Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
-=No name vs. Original =- - Klikni zde pro originální téma
wad
To je hodně těžká otázka... protože "skunk" je vlastně jen jeden model z milionu :) myslíš asi zelí co je šlechtěné :) Pokud se na něj podíváš a uvidíš že ty tvý rostliny ze semínek mají pěkné větvení, pěkné listy, zdravou barvu, tvrdé voňavé palice..prostě všechno proč se šlechtí zelí, půjde nejspíš o něco "originálnějšího". Pokud je to jen nějaký koště který nestojí za to.. tak půjde asi o nějaký seno (NoName), a nebo o nepodařený pokus ve vlastním šlechtění (max. maharshiho genetika :) ) Ale na 100% ti to nikdo neřekne co to vlastně je zač.

btw: nemáš náhodou jména těch modelů ?? (pokud tam bylo napsaný "brutus, hardkór, nezhul a masakr" zřejmě o origoše nepůjde :D
wad
No, je možná že chytls nějaký blbý pheno a nebo další z miliona důvodů, skus sem dát fotky a uvidíme :) jinak by to měli být asi ony modely když to tam psal, ale třeba jeho vlastní kross (jeho samec x samice, takže F2) člověk nikdy neví.. btw: OB má celkem tlustý listí, co já teda vím.. :)
expiry_date1
citace:
Původní příspěvek od BigBoogi
No právě jak říkáš listí tlustý není a kytka je jak koště oproti těm ostatním z řezanů.

A spíše si myslím že na ty sáčky napsal jména modelů co zná a nasypal tam No name semena .

Ak si to dostal len ako bonus ku skrinke,tak Ťa až tak moc nenatiahol,len či sa oplatí vôbec tie semená skúšať.Ale zase z dvoch semienok robiť nejaký záver....Skús ešte nejaké iné seeds a ak to bude rovnako zlé,tak asi nemá význam na to svietiť a radšej si zaobstarať zase len rezy,poprípade si robiť vlastné z vyskúšanej genetiky:)
Rory
no jestli znáš nick toho člověka co ti to střelil tak by bylo asi rozumnej nápad ho zvečejnit (aspon tady nebo v černej listině) jsem si vědom že todle je asi OT tak to smažu až přijdu z noční...
expiry_date1
citace:
Původní příspěvek od Rory
no jestli znáš nick toho člověka co ti to střelil tak by bylo asi rozumnej nápad ho zvečejnit (aspon tady nebo v černej listině) jsem si vědom že todle je asi OT tak to smažu až přijdu z noční...

Podľa dvoch semienok?Ešte by som nič také nerobil.
Jeck Herer
Tak se mnou kdyby takhle někdo vyjebal,tak bych si to líbit nenechal.. Taky se přiklánim k tomu abys zveřejnil jeho jméno,ať víme kdo ta piča je :satan:
expiry_date1
citace:
Původní příspěvek od BigBoogi
Pošlu večer Photos jak kytek , skříně tak seeds .

dal jsem za ty semínka 1500 Kč což není zrovna málo :(

Bylo jich celkem 15.

1500 za 15 semien? Tak to si mohol mať 15 rezov.100 za jedno semienko je kur***ky moc.
Coliseum
Ty woe taky by me zajimala prezdivka te podelavky a sup s nim do Cerne listiny ...
Jizvič
Jestli chces poznat aspon jestli se jedna o skunk nebo ganju a kytky nejsou moc vonave tak zkus otrit prsty o stonek ja mam tedkom prizivote jeden noname skank co sme nasli v jednom pytliku a kytka skoro nevoni ale kdyz si otru prsty o stonek tak tam citim skankovou ovocnou vuni.
Dwaen
Ahojte vsichni, mam dotaz ohledne noname, kazdorocne mam na sve zahradce samice, minuly rok byly na 1 seminka, dnes jsem prolezal maliny kousek od zahradky a nasel jsem tam dlouhou zivou kytku, spise stonek a par listu, takove holatko :D je mozne ze semena z minuleho roku odpadly na zem, prezily zimu a pak samy vyklicily a zadarilo se i prez to ze byla v hustem malinaci? celkem se divim, jaka je pravdepodobnost ze to bude samec ci samice? beru vzdy fem. seminka tohle bylo od 5semen white widow, uz se nedaji sehnat, diky za rady :)
AladinXXX
taky mi takle vyrostla kytka,v podstate je to normalni rozmnozovaci taktika.
co to bude vi asi jen buh,nebo me opravte....


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma