Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Jak jsem zmastil NFT,400w sodík... - Klikni zde pro originální téma
MarriHuann
Zdárek groooveři.¨
Chtěl bych se s váma podělit o mé začátky.
Pěstil jsem 4léta venku ale nebylo to pro mě to pravé ořechové vzhledem k tomu že jsem měl kytí 100km daleko a řidičák je v čistírně,za chlast njn :(,jsem se tedy rozhodl pro svůj první indoor.
Nejdříve jsem čerpal 2měsíce info z grooweru a jakmile přišla výplatka tak jsem se do toho za pomocí pár přátel dal.
Má volba tedy je hydro-drip systém.
Tento článek bych chtěl věnovat těm,kteří začínaj tak jako já a tímto jim tuto trnitou cestu začátků alespoň trošičku ulehčit :)Tak jdem na to:
Zbyl mě na půdě po snižování stropů v bytě nějakej sádrokarton i s účkama takže volba z čeho bude konstrukce byla jasná.
Po dlouhých úvahach s velikostí jsem vzal v potaz to že 400w asi bude docela slušně hřát,a tudíž jsem zvolil větší velikosti a to výška 200cm x 160 x 110 cm.
Myslím že se tam nezvedne tak lehce teplota ale newím,jsem začátečník.
Po sestavení konstrukce která mě trvala za pomoci jednoho skvělého človíčka asi 4hod jsem vše vytapetoval reflexkou používanou za topení,která skvěle odráží teplo tudiž asi i světlo a stála něco kolem 600kč .
Poté následovaly rozvody el,a šup na stavbu konstrukce pod truhlíky.Je to 40cm nad zemí,kvůli kalfasu na roztok a opět ze zbytků.Toté jsme zpojili truhlíky plastovýma trubkama,vše ve spádu aby se nevytvářeli kaluže a teď mastíme rozvod roztoku ke každé kytí zvlášť.No celý to zatím trvalo 3 dny,ale ještě není dorešena ventilace tak cosik toho času to ještě zpolkne,ale lidičky jednoduchost sama.Snad to pojede.To je zatím asi tak vše,zase se ozvu a budu rád za vaše nápady,rady a připomínky za které vám moc děkuji a bez tohoto skvělýho groowru bych to asi nedal...
Jeck Herer
Tak tohle vypadá zatim dost nadějně!!
Můžu se zeptat co chystáš nasadit za modýlky? Každopádně držim palce a ať ti to parádně šlape! :smoker:
Jeck Herer
Northern Lights je určo super modýlek... Hodně jsem o něm slyšel,a skoro všichni co ho tady jeli tak s ním byli spokojení!Myslim že volba je určitě good... Co je to za generaci a od jaké seedbanky jestli se můžu zeptat??
Coliseum
Bych se drzel toho Northern Lightu , stejna uniformita modelu atd je good, budes je mi secky priblizne stejne vysoke atd.
MarriHuann
fištekk -- pacháč netřeba ,nedaleko je komín :)
Hele a ta wetáž,zkusím tu 400 a uvidím,když tak přikoupíme :)
Hele, já pořád nechápu, jestli pojedeš drip nebo NFT? Do těch truhlíků dáš pak rohož a řezy? Nebo ti to bude těma truhlama pořád protýkat? Samo, že potřebuješ A-Pump. Pokud děláš růčo, tak nezapomeň na filtr...
Jahudka!
MarriHuann - 600w je na takovou plochu akorat.Tech 400w je opravdu malo.I to 6 kilo bys mel v takovy bedne uchladit v pohode.Ja v poho chladim 4 stovku na plose 85x60.Jestli pujdes to doho 6kila,doporucil bych philips green power:Nekde tady v diskusich se doslo k tomu ze by mela bejt na kvet nejlepsi podle slozeni spektra.Ale zase je pomerne draha a je to smesovka.

Tak at se dari)))
Jahudka!
MarriHuann - Zkusit samozrejme muzes vsechno i tu 4 stovku,ale urcite by bylo lepsi 6kilo a tak muzu jen rict to co fistekk.Pokavad mas penize,jsi do ty 600w a nebo tu 400w zkus v gshopu vymenit za 600w .Pokavad ti ji nevymeni jed se 400w,ale pocitej s tim,ze kytky uprostred budou o dost lepsi.Pomohlo by ti kyticky mezi sebou prehazovat,ale byl by to silenej opruz a navic bys musel jet bush nebo sog a mit to v kvetinackach a ne v NFT.Dalsi moznost je prepazka v roomu folii z gshopu.Rozhodne na takovy plose pri 400w tam moc kytek nedavej.Spis min nez vic at je to dobre po stranach prosviceny.
MarriHuann
Neww photozz ...


PS.:

--- Opět nakaši ---

A musím se pochválit,jelikož teplota je 29 - 30 C ...
:):)
Lukas69
Zdarec,taky jsem začal a najel jsem hned na 600kilo a je to mrda ! Ze začátku problémy,ale musíš vychytávat a ted se jen nemůžu dočkat. Zastřihavám a pokuřuju a na první podlampy jsem pyšný !!! Někdy si vemu dobré čtení a prosedím tam nějakou tu hoďku. Já jsem dal na radu a substrát na rododendrony je luxusní věc. Jen se musí snížit ph a výborně se jim daří,lampa Sylvania

Ješte jsem zapomel na ty zasrané svilušky. ješte než jsem přepl na 12/12 tak jsem měl tu čest,ale už jsou v pánu. Později pošlu pár foto jak jsem poprvé navařil-zdraví Lukas69
MarriHuann
From Lukas69 -----
Nazdar,já teď jedu na 4kg ale na květ tam už bude 600w.Jináč naše pocity jsou úplně stejný,mám s toho radost jako malej kluk :)
Už i má příkelkyně si stěžuje že kytí věnuju více péče než jí :) :)
A fotky pošli , rád kouknu ...


Jinak v mém boxíku přibylo pár změn . Nastěhoval se Cooltube s odtahem jelikož teplota šla až do závratných 36C a čerpadlo je taky nové - Alko 7500l/h - 7m výtlak ,,,,a jede úplně báječně...Díky tomu jsem tedy vyřadil ze hry zpětnou klapu i trychtýř pro dolití při zavzdušnění.Toto čerpadlo je přímo v roztoku a natáhne vždy se 100%jisotou.
---Northen light---
se pěkně chytly a rostou před očima ,,držme jim proto palce ...:)
MarriHuann
Tááák a jsou tady čerstvý dnešní fotečky..
Popis :
1+2+3 Po zástřihu,metoda FIM se mi již 5let velmi zamlouvá
4 CoolTube se stal nutností
5 Čerpadlo Obi Havířov sleva z 1200.- na 700.-
6 Čerpadlo-trubky-převody+filtr-drip rozvod-kolena+jehly...
7 Náádhernáá,náádhernáá,náádhernáá .......
van blade
zdarec! máš to moc hezký, tak do toho nervi kristalon, zvlášť na postřik..
postřiky pro kyti: phytamin - v growshopech, bio-algeen S-90 - i v normal zahradnictví, darina4 , hycol - Z a určitě další...
taky známí výrobci hnojiv pro canabis vyrábějí vlastní výživné postřiky.
ať se daří :)
EDIT: jo, postřik používej jen na růst (max. na brzký začátek květu) jinak zvýšené riziko plísní a "znečišťení" palic..ale to určitě víš :)
MarriHuann
van blade --thalos--

Ouuu,jednou sem je sprchl,ale už to jdu vylít a jedu do obi pro Vermesfluid ...
Chybama se groowři učí :)
Thanks for -- van blade + thalos --
DeThomas
Ja sem na postrik pouzival Wuxal, taky ho maji v kazdym zahradnictvi. A kombinace postriku Wuxal a Phytamin je podle myho jeste lepsi. Taky se tady o tom dost psalo.
MarriHuann
Tak tady máme další aktualizaci.Daří se jím skvěle,vše šlape jak má,akorát tady mám menší problém.Rockwool kostky na rohožích mě nějak začínají chytat plíseň,(viz foto).Nevím jestli to přelívám,ale kytí je spokojeno s 5x denně 1min zálivky.Jen ty kostky jsou nějaký divný,please nějaká rada ?
Jináč kytí je v 19dni růstu a s tímhle tempem to vypadá že zanedlouho budem instalovat k stávajícím 4oow ,, 2x 36w Oceanic Nature + 2x 36w Oceacic Colour a budem přepínat na kwět,,,jupííí :)
A taky už jsou značně cítit,takže se bude tvořit odtah přímo do komína,kominíci mě snad neohrozí :) :) ---------- :pimp: :mutant:
matko291
nazdarek MarriHuann
podla mna je to tym ze ide svetlo na tu kocku a kocka je napustena roztokom a na svetle sa tvoria riasy zakry kocky alobalom alebo bilelou foliou
matko291
no teraz ked tam je by sa zislo ju najprv odstranit a potom zakrit su tu spominane na Growery nejake postreky proti plesni ale ci sa mozu aplikovat uz na kocku ked tam su korienky to neviem musis checknut
matko291
moze byt aj alobal
Co?
imho....místo dlabání bych to prolil peroxidem vodiku (5ml/litr) a pak vodou...opakovat to po 5 dnech ještě jednou...a hlavně jak pise matko - schovat....a to zelený si myslím, že to je řasa (neškodí, ale žere živiny)...
matko291
parada hned to lepsie vypada :D
MarriHuann
Update-25den růstu a vše šlape jak má ...
Posuďte sami ...
-badboy-
mno...podle toho jak to chceš mít velký.....ještě bych to klidně nechal...do těch 30 :)
-badboy-
měl si to ještě nechat....kocour má recht !!! 30-35dní v tvém případě. až se ti zaplní prostor... každopádně kup na kwět aspon 1l nějákýho kwětovího STIMULÁTORU...od AH tě to bude stát 920kč/1l , 490kč/0,5 a pojedeto jak zběsilí!!!!

...dobrá rada pro příště.....maximální vlhkostí podstatně zkrátíš dobu růstu....

jinak samozdřejně moc pěkný.....
Pytlos
no tééééda,to cuminguju,sem hodne zvedavej jak to bude dál,tenhle příběh se mi líbí a asi si ho budu nechávat cist jako pohadku pred spanim az budou videt i prvni vysledky ;) !
-badboy-
já to nemyslel něják zle....máš je moc hezký....myslel jsem jen že to jde mnohem rychlejc...dosáhnout takovejhle rozměrů.

jinak na 1grow je to BEST.... s mím 1growem se to nedá srovnat...byl to takvej boj,plno chyb atd...ve finále...pohopouhých cca. 60g. příspěvek změnim :) K+ letí
MarriHuann
Tak to teda vypadá v kombinaci zářivky+sodík ...
MarriHuann
A tady je vidět jak je kytí spokojeno s osvětlením.Nedávno jsem je zbavil všeho listí a dopřál tak více svitu i spodním částem,jak je konečně vidět.A můžu říct že sem měl prsty čerňoučké už jen z toho listí,mňam.
MarriHuann
Dnes jsem holky snad naposled zastřihl ,hnedka usušil zástřihy,ochutnal a výsledek je na mladost kytí sqělý.Kope,škrábe ale to se v dospělosti zpraví - a - účinky ohromující :)...............Infos:výška se blíží k průměrným 53cm (mezi 43 - 59cm).Max výšku jim můžu nabídnout do těch 110cm,možná by se pak ještě dal snížit podstavec na nímž jsou umístěny truhlíky (po umístění nádoby s papáním mimo box)asi o dalších 50cm tak uvidíme.Patra jsou po 2 až 2,5 cm a vypadají sqěle.Taky už ten smrádek byl poněkud pronikavější tak jsem to pustil do komína a je klid.Teplota přes den 25 - 28C , přes noc pak od 20 do 22C.Roztok držím na stálých 20C.No a jí 5x denně po 2ti min,spotřebují tak těch 10 až 15l za týden,to nevím přesně(krátkodobá paměť) :)...A na závěr-PH kolem 6,2 při květu-...Toť zatím vše...
MarriHuann
Předem děkuji všem kterým se toto mé dílko líbí a drží palečky:) Thanks ... Samo že i za K+ ...


eso rimmer-- Zdarec,tak při tom růstu papali +- 5l na tejden.Samo,čím starčí tím větší apetit a teď žerou jak blbé,bohu dík...No a za ty dvě minuty proteče kolem těch 2 - 4 l.Ale pouze podle mých odhadů.Dík a zdarr
apfel
Zatim moooc pěkný! To na stranách to stříbrný je co?
Shandy
nebude to alobal proti plísni? :-)
-badboy-
.....LooOooL :)
Warl0ck
Zdrawim, nikde jsem nenasel na kolikatem dnu kwetu to mas.. bylo by dobre to dopsat :).. Jinak K+ za pekne kytky..

Tak na k+ musis pockat.. musim se podelit:)
MarriHuann
Tak jsem to oběvil.
---16.den kwětu---
nice indor v hawru to kvete co :) k+ sousede
MarriHuann
New photozz ...
Morpheus
Koukám koukám a pěknej jungle :) Na to že jedeš pod 400W tak to vypadá moc hezky.ale s tím co jsem viděl na fotkách to budeš muset v květu hodně moc profoukávat čerstvým vzduchem.Jestli nemáš,bo jsem blbě koukal,páč i to je možný :D kup si stojanovej ventilátor, na ten tvůj jungle bude potřeba :)
Svahadji
ehm... preventivně zbavit zdravého listí.... k tomu neni co dodat....
2marihuaan>tak si zkus pristi outdoor oholit jednu ze dvou stejnych kytek a druhou ne....s takovymhle pristupem u tebe ani to nft nema cenu cece che to hledat faqovat cist a lustit ;)
dvojka-trojka
Mno myslím, že takovýhle brutální ostřihání listů bude mít 100% vliv na výnos.
Takhle kytku strašně stesuješ, což ti oplatí na výnosu.
Celkem by mě zajímalo, kde jsi slyšel/viděl takovouhle blbost kór, když zrovna svilušky můžeš dostat pryč tolika jinými způsoby. Je jich tu popsanejch mraky, tak jsi se měl nejdřív podívat.
Mno každopádně to budu sledovat a držim palce, ať z toho máš alespoň něco;)......
23
Morpheus
Musím se jen přidat k názoru většiny.Něco takovýho jsem ještě neviděl a to po groweru už taky nějakou chvíli lezu.Holátka to podlě mě maj celkem jasný.Jestli Ti z toho něco vyroste tak budeš rád ale než bych měl doma stonkovej les be ničeho tak bych i reálně uvažoval o sadbě novejch.

PS: Na tenhle výsledek si rád počkám :)
MarriHuann
No podle rychlosti růstu tam je to listí za dva dny zpátky.
A za 5 - 7 dní to je zase jungle.
JAHmaican
HUUU no ty voe!!! Tak to sem ještě taky neviděl :D!!!!!
Ty si myslíš, že ta kytka vytváří listy jen tak ze srandy? Že jsou k ničemu??
chudáčci kytičky...
Morpheus
No lístky tam sice zůstaly, ale tak málo že bych se bál že to všechno pochcípe a přinejlepšim to bude zabržděný jak ....

ale rád si ten tejden na fotky počkám až tam bude jungle...třeba nás všechny mile překvapíš :)
Morpheus
To:MarriHuann
Jako já jim taky fandím,nemám proč bych ti přát jakejkoliv neůspěch, nejsem žádná svině, ale myslím si že to pro ně bude takovej šok že se z toho nevzpamatujou :(
Nepřál bych ti to, ale s touhle variantou bych já počítal :(
JAHmaican
Já si myslím, že se na čas seknou - kvuli stresu a pak už ale na hmotě moc nepřiberou a začnou zrát.
To samý se děje i u out kytek, při dozrávání schazujou veškeré velké listy a enrgii čerpanou ze země plně přenáší do palic, ovšem i v tomhle případě, si kytka ponechává listy u palic, který sou pro ni zdrojem sil ze slunce a tudiž docela nezbytné...
tak se necháme překvapit, no...
rozhodne to nepochcipe :confused:
ale palice nenabobtnaj jak by meli bude slabsi produkce proste sisy jak kralici bobky.. ;)
Kannann
Tak to sem zvědavej jestli to ty kytí daj..Takhle je obrat.Ostatní maj pravdu,budeš bit na množství a možná i na kvalitě.
MarriHuann
Téměř po 48hodinách,lístky se pomalu vrací ve zdravé podobě a po sviluškách ani památka...
Morpheus
Tak tohle jsem nečekal.Pro mě velké překvapení, ale uvidíme tak za týden jak se jim povede.Ale vypadaj teda skvěle až se divim :)
MarriHuann
Sar ---Hele já třeba vím že ten výnos nebude třeba g/w,ale na svůj první indoor vytvořen svépomocí budu pyšnej klidně i při 0.5g/w...Jedu poprvé víš...
JMír
Ahoj Marrihánku=no sám jsem v začátcích=valím to v kokosovině ale tohle se mi chlapče drahý moc líbí=zkus dát nějaký Info jak to vypadá teď =už tam rostou nějaký kočky???dej vědět=v lásce Jmír
MarriHuann
Nové photozz těm kteří nevěřili,i těm kteří věřili.
A nějaký to makro.
Taky si prosím všimněte jak se celej prostor prosvětlil a jak bobtnaj i ty spodní paldy.
Pravda jsou tam ti tři ubožáčci,ale taky se dávaj do kupy a konečně jsou bez těch mrdek.Jsem dlouho nevěděl co jim je takže to odnesli nejvíce.Ale hrozba je zažehnána a teď už se budem jen kochat jo,a semo že vás už nebudu děsit tím odlisťováním,ale špatné zkušenosti s tím nemám.Děkuji všem,,,...Aď roste !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
marihuan>si jako myslis ze sis tim otrhanim pomohl od svilusek? :D:D:D
to uz snad ani nemyslis vazne ne?
hary
jo kytky vypadají k světu skoru jako mannhunta dripovky:):) příště už to neotrháš vid?????
Edy
lidi že vás to baví do něj všichni valit něco v tom způsobu že je sráč .. každej sme začínali snad .. a když ty listy otrhal tak k tomu měl nějakej důvod .. sices to asi dělat neměl, však to poznáš sám .. chybama se člověk učí, a proto je důležité je dělat ;) PeAcE .. a ať se daří :)
hary
sakra je tady grower aby pomáhal začátečníkům spousta borců tady nechala cené rady tak proč si to tady nepročet je to tu plné sráčů co si jsem chodí jen pokecat a honit karmy a dělat posráné threandy je mi jedno kolik dostanu negativních karem ale za tím si stojím
Morpheus
Právě že už Grower není to co byl před 3 rokama a dál, ale právě že teď i přes někdy blbý kecy musíme psát jak jsme co dělali a proč a jak, aby aspoň Ti další nebo Ti co budou mít zájem se něco naučit měli taky z čeho čerpat.Vždycky najdeš blbečky který dokážou zje**t za blbost,ale taky tu jsou lidi který čtou a zajímaj se o to co děláme a co se komu kdy stalo.

závěr: Tvoje kytí mě mile překvapilo jak se daly rychle dohromady a i přesto že vypadaj " jak chudý příbuzný" vypadá to že to na nich nenechá zničující následky :)
Hodně zdaru
Morph
Krychle
MarriHuann: Ve svym tematu si delej co chces, ale pokud to tema bude ve foru s jasne danymi pravidly, tak je budes muset dodrzovat. Jestli se ti to nelibi a Grower ti nic neprinasi, tak se seber a jdi jinam - nikdo te tu nedrzi. A kdyz uz mluvis o pozitivech, tak to s tebou taky zrovna neni nejak horky a rypak nahoru tu mas viditelne jen ty.
A uz se vubec nenavazej do Jedule, ktera svuj volny cas poklada za to, aby to tu melo aspon nejakou uroven. Ty jsi neudelal nic a zrejme jedine co zvladas, je vyrabet dalsi bordel. Takze az si budes priste stezovat, ze to tu neni to prave makove, zamysli se nad tim, jestli k tomu taky nahodou neprispivas. Miluju totiz lidi, co umi akorat kritizovat a sami nic nedelaji:rolleyes:
A na rady ohledne stavby matkarny ti je Grower dobrej? Vzdyt tu zadny pozitiva neziskas, tak proc se vubec namahas ptat se nejakych looseru z Groweru? Jestli chces nasbirat par informaci, tak si je najdi sam. Napsat par klicovych slov do pole Hledani neni nejaka vyrazna ztrata casu, kteryho mas viditelne dost. Az si ty informace najdes, tak se klidne pust do ceho chces..
MarriHuann
AH Growt\Bloom excellarator je přidán :)
=AH 1+2+3+ Enzymes+ Excell...+wermesfluid+prevence(svilušky).
MarriHuann
New photozz :frog:
A krásně cukrujou:bounce:
dvojka-trojka
2MarriHuann: podle toho jak jsem tě pochopil, tak dáváš Enzymes+ společně s hnojkama a to bych teda rozhodně nedělal, protože enzymy se používaj na pročištění tý kytky právě od zbytků z hnojek. Takže já je tam třeba dávám jednou týdně, když měním roztok, den tam nechám jen upravenou vodu s enzymama a teprve pak přidám hnojiva.
Zatím se měj a hodně stěstí.....
23
MarriHuann
citace:
Původní příspěvek od dvojka-trojka
2MarriHuann: podle toho jak jsem tě pochopil, tak dáváš Enzymes+ společně s hnojkama a to bych teda rozhodně nedělal, protože enzymy se používaj na pročištění tý kytky právě od zbytků z hnojek. Takže já je tam třeba dávám jednou týdně, když měním roztok, den tam nechám jen upravenou vodu s enzymama a teprve pak přidám hnojiva.
Zatím se měj a hodně stěstí.....
23


Aha člověče,já to peru přímo do hnojek.Sem z toho jelen :)
No chybama se člověk učí,a ještě že to neublížilo kytičkám,jen asi ztratil správnou funkci :)
Takže ty je propláchneš vodou s enzymy a pak do té vody jebneš hnojky nebo enzym pryč a čerstvé hnojky?A ten Ah Groowt excelerator se dává přímo do hnojek nebo obdobné dávkování při proplachování jako ty enzymy?

Děkuji za rady ....
dvojka-trojka
Prostě při výměně roztoku upravim jen Ph vody a dám tam Enzymes+. Nechám to kolovat 24h, a pak přidám hnojky. Do tý vody s enzymama, už to neměním za čistou a myslím, že to nevadí.
Chce to takhle občas pročistit i od tý soli co nechávaj hnojky, protože jinak budeš mít strašně ty rohože "zasolený". Každopádně už k enzymům nepoužívám peroxid, protože mi to příjde stejný.
23
Morpheus
K tomu přepínání ... asi bych se bál že z toho holky dostanou světelnej šok. Všichni víme ( teda snad všichni :D ) jak je důležitý dodržovat pevnej světelnej režim,takže tohle bych radši nezkoušel :) Měl jsem problém s 18ti hodinovym režimem dva dny a na holkách to bylo vidět :( Svěšený listy a špatná barva :(
PS: Proč to chceš vůbec zkoušet ? :D
MarriHuann
Hello growers . . .
Dnes proběhl generální úklid spojen se sprchou kytiček-svilušky mě furt straší-a následným prev. postřikem.24hod v proplachu vodou a Enzym+.Hnojky taky čerstvé - PH 6.0 až 6.2 . . .
Včera taky proděhla zkouška,spodní šíša padla za vlast,a všichni jsme byli zpokojeni, krásně voní,kope a neškřábe.Účinky byly víc než wyhovující . . .




from - Morpheus ...
No ani mě tak nejde o to to zkusit,ale po přepnutí na kwět jsem jim asi 6x rozhodil den o pár hodin navíc,(kwůli sviluškám,elektrikce,dripu atd,přeci jen to je první pokus a stále se učím),i s pozdějším vstáváním a to si myslím že se poznamená na konečné produkci palic a nedozraje na 100%.Nevím no mám ztrach aby to dozrálo.Proto tedy ten dotaz . . .
MarriHuann
eso rimmer ----SviluStop ,,,ok jdu do toho,dík za radu se mě zdálo že ta sračka z growshopu za 300.- nějak nezabírá.2dny jsem vynechal kvůli obavám z plísně postřik a byly tam !!!:grrr: :grrr:
MarriHuann
Newím no ale asi zítra zkusím shodit ji o pár cm níže,teď když už se kytí newytahuje,a uvidíme co to udělá s teplotou.Každopádně zítra bude new makro photozz and update grow.Zatim zdarr
MarriHuann
citace:
Původní příspěvek od eso rimmer
no zkus snizit a kdyztak ten ventas co mas na strope dej at odfoukava tepo od coltube . a ventas kup vole .. jeziskovy never ten se jako loni sfetuje a dostame vsichi hovno :D



Chachá,tak jo já se na něj vyseru,loni se ani natrefil do našeho okna bo sem nic nedostal. :) Musel kalit jak o život ...
Zítra to vykutím podle modelu eso rimmer ...Thanks
Morpheus
Omite se používá jako prevence...teda jestli se nemejlim .. :D Jo a s tema lampama....pokud mas 28 tak to zkus dat niz....vejš se dá vrátit vždycky :D
Jo a dělat něco podle Rimmera ? Nic proti člověku, ale originál Rimmer všechno akorát zvoral :D
PS : eso rimmer : nic proti tobe...ja jen ze miluju Dwarfa a vim že Arnold všechno po :D
MarriHuann
Kua lampa je dole o 25cm-20cm nad nejvyšší palicí ,teplota 34,5C ...
Hmmm tak půjde zase o něco výš.Kolik mám mít C u vrchních palic? 30?
dalas
zdar 35°C je max! Kazdopádně skus teplotu sundat co nejníž. nevim nečetl sem to celý, ale dal bych na kytí pořádnej ofuk to by mělo pomoct.
Svahadji
35° je moc... max 30!
MarriHuann
zesílil jsem odtah 12V sunon + regulátor,ale je na piču bo naplno je málo :) 2x ofuk zvrchu + zespoda přímo na lanpiňon :) ... Vyčkejme a uvidíme ... :)
MarriHuann
citace:
Původní příspěvek od MarriHuann






Přizvednuto + 5 cm ---- teplota 31C ,,,ale místnost je dnes více vyhřátá,vyvětráme a uvidíme :)







Stálá teplota 29.8-30C ,přidal jsem ještě jeden 220V pro přísun čerstvého vzduchu dolů,pod truhlíky.Vlhkost mezi 55-59% .A zase jsou tam ty sviňušky\sem to ještě neztihl pro ten sviňostop/teda ty jejich malé bílé bůhví co...Slibuji-zítra ho mám a udělám jim sviňský průvan...
MarriHuann
Tak čekám na auto a valím pro ten sviňstop.
Mezitím jsem vám připravil pár photozzz:
MarriHuann
Jak to tak wypadá tak ani nemusíme shánět vánoční stromek :)
Jen nazdobit a je to ...:D


Svilustop jsem koupil v prášku na 5 l za 59kč.Takže jim jdu dát loknout :grrr:
MarriHuann
Naředil jsem svilostop,použil jsem svilustop a mé oko nechápe.Je možné vidět po čtyřech hodinách jak ty svině chcípaj?.Pod kytkama to je poseté ťupkama,jsou všude kolem.:frog:
Jupíííí - eso rimmer Big thanks :bounce:
Morpheus
Tak hlavně ať vychcípou všechny bestie a stromeček už fakt shánět nemusíš :D Sakra ... taky chci takový stromečky :D Gratulace a příjemný vánoce :D
MarriHuann
:bravo: . . . . . New m@cro photozzz . . . . . :bravo:
---------------------- 50 den kwětu ------------------
MarriHuann
57.den kwětu
------------------------------------------------------------------------------------
Hnojiva zesílena o 100% , papaj tedy dvakrát tolik co doposud. Přejem dobrou chuť ... :flamer:
MarriHuann
!!! ... 62.den kwětu ... !!!

Zdá se že zvýšení příjmu AH o 100% nad doporučené hodnoty jim problémy vůbec nedělaj,naopak si vesele a šťastně bobtnaj.:baby: Já jen radostně koukám a opatrně užbiduji , :satan: nelze odolat ... :D
Připravil jsem pro vás pár foteček mých vánočních stromečků v plné kráse a zároveň bych po zhlédnutí rozvedl debatu o zbývajicím odhadovaném čase zrání.Víc hlav víc ví,a hlavně jsem nováček.Předem děkuji za ohlasy... :afro:

Teploty den/noc 27C* / 23C*
Vlhkost -50%
Proplach Enzym+
AH 123 -v dvojnásobné dávce
Excellerator -v dvojnásobné dávce
Bez postřiku a díky eso rimmer již i bez svilušek...thanks:punk:
MarriHuann
grower: Jakmile průhledná pryskyřice začíná žloutnout a zakalovat se, THC začíná degradovat na další (sedativnější) kanabinoidy. Proto je nejlepší sklidit, jakmile se změní barva pestíků, ale krystaly pryskyřice jsou ještě čisté.
------------------------------------------------------------------------------------
Tři kytky se mi ůplně zbarvily do běla na vrchních palicích a 80% chloupků (stigmas) jsou hnědý.Viz pár macro.
Zírta přepínám na 6/18 a vysazuji hnojiva.
MarriHuann
scatche -No kytky byly velice narychlo zklizeny z důvodů co se mi nechce příliš tady na groweru rozebírat,ale ano bez flushingu šli všechny.No zaplaťpánbůh se ty AHčka neprojevily na chuti negativně ale naopak,zatím nikdo nehodnotil špatně :D
544w = cca 4oo g
.A to i při tech pár chybách.Děkuji celému groweru. . . .:beer: :bravo:

DropRaid
Caues no mas to pekene jen se chci zeptat jestli na te fotce s tim zapalovacem je vyfocenych vsech 450g diky a pekne pokoureni :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma