Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
51.den květu OrangeBud - Klikni zde pro originální téma
Maarius
Tak již si myslím, že jsem dosáhl něčeho co bych vám mohl ukázat.
Prosím pište svoje názory. Osvětlení 70W,odtahy pár kompových větráků. Hlína Royalty-mix,Hnojivo Alga blute.
Jeck Herer
Vypadá to pěkně!! Můžu se zeptat kolik z toho bylo gramů??
Maarius
No ještě to sám nevím,nevím zda-li to mám už sklidit,nebo ještě počkat.
Orange Bud - - doba kvetu 8 - 9 týdnů
:angel:
Ježíš
no podle tech zloutnucich listu bych rekl ze sklizen klepe na dvere :D pekny paldy, jen skoda ze to zaostruje na vetracek a teplomer a palice jsou rozmazany ;) k+ za orange buda
mr.poison
takovy pecky pod 70W osvetlenim...sem si myslel ze to neni mozny,ale koukam ze je...tak klobouk dolu...Maarius--fakt moc pekny...
vypada to fakt pjekne. ja sem OB sklizel podle barvy pryskyrice a byl sem maximalne spokojen. doporucuju checkovat pryskyrici a pokosit az bude tak 50 - 70% trichomu zakalenejch/zlutejch viz. obr. u me to bylo njakejch tech -+8,5 tejdne a u OB to bylo fakt krasne videt. nejdriv je takova bila/pruhledna a pak se zacne zakalovat do mlhavy zluty - doporucuju se na to mrknout lupou nebo mikroskopem.

- jestli budes rozzehavat znovu, tak urcite doporucuju pouzit pletivo, ktery ti zvlast u takovejdlech watazi hodne pomuze zvednou vynos :frog:
expiry_date1
Dá sa to vidieť aj z fotky,ale to musí byť fakt kvalitné makro,ja na to používam režim supermakro,s tým sa dá fotiť už od 4 cm,ale statív,alebo niečo podobné je nutné:) .Tu mi vyšli celkom fajn fotky:
http://grower.cz/forum/showthread.p...0837#post410837
Kuči
čau Maarius, už si sklidil?? a kolik z toho teda bylo gramu?
Svahadji
Kuči: přečetl sis vůbec předchozí příspěvky????? ehm...

Jinak Marius na 70 W fakt paráda! Asi bych už flushingoval...
DooMer
ja bych ani neveril ze je to jen 70w..no nevim no.
MojeDruhéJá
Taky se mi to nezdá.Můj tip je minimálně 250w a víc.Spíš bych řek tak 400w.Ono bez měřítka se to těžko určuje.Kytky jsou evidentně na vrcholcích usmažený a dost pochybuju,že by tohle sedmdesátka dokázala.
Svahadji
na těch fotkách je vidět, že je pěstírna široká tak na 5 pc větráků, což bude tak do 40 cm - kdyby tam byla 250, nebo 400, tak by to bylo asi o dost připečenější a zakrslejší....
Maarius
Tak panové všem děkuji za rady,postřehy,všechno co jste napsali.
nejprvé k tomuto výtvoru,boxík jsem sestavil jen tak doma na koleni a dal jsem tam lampu která již jednou jela a obvod že z něj málem koukaj dráty,PC větráky skoro nejdou ten jeden blbne a ty dva tak jakžtakž. Moc jsme to zatím nevychytával,spíš jsem se soustředil na hlínu,květináč,hnojení,zalejvání,občas jsem lehce zastřihl. box je opravdu jen tak na sucho,teď začnu vychytávat. předtím sje mneměl prachy,teď nějaký vyhrabu a uvidí se co se dá dělat.

Jen tak mimochodem,jak se stanu stálym členem?
don juan
az budes mit urcitej pocet prispevku
Kuči
citace:
Původní příspěvek od Svahadji
Kuči: přečetl sis vůbec předchozí příspěvky????? ehm...


promin newsiml sem si data
Maarius
opravdu vám děkuji pánové,je to pro mě potěšení. Mel jsem už jeden boxík,ale ten byl opravdu hrůza. tady na tom je taky potřeba ještě pracovat,ale už to aspoň vypadá co?. :-)
Maarius
ehm... tak ze dne poslední hnojky.
Maarius
Hmm, pálky z blízka se mi prostě nedařej dobře vyfotit. Mám totálně na nic foťák a ještě když to fotim bez stativu. :(
Maarius
Dneska poslední hnojka, tak za 3-4 dny dám flush a po flushi 7 dní přibližně a jde to pod nůž. tzn. 5.9 a to by znamenalo že by to kvetlo 63 dní.
[CZ]Neon
Tak ti teda preju abys dobre proplachl a aby se podarilo krasne sklidit s naslednymi pozitky! N
Maarius
Tak v této chvíli jsem dokončil předsklizňové akce.
1) Ostříhání listů
2)Flushing
3)Hašiš z prstů
Vše se povedlo skvěle. (už jsme ochutnávali)

Jdu to vyfotit.
Maarius
Foto 60.den květu:
Maarius
Posílejte tipy,prosím.
Výška 40cm,květináč 20cm.

Můj typ 45g.
[CZ]Neon
tipuju 55g suchyho, pze Franta je fakt borec...
Mrtě respekt za ty šišky, takový se dávaj pod čtyřkilem a ty to jedeš pod sedmdesátkou..jednoznačný káčko..
A můj typ 52 géček. Čus Bobek
Maarius
Shánim nový stínidlo jelikož tam bude i nová lampa. nemáte někdo z těch pražských growerů tip,kde bych sehnal buďto nějakej dobrej plech na stínidlo přibližně 37*50. nebo sběrné suroviny,nebo nevím kde bych to měl přesně hledat. Možná budu uvažovat i o koupení hotového stínidla,ale radši bych homemade,i kvůli tomu pocitu že jsem si to vyrobil a taky kvůli prachům samozřejmě.
IcanLearnUgRow
tepic , libice šišky , cobych dal za to mit taky takovy , muj tip je minimalne 40g kvalitni sušiny :-)
Young.Buck
čus všichni...dedaly by se od některeho z vas sehnat semeńa Orange Budu??pls mam new skřin a nemam do ni co dat...budte někdo tak hodni.... :-(
Maarius
Obrázky 61.den květu.

5 dní do pily.Možná setnu jen toho velikána na vršku a poté si nechám ještě doladit spodnější patra a poté je vytrhnu i s kořenama namočím do horké vody a pověším vzhůru. Abych měl různě připravené pálčičky. A samozřejmě část spodního patra slisnu.

50cm od hlíny. ( 20cm květináč )

Peace and grow!
[CZ]Neon
Jdes na to hodne vedecky, verim ze to prinese touzene kvality a vynosy. Na to ze je to jen 5l kvetnik a nizkowatazni sodik to vypada fakt moc pekne. Neon
Everl0st
Pěkná práce,tipuju tak 49g :)....Šišky vypadají fakt nádherně.....K+
Maarius
Tak po několika dnech sjem se rozhodl napsat další příspěvěk.
Vzhledem k tomu,že pokosení vrchní pálky se blíží,tak pomalu přemýšlím nad upgradem pěstebního prostoru.
Chystám se zvyšovat watáž na 150w od firmy www.ereka.cz komplet sodík son-t pia s obvodem okolo 1260kč a pro dobrý pocit v duši tam přidám tepelnou pojistku,cena se pohybuje od 60-120kč. ještě jsem se úplně nerozhodl zda-li se změní i box nebo to nechám v tomhle,nechat to v tomhle by znamenalo jet zase jen jednu kytku protože pěstební prostor je 37x37cmx120cm(výška),posuďte zda-li není 150w na jednu kytku moc. Odtah budu řešit do komína takže mě nebude trápit pach,protože bez pacháče a bez odtahu do komína,nebo prostě nějakého jiného řešení pachu to prostě nejde. mám to sice ve sklepě,ale i tak je to cítit i venku. Postněte mi sem prosím kdyžtak váš názor na 150w/ 1 kytka.
Postupně budu přidávat informace,s nákupem komponentů a ještě musím také pár věcí domyslet,aby to nebyl žádný polotovar.

Peace and grow!
[CZ]Neon
Ja uz se jen modlim aby se ti to povedlo a nemuzu se dockat az dame "toho testovaciho"
Maarius
Tak pánové,před pěti minutama jsem vypl elektriku napájející všechno elektrické ve skříni a následuje 24 hodin tmy. a poté hola pod nůž. :bandit:
Maarius
Tak hola hola,nůž dovolal. ;-)
Nějaké fota z osudného dne celého growu.
Maarius
Budu to vážit až to všechno uschne a hlavně až budu mít pučenou váhu.
Maarius
Pomalu ale jistě začíná ochutnávání.zatím jen záštipků hlavní salámy musí pořádně uschnout a řeknu vám že mi to velmi chutná a jsem spokojen.
Maarius
Jasný,pohoda. jen mě to trochu překvapilo.
Maarius
Mám pocit že až fakt v tom 55.dnu květu byl správně vykvetlej,pořád měl strašně bílý pestíky a až 55. den to bylo tak že jsem byl spokojenej. Nějaký košty jsem již udělal,takže budu muset připočíst tak -+3,ale vážení se blíží,plánuju to tak na středu. Musím totiž ještě sehant váhu,ale to by mělo jít.
carpincho
Jestli ještě sháníš ten plech, kupoval jsem včera kladívkovaný hliník 0,8mm x 100cm x 30 cm v Bauhausu na Pankráci v Praze... přišel sice na 350,- ale je to stejný materiál, ze kterého se vyrábějí originál stínidla - dobrý rozptyl světla. Už jsem z toho doma sbastlil stínidlo... časem budou i fotky.
Maarius
Díky moc za tip.
Ve středu se chystám na velký nákup potřeb pro nový boxík.
budu asi nejspíš kupovat stínidlo z hydroponicu 40x40cm za 300kč. Ale ještě to zvážim,je to dost solidní nabídka,při velikosti kterou potřebuju by to asi vyšlo na míň a tím pádem i výhodněji v tom Bauhausu.
Maarius
Momentálně shánim nějaký levný vlhko/teploměr v okolí prahy nejlépe. Nevíte o nějaký akci nebo něčem,kde by se to dalo pořešit nějak levně?

Mimochodem včera jsem byl nakoupit equip do novýho boxíku a vybrat si skříň u souseda,takže v průběhu týdne rozjedu nové téma-->o stavbě nového boxu. takže toť pro toto téma asi vše. To co se v něm vyrábělo se už spracováv,takže všecho vyšlo perfektně. vážení stále neproběhlo,doufám že zítra a budu muset použít nějakej koeficinet protože už se část odpařila :bandit:
Maarius
Tak takhle se už houpe a je zní bráno. :bandit:

Maarius
Dny hodu:
Tak podávám menší raport, být vámi tak si tuto odrůdu pořídím díky její výrazné ovocné chuti. Californský OrangeBud je typická indika, typický košaté větvení a jak jsem si to sám pro sebe nazval s nabombtnalými lístečky. :bandit:

Váha stále nedorazila tak nevím, jestli ještě bude co vážit, i vrchní osazenstvo se již dosušuje.
damsiveku
Zdares Maariusy moc dobrá práce díky za to co si psal k mýmu deníčku(ta vata se zdá jako docela good nápad:wink: )já teď kvetu, a vypadá to moc pěkně, takže až dokvetem tak porovnáme a tan druhej pošledruhýmu 1g jeko výhru muhehe:afro: takže dej na net tu novou a budu sledovat aktualizaci a ry sleduj mou já se na aktual chystam zítra, jo a abych nezapoměl letí ti KAmarádka za sklizeň a Nápad s vatou:sun:
mír Vekoň:bandit:
neni nahodou orange bud jedna s peknym sativ??? ja myslel ze jo jinak abych jenom neprudil fakt pekny pod 70W sam se na zimu chystam rozjet 70W tak doufam ze budou podobny paldy k+ neuvazoval jsi o SOGu?? podle me by byl vetsi vynos pod malou watazi i tech 150W ale muj osobni nazor ;)
Maarius
To kus hoven: Sog se mi dzá něco jako že tý kytce bráníš v růstu,chci je nechat jet,pojedu teď 4 odrůdy takže to bude těžký uhlídat. Pojede to pod 250w,hodim odkaz na box,právě mi přišel domu takže jdu budovat.

To Damsiveku: jasný že to tvoje budu sledovat. není to totiž nic špatnýho,ba dokonce dost pěknýho. :bandit:
Maarius
Tak již se pomalu této kytce blíží naprostý konec,posledních pár palic leží na dnech dvou větších sklenic. Chuť je velmi výrazná. A podle aroma OrangeBudu už mě znají i ve škole. :bandit:
Maarius
Než tento thread upadne v zapomění.
Nutna plná velikost.
Kapka1
Smekám před Maariusem, protože todleto, to je fakt moc!

Jak někdo může dát pod 70W takovouhle kytku fakt nechápu!
Já se divim, že to ta 70tka prosvítila. I na ty spodní palice... Fakt nádhera!
Maarius
No já to taky moc nechápu, teď jedu 250w + 2x 18w zářivky a ty kytky zdaleka nejsou takový. Možná to bude tím že minule když kytky dokvétali jsem nebyl doma a máma mi je hnojila od oka :bandit:
Mr. Figaro
škoda že tu neni smajlík pro oblizování, protože já se oblizuju až za ušima(mńám, mňááááám) :mutant: :D :punk:......fakt nádherný kytice, přesně tak jak má Orange Bud vypadat.....


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma