Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
2nd in 2x400w by Tgm - Klikni zde pro originální téma
tgm.amster
!!!Tak a je to tady!!!

Po hroznejch vedrech je na pude konecne zase snesitelne a ja si rozjizdim druhy kolo pro svoji potrebu :).

Co se tyka techniky tak zustalo vsechno stejny jako minule , jedinym upgradem je novej digitalni teplo/vlkho-mer s pameti max a min hodnot(bohuzel jen pro teplotu).

Osazensvo tvori 4x Apollo a 4x SensiStar od jenoho clena kterej je ale celkem paranoik tak ho tu zatim radsi neuvedu:).

Hnojky budou zase od plagronu alga wuchs a alga blute, startovaci pomocnik je cropmax, a taky phytamin. Ikdyz zatim budou jen o vode, dokud neukazou pekne koreny a hlavne zacnu krmit az uvidim ze se chytli v kvetinaci.

Hlina je namichana ze substratu na rizkovani(nizky obsah zivin), perlitu(cca20%) a na dne keramzit.

To by mohlo bejt asi prozatim vsechno, dalsi info asi az budu davat do kvetinacu. GL & HF :)
Janxu
tyve normalne ty klony ihned vyndej z ty vody a nejak tu vodu vytrep nebo ti nikdy nezakorenej... takle ti akorat shnijou.
don juan
Preju ti hodne stesti zacinam byt nejaky priznivce 2 lamp in 1 ty apolla se hodne vytahujou az moc jestli to je teda Apollo11xMTF jinak snad at uz sou dalsi fota :D
tgm.amster
2 Janxu : Fakt? Me prave chlapik rikal at je takhle necham jeste par dni a pak az teprv do hliny, ale jestli je to jak rikas tak hned po praci to presadim, nechci riskovat nejakou dalsi plisem :eek: .

2 don juan : 2 in 1 pro me bylo jediny reseni rozumny reseni, krome pojezdu teda, a ze se apolla vytahujou? tak at, aspon to pude dobre do scrogu a bude hafo rezu :)

a foto dodam asi teda vecer az budu presazovat. stay tuned :)
don juan
Cuz
pod 250W sem je prepinal ve 25cm a nakonec meli 110cm
ale fakt libovy koureni :D
gona
citace:
Původní příspěvek od tgm.master
2 Janxu : Fakt? Me prave chlapik rikal at je takhle necham jeste par dni a pak az teprv do hliny, ale jestli je to jak rikas tak hned po praci to presadim, nechci riskovat nejakou dalsi plisem :eek: .

2 don juan : 2 in 1 pro me bylo jediny reseni rozumny reseni, krome pojezdu teda, a ze se apolla vytahujou? tak at, aspon to pude dobre do scrogu a bude hafo rezu :)

a foto dodam asi teda vecer az budu presazovat. stay tuned :)
ja som mal klony vždy takto a nikdy nezhnili
tgm.amster
Zdrawim,
tak zatim se nic moc zajimavyho nedeje, rezy porad korenej, ikdyz uz vypadaj o hodne lip nez predtim, jednou sem je taky nechal bez pytliku a malem uschly, ale jak rikam, ted vypadaj dobre.
Taky sem si koupil jeste jeden MH takze az se rozjedou tak do nich budu prat 2x MH(zatim jede jen jeden, kvuli uspore, na zakorenovani staci urcice bohate).
Strikam je 2x denne rozprasovacem s cistopu upravenou vodou a obcas pridam trochu Cropmaxu, mate nekdo kdyztak nejaky jiny pomocniky po presazeni? Na netu o tom pisou jako by pak meli kytky rust samy, ale zas takovej zazrak mi to nepride, uvidime uvidime.
Tgm.

EDIT : oprava v info k posadce, ve skrini mam 4x Sensi Star(modry krouzky nalevo) a 4x Apollo(bily napravo).
tgm.amster
Zdravim,
tak jak to vypada po tejdnu? Uz mnohem lip :), Na asi 5-ti kytkach je uz krasne videt jak pomalu rozjizdi, ostatni urcite pojedou za chvili taky, oba rezy krasne zakorenili a namichal sem taky prvni davku hnojky - 5ml alga wuchs na 3l vody, casem pridam :).

Taky sem rozsvitil druhou lampu a pritahl je asi o 20cm bliz, budu priblizovat dokud bude v parenicku dobra teplota, tu hlidam externim cidlem od teplo/vlhkomeru. Navic sem pustil vetrak na ofuk, ne snad aby se ohybali petflasky na kytkach :) ale aby se v pestirne lip promichaval teplej a studenej vzduch.

Taky moc Ď za K a za tejden nebo driv(nebo pozdejc) u novejch fotek zdar :D
tgm.amster
Zdravim,
tak kytky si uz jedou do pohody, sou jednou zastrihly a koukam jak se zacinaj krovatet :), na par kytchach se sice jakoby spalili konce listu ale nevypada to vazne, dneska sem nalil komplet novou vodu s polovicnima davkama hnojek(2ml/l alga wuchs), ph vody upraveno na vynikajicich 5,8:D

Taky sem se rrozhodl sundat parenacky, uz se v nich holky mackaj a vubec, od ceho je taky zvlhcovacka ne? Mam ji vyvedenou jako minule v pravym rohu akorat ze je ta trubka schovana za vetrakem takze kdyz bezi ofuk tak zaroven krasne rozhani tu mlhu uplne vsude :).

Jediny ty 2 klony zustavaj zatim schovany, pro ne chystam pokus - hydro pod 3x18W zarivkama, prozatim jen jako matky, a kdyz se povede tak to premistim pod sodiky, ale to az nekdy pristi grow samozrejme.

Taky otazka, bude hodne vadit kdyz ty matky budu krmit hnojkou do hliny(alga wuchs) ale do hydra???

Posledni co sem pak udelal byla folie na kvetinace, svetlo se aspon bude pekne odrazet i na spodni patra, doufam :).

A fotky : (snad) posledni zabery s petflashkama, nejaky fota z blizka a hlavne novej bilej potah :), naposled 2 zabery ze skrine kdyz sou zavreny dvere.
tgm.amster
...
tgm.amster
Zdravim,
uz je konecne videt par korinku jak lezou z kvetinacu do vody, takze pohoda, krome trochu spalenych koncu listu se kytky vytahujou krasne, ikdyz jedna je nejak zasekla, ale urcite jeste vyjede.
tgm.amster
Zdravim,
uz je konecne videt par korinku jak lezou z kvetinacu do vody, takze pohoda, krome trochu spalenych koncu listu se kytky vytahujou krasne, ikdyz jedna je nejak zasekla, ale urcite jeste vyjede.
tgm.amster
cus, sou maly, kdyz sem je dostal nebyli zakoreneny, takze sem jeste cekal az pusti koreny, proto jim to tak trva, a EC nemerim, dam hnojku a pak cca tejden dolevam cistou vodu, myslim ze to spaleni mohlo bejt od teploty, sem dal jednou lampu moc blizko a nepustil vetrak na ofuk
tgm.amster
jo hlina, je to substrat ze zahradnictvi na rizkovani s primichanym perlitem(asi20%), a na dne keramzit, mozna muzu dat enzymy, ale zatim sem hnojil jen 2x na rust a to jenom polovicni davkou, tak snad ok :)
-badboy-
čau

máš zwLhčovačku?? jakou máš vlhkost ve skříni??? jakou máš teplotu?? jak často ted zalejváš a hnojíš ????? nějáký stymulant dáváš???

podle mího.... si je !! wůBec !! neměl hnojit když si je dal do hlíny...kor když ještě nabyli zakořeněný. hlína je už tak nacpaná hnojkama(živynama). jediný cos jim měl dát byl kořenovej+růstovej stimulátor...zezačátku pomalu než prokořeněj a pak normálka plný dávky. až tak po 14dnech (v tvym případě) si měl začít pomalu hnojit 1/2 dávky i mín + růst stimulant ...klidně i kořenowej. další problém malá vlhkost..kytky potřebujou v růstu aspon 85% wLHkost aby pořádně rostli nějáký postřikování ti moc nepomůže....spíš možná i uškodí jestli stříkáš i za světla!!
tgm.amster
2 -badboy- : zvlhcovacku mam, za svetla jede furt, kdyz je tma tak 15min. jede a pul hodky stoji(na spinackach), ze zacatku byly furt pod petflaskama, jak rozjeli tak sem je sundal a zapl zvlhcovadlo, vlhkost50-70%, jinak prvni hnojka byla kdyz uz bylo videt ze sou zakoreneli a bylo to jen 5ml na 3l vody, ani ne 1/3 koncentrace...
Korenak mam jen stimulax a cropmax mi chytl plisen takze ted hnojim akorat tim alga wuchsem a obcas striknu phytak. Ted uz pojedou dobre, si myslim teda :)

abych to teda shrnul :
teplota je ok, minimalni je tak kolem 20° a maximum 29°C, vlhkost 50-70%, hnojky zatim polovicni davky(2ml/l) alga wuchs tak jednou tejdne, phytamin taky tak. Co vic??
-badboy-
no newim... zkus koupit tř. Advenc natural PoWer_rootstimulator od AH. a uvidíš hned změnu.....stačí ti to malinký baleníčko!!!! realy good
Maarius
Nebude se kvůli tý folii zapařovat hlína,nebo něco? neviděl jsem to mockrát. už jsem o tom víckrát přemýšlel. slyšel jsem že jsou skvělý šupiny z kapra že je to pořád vzdušný a odráží se to. Co si o tom myslíš?
tgm.amster
-badboy- : no sice sem uz vcera prepnul, ale i tak sem si objednal roots od plagronu, na pristi kolo
Maarius : prave se tu nekde resilo ze je to kvuli tomu aby se moc rychle neodparovala voda z hliny :) a pak taky hlavne to nepritahuje teplo a jeste se od toho odrazi na spodky kytek.

Jeste sem se nebyl podivat ale vecer asi zajdu s fotakem a ukazü jak to rozjelo, asi taky nandam mriz, ted to asi vyplnim uplne vsude :)
tgm.amster
Zdravim,
tak sem konecne neco nafotil a dokopal se to uploadnout, ma se to dobre, vesele zapletam a jakmile se objevi mikropaldy tak jeste tak na 2 dny dam tak 20/4, psal to tu nekde Dude ze to tak dela aby mel vetsi salamy, urcite to tak zkusim :).

Tak jako minule sem nandal mrizku a pak ji asi zase sundam, hned jak se vytvarujou vetve a trochu nabehnou palky.

Fleky se uz neobjevujou, mozna to bylo spis vysokym ph, kolem 7 - 7,5 bylo asi moc :eek:, ale uz si to hlidam, netusil sem ze tak rychle mi muze ph vyskocit.

A na posledni fotce je upgrade, protoze uz venku prituhuje a teplota ve skrini uz klesla na mrazivych 8°C(pres noc) tak sem pouzil starej 1kW primotop co se valel na pude, sundal sem mu mrizku, vzal kus flexa a napojil na euro2 na pritahu vzduchu.
Samotnej primotop je zapojenej pres termostat(ta krabicka) a nastavenej na cca 22°C +- .
Od pripojeni teplota neklesla pod 18.5°C :D To ukladani max a min teplot je super vec
tgm.amster
Dneska sem si neodpustil update, kytky se ted natahujou jak splaseny a tak sem si rekl ze to urcite musite videt :), zapletam a ohybam uz jen ty nejvetsi vetve, ostatni uz nechavam normalne rust, taky se objevili prvni preflowers, ale ty sem zapomel nafotit:rolleyes: A na posledni fotce upgrade zavlazovaciho systemu :) sehnal sem si kybl od prasku a micham roztok rucni vrtackou, sice je to lepsi nez michat nejakym klackem, ale i tak se shanim po mixeru :)

Jo a samozrejme dekuju za K+, ikdyz jak uz nekde bylo zmineno, komentare typu " je to husty, k+" patri prave do karmy, tak pro priste;)
Warl0ck
zdrawim tgm..

Mas peknej growroom :).. Chci se zeptat, jak zjistujes jestli mas suchou hlinu (jakou technikou zavlazovani).. nechas je vyschnout? a pak zalejes? nejaka automatika??

Ja jsem pouzil taky folii pres kwetniky a je to uplne v poho, vlhkost hliny zjistuju hmatem (zaborim prst do hliny).. Predtim jsem mel vsude musky a ted uz nevidim ani jednu.. diky folii na kwetnikach... Peace
tgm.amster
Cus Warl0cku,
moc to nezjistuju, zalevam do podtacku, kdyz si projdes par fotek tak si toho vsimnes, vejde se do jednoho tak 2-3l vody, zalevam jak kdy, nekdy obden nebo staci i 1 za 3 dny, pak to stihne i proschnout.
tgm.amster
Pic vsem,
dneska sem uz nandal sodiky a uklidil metaly, ale to hlavni, nevite v jaky fazi kvetu je jeste dobry(ma cenu) pridavat wataz? :confused: ????

Dostala se mi totiz moznost koupe 2x400W, udelal bych si 2*250W/2*400W komplet :frog:

Uz mam vymysleny zapojeni jak budu prehazovat tlumivky, akorat teda me zajima v jaky asi tak fazi to mam prepnout na 400W, a ma to vubec cenu? (osobne si myslim ze ma:) )
-badboy-
jasně že to má cenu .... jediný co nemá cenu je čekat až ti to tady někdo napíše....per to do nich!!!! PER TO DO NICH !!!!! zapoj to hned jestli si už teda přepnul na kwět.

pe@ce
tgm.amster
Tak uz se objevujou palicky, zatim jen takovy fakt mikro, ale uz tam sou :), upgrade na 400w se prozatim na chvilku odklada, mam jed jednu tlumivku, ale urcite tak do tejdne by to mohlo bejt.
b779
Zdar!Hele 2x4kila je fakt zbytečný jak říká veverka na tento prostor,ale pokud ti nejde o elektriku tak to tam foukni.Jinak bych asi osobně dal 1x250+1x400 a myslím,že by to bylo akorat...:)
tgm.amster
No tak lidi, ja fakt teda nevim, pulka lidi mi pise do karmy ze to tam mam pustit(tech 400w) pokud mozno hned, na druhou stranu takova kapacita jako Drevo-kocur rika ze se na to mam vys*at... :confused:

Samozrejme sem to tam nechtel mit na celou dobu kvetu, na vytvoreni tech prvnich zakladnich palicek chci nechat jeste 250w a az by se meli zacit nafukovat tak pak 400w, vlastne jak psal D-kocur, na poslednich 4-5 tydnu, tak bych to videl i ja.

O elektriku mi zas tak moc nejde, precejenom to bude narust o 300w a to mi nepride zas tak moc, treba oproti topeni co ma 750w...

Jinak samozrejme moc diky za K-cka a Pm-ky, sem rad ze to moje snazeni taky nekoho zajima :)

Edit : ikdyz minula sklizen byla vyborna(pro zacatecnika jako ja:) ), tak bych chtel proste takovy ty velky kompaktni salamy a pekne tvrdy paldy, a protoze 250w tu spousta lidi jeste povazuje za malou wataz ale 400w uz je ve vyssi lumenovy kategorii tak bych rad ocekaval ze tenhle upgrade bude videt na vysledny kvalite :)
-badboy-
normálně to tam pust....

....kde ste viděli aby větší vatáž byla na škodu ( nepotřebná, zbytečná) ??!!!! to si trochu protiřečí nemyslíte....???

cheš pořádný palice...tak musíš pořádně svítit.
-badboy-
2x400W a uvidíš maZec....celková prorostlost a tvrdost musí bejt zaručeně větší než pod 2x 250W.


nenech se tahat pod vodu.....a dělej jak potřebuješ.....když chceš víc tak tam taky víc svit.
-badboy-
jasně .... nebudu se s tebou hádat ...určitě máš pravdu....ale na otázku jestli dát 2x400W nebo ne říkám....DEJ TO TAM .

..přec mu oto kolik propáli el. zas tolik nejde a podle toho co píše to tam stejnak chce dát a tady hledá jen podporu...... Já mu jí dávám páč na tom rozhodně jen vytěží.

pe@ce
b779
VEVERKO NENI ZA POTREBI TO ZDURAZNOVAT...VSAK VIS JAK JE TO S TIM KOHO KOPNOUT
tgm.amster
Cus lidi,
kdyz chci zvednout vynos tak samozrejme nechci mit hned 3/4 kg, je mi jasny ze na takovymhle prostoru bych mohl mit jak 300-400g, vic asi moc ne, ale chtel bych proste kvalitku.

Jinak vetrani TD 350 m3/h je snad dostatecna ventilace.

Ted jak je uz trochu zima tak se mi svetla uchladi vpohode na 26° a pres noc to termostat nepusti pod 20°.

Jedinen problem asi substrat, hydro by na to bylo asi lepsi, ale verim ze i s hlinou to pude(btw : substrat pro rizky 60%, perlit 30% a 10% keramzit).

Jo a jeden malej dotaz, je mozny ze mi hnojky zvedaj ph treba i o 2 stupne?
-badboy-
mno newim....stěma hnojkama....mě spíš PH snižujou.....
tgm.amster
Pic vsem.
zatim zadny problemy, protrhavam listi kazdej den a stejne nevidim na kvetinace :), uz koukam jen jak se vytahujou palky a jak bobtnaj, sice bych si pral mozna trochu vetsi sisky ale verim ze jeste dorostou, ale i tak se mi to moc libi.

Jo a asi ten hlavni upgrade : 2 x 400W je uz zapojenych a uz 2 dny testuju:), jak je ted zima tak muzu lampy dat stejne blizko jako 250w, tj. cca 40cm od vrcholku, terplota nadhernych 26°C.

A k fotkam, byl bych rad kdyby ste si prohledli foto klonu, na vysku ma cca 15cm a zatim jen malinky paldicky, ale bude to snad taky zajimavy;)
tgm.amster
Zdarec,
prihodim jen par fotek,kytky zatim nabiraj hmotu, ale nijak dramaticky, takovyto nafouknuti jeste neprobehlo :), ale budu si to hlidat.

Problemy zatim neresim zadny, proste pohoda, ikdyz predevcirem sem mel v roomu asi 32°C, nechapu proc, vsechno je porad stejny a vysku lampy mam taky vychytanou, pro jistotu sem to teda ale soupl o 10cm vys, tem 400w to snad vadit tolik nebude :)
tgm.amster
Nazdarek, tak uz se to pomalu blizi, jeste tak tejden normalne a pak nasadim FS, mozna uz zacnu pridavat tmu, 0,5h/den.
I ty sativky uz nabrali hmotu a ikdyz je to fakt namackany tak sou to pekny salamky :).
A kdyby nekdo rikal ze je to moc brzo tak stejne musim pomalu koncit, protoze uz mam tak na 2-3 zalivky hnojky. Ale verim tomu ze jeste behem toho tejdne na FS to dostane tu spravnou podobu:)
tgm.amster
Na zadost jednoho clena pridavam jeste fotky bez sodikovyho osvetleni, tj. bud jen se zarivkovym svetlem nebo s bleskem.

posledni 2 fotky to je ten klon navic, vypada fakt roztomile:)
tgm.amster
Nasazuju FS, tak za tejden bych chtel koncit. Taky sem nandal periodu 10d/14t, paldy uz pekne hnednou a budu to mit kdyz to klapne tak akorat pod stromecek:)
tgm.amster
Moc diky za karmy, odedneska 4-kostkac :)

a jako vyraz myho vdeku vam prinasim par cerstvych fotecek ;)

posledni 2 makra sou z ty malinky kyti
tgm.amster
Zdrawim,

tak dneska po tejdnu finalu sem to zkoncil:bravo:,
paldy byly skoro cely hnedy a taky si myslim ze 2,5 mesice jim snad musi stacit :).
Kazdopadne jeste necham maly zbytky ze spodu aby trochu nabyli na hmote, verim ze tam jeste bude spousta:)

a ted kouknete na fota, vazit budu samozrejme az to bude suchy, muzete zatim tipovat ;)
tgm.amster
Zdrawim,

tak dneska po tejdnu finalu sem to zkoncil:bravo:,
paldy byly skoro cely hnedy a taky si myslim ze 2,5 mesice jim snad musi stacit :).
Kazdopadne jeste necham maly zbytky ze spodu aby trochu nabyli na hmote, verim ze tam jeste bude spousta:)

a ted kouknete na fota, vazit budu samozrejme az to bude suchy, muzete zatim tipovat ;)
tgm.amster
a jeste
tgm.amster
jo a mam video z rustu a hlavne kvetu, ale nevim kam to dat? ma to 1,5Mb
b779
No tak noviny s takovýmto čtivem by mě do schránky chodit mohly :D ,přeju alespoň 470,ale myslím že po 3 týdnech sušení to přes 250 nebude...
witch
hezký moc .
tgm.amster
tak a TADY by melo bejt k videni to videjko, neni to sice nejak xtra kvalita ale co by clovek nechtel zadarmo zejo :)

ps, hodte si tam fulscreen ;)

edit : kdyby vedel nekdo kam to dat vetsi objem dat tak mam vsechny ty fotky z toho videa v daleko vetsi kvalite, tusim 2200x neco
Death Dagrr...
JOJO, gratuluju, je to nádhera!! vypadá to fakticky úžasně!!
(já věděl, že jsi jednička) :)

Asi tě budu muset zase někdy navštívit... ;)

Jinak tě zvu k nám na návštěvu mezi svátky, ať to nekouříš sám... ;) :D
tgm.amster
pic Dagrre, sem rad ze se ti to libi, neboj, urcite se zavama nekdy stavim, jen co to trochu zeschne.....
ikdyz vcera sme testovali kousek kterej sem mel den na monitoru, a ikdyz chut byla podivna, tak vysledek stal za to ;)
tgm.amster
Hodne stesti, zdravi a malo obdobi sucha behem vanocnich svatku a hlavne pristiho roku preje Tgm ;)
DrNi
..krasnej vanocni stromek.. to jsi zdobyl sam??
tgm.amster
Zdarek vsici:)
musim moc podekovat za Kcka, takovahle smrst, to sem dlouho nevidel, na oplatku fotka ze zbytku hlavni sklizne a par ze sklizne spodku...

edit 1 : ten stromek sem zdobil sam, vzdycky sem kousek ustipl, dal do slukny a pak zase tu vyzdobu predelal :), jinak na zacatku mel cca 16g, ale padl rychle:)

edit 2 : taky sem se vubec nedostal k tomu to vsechno zvazit, protoze spousta se toho susila na monïtoru, pak se toho hodne rozdalo, no a kdyz to bylo suchy tak uz z toho byla sotva pulka, muj hrubej oddhad je ze z prvni varky(jenom vrsky) bylo cca 150-200g, ale jak rikam, nevazil sem takze nevim presne nic :/

edit3 : pruhazuju makro jedny vymazleny paldy, mela 0,7g presne
tgm.amster
Tak asi posledni fota do tohohle threadu,
skoro vsechny palky z hlavni slikzne sou uz v cudu :), tady je par poslednich a nejlepsich palek co si chci schovat na jaro/leto, pak budu hulit ty spodky, je jich docela dost, odhadem tak 150-200g:).

Takze kdybych mel zhruba odhadnout kolik sem tam mel tak bych to videl na nejakejch 400-500g, moc dobrej zhul:)

Sensi starka je fakt uzemnovaci, a to i v malych davkach :satan:, a jeji vune za syrova pripomina mocku nebo hnuj, jak sme se shodli se spoustou kamosu - to ale neznamena ze se mi to nelibi !!!:)

Apollo je naproti tomu uplne normalne vonava dobra sativka, zadnej agresivni pach jako sensi, ale zhul je luxusni, clovek ma jakoby lehkou hlavu a pri tom je uplne nasracky :)

Prvni 3 sou sensi, pak apollo

Vsem dekuju za prizen a za K

Keep growin :smoker: Tgm
Death Dagrr...
Nádhera !!!

škoda, že to nejde sebrat z tý obrazovky :D

http://www.deathdagrr.wz.cz/mimo/obr1.gif :rocket:

hmm, tak nevim, jak udělat aby ten obrázek byl vidět :confused: :rolleyes: :mad:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma