Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
de Tox´s Future - Klikni zde pro originální téma
Tayem de Tox
Hi(gh)!
Zdravím Growers komunitu.
Brouzdám tu mezi vámi, kolegové a kolegyně, už delší dobu, takže tu nejsem zcela tak nový. Kochám se v galeriích, scháním info, porovnávám příspěvky s vlastní praxí, učím se..
Už nechci být anonymní, tichí jezdec, takže tady mě máte.

Kytkám jsem propad v sedmnácti.
Myslím, že díky maryhuaně ve mně nezanechal gymnaziální ústav příliš hluboké rány. Nebo je to naopak? Nesnášel jsem tu školu, vojebával jsem to, jak jen to šlo. Hodiny jsem trávil nejčastěji spánkem nebo podlavicovou četbou. Ve většině předmětů jsem neměl páru o tom, co zrovna berem. Téměř denně jsme hledali únik z té ústavní depky. Víno, pivo, šlehačkový bombičky. Ale nejraději hulení. Pukali jsme s kámošema, co jsme mohli. Nebo spíš co jsme měli. Vychytával jsem si krásný dny s vínkem, fajkou. Knížka a walkman byli samozřejmostí! Takže vlastní svět. Hulil jsem a cítil se lepším člověkem. Klid, mír and open mind. Snil jsem o pytli plným palic. Kila a kila kouření...
Což se vyřešilo s prvními pěstitelskými úspěchy. Od začátku se nám dařilo. Taky nejsme žádný velkoměstský trubky, abychom neuměli vypěstovat takovej parádní plevel, jakým konopí je. Jaký jsme měli štěstí na první darovaná semena jsme pochopili, až z reakcí všech postižených. Časem jsme si třeba jen tak pro srandu chodili zhulovat lidi do parku a tak. No, prostě parádní model. Vlastně ho od té doby šlechtíme. I když vědomě asi jen poslední dva roky.
No, gympl jsem ve zdraví přežil (i když maturita byla převelice veselá) a po nutném ročním odpočinku jsem se přesunul na vejšku, kterou si užívám doteď a doufám, že ještě dlouho užívat budu.

V eseji, kterou jsem psal, abych dostal registrační kód na grower zadarmo, jsem zlehka popsal, jak nadupaný mám letos pole, takže pro zájemce ji připojím za tenhle článek.
Doufám, že se mi sem podařej dostat nějaký fotky, abych jen neplácal nadarmo.

Zatím peace.



A tady je ta zhulená, noční esej:

Jsou dvě hodiny v noci. Moje holka spí na mé posteli. Usnula po první skleničce. Trochu mne tím rozladila. Mě se vůbec nechce spát. Jsem noční pták. Dvě v noci. Nejlepší čas. Ona spí! Doprdele. Je tak nádherná. Oddechuje si lechce do polštáře. Její zelenohnědé oči si klidně sní. A neví, jak moc ji chci. Jak cítím, že mi asi hlava vybuchne, jestli mne rychle neobejme a nepřitiskne k sobě. "Zuzano!", chce se mi řvát. Né, nech toho svítícího andílka spát. Těšila tě celý den. Co by za to jiní dali! Jak jseš štasnej bastard, že se zamilavala zrovna do tebe, nulo, huliči vymatlanej! Jo, ubalím si dalšího špeka. Pokud dobře počítám, pátýho od včerejšího rána. Druhýho osobáka.
Vlastní model. To je peklo! Skoro celej rok od sklizně, nemožnost zhulení. Lehký hlavotočení a krátká kontemplace. Ale na to už seš zvyklej, sakra zvyklej. "Sakra, já už se nezhulím!" "Dyť my už to dávno kouříme kvůli tomu tabáku, vole." řek mi nedávno kámoš na to. (Na dotěrné otázky, nebo žádosti o cígo stále hrdě odpovídáme, že NEKOUŘÍME. Paradox. ? Trocha autopokrytectví, jako každý.)
Viděli jste videoklip Radiohead Street Spirit? Mistrovská práce. Věci mají různou rychlost. Lidi a jejich osudy, každý ve svém tempu, ale každý stejně nakonec "fade out agaaain".
A já chci si žít. A hulit a sít. A dobře se mít. Všechno mít! A tak si posílám pro semínka do Holandska. I když je to vlastně Nizozemí. A tak se bojím, by se mi ty mí stovky ušmudlaný, naškudlený, někde neztratily, když to není jistý. Jó, letos to pude. Letos to bude. Prodám letité zkušenosti na poli polností. Ty mimozemský značky doplněj ten můj loňskej šlechtitelskej úspěch (čímž myslím letitou, dobře adaptovanou, standartně kvalitní, ale hlavně mega výnosnou out-odrůdu cross sakra skvěle dozrálý řízky (indoor)black dominy). Yes.
Dneska jsem se byl na mém políčku pokochat. Pohulil jsem si a fotil tu dech beroucí bush. Už se začínaj chlupatět holky moje. Tak to má být. Půlka srpna, dva metry, první chlupy.
Jo, teď je čas vylízt na Grower.cz. Můj každodení tisk. Moje zprávy ke snídani a noční brouzdaliště ke špíčku na dobrou noc. Přihlásím se do tý komunity undergroundových farmářů, maniaků přes pH půdy a hnojivo na květ. Já dávám slepičí sračky. Hodím tam ty dnešní fotky a ukážu jim, jak to umím já tady v Čechách pod horama. Jó, letos to bude dobrý. Zajímavá věc se povedla tím loňským křížením. Zatím to vypadá na pětadevadesátiprocentní feminizaci přirozenou, velice lapidarní metodou! Jó, to jim tam growerům napíšu. Cože?! Osm pětek za registraci! Vždyť přátelé farmáři řikali "všechno zadarmo". Tak já to propás. A to sem lezu už aspoň tři roky. No, každý má svý tempo. Já jsem asi trochu mimo.
Kurva, osm pětek. To se mám zas jen dál brouzdat tím božím webem plných spřízněných duší bez možnosti odezvy, odpovědi, reakce, kontaktu, když už sem se konečně rozhoupal??
Aha, esej za free registraci. Tak konečně, vždyť já se rád svěřuju klávesnici. Tak jo, esej. Esej. Grower. Esej. Jsem grower. Jsem hulič. Jsem. Jsem tu. Mám špeka. To napíšu. Zuzka usnula. To mě ale nasrala...
Jahudka!
Tayem de Tox - No tak tohle je skvelej uvod na G.Nejlepsi co jsem tady kdy videl.:bravo:

Za tohle bych ti dal pokavad by to tady slo okamzite Káčko

Takže vitej chlape - a ať to roste:satan:
Čuzz Tayem de Tox - dobrej úvod, tak postuj, postuj, chlape :)
JAHmaican
Moc pěkný, ještě vlastní thread v outu a už to val!!!!!!!!!!!
Tayem de Tox
Tak toto je to jediné místo na zemi, na které myslím každý den.
Pěstuju tu třetím rokem. Sluníčko přechází celý den přímo nad hlavou a nic mu nebrání ve výhledu.
Původním podkladem byla zde směs ornice a bordelu ze stavby. Vypotil jsem několik litrů potu, než jsem to pořádně proryl a vyčistil. První dva roky jsem přidal i několik kýblů písku. Letos už to nebylo třeba. Místo toho jsem pod půlku pole zaryl něco hnoje. (Kdyby jste tam přišli, na první pohled by jste poznali pod kterou. Vážně to bylo od prvních týdnů růstu dost znát).



První fotka je celkový pohled z jihu na rákosíčko.

Druhá už ukazuje, co to rákosí skrývá uvnitř. Pohled z východu.

Třetí je pohled ze západu.

Čtvrtá je první kvetoucí kytka - Nirvana.

A ta poslední fotka ukazuje, jak B52 zabejčila po slepičákové kůře.

Fotil jsem to už skorem před třemi týdny. Teď už jsou všechny kytičky v květu a ta Nirvana už smrdí na dálku 8) Nejvyšší můžou mít tak dva a půl metru. Průměr bych odhad tak na jedna osmdesát.
Až se vrátím z Varů, pořídím nové fotky. A taky se rozepíšu detailněji o osazenstvu.

P.S. Nezáměrná feminizace stále 96ti%ní! (Vysvětlím taky někdy příště).
Tayem de Tox
Aha, takže první kiks. Nevím, fotky jsem osekal na 512-300něco. Možná jsem překročil nějaký kapacitní limit. Mno, tak to sem nahážu postupně.


Jahůdko, díky! Tys mi zas přichystal nejlepší možné přivítání.

Takže Foto 1
Tayem de Tox
Tak ano. Jsem zpět a polnost mi dělá takovou radost, že jsem dle rady JAH mana rovnou založil vlastní tread. Letos na tom ulítnu asi krapet víc než obvykle.

Takže od teď více v "de Tox´s Area" v Outdoor galerii. http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=25729


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma