Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Pomocchytili mě na hranicích - Klikni zde pro originální téma
green.city
Chytili mě na německý hranicích v Rozvadově s něco kolem 9g marihuany a haše nevíte jaké za to můžou být postihy?
El_Liberal
Mohl bys to nejak blize popsat ? kdes to mel, jak ti to nasli a pod ?
DEVIATIO
Hledej na groweru uz to tu jem,hodil bych ti link ale pouzij hledani,alespon se to naucis...BTW: smaz ten thread
green.city
Už jsem hledal akže asi takhle měl sem to normálně v sáčkách v batohu a asi půl gramu v ponožce a našli to tak že sem seděl v linkovém autobuse student agency Amsterdam - Brno a na hranicích mě vyzvala stewardka abych jako jediný z celého autobusu šel na namátkovou kontrolu zavazadla příjde mi divné že já jediný ale nenapadá mě jak a kdo mě mohl udat.
Z-E-N-I-T
Tipnu si, máš dready a na mikině si měl list ne?! :D Hele to neni prdel ja vim, tvoe... :(
green.city
Fakt dredy nemám a vypadám fakt jako těžký nehulič nevím ten celník a ni nešel do busu vybraly si to podle pasové fotky a ta je zcela normální a pas je v pěkné upravě
Marty.SX1
A vedel nekdo z toho busu ze mas ganju u sebe?
green.city
Věděla to moje spolucestující ale ta mě na 100% nepráskla vezla taky ale vybraly jenom mě ale o to nejde jde o ty postihy
green.city
Mě je fakt u prdele jestly to na mě někdo práskl nebo ne mě zajmá co za to můžu dostat je nějáký rozdíl mezi tím že jsem pašoval i hašík nebo stejné?
very_hard
Je to to iste postih bude taky isty ako za grass aj ked si mal aj has
Marty.SX1
citace:
Původní příspěvek od Deckardph
Hehe ty najivko tohle vedel uz i muj tata za komancu ze se do busu strkaj tajny cajti ;)


LoL uz vidim jak v kazdym buse co jede zajezdovy je policajt :D kaj ti by na to vzali.....bullshit
sundance
Mě vyhmátli v rozvadově s autem-nebudu popisovat celou story,proč a jak se to stalo-tady borec potřebuje vedět co ho asi tak čeká,že?
Takže hnedka z kraje:čeká na tebe pokuta(pokud tě vyhmátli poprvé)za těch 9g.si myslím že bude tak od 5-10tis.
Nevím jak v tvojím případě ale v našem jsme musely podepsat plnou moc nějaké německé advokátní kanceláří(nejspíš státní zástupce)kterej tě stejně jako u nás bude zastupovat při nějakém tom řešení a tak.Samo že to bude stát nějakou kačku v eurech!
Zhruba za půl roku ti přijde složenka s pokutou která se musí zaplatit do určitého datumu,jinak hrozí férové stíhání a možná i vykysnutí v neměcké věznici asi tak na měsíc:wink:
Ještě se b vrátím k našemu případu-bylo nás 5 v káře,jeden nevezl nic a tak se to celé netýkalo.Vybraly nás kompletně-u mě našli 45semínek různě poházené po autě(ze sklizně minulej rok),0,4g.skunku a různé hulící potřeby.Kámoš měl popel ve fajvce kterej vyšťouraly a zvážily(?)potom opiové vonné tyčky(také zabaveno)(?).zbytek lidí měl od 1-5g skunku a haše.Pokutka pro nás 4 byla cca 21tis.a po dobu 2let jsme byli u nich v datábázi vedeny jako pašeráci drog:wink:teď už je to v poho,několikrát jsem jel přes hranice a ikdyž se mi koukaly do pasu a projely ho kompem,tak mi už nic neřekly a je to v klidu(snad).

Sundance:)
green.city
díky budu se modlit ať je to co nejnižší toho šeho bylo 8.04 g takže uvidím snad budou hodní
DEVIATIO
mel si rict ze si das posledniho jointa)jako posledni prani) vsechno to ubalit ,vyhulit a pak se jim vysmat do xichtu ze tohho bylo jen na jedno cesky brcko:-)) Ne to byl ftip,ja doufam ze ti to nejak projde a moc te nebudou stihat.ja tohle prostre asi nikdy nepochopim...vzdyt je to kytka proboha!!!!
Jaamal
citace:
Původní příspěvek od Deckardph
Hehe ty najivko tohle vedel uz i muj tata za komancu ze se do busu strkaj tajny cajti ;)


:D :D hustej prispevek :D :rejp:
Salieri
nazdar myslim že nebudes mit velkej postih ale nevim uvidis ale usis doufat že to nebude brutal ale jinak ok na hranicich jsou mago.. ti co tam jsou to je nanic snaž se abys mel nejnižší trestí včetne pokuty
snippers
Salieri-přečti si co jsi tam napsal.
Z-E-N-I-T
Salieri rulez :D hahahah
DJtwix
My vezli do Anglie cca 3 gecka sileneho skunku, cim min tim lip, ze jo :), no na hranicich Nemecko - Francie cuchali tam ze psem ale jenom dole u zavazadel v autobuse, jsme sedeli uplne vzadu a meli jsme strasne psacha, narvali jsme to uplne nejhloubej do kapes a postrikali tam vonavkou jak pice, jeste jsme zacli zrat ruzne jidla aby to tam nejvic vonelo proste, aby to ten pes nenasel, to byl fakt strasnej pocit, pak jsme se zhulili na Eiffelovce, zrovna pres kamerou, ktera vubec nesla videt, ale zatim nic od kvetna, takze doufam v klidu, pak jsme jeli zas do Anglie, kde to uz bylo v klidu bez zadny problemu, kde jsme navstivili Bridge of Tower, kde jsme fakt zazili vypaleni jak prasata psycha s tim hradnim straznim, protoze jsme tam chlastali slivku, ale misleli jsme prvni, ze nas nekdo videl, jak tam hulime a dalsi picoviny, ale to jsem se chtel jenom tak podeli o cast pribehu, pres hranice :)


Ted k tomu, podle me ti daji tak maximalne pokutu a podminku kdyz jsi se normalne vratil domu, ja bych od toho necekal zadne velke sazby, ale je to jenom nazor, nemusi to tak vubec byt. cus
Marty.SX1
No ono s tou podminkou je to aje pravdepodobnejsi protoze to samy se stalo kamosoviu, vezl si par gecek z holandu a oni ho tam capli, prohmatavani jak cip...no a rikal ze mu dali vyhosteni na dva roky a prisel mu domu nejakej papir....a pokutu musel cvaknout ale ted uz nevim kolik po nem chteli
Marty.SX1
no jasne ted sem zvedav na sve spoluzaky jedu do spain na takovy zajezd :D a oni si cosi chtej brat :D no uvidime :D :D :D
aswad
pasovanie je dost blby napad, vseobecne. Nezabudajte ze colnici su skoleni profesionali. (mojho znameho vymakli vo vlaku uprostred nemecka - teda nie na hranici, bez psa, prezil to s ale na druhy krat by mu to spocitali)) a okrem toho sa fakt moze najst dobra dusa ktora obetuje par drobnych na telefonat na to prave miesto. ak si to neviem v zahranici zohnat, radsej budem par dni abstinovat. za trochu travy v sa v zapadnej europe nezblaznia. ked to nie je vyslovene paseracke mnozstvo.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma