Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
1. soft. Encyklopedie Modelu by Blesk - Klikni zde pro originální téma
onrejblesk
Tag sem se rozhodl ze budu pokracovat v tm co sem pred rokem zaccal.. a to v Encyklopedii modelu konopi ve forme programu( helpu) je to zatim prvni verze a jeste se prakticky ucim ve vytvareni helpu.. ale uz sem se d toho obul na plno.. tagze sem budu hazet link na stazeni toho helpu minimalne v tydenim intervalu.. piste sem vase nazory a do PM mi klide piste nejaky info nebo ruzne prispevky k konkretnim modelu ..r ad tam neco pridam treba rady od skusesnych groweru.. ktery s nejakym modelem maj uz skusenost.. no jeste musim dohodnou s dvema cleny zda budu moct pridat jejich prispvky ( uz prelozeny ruzny modely)..

btw nasel sem jeden thread s podobnycm charakterem.. ale nevypadalo ze yb to melo nejak vyresit.. a ke konci byl plny OT.. a prot sem se ozhodl udleat novy s "cistym stitem"..

zde je prvni link omlouvam se za nejaky chybky a nesrovnalosti.. vse se pokusim dat do kupy.. a kdyz mi s tim pomuzete najit nejakou chybku tag se ozvete a ja s tim pokusim neco udelat.. zatim.. mier..

jinak hodne infa je pravzato z nirvany.. tag sem ls nepiste ze je to na nirvane a tak.. dik moc..::)).. mier

jo a jeste ten link..:
-----------------DELETED-----------------------

jo a jeste sme se chtl zeptat.. mam ty fotky zmensit do nejakej klasicke velikosti.. nebo je mam nechat bejt.. (potrpite si na detajlech?..)
No, zajímavej nápad. Uvítal bych automatický zalamování řádků, které se bude přizpůsobovat velikosti okna, ve kterým je program otevřen. Je to přehlednější. K informací o jednotlivých modelech by mohly být i zkušenosti pěstitelů, nejen přeložený info ze seedbank.
Fotky bych zmenšil, ale nechal možnost přiblížení (jestli to teda jde). čus
onrejblesk
jo snazim se s tim co to de.. kdyztak jestli nekdo nezna jinej program.. vse to delam v Help&Manual .. s tim oknem sem se snazil neco udelat ale asi to nejde.. ale ja to jeste nejak zcekuju.. k tem ifo od pestitelum.. rad tam cokoliv dam.. a proto mi piste na PM.. a ja to tam hodim.. a k tem fotkam.. bohuzel to nejde priblizovat.. ale slo by udelat ty fptky pak hodit do dalsiho podadresare... no necham to na vas.. reknete a ja to kldine zmensim a nahazu do dalsiho podadresare.. dik cau.. Blesk..:)

tag je tu dnesni verze.. pridal sem nejaky dalsi modely co sme nasel tady na groweru a sou uz nekde i prispevky od groweru.. tag at se libi..btw zitra se vrhnu na celkovy precteny toho mega threadu o ICQ Queen a udelam z ni nejakej vytazek..:)).. tagze se teste na ICQ queen snad kompletni info..:))
tady je ten link:
http://rapidshare.de/files/30758359/Encyklopedie.exe

tamten uz prestante pouzivat.. zejtra to smazu..:) a budu nechavat dycky jenom dve nenovejsi..:))
Ježíš
bishop: je to jednoduche, skocis na tu stranku, dole kliknes na tlacitko Free, pockas si az vyprsi limit, pak zadas trojmistny kod a das stahovat.

Jinak je to super napad, tohle tu opravdo chybelo. Uz me parkrat napadlo zjistit si tu neco o vsech modelech, ale grower je cim dal zahlcenejsi a tezko se tim prochazi a info na strankach seedbank jsou dost chaba. Idealni by bylo ke kazdymu modelu najit "ukazkovy pripad" nekoho z groweru, nebo i na strankach napr. nirvany jsou fotky vypestku ktery jim tam nekdo poslal, vybrat par rad a zkusenosti, pripadne pripojit link na ukazkovy tryd na groweru. Dale udelat neco s textem, obcas je delsi nez prava cast obrazovky a musi se scrollovat-ale to uz je detail :D ale tohle by slo udelat s celym growerem, nejen s modely. K+ for sure!
Nějaký info o outu by se dalo vytáhnout z tohoto threadu: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=13879

Ale asi bych se přimlouval za jinej program, kde je trošku víc možností zpracování. Nicméně musím říct, že se v tomto moc neorientuju, takže nemůžu poradit :(
onrejblesk
tag dneska jak sem rekl dneksa se vrhnu na tu ICE QUEEN.. a kdz zbde castag se kouknu jeste po necem.. kazdopadne dnesnim hlavninm cilem je ten ICE..

z nirvany sem prave vbral vsechn zajimav fotk k Indooru mdelum.. a brzo se vrhnu na out.. kazdopadne ma li nekdo nejakou peknou fotku nebo aspon link kde bch neco nasel.. tag sem s nim rad to ta tam hdim..
k tomu pismu a scrolovani.. jedini co tam de udelat je ze bhc zmesil fotk.. pac ono se udelaokno podle velikosti fotek a tim padem se pismo udela posle velikosti okna.. no muzu skusti tam dat zmenseny fotky.. btw.. kdb nekdo prisel na nejakj jinej soft ve kterm je vic moznosti rad to predelam..

jinak za K+ dikes.. budu se snazit i dal..

tagze sem se rozhodl ze udelam to s ti tectem aby se nemuselo scrolovat.. ale je to na ukor zmenseni fotek..:).. ale snad to bude lepcejsi.. jinak sem s pokusl udelat MUJ PRVNI VYTAH z celyho threadu o ice queen.. tagze to nenji jako od nejakyho 30ti letyho recenzenta..:)).. no a rikal sme si ze je to malo.. tag sem tam jeste nahazel nejaky novy modely a fotky z threadu od thc.cwoka.. timto bych mu chtel podekovat.. THX..:)).. no a tady je link.. a ten prvni uz smazu..:))

http://rapidshare.de/files/30886309/Encyklopedie.exe

btw.. nechapu jak po zmenseni fotek a pridani par novych to mohlo navisit 10Mb.. asi se zacnu porozheldovat po jinym programu.. pls.. nvi nedko o nejakym.. ve kterym lze tvorit.. Helpy.. nebo rovnou samotna wikipedie?..
wad
nainstaluj si delphi a začni programovat :sun: a programů na tvoření helpů je hodně, ale nevím jestli je to zrovna nešťastnější řešení..

Díval sem se na tu tvoji "offline Encyklopedie Modelu by Blesk" a připadne mi že jen kopíruješ to, co už tu milionkrát bylo... stejnejch katalogů mám doma na HDD (v AN) nespočet.. Aby to za něco stálo, měl bys doplnit víc fotek (ne těch od seedbank), rodokmen, varianty, vyskytující se phena, skušenosti... pokud jen budeš kopírovat to co už je milionkrát napsaný tka ee :( ale nebe to jako vyloženě kritiku, jen nechci ať to děláš zbytečně, ale ať to má nějakou ůroveň..takže snaha a píle a bude to ok :sun:
Lahvan_FlaskiCZ
encyklopedii od člena Thc.Cwok mám už nějaký čas, zájemci pošlete PM (private message) s e-mailem.
Ježíš
Lahev: tak to nekam uploadni, treba na ten rapidshare.de, snad to neni az tak velky soubor ne? a kdyz si to alespon jeden clovek mesicne stahne tak to tam vydrzi dokud nevypnou proud :D
4C3
2onrejblesk:
nemohl bys to dat jinam, nez na RapidShare - vecne to pise, ze sbr byl jiz x-krat downloadnut a ze musim cekat... zatim se mi to proto dldnout nepodarilo...
onrejblesk
tagze vsem se omlouvam.. ale na koec prazek sme si jeli trosku jeste uzivat a pohulivat.. a tag sem nebyl ONLINE a nemohl pridavat a aktualizovat ale dneska vecer se na to zase poradnue juknu.. a snad zitra bude dalsi upload.. premejslel sem o ty zmene softu.. ale jaksi sem jeste nenasel nejaky vhodny.. a na programovani.. jaksi.. ehm.. nemam asi ty potreby skusenosti..:DDD no snad casem..:)) .. kazdopadne.. pokracuju dal..:)

2 Lahvan_FlaskiCZ : jo hod to na rapid a dej sem treba link.. celkem me to zajima.. ja nekde cetl ze to ma delany stylem.. world..?? a tam t ma podle abecedy?..(to bych popremesjlel o tom abych se zeptal THC.Cwoka jestli by nemel zajem to nejak spojit..:)) )

2 4C3: sry ale jeste to muzu dat do megaupload ale tam josu zase limity pro koretni zeme.. a bejvaj strasne rychle prekroceny.. jestli chces napis PM a ja ti to poslu treba mejlem. i dkyz to ma uz 3Mb.:( .. jinak.. na rapidu je limit.. ale jenm hodinovej a to jenom pkud uz si neco stahnul.. pr. stahens soubor X.. a od ty doby co so to dostahnul.. musis cekat HODINU nez muzes zacit stahiovat dalsi soubor ( treba Y.::D ) a taky nemuzes stahovat vic souboru najendou .. ale pokud mas premium verzi.. tag muzes cokoliv..:)) no zatim mier..:)) a jeste jendou se omlouzvam..:)
Ski
getlink si s megauploadem poradi das link na stahnuti a on vygeneruje jinej link a ten das do prohlížeče a stahuješ bez limitu :)
Ježíš
4C3: rapid je dobrej, jen mas asi problém se sdílenou IP-ten limit na hodinu ti vzdycky nekdo vysosa. reseni by bylo to stahnout v noci nebo zagooglovat a nekde najit kody na premium account.
Mičurin 666
Zdarec chlape,
nevim jak ostatní, ale já oceňuju každej pokus tohoto charakteru. O ostatních encyklopediích nevim, takže tohle je pro mě vítaná věc. Co se týče použití mého komentáře k Orange Budu, s tim si vůbec nedělej starosti. Pokud budeš chtít nějak pomoct, jsem k dispozici, kdyžtak písni na PM, pokud máš zájem.

To se kritiky tvýho programu týče, chtělo by to projet texty a opravit pravopisný chyby. Nevim jak tebe, ale mě třeba strašně vadí, když někdo napíše "kytky" s měkkým "i". Dále by to chtělo pohrát si se znakovou sadou, bo ti to nepíše háčky u některejch písmen. A psát to bez háčků a čárek je jak psát smsku - napiču.

Na rapidshare sice můžete stahovat jenom jeden soubor za hodinu pokud nemáte kod, ale zase to odtamtud jde rychle! Ten 30MB soubor sem stahoval rychlostí 300kb/s, což je u mě maximum. Furt lepší než to sosat odněkud 5kb/s několik hodin.
onrejblesk
oK.. chlapy vsem se omloouvam.. ale tech chyb je tam takovy kvantum.. ze se to nedalo stihnout za den.. konkretne skola do ctyr pomalu denne no a nejakej ten josh.. a mam dve hodky denne.. ale jak sme psal na tacatku.. stoproscetne tady bude minimalne tydeni akrualizace.. a nehorsi je ze mi spomalili net (sem preneli malinko pres limt jenom o 48Gb )..:D tagze mi to na rapid hazi neskutecne dlouho.. skoro hodinu.. uz mi chyby opravit jenom Outdoor a In/Out a poslu to sem... tag pls chvilku strpeni..:).. jo a s tema hackama se omlouvam.. ale nejak sem neprisel na to jak to udelat aby to nepsalo ty kosky ma pls nekdo nejaky napad jak to udelat.?.. kdyztak PM..:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma