Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
První indoor pěstěníčko 2x70W - Klikni zde pro originální téma
carpincho
Konečně k tomu došlo. Ačkoliv vím, že na mě vysloveně nikdo nečeká, přesto můžu být hrdý na to, že jsem vůbec začal…
Tedy ještě ne tak úplně… takže popořádku.
Rozhodl jsem se pěstovat už před delší dobou, prázdnin jsem využil ke studiu a k prvním experimentům se šalvějí a vzhledem k tomu, že se záhy mám stěhovat do nového privátku, kde bude možnost jet vlastní skříňku, připravoval jsem se na ten okamžik i po hmotné stránce.
Pro začátek jsem si objednal 2x70W sodík. Následně na to 4 řezaná rostlinstva od Kozzyho. Jmenovitě pak 2x Crazy Daze a 2x Haze/Northernlight.
Na začátek musím říct, že mi vzápětí došlo, že to nebudou úplně jednoduchý kytky, ale nějak to s nima zkusím…
Rozhodl jsem se pro hlínu v následujícím složení: 2díly vermikompost, 1 díl perlit, 1 díl coco coir (podle jedné recptury by se tam mělo přidat ještě trocha dolomitického vápence, ale ten jsem zatím nekoupil). Řízky od Kozzyho by měly být zakořeněné, přesto je nejdřív dám do menších květináčů průměr 14 cm, aby se jim kořínky ještě trochu rozrostly.
A teď problém: řízky budou dřív než lampy, takže jsem musel zvolit nějaké náhradní řešení – no myslím, že nechávat takovýhle kytí jen tak za oknem by byl neodpustitelný hřích. Tááákže jsem si vyrobil narychlo provizorní svítidýlko sestávající se ze:


2x úsporka Noell 25W (2700K/800LM) - v akci InterSpar za 49,-
1x kytí úsporka Megaman Plant 15W (400LM) – Bauhaus za 240,-


a doufám, že to pod nimi děvčata chviličku vydrží.
Fotky dodám později. Někam jsem zasel usb kabel.

Rovnou se zeptám, zda-li nemám zkusit jet růst jenom pod touhle „baterií“ (když už jsem se s tím bastlil – až budou ty fotky, uvidíte sami) a až nastane čas k nakvétání nasadit sodíky…???
Jinak substrát myslíte že je v pohodě? Plánuji v budoucnu hnojit Wuxalem (už jsem si jeho účinky vyzkoušel na šalvějce, ne nadarmo se jmenuje SUPER). Květ pak OBM. Navíc bych rád zkusil bio postřikové hnojivo ze 14 dní kvašených kopřiv – četl jsem o tom kdesi tady Groweru. Čekám na vaše připomínky a zároveň jestli nemáte nějaké poznámky, týkající se těch strainů, které budu pěstit.
SaMoLeBKa
zdravím,ať se ti to zdaří.jinak k odrudam vybral sis dobře otazkou je zda je dobře vypěstuješ:confused: přece jen oba modely jsou hybridy a nebude to jen nějaký plevel co vydrží vše a to CD radši dej na květ hned(trochu víc vytáhlá sativa)a k hnojkam na květ si pořiď něco lepšího když už.
ganja*dwarf
souhlasim se SaMoLeBKou.OBM je fajn,ale přecejenom na tuhle genetiku to chce trochu lepší kvalitu..jinak i k substrátům tu máš dost threadů..já osobně používám ze sekce FAQ tento,ale sou i lepší : 30% normal zeminy (zavařenou ve sklenicích kůli škůdcům,nebo přepečenou v troubě),30% kompostu, 30% keramzitu a 10% perlitu..vše zamýchat a.........dál už víš...a u světla(u těch úsporek) záleží na spektru..snad ani ne tak na watáži..na růst to chce modrý spektrum..na to sou good 18watowky..když jich nad to pověsíš tak pět,šest,nemůžeš nic zkazit.dokonce bych řek, že zářivky na růst jsou lepší a bezpečnější než sodík..až budou kytky silnější,tak prosim,ale takhle musíš bejt vopatrnej..
ganja*dwarf
když nad ně prdneš pletivo,neni co řešit..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma