to vypadá že né) a co to zalévání????


jo a ten bublák.....ten je tam jakoby navíc...jak sem psal takovej pokus...prostě zbyli řízky a já je newihodil ale využil právě do bubláku:) jinak v bubláku je EC 1,00.
-badboy-
fištekk

pochovej filtr mám...robusní:) ale zatim není nainstalovanej.....ten větrák to je fakt bída...mooooc slabej:(
Erixon
Připomínky podobnýho charakteru jako frutexx.
Do toho bubleru bych dal tak 2 kytky a na výnos by to nemělo vliv. (akorát kvalita by byla lepší IMHO)

A ten drip by mě taky zajímal (jak to máš pořešený)

EDIT ňák jsem tu stránku nerefreshoval a od přidání příspěvku už vim že to je vyřešný. Tak se zeptám ještě - kapiláry jsou přidělaný přímo do direk v hadici nebo máš nějký rozvodky(to je ale hnusný slovo)?
Teče to ze všech stejně i bez ventilu na redukci tlaku?

ještě dořešit ventilaci, ale máš to pěkný!
-badboy-
Erixon
kapiláry jsou přímo na hadici (nadírkovaný)

zčekni 1obrázek v 2příspěvku
-badboy-
4/18

zdRawim

dneska po 4 dnech růstu sem holky prwně zaštíp....pořídil sem taky nějáký fota za "tmy" abyste viděli že se jim daří moooc dobře :) :)

TEPLOTU sem stáhnul na cca 30°C+1-2°C ( větší výměna vzduchu v pěstírně) jen sem zapnul a správně nasměroval klipsnovej větrák aby foukal tak něják pod lampy. je to jen o pár stupnů,ale víc se ted nedá dělat !!!SLABEJ CHLADÍCÍ VĚTRÁK!!!

zatim to prostě vypadá zkwěle.....mám z toho radost:)


PS: wšimě te si na 4fotce jak jsou okousaný listy....nějáká ploštice zelená je tam okusovala....bohu dík sem jí chytil a .....zabil!!! další kousance se neoběvují tak že to musela bejt ona....bohužel její foto nemám:( :)
-badboy-
...tady je ten zavařovací hrnec co vněm mám živnej roztok, dál EC metr a hnojky........ten phyt-amin jestě nemám ale už sem ho obědnal spolu s B'cuz bostrem na květ specialně pro kokos.

zatim čau
-badboy-
7/18

zdravim včera to byl týden po přesazení ...a tady jsou fota:)


jinak nic se nezměnilo...zatim...teplota stejná kolem 30+°C

EC 1.40 +- 0,04
PH 5,6 +- 0,1
-badboy-
8/18

o den starší.....
-badboy-
....nikdo nemá žádnej komentář...????????

díkes za 2 :) karmičky
-badboy-
PLÁNOWANÁ KONEČNÁ VÝŠKA

...nechci to hnát moc vysoko.....to byla chyba 2ho growu...nechal sem je moc dlouho na růstu a po přepnutí se mi vytáhli až my box nestačil a musel sem ohíbat a ohíbat a vůbec to newipadalo dobře.

počítám ještě tak 3-5dní možná týden a přepnu na kwět...konečnou vyšku bych chtěl tak 80-100 cm. lampy jsou cca. 130cm nad květináčema a nechci s nima hejbat. (ale když budu muset tak budu muset)

:jumper: p3@ce :jumper:
-badboy-
13/12

nowé fotky

zejTra po 14 dnech přepnu na kwět.....kwětová fáze je mnohem zajmavější :) máte se na co těšit.
-badboy-
BUBLÁČEK

těch šest koček v bubláku newipadali z počátku moc dobře...ale jak je vidět vzpomatovali se a rozjížděj to :)



... ty nažloutlí listy jsou starý listy právě z toho začátku...moc dobře jim nebylo....moc živnýho roztoku a topili se:(

ps...už sem je ostříhal.
-badboy-
13/18

další fotky :)
-badboy-
zdravim

dneska je to 2den co jedu 12/12 ...o proti plánu přepnout v sobotu...sem se rozhod že to nechám až na neděli :) ( :) v sobotu se mi ještě nezdáli :) ) fotky ještě nemám páč si pučuju foŤák od kámoše....ale rostou jak z vody....rozjeli to jak zběsilí a rOstOu a roSTou a RosTou.....zatim docela nahuštěná JuNgLe...ale tak vytáhnou se a nějáký to mysto mít budou, nebude nic extra ale 1000HPS je 1000HPS tak že to prokoukne. (snad)... když...tak jim "zKráTim listy"

zatim čau a těšte se na fota....budou brzy

p3@ce
-badboy-
jj koupil sem jí páč se o ní píše že je nejlepší na trhu :).....o proti normální bílí...nesrovnatelná!!!!! 100% lepší odraz no a o proti tý stříbrný....(tu mám z 1growu...jen na odklápěcí straně) je asi taky lepší...podle mího lepší distribuce světla.

jj měla by bejt natáhnutá...ale já nemám skřín jako takovou....spíš takovej pařníček......dřevěná konstrukce....přes ní normální bílo/černá folie ( prosvítá ) ...zevnitř právě tahle nová ( neprosvítá ani náhodou)...a z venčí jen tak pro ..."wZhled,radost,sichr"...jsou natažený deky. žádnej ůčel to nemá...jen to vypadá líp....protože v to mám v pokoji kde spim:)

postnu fotky...

zatim
-badboy-
ale máš pravdu......pro dokonalost jí zkusim líp natáhnout...ikdyž to nebude úplně rovina.
Čau kémo, chtěl bych se zeptat, jak řešíš odpad, co přeteče z květníků - máš to na nějaký nopový podložce? Nemohl bys to nafotit pls? Kámoš teď řeší podobnej princip a moc bys mu pomohl nějakýma radama. Máš spešl nádobu na odpadní roztok? Je to na nopový fólii? Jinak pěkně rozjetej grow, ať to dojede do co největších bambulí, Good Luck :)
-badboy-
to Rappa

jasně že to můžu nafotit......
na zemi je nataženo několik vrstev igelitové folie....je to takovej malej bazének.....tak že všechen "odpad" co vyteče z květináču se tam schromažduje....v období růstu,když je zaplá zvlhčovačka mi hladina docela stoupá a kvůli vysokýmu PH jí musim odčerpávat....ale recikluju to na zálivku :) ted na kwětu když sem jí vypnul, se hladina moc nezvětšuje drží se jen pár milimetrů nad folií.

ale zalévém jen jednu minutu každý 4hodiny...ted už to začíná bejt málo...viz fotky a příspěwek dál.
-badboy-
3/12

zdRawim


3den kwětu a nějáký ty slibovaný fotky jsou tady.....
jak je vidět je to fakt juNGle.

zdá se mi že začínají strácet barvu a tak sem jim přidal 1minutu na závlaze...tz. že ted se čerpadlo zapne každý 4hodiny na 2 minuty!!!

EC 1.65 +-0.05
PH 5.6 +-0.1-2



ps...svěšené listy jsou proto že je zrovna "noc" :)
-badboy-
mýsto zvlhčovačky nastoupil otáčecí větrák...viz foto. a na další fotce je klipsnovej větrák....ofuk kytek ze zhora:)
-badboy-
4/12

další fotky


to Rappa
máš reCht...." jedou jak čert" :)
-badboy-
.....velké nesnáze v malé skříni.....

vidíte ty dvě zakrslí a světlejší kytky?? jsou mnohem menší a světlejší než ostatní a já newim proč.......... TAK PROČ?????????

asi to bude kapilárama co??? newim čim jinym když ostatní jsou oUKej.
-badboy-
fištekk
jj udělám jak říkáš....:)

jinak je to mazec roste to jako blázen....tohle bude můj nejlepší grow :) do 3 wšechno nej ! :) ....ale nechci to zakřiknout!


!fakt!...je že..
hydro_drip_system nemá chybu z kokosu žádný mušky nic....neřešíš věčný zalejvání ...u 20 a více kytek to už chvilku zabere....takhle jen namíchám zálivku a o zbytek se postará čerpadlo :) a roste to jako čert :)
-badboy-
8/12

Zdr@wim

8den kwětu...a už se to začíná rozjíždět...už vylezli první malinkatý chloupečky :)

zatim vše bez problémů....L@Jdy jsou po manikůře...nějáký listy šli úplně pryč nějáký jen z půlky....wšechno smírou samZDřejmě.

teplota
po vysazení zvlhčovačky a následném nasazení větráku klesla teplota na zkwělích 28°C :)

wLhKost cca.45%

EC 1.65 +-0.05
PH 5.6 +-0.2
-badboy-
další foTos

:) :) :)
-badboy-
11/12

cuZz
wčera jsem všechny kytky vytáhnul...ostříhal...a přeházel. jako dostali zabrat....prostě sem se naHulLil (jako wždy) a pustil sem se do toho :)
-badboy-
buBLáček + další fotky
-badboy-
...set up :)

větrák ted fouká zezHora :) :)
-badboy-
13/12
-badboy-
21/12

mno na 21den to vypadá mooc slušně.....nemůžu si na nic stěžovat...popravdě vůbec nic neřešim...rostou jak maj,jsou zkwělí..zdraví... a nádherně voněj:) zítra je zas vyndám...a ostříhám , už je to zas jungle.....:)
-badboy-
za světla...
-badboy-
ty nevišší maj cca. 83cm jinak kolem 75cm +- 5cm. :) zKrátka jak sem chtěl :) :) ....ale ještě trochu povyrostou počítám tak... 10cm+

p3@ce
-badboy-
22/12

....kytky dostali 2 manikůrku....listy + oholený stonky:)

...jestli se to někomu zdá moc drastyka a kontraproduktivní tak at si uvědomí že je tam na 1m x 1,2m natěsnáno 22kytek na dripu a ještě bublák!!!!nijak jinak se to dělat nedá!!!!
-badboy-
.......co si o tom wšem zatim myslíte????? ZAJMÁ MĚ VÁŠ NÁZOR

tak se plz. vyjádřete

th@nkz
-badboy-
to Erixon... jj poperu to do nich!! :) včera mi přišli nové aditiva na květ. od AH (páč mi došlo) + od B¨cuz. fotky postnu pozdějc.

eso rimmer... jj souhlas už je nehodlám stříhat....stou folií sem 100% spokojenej a můžu jen doporučit. a to čerpadlo...koupil jsem ho v OBI 7l/h,výtlak kolem 1,5m....ale je slabé!!!!!

při namátkové kontrole jsem zjistil že z některých kapilár jen ukapávalo...musel jsem je profouknout ale stejnak to z těch delších jen slabounce počůrává. možná by to chtělo i něják propláchnout peroxidem co??? ten drip prostě komlet v další sérce vyměnim.....sylnější čerpadlo,filtr,kapilári....
-badboy-
zjmavostí je že EC "odpadu" před 1ostříháním bylo něco kolem 1,00 +- ale spíš - 0,20, po stouplo na 1,30 +- a po 2střihu je ted EC odpadu 1,50+-. přičemž zálivka má EC 1,70 +.

závěr...kytky ted berou daleko mín živyn něž předtím...

niják to neřešim květináče mi stejnak stojej v bazénku s "odpadem"....viz 4foto 41 příspěvku.
borifield
jedu stejnej setup akorat bez te 400w a ECmetru tak by mne zajimalo kolik si hnojil (hnojis) - rozdily v hodnotach na baleni ?

kytky sou nadherne zeleny a zdrave rostou, nemyslim, ze jim chybi dusik.. proc bys rimmere pridaval jeste grow?
-badboy-
ze začátku jedu podle tabulky... no spíš malinko mín a postupně zvišuju.... ted dávám na 10l (1víčko = 5ml+) 2víčka grow + 4 víčka blow + 2 víčka micro....(EC kolem 1,70 +-) + aditivez na kwět a 1-2x týdně enzimes +...... prostě komplet sérka od AH. ted navíc nasadim k aditivům od AH i od B¨cuz.....a myslim že to bude mazec. mno uvidíme :)
-badboy-
26/12

přišla wárka stimulantů :smoker: viz. foto po nasazení očekávám razantní změny......ale newim nikdy jsem ten B¨cuzz stim. nepoužíval....

zálivka je tedy z AH 2,3 + kwět. stim. + B¨cuzz květ. stim. + 1-2 týdně enzimes +

kytky se pomalu probrali z šoku který utpěli !! :) a už to zas rozjížděj.


dík wšem za K+
-badboy-
28/12

už to začíná bejt hóódně zajmaví
-badboy-
....next
borifield
rimmere s tvoji ideou bych souhlasil, kdyby se jednalo o rust ale na kvetu je prebytek grow (pokud neni opravdu treba) spise ke skode, hmota, ktera se tvori nebude tak celistva a kytky budou v tech mistech spis vyssi (min hmoty) nez sirsi, coz je na palicich docela minus
-badboy-
....chLapi stejnak mi už grow složka došla takže jedu jen blom and micro.......tak jak je psáno v návodu na použití. pro nic za nic by to tam nepsali že se má grow v pokročilejší fázi kwětu vysadit......každopádně dík za ohlasi....aspon někdo sem něco píše :)

jinak je pravda že se kytky po ostříhání zasekli....a že jedou pomalejc.....na 2stranu to může bejt KLAM....čumim na ně totiž každej den a tak ty změny tolik newnímám.
-badboy-
next day....
-badboy-
...KOLIK si MYSLÍTE že TOHO ve FINÁLE bude???

typ se wztahuje jen na drip....tedy na 22 kytek v 6,5l květináčích.
reggae_druid
přeju ti co nejvíc a co nejlepší....

můj tip:880g ? :)
-badboy-
jj 880 by bylo mooc fajn....ale nemyslim si že toho bude tolik....:( no ale třeba jo tak uvidíme :) :)
Frutexx
Cest covece vypada to podle me na slusnejch pulkila cistejch, suchejch, libovejch palic :) . .
Jo tu grow slozku bych uz v tyhle fazi kvetu rozhodne nedaval - pral bych tam ten booster od atami + nastridacku kvetak od atami a od AH - z tveho textu mi vyplynulo ze kvetaky pridavas do zalivky oba dva - podle me by bylo vyhodnejsi lejt napreskacku ten a ten - ale ne najednou. A klasicky doplnit vyzivou na pozadovany EC (AH micro, bloom).
Jinak kytky se po prostrihani opravdu nepatrne pribrzdi - proto bych jim treba po prostrihani dopral proplach s pridavkem enzymuu a mozna by se mohli kytiz vratit rychlejs do starych rustovych koleji . . . (mozna by se hodil i postrik nakym pripravkem, phytak, fishmix (biobizz) apod.) - (zalezi to ovsem na pokrocilosti kvetove faze - na palice kery budes za tyden sklizet by sis zajiste phytak nevylil) . .
Dale k tem kapilaram - pro zajisteni kvalitniho prutoku je zapotrebi vykone cerpadlo (zhruba +-1000l/h), ciste - pruchodne kapilary (nejvhodnejsi jsou 4mm) a veledulezitym prvkem, ktery zajistuje spusteni zalivky ze vsech kapilar soucasne a shodny prutok u vsech kapilar, je tlakove cidlo, ktere se montuje ve shodnem poctu kusu jako mame kapilar.
Plus bych ti snad na zaver doporucil aby sis jeste doporidil nakej ukoncovac kvetove faze s pridavkem S(sira) - vhodny je napr. AH final solution (nema zadne ziviny), nebo GH ripen (coz je v podstate PK13/14 obohacene o ukoncovaci prvek - Siru) . . . U final solutionu muzes provadet flushing s timto pripravkem temer do konce, naopak u ripenu bych ti poradil po vysazeni jeste nakou dobu prolivat jen cistou vodou (maximalne obohacenou o enzymy), protoze ripen jeste nejake to P a K v sobe ma - tudiz by se to asi podepsalo i nachuti . . . .
Jinak ti drzim mooc palce at to vsechno s uspechem dokoncis a at nenastanou zadny komplikace....
Otazka: jak dlouhou maji tve odrudy dobu kvetu? . . .
jaky presne typ spinacich hodin pouzivas na spusteni cerpadla?
kdes poridil EC a PH metr (jakse jmenuje) a kolik si za ne zaplatil? . . .

edit: ted koukam na fotky a vidim ten FS od AH takze v poradku ;-)
-badboy-
to Frutexx

jj máš recht...drip budu muset komplet změnit....slabí čarpadlo,tenký kapiláry.. ucpávaj se mi!!! ted už to něják dojedu ale na příště to změnim. akorát nevim...nikde sem zatim neviděl ty 4mm kapiláry....???

model je to sweetToth3xsensi star newim přesně jak dlouhá je doba kwětu.....tak na 55 dnu jim stáhnu periodu na 10/14 pak na 8/16 a nechám je dojet až se my budou zdát o.k. tak sklidim.

spínačky mám ze shopu viz. foto ale pozor na ně nejsou zas tak úplně 100% spolehliví. párkrát se mi stalo že sepli v jinou dobu než na kterou byli naprogramovány.....jen víjmečně ale stejnak!!

EC metr mám taky ze shopu ( www.greenhome.cz ) cena cca. 2500kč viz. foto někde na začátku threadu.
PH pouze test.....za pár babek:)

díky za ohlas a rady peace
MAS TO HODNE LUXISNI MNO TAK HODNE ZDARU PROC MAS TY LAMPY TAK VYSOKO NENI TO SKODA?
-badboy-
jj zdálo sem mi to taky moc vysoko.....před pár dni sem je dal níž. jen o kousek....mám slabej chladící větrák....:(
Frutexx
ty kapilary zkus sehnat treba tady ale maj tam jenom 3,3mm a 6mm je to dobrej shop http://eshop.klecka.cz/index.php/cP.../sort/2a/page/3
cago
borifield
badboyi jak bylo kyti velky kdyz si prepinal na kvet a ted?
-badboy-
mno asi tak na 30cm sem přepínal a ted jsou něco kolem 80cm.
-badboy-
zdravim

před asi 4 dny se w mé tak krásně rozjete idilce obělilo zlo v podobě velké wlhosti a seslalo na mé kyti plísen !!!!!!! napadla 3 paličky pár cm pod vrcholem.....hned sem je ustříh (viz fotky) aby se nešířila dál a přidal 21W ventík na odtah a velkej větrák na rozhánění vzduchu uvnitř pěstírny(viz foto).....předtí byla vlhkost cca 50-70%=den-noc...ted díky dalšímu (silnýmu) odtahu je vlhkost max.25 přes den....a proto že jede nonStop tak i v noci mám zkwělejch 40% maximálně!!!!!

zatim se zdá že byl problém vyřešen....

na dalších fotkách uvidíte jak sem musel některé ze salámů přivázat páč jejich "tíha" začínala bejt na stonky trochu moc:)


edit: ty fotky zástřihu přiložim pozdějc
-badboy-
44/12

no a tady už nějáký fota z 44 dne kwětu......
-badboy-
and more.....
-badboy-
...:)
kolego jak pak ti to dozrálo ?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma