Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
2nd#GROW 250W MH + SON, Jack Herrer - Klikni zde pro originální téma
Flooster
Cau all, tak sme dneska rozjel druhe oficialni vysokotlake pesteni.
250w Metal
4x Jack Herrer
Kristalon start, kvet
zvlhčovač
sklo misto cooltube (poradce -Paryba-)

DNeska jsem to spustil, tak uvidime jak to dopadne z predesleho pestoveni sem lecos vylepsil tak uvidme.

Jinak zatim mam jen odtah Euro 1, PC vetraky mi shorely tka musim zitra koupit nove a nejak to vymylsim. Zatim je tak cca 28°C tak temi vetraky se to snad stahne. TAk zatim se mejte a budu posilat fotos.
brambora
ahoj, no tak ta teplota je v klidu ne?? pokud myslis kdyz svetlo sviti jak rozmery tve skrine ? co mas za substrat? mejse bramborak
Flooster
š x v x h
53x165x60cm

substrat: raselina + perlit

teplota zatim ok ale dneska musim jeste udelat ofuk a tak
zemi
Zdar floostere a všichni groweráci.
Mám pár všetečnejch dotázků, jen tak na upřesněnou..
V prvním příspěvku máš uvedený světlo 250 metal, což je metalhalogenidová výbojka, která má barvu chromatičnosti asi 2500°K, tudíš spektrum převážně do modré. Tyto výbojky jsou vhodný k perfektnímu růstu, ale na květovou fázy sou nevhodné!!

A to sklo, co tam máš místo cooltrubky je obyč?? Ptám se proto, že normální sklo, ačkoli se to nezdá pohlcuje určité vlnové délky světelného spektra!! Zejména pak ty kratší, jako je UV záření atd.. Proto se CT sestavuje s borosilikonátového, ebo tak něco.. skla.
A poslední věc se týká substrátu. Rašelina má hodně kyselé PH a pokud nemáš vodu, kterou zaléváš alespon PH 6.8 a nevlastníš PH testr, budeš mít později problémy s nedostupností živin!!
Flooster
Tak : Co se tyce svetla, tak nemej strach mam samozrejme jeste druhou Sodikovou vybojku ktera ted odpociva.

Ad2 To sklo je na bazi Bor. skla tzn ze je to v poradku

a AD3 Je tam raseliny jen trochu jinak je to zahradni substrat ktery odpovida tomu co potrebuji jinak dekuji za prispevek.
Flooster
Po cca 3 dnech jsem dosel ke skvele veci a tim je TEPLOTA, teplota nepresahne pred den 25°C a to tam je zatim jen odtah a maly PC vetrak na ofuk. Jsem velice spokojen a to diky sklu ktere je pod stinidlem. Jeste tam mam zavlazovac pusteny na minimum ale to v teplote nehraje roli. Takze sklo doporucuji jednoznacne "
Flooster
mam problem pomuzete mi ? nejak mi ty listky zloutnou a nevim cim to je? pritom teplota je 25°C a vod taky maj ...
zemi
Můžeme ti pomct jedině když se rozpíšeš. Co vlhkost? Jak často a čím zaléváš/hnojíš? Měříš PH substrátu a zálivek? Popiš taky příznaky rostlin(y). Zdali je v tom sama, jestli se kroutí, nebo nějak zabarvují listy a místo problému(horní bo dolní část kytky, starší /mladší listy?) Prostě napiš co tě napadne, když to budeš pokládat alespon trochu za důležitý.. Čim víc toho budeme vědět o podmínkách v jakých pěstuješ, tím rychleji a jednoznačněji určíme a snad i vyřešíme tvůj problém(y)!!
Zatim se skus najít TAJI.
Flooster
Vlhkost nevim, PH je asi tak 6,5. zalevam zatim vodou a zacnu za 2 dny hnojit kristalonem. Kdytky sou celkem 4. jedna je vetsi je hlavni a ta ma prace jeden trojllistek jako by hnedej vyschlej ale jinak v pohode . a ta druha kytka zacina fialovet listy. Mama tam ted sviluskyale uz sem pouzil BioOL kterej se mi osvedcil. nic se zatim moc nekrouti. U ty vetsi kytky to ted zase rostou novy listky tak zacinaj opet fialovet.
Flooster
jinak mam tam zvlhcovac kterej je nastavenej na minimum aby jenom tak trosku poustel paru nevim jslit to muze byt tim, ty svilusky mozna ale jinak nevim zkusim to vypnout a uvidim
zemi
Tak to bude asi nedostatek živin.
Může být způsoben vysokým PH, rostlina pak nedokáže přijímat některé živiny a projeví jejich nedostatek.
Nebo vyplavováním živin z půdy častým aplikováním zálivek.
A těd by mohl být tvůj případ, pakliže si ještě nehnojil a máš rostliny velké, tak mohly už zásobu některých živin v půdě vyčerpat!!
To, že to fialoví poukazuje na nedostatek fosforu, ikdyž v růstu je to zajímaví noo..:confused:
Ještě mě napadá malej květináč..
Flooster
no pravda je ze sem tojeste nehnojil dneska sem jim dal poprve napapat tak uvidime.
Flooster
dalsí fotky ze dne 17,9,2006
misak
2 Flooster-Cau moc zdrave to nevypada,mrkni sem,mozna budes chytrejsi. http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=42657
Flooster
Tak po dlouhe dobe davam nove fotky je zima a ja budu zanedlouho sklizek , davali ste jim malou sanci na preziti a koupil sme plagron a jak se maj krasne, uz sme je trochu oskubal ....


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma