Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Rozštíplá kytka - Klikni zde pro originální téma
O.o
Nazdar lidi.
BYl sem včera na zahradce a tohle se mi stalo: foto 1. .... rychle sem to ovázal nějakym provázkem a kytku pořádně zalil. Co myslite přežije to? :( foto 2 a 3 je dotyčná kytka.
Mesias
Pokud si jí dobře stáhnul ten stonek k sobě, tak to přežije, sroste a pofrčí dál, pokud si tam nechal škvírku - bude to zlý...
ges
zdar je to vklidu, kytka si toho skoro nevsimne, stava se to pomerne casto :)
Dudušek
Ahoj, kytka bude v pořádku, pokud jsi jsi svázal a pořád dál žije, tak není co řešit, hlavně, aby se neulomila úplně. Podle fotek jde vidět, že si kvete v pohodě dál, že neusichá, jakmile začne usichat, tak je to v prdeli. Dávej jen bacha, až palice budou přibírat na váze, aby se nerozjela tou váhou úplně!! pořádně přivaž, popřípadně olep.
O.o
No podle vas to vypadá že bude v pohodě, byl to celkem problem stáhnout, pořád tam byla škvirka :( .... No ale pozor, já sem to fotil asi tak 3 minuty potom co se mi to rozlomilo ( trošku sem rozevřel větve a kytka praskla, bylo to slyšet uplně jak když křupne nějaká špejle, takže byla asi dost suchá), takže podle fotek že si kvete v pohodě dál se to bohužel eště nedá poznat :(, budu muset pár dní počkat no... jinak tady je foto, jak sem to svázal btw: sorry za kvalitu, ale fotak vubec nepobira rezim makro a manualni ostrení nemá :-(
FlickerBird
bude v pohodě :) mě se taky ulomila větev a po stažení páskou roste dál jak kdyby se nic nestalo
dobrá je sadařská páska na roubování nebo jiná která je pevná ale zároveň pružná
O.o
Diky za psychyckou podporu :) fakt sem byl na sebe naštvanej když sem to udělal .... uvidime časem jak dopadne. btw: to je moje nejoblibenější kytka :)
Ono
Čau. Teraz to asi nemá význam, ale ak sa ti stane niečo podobné nabudúce, hlavne v období rastu, tak nepoužívaj ten špagát. Je tenký a zarezáva sa do stonky. Teraz to už nechaj tak, lebo stonka sa už zväčšovať vo veľkej miere nebude.

P.s.: Máš zaujímavý nick. Podobný som tu už videl.:D
bonkwodny
mne sa stalo nieco podobne ale ja som zlomil celu vetvu a zacalo to chytat plesen a uz sa nic nedalo robit horna polka rastlinky je v prdeli
valdez
To že kytka má problém s přísunem poznáš už do hodiny. Podle fotek to vypadá, jako by se tam dutina dělala už delší dobu kvůli deformaci pod rozdvojenejma větvema, takže už fakt stačilo jne šáhnout a křup. Jak už tu někdo řek, je dobrý to omotat roubovačkou a pokud ti zbylka škvíra tak jí z venčí zaprav sadařským (roubovacím) tmelem. Jinak kytka to ani moc nezaznamená, takže v klidu.
mne sa pred piatimi dňami stalo to isté, ale to bola moja chyba, lebo som rastlinku ohýbal, aby sa vyhla presrasteniu cez plot. Keď som ju ohol bola v poriadku, ale za minútu som počul hrozivé prasknutie presne v tom mieste ako O.Ovi. Pritlačil som ju co najviac k sebe a oblepil izolepiacou páskou. zda sa mi byt uplne v poriadku.
Podľa mňa ked su obe zlomene časti pritlačené k sebe tak to zrastie. Rastlinka má stále živiny od koreňov, takže asi jediná hrozba je asi tá plieseň.
Keany
zdar... muzes to klidne nechat neosetreny a prezije to... me nakej debil coril na poli a jednu mi rozstip kdyz odtrhaval nejvetsi palku uplne odzhora az dolu asi tak 70cm - ten dalsi metr nahore odtrh a vzal si ho a presto mi krasne kvete dal i mesic potom.... takze bud absolutne v klidu...
Kolom&n
kamosovy se to stalo a privazal to niti.kyti uz nezije ale ne z toho duvodu (z duvodu uvadnuti)
O.o
No jestli to neuvadlo z duvodu, že ta nit to trochu zaškrtila :-\ .... byl sem na poličku předevčirem a kytka vypadala dobře, akorat ty 2 pulky sou asi trošku posunutý do strany. Snad to nevadí, kytka vypadala v pohodě. Každopadně sem si ale dneska koupil roubovací pásku a zejtra to pujdu přelepit :) ... snad ta paska bude držet, když sem ji zkoušel, tak ona na sobě nemá žádný lepidlo, prostě to je jen takovej kus jakoby folie :)
O.o
Tak sem byl asi před tejdnem ten špagát nahradit roubařskou páskou a když sem se dneska dival na kytku, tak páska povolila, a kytka je normálně rozštíplá a už zevnitř je suchá, ale do palic to jede dál :)
Yoll
ahoj, mam jednu neuveritelne vitalni a jeste neuveritelneji rozstipanou kytku, vzdycky kdyz jsem ji nejak zafixoval, jeste vic to nastvalo babu Futer a s kytkou hazela sem a tam, dokud zase nejak nepraskla - snad polovina vetvi visi na vlasku, podel kmene, ale hlavne asi v 120 cm vysky je praskly kmen a vrsek vazici asi 4 - 5 kg visi na zhruba 1 cm vodivych pletiv (zdrevnatela cast je naprosto oddelena). Kdyz jsem to videl byl jsem presvedceny, ze to uz je konec, ale stejne jsem to jeste nejak svazal - druhy den byly listy i palice zase otocene za sluncem - zkusim jeste udelat a dodat nejake fotky....


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma